KERESÉS search-close

jelenség

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jelenség"

Tábortüzeket fotóztak a Napon

Páratlan felvételeket készített a Nap felszínéről az európai és az amerikai űrhivatal közös szondája, amely minden eddiginél közelebb jutott naprendszerünk központi csillagához. A fotókon a tudósok napkitörésekhez nagyon hasonló, ám azoknál sokkal kisebb lángnyelveket fedeztek fel, amelyeket tábortüzeknek neveztek el. A feltételezések szerint ez az eddig még soha nem látott jelenség okozhatja a Nap koronájának több mint egymillió fokos hőmérsékletét.

LÁTVÁNYOS: halojelenség a Balatonnál

Az RTL Híradó egyik nézője lett figyelmes Fonyódon a halojelenségre, ami nem más, mint a lapkristályokban történő fénytörés a Nap mindkét oldalán. A látványos jelenségnek többfajtája is létezik, például a Hold körül is megjelenhet.

VV Hunor majdnem meghalt?

A villalakók a hálószobában beszélgettek a paranormális jelenségekről, és megdöbbentő titkokra derült fény!

Mi áll a Kiszel Tünde-jelenség hátterében?

Voltak, akik órákat sorakoztak Kiszel Tünde születésnapi partiján, csak hogy dedikáltassák a legújabb ikonikus naptárat. De ki miért szereti őt és mi áll a Tünde-jelenség hátterében? Egy nem mindennapi ünnepség korántsem mindennapi részleteibe nyertünk bepillantást.

Különös víztölcsért videóztak

Videóra vették, ahogy egy 8-10 méter magas, forgószélszerű víztölcsér bukkant fel a Pest megyei Rukkel tónál. A strandolók közül sokan megijedtek, de a híradónak nyilatkozó meteorológus szerint a jelenség nem veszélyes.

Itt a legújabb hajtrend!


szerző:
2018.04.16. 06:00
Itt a legújabb hajtrend!

A három évvel ezelőtt bemutatott frizura volt, akit kiborított, volt, aki kifejezetten jól szórakozott rajta. A tapolcai fiú jelenség lett, de nemcsak az interneten keltett feltűnést, hanem a Fókuszban is.

Furcsa: bagoly wellness Kisújszálláson

Egyre vonzóbb hely Magyarország az erdei fülesbaglyoknak. A madarak ezrével repülnek Kisújszállásra, hogy az ottani fákon töltsék a telet. Hogy, miért? Kiderül a riportból!

 

Látott már kör alakú szivárványt?

Ritka égi jelenséget rögzítettek Szentpéterváron: egy kör alakú szivárványt. A nem mindennapi látványt egy épülő felhőkarcolóból vette videóra valaki.

Szuper volt a Hold


2016.11.15. 18:45
Szuper volt a Hold

Tízmilliók néztek az égre világszerte, hogy lássák a Szuperholdat, amely a légköri hatások miatt helyenként káprázatosan vörös színű volt. A Szuperhold egy telihold, amikor a Föld kísérője a legközelebb kerül hozzánk.

Csodálatos felvételek a szuperholdról

Csodálatos felvételeket készítettek Kínában a szuperholdról. A jelenségre közel 70 éve nem volt példa. Utoljára 1948-ban volt ennyire közel egymáshoz a Hold és a Föld. Magyarországon hétfőn este láthatjuk az égitestet az átlagosnál 14 százalékkal nagyobbnak és 30 százalékkal fényesebbnek.

Átverés vagy valóság a teleportáció?

Nagyon különös videofelvételeket mutatunk. Ezek elvileg azt bizonyítanák, hogy tárgyak, személyek egyszer csak eltűnhetnek egy adott helyszínről és egy másikon bukkanhatnak fel újra. Vagyis teleportálódhatnak. Mi azért megkérdőjelezzük ezeknek a felvételeknek a valódiságát, ügyes trükkel ugyanis mindegyiket létre tudnánk hozni. Azonban a teleportáció lehetőségét nem vitatjuk, ahogy a tudósok sem. 

Gyémántporhullás Magyarországon

Szombat délelőtt különleges időjárási jelenség volt megfigyelhető hazánkban. Tátrai Tibor Ádám nézőnk felvételt készített róla, így most Önök is láthatják.

Sarki fény volt a Kékestetőn

Sarki fényt láthatott vasárnap délután az, aki a Kékestetőn járt. Bár a jelenség igen ritka, Magyarországról idén már harmadszorra lehet látni. A napkitörésből származó vöröses és zöld színű fényeket az Időkép kamerája rögzítette.

Újra látni lehet majd a sarki fényt

Újabb sarki fényt figyelhetünk meg Magyarország fölött vasárnap hajnalban, jelezte az Időkép egy amerikai naptevékenységet figyelő oldalra hivatkozva. Ez idén már a második ilyen jelenség lenne. Márciusban egy napkitörés után többen is készítettek felvételeket sarki fényről a magyar égbolton.

Fókusz 15-04-07


szerző:
2015.04.07. 19:20
Fókusz 15-04-07

Fókusz: Titokzatos robbanás - Felrobbant meteor tartja lázban a miskolciakat, az ijesztő égi jelenséget többen videóra is vették. A gyász fogságában - György nehezen dolgozza fel a repülőkatasztrófában elhunyt felesége és fia elvesztését, mi segített neki ebben? Ki a felelős? - Hibázott az orvos a műtétnél, ezért lett a csodából tragédia. Miért kellett Krisztinának meghalnia?

Megannyi kérdés a sarki fényről

Mintha egy festő rajzolná meg az eget egy furcsa színű ecsettel, a sarki fény az egyik legszebb természeti jelenség, amelyet ritkán örökítenek meg teljes pompájában. Amíg gyönyörködünk egy újabb felvételben, azt is elmagyarázzuk, honnét jön, és hogy mitől függ, hogy meddig marad felettünk.

Fókusz 13-05-07


szerző:
2013.05.07. 19:50
Fókusz 13-05-07

Fókusz: A szerelem erejével - Beszélni sem tudott, most autót vezet. Sándor felépülését hónapokon át filmezte felesége. Szemfényvesztés? – UFO-invázió vagy manipuláció? UFO-kutatóval és számítógépes szakértővel elemezzük a rejtélyes égi jelenségeket. Gida történelem - A duciktól a szexbombákig. Mi lett Szikora Robi gidáival, és ki a legújabb felfedezett?

A Viszkis a nép hősévé vált


szerző:
2012.02.01. 19:00
A Viszkis a nép hősévé vált

Ambrus Attila neve a 90-es évek vége óta fogalom lett Magyarországon. Az ő története – miszerint valaki a rossz útra tér és rabol – szokványosnak mondható, tetteinek fogadtatása és népszerűsége viszont egyedülálló.

Eltűnik a Hold az égről


szerző:
2011.06.15. 16:51
Eltűnik a Hold az égről

Az egész ország területén tisztán látható lesz szabad szemmel a teljes holdfogyatkozás szerda este.

Pompázatos parádé az égbolton

Teljes holdfogyatkozás volt kedden, amit tízmilliók figyeltek szabad szemmel vagy távcsöveken keresztül.

Teljes napfogyatkozás a Húsvét-szigeten

4000 turista, tudós, fotós, filmes és újságíró várja a ritka természeti jelenséget.

Csillagkapu Tiszavasváron?


szerző:
2010.04.27. 20:28
Csillagkapu Tiszavasváron?

Érdekes jelenséget fedeztek fel Tiszavasváron. A közeli erdőben egy tisztáson nem nő fű, a fák a kör középpontja felé hajlanak, és a tetejük meg van perzselődve. Megindult a találgatás...

Tökéletes videó az égi tüneményről!

A felvétel nem csak a meteor okozta világosságot, de magát az egy méter átmérőjű szikladarabot is megörökítette.

Meteor Magyarország felett


szerző:
2010.03.01. 18:46
Meteor Magyarország felett

Valószínűleg egy meteor száguldott át Magyarország felett vasárnap éjfél előtt nem sokkal, nem pedig UFO.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való