KERESÉS search-close

káromkodás

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "káromkodás"

Káromkodva akadt ki az egyik versenyző Rácz Jenőre!

A versenyző kemény kritikát kapott a séfektől, amit nagyon rosszul fogadott. Hogy mi történt a kiborulás után, az augusztus 3-án este 20:10-kor kiderül!

„Reménytelen csávó vagy, b…meg” – vita a gödi testületi ülésen

A napirendi pontokról kezdtek volna szavazni a képviselők, amikor összekülönbözött az összellenzéki alpolgármester a szintén összellenzéki polgármesterrel. A beszélgetés a demokráciáról folyt, de aztán hamar b…megolás lett belőle.

Nyomdafestéket nem tűrő komment a sümegi fideszes képviselőtől

Nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel szidta Remete József sümegi fideszes képviselő Jakab Pétert, a jobbikos politikus közösségi oldalán. A város polgármestere szerint párttársának bocsánatot kell kérnie, de más szankcióra nincs szükség. Jakab Péter azt mondta, Remete József stílusáról a választóknak kell majd véleményt mondaniuk.

Erik nem veszekedni érkezett, mégis az lett a vége…

Bár a fiú azt remélte, nyugodt körülmények között sikerül megbeszélnie exével a múltban felmerülő problémákat, egyhamar elszabadult a pokol… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Káromkodott és meg is fenyegetett egy férfit egy áruház biztonsági őre

Agresszíven kiabált, káromkodott és meg is fenyegetett egy férfit egy áruház biztonsági őre még szerdán. Egyik nézőnk videót készített az esetről. Szerinte majdnem tettlegességig fajult az ügy. A férfi állítólag siketnémának mondta magát és pénzt kéregetett, a vásárlók panaszkodtak rá és társára. A biztonsági szolgálatot ellátó cég szerint az őrt érte először támadás, és helyesen járt el. A rendőrség nyomozást indított.

Dani kibukott: káromkodva vágta asztalhoz az ételét!

Annak ellenére, hogy Dani segíthetett Ákosnak, a másolás alatt több hibába is belefutott, amiket nem viselt túl jól...

SANYI, A MACSKA: megkerestük a legendás videó kommentátorát!

A Toplista stábja Dabason járt, a harmadik osztályos Adélkáéknál. A kislány pontosan olyan szép, mint a macskája, Sanyi és legalább annyira vagány is. Adélka azt is elárulta, hogy mit szóltak a szülei ahhoz, hogy egy csúnya szó szaladt ki a száján a híressé vált felvételen!

Nem bánja, hogy káromkodott

Nem bánja, hogy káromkodott, szerinte mindenki szokott - ezt mondta az a 19 éves diáklány az RTL Híradónak, aki dühös beszédet mondott néhány hete Kecskeméten, majd a múlt vasárnapi kormányellenes tüntetésen is. A gimnázium, ahova jár, közleményt tett ki a Facebookra, amelyben azt írják, elhatárolódnak bármely diákjuk, "méltatlan retorikai stílusától". Nagy Blanka azt mondja, az iskolában nem kapott eddig semmilyen visszajelzést. 

Csak felnőtteknek: így káromkodtak az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt indult útjára a nagysikerű Hungary’s Got Talent tehetségkutató. A versenyre rengetegen jelentkeztek, és voltak olyanok is, akik nem féltek egy olyan előadástól sem, melyben végig káromkodni kell.

Gyilkoltat, de nem káromkodik

Személyesen isten fenyegette meg a Fülöp-szigetek elnökét, hogy szokjon le a káromkodásról, ha csak nem akarja, hogy lezuhanjon a repülőgépe - a megdöbbentő ultimátumról maga Rodrigo Duterte államfő számolt be a sajtónak, miután hazaérkezett hivatalos útjáról Japánból. Mint mondta, félelmében ezt meg is ígérte. A jogi eljárások nélküli tömeges kivégzések viszont továbbra is folytatódnak, ezt ugyanis állítólag szó nélkül hagyta az égi hang.

Zseraldin leminősítette Dinát

Zseri szerint az nem erény, hogy Dina képes 15 percig káromkodás nélkül beszélni, ettől még Dávid nyerte meg a Villában rendezett elő Párbaj-show-t. Tivy azonnal a Kiválasztott védelmére kelt, és naná, hogy kilátásba helyezett egy Párbajt Zseraldinnal is.

Durva szóval minősített Orbán Viktor

Ellenséges és baráti médiáról beszélt Orbán Viktor és sajtófőnöke, amikor - még pénteken - megérkeztek a pozsonyi uniós csúcsra. Az esetről készült videófelvételt az Európai Unió hivatalos honlapján tették közzé. A felvételen az is hallható, hogy a miniszterelnök durva szóval minősített valakit, miután rövid interjút adott az állami tévé riporterének. Az MSZP szerint Orbán Viktor megmutatta, kicsoda valójában.

Néha még Gordonnak is tilos a káromkodás

A tészták harca! Ismét elérkezett a receptverseny ideje, és csodák csodájára Gordonnak vissza kellett fognia a mindig ordibáló énjét. És hogy nyert-e? Hát... maradjunk annyiban, hogy megalázó véget lett a főzésnek.

Mit tegyünk, ha csúnyán beszél a gyerek?

Sok szülő maga is meglepődik, amikor káromkodás üti meg a fülét, ráadásul a gyermeke szájából. Mi ilyenkor a helyes reakció és egyáltalán kiküszöbölhető-e a trágár beszéd? Erről kérdeztük Kovács Zsuzsanna, gyermekpszichológust. Ada pedig saját tapasztalatait osztotta meg velünk.

Simicska: Totális médiaháború jön

Nyílttá vált a konfliktus Simicska Lajos és a Fidesz között. A korábban évekig nem nyilatkozó milliárdos nagyvállalkozó megtörte a csendet, és káromkodva beszélt Orbán Viktorról és a fideszes vezető politikusokról.

Csicska vagy, mert nem szeretsz!

A villalányok elérték a mélypontjukat, és kifordultak önmagukból: kőkeményen osztották a villapasikat, akik dermedten álltak, és hallgatták a szebbnél szebb jelzőket, amiket szerelmeiktől kaptak.

Előzetes: Őrjöngött és fenyegetőzött a bíróságon

A bűnbanda áldozatait hidegvérrel lőtte agyon, és egy előre megásott gödörbe temette őket. A jogerős ítéletet két hét múlva hirdeti ki ügyükben a bíróság. A vádlottak most az utolsó szó jogán beszélhettek, ehelyett kezdett káromkodni a bűnbanda vezetője.

Majka-Geszti rapháború


szerző:
2012.11.13. 19:01
Majka-Geszti rapháború

Miért vette magára Majka az X-Faktor mentorának kritikáit? Geszti állítja, nem személyeskedett, az ózdi rapper mégsem tudja szó nélkül hagyni a szerinte róla szóló sorokat.

Deutsch „csiripjeinek” nemzetközi visszhangja

A magyarok nagyon kedvesek és udvariasak, de mint szenvedélyes emberek, igen gazdagon tudnak káromkodni.

Szitokszóval köszöntötte rajongóit Rihanna

Rihanna a Twitteren mocskolódott. A popdíva egy négybetűs káromkodással sokkolta a hatalmas rajongótáborát.

A parlamentben „p*csázott” a képviselő

Keresetlen szavakkal küldte el a kormánypárti képviselőket hajnalban egy MSZP-s honatya.

Fókusz 10-11-11


szerző:
2010.11.11. 20:40
Fókusz 10-11-11

Fókusz: A Királynők nevettek a neten terjedő filmen, amelyben többször is káromkodnak; elmondják, miért. A színpadon szeretett egymásba Gregor Bernadett és Magyar Attila. A gyermekké változott Frabatót Rippel Ferinek kellett volna felnevelnie, az akrobata mindent elhitt.

Nem tökéletesek a szabadszájú királylányok

A botrányos Bamako-videóról először és utoljára a Fókuszban mondják el véleményüket a szépségkirálynők.

Honatyai trágárság és bocsánatkérés

Szarházinak nevezte a szocialistákat a parlament üléstermében Pörzse Sándor jobbikos képviselő.

Sokba kerülhet a szitkozódás

Egy orosz faluban pénzbírságot szabnak ki azokra, akik nyilvános helyen káromkodnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való