KERESÉS search-close

képesség

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "képesség"

Fókusz Anno: visszafele beszél az egész család

A Demeter család már 16 éve rendszeresen használja a visszafele beszélést a mindennapokban. A 2004-ben készült riportunk után nemrég beszéltünk velük. A testvéreknek közben már gyermekeik születtek és őket is megtanították a visszafelé beszélés - és nem visszabeszélés - technikájára.

Bálint különleges képességel rendelkezik

A fiút a szülei már pszichológushoz is el akarták vinni, mikor gyerekként fény derült tehetségére. Ám mint kiderült, nem ő az egyetlen ilyen srác… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Polgár Judit 1989. január 1. óta vezeti a női világranglistát

A történelem egyik legősibb játéka a sakk. Az elmúlt 2 évben pedig az oktatás egyik kiváló eszköze is Polgár Judit nemzetközi sakknagymesternek köszönhetően, aki kidolgozta a sakkpalota képességfejlesztő programot az általános iskolások részére. Vendégünk volt Polgár Judit az évszázad sakkozónője.

Mennyi különóra kell a gyereknek?

A sulikezdéssel és az ezzel járó kötelezettségekkel együtt sok gyerkőc számára megindul a különórák sora is. Nagyon fontos azonban, hogy a szülő mérlegelje a gyerek képességeit, akaratát is, mert könnyen ahelyett, hogy a gyerek javát szolgálnák a külön foglalkozások, csak teljesítménycsökkenéshez és stresszes életmódhoz vezet. Vendégünk Jávori Ildikó, tanulási szakértő volt.

Egy fiú, aki könnyedén játszik a szavakkal

Mihálovics Dánielnek, egy 19 éves fiúnak különleges képessége van: a kimondott szavak a fejében rögtön fordítva is megjelennek. De hogy pontosan mit is tud, Dr. Gecső Tamás nyelvészprofesszornál teszteltük.

Reflektor 12-05-07


szerző:
2012.05.08. 00:50
Reflektor 12-05-07

Reflektor: A kiscsillagok meghökkentő képességei. Európa-bajnok úszólányok bikiniben.

Fókusz 10-07-08


szerző:
2010.07.08. 20:40
Fókusz 10-07-08

Fókusz: Bekeményített Delhusa Gjoni! Porondra születtek a „rózsaszín” tigriskölykök. Döbbenetes képesség: Attila kapásból képes bármit visszafelé is elmondani. Utánajártunk az óbudai légitragédiának. Eltűnt magyarok: Fogy a remény!

Döbbenetes képesség, vagy valami más?

A 38 éves Berta Attilának különleges képessége van: visszafelé is tud beszélni!

Hordozható számítógép ovisoknak

A nyúli óvodában laptopokkal fejlesztik a gyerekek képességeit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való