KERESÉS search-close

késelés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "késelés"

Házhoz ment a bíróság, mert az ügyészség szerint rossz egészségi állapotban van a vádlott

Házhoz ment a bíróság - az idős vádlott, aki az ügyészség szerint meg akarta ölni ismerősét, annyira rossz egészségi állapotban van, hogy nem tudott volna megjelenni a tárgyalóteremben. A 91 éves férfi azért szúrhatta mellkason áldozatát tavaly a Baranya megyei Székelyszabaron, mert az lopta a szilváját.

Korábbi barátnőjét is megtámadta

Vádat emeltek a fiatal ellen, aki késsel életveszélyesen megsebesítette barátnőjét és annak édesanyját tavaly nyáron, Budapesten. A 16 éves fiú a támadás idején bűnügyi felügyelet alatt állt egy másik, hasonló bűncselekmény miatt. Az ügyészség a két ügy egyesítését kéri. Ha elítélik, akár 18 év börtönt is kaphat.  

10 évet kapott az a férfi, aki disznóvágáson késelte meg élettársát

Jogerősen is 10 évet kapott az a férfi, aki megkéselte élettársát két éve a Veszprém megyei Szőcön. A pár egy disznóvágáson volt, a férfi dühös lett, mert barátnője nem akart vele hazamenni, ezért szúrta meg. A fiatal nő életveszélyesen megsérült. Kiderült, a férfi már korábban is bántalmazta. Az ügyészség súlyosabb büntetést kért rá, de a másodfokú bíróság helybenhagyta a 10 év börtönt.

Újabb részletek a miskolci gyilkossággal kapcsolatban

Újabb részletek derültek ki az egy héttel ezelőtti miskolci gyilkossággal kapcsolatban. A rendőrség egy 26 éves férfit fogott el még kedden. A gyanú szerint közös italozás után támadt lakótársára, akit többször megszúrt, majd a holttestét ágyneműbe csavarta és kútba dobta. A gyanúsított mindent tagad, de a bíróság elrendelte letartóztatását. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, akár tizenöt évet is kaphat.

 

Életfogytig tartó börtönt kért az ügyészség a polgári gyilkosság vádlottjára

Életfogytig tartó börtönt kért az ügyészség a polgári gyilkosság vádlottjára! A 39 éves támadó a vád szerint többször hátba szúrta gyerekkori barátját, lánya szeme láttára a tavalyi, újkenyér ünnepi koncerten. Az áldozat a mentőautóban meghalt. A támadót még a helyszínen elfogták. Most az előkészítő ülésén tagadta a vádakat, csak annyit ismert be, hogy kábítószert fogyasztott.

Élete végéig a rács mögé küldenék a barátnőjét életveszélyesén megszurkáló férfit

Élete végéig a rács mögé küldené az ügyészség azt a férfit, aki a vád szerint az év elején életveszélyesen megszurkálta barátnőjét a főváros XI. kerületben. A támadó feltételesen volt szabadlábon. Kiderült, 2012-ben egy ugyanilyen bűncselekményt követett el. Féltékenységből majdnem megölte az akkori barátnőjét is.

Nem tagadta le a késelést az a diák, aki egy 3-as matematika osztályzat miatt szorongott

Nem tervezte el előre a késelést és nem akarta megölni az osztályfőnökét - ezt mondta az előkészítő ülésen az a diák, aki a vád szerint tavaly decemberben többször is megszúrta tanárát a fizikaórán egy győri középiskolában. Az 52 éves pedagógus súlyosan megsérült. Az ügyészség szerint az akkor 17 éves fiú egy 3-as matematika osztályzat miatt szorongott és a megfelelési kényszer miatt támadt. Ügyvédje szerint azonban védence nem tudta mit csinál.

Folytatódik a gyilkos moszkvai lányok büntetőpere

Folytatódik annak a három moszkvai lánynak a büntetőpere, akik két éve 40 késszúrással végeztek apjukkal, aki rendszeresen bántalmazta őket és drogokkal kereskedett. Az egész Oroszországot megrázó ügyben a bíróság egyszer már kimondta, hogy tettüket önvédelemből követték el - a nyomozó hatóság viszont azzal vádolja őket, hogy hazudtak a vallomásukban.

Megölte anyját, majd bankba ment

Reggelizés közben arra jutott, ezt nem lehet megúszni, és feladta magát az a férfi, aki a gyanú szerint nem sokkal korábban megölte anyját Csorváson. Az asszonyt több készszúrás is érte. Holttestét fia az udvaron ásta el, és megpróbálta eltüntetni a nyomokat. Miután megreggelizett és meggondolta magát, még bement a bankba ügyeket intézni és meglátogatta az egyik rokonát, csak ezután adta fel magát. Megrázó történet következik.

Élve temette el áldozatát

Élve temette el áldozatát, miután többször megszúrta - életfogytiglanra ítélték azt a volt rendőrt, aki a bíróság szerint 3 éve brutális kegyetlenséggel végzett ismerőse feleségével. Pénzt akart zsarolni a nőtől, de ő nem adott neki. Aztán megijedt, hogy feljelentik, a bíróság szerint ezért végzett a nővel.

Egy pulóver miatt késelte halálra a 28 éves férfit

Bocsánatot kért az utolsó szó jogán a férfi, aki a vád szerint egy pulóver miatt halálra késelt egy 28 éves fiatalembert 2018. szeptemberében, a csolnoki kocsma előtt. Az ügyészség szerint a késelő kölcsönadta a pulóverét az áldozatnak, de aztán 26 ezer forintot követelt érte. Mivel az áldozat nem fizetett, először megütötte, aztán leszúrta. Első fokon tíz és fél évet kapott.

Rendőr akart lenni a gyulai késelő

Rendőr akart lenni, az utóbbi időben viszont sok gond volt vele – ezt mondta az RTL Híradónak a gyulai késelő egyik osztálytársa. A szintén érettségiző lány vasárnap hajnali kettőkor egy sörözőben futott össze a gyanúsítottal, aki barátjával együtt ünnepelt. A fiatal két órával később az otthonához közel a gyanú szerint halálra szurkált egy 27 éves férfit, majd 17 éves barátja ellen fordult.

Gyilkosság lett az érettségi utáni ünneplés vége Gyulán

A gyanú szerint egy 18 éves fiú agyonszúrt egy 27 éves férfit majd saját, 17 éves barátját is megsebesítette hajnalban. A vérző fiatal egy közeli házba menekült, ahol a Magyar Narancs újságírója lakik. A támadót hamar elfogták, úgy tudjuk, rendészeti iskolában tanult. Egyelőre nem tudni, hogy miért késelt.

GYULAI GYILKOSSÁG: „Megszúrták és hozzánk menekült!”

Bod Tamás a Magyar Narancs újságírója többet nem szeretné, ha szó szerint bekopogtatna hozzá egy hír. A férfihez ugyanis az a 17 éves menekült segítségért, akinek a barátját megkéselték Gyulán. Hogy mi történt, miután ajtót nyitottak a megkéselt fiatalnak, kiderül az interjúból!

13 évesen késelt, elítélték

Két évet javítóintézetben kell töltenie annak a 13 éves lánynak, aki tavaly decemberben hátba szúrta egy 15 éves társát az esztergomi gyermekotthonban. Az előkészítő ülésen mindent bevallott és lemondott a tárgyalásról. Azt mondta, azért késelt, mert a testvére mellé akart kerülni egy másik intézménybe.

Az utcán késelte meg élettársát a féltékeny férfi

Az utcán késelte meg élettársát a féltékeny férfi Bátronyterenyén. A 38 éves férfi egy bolt előtt várta, hogy a 27 éves nő kilépjen és nyakon szúrta. A kétgyerekes anya éltveszélyesen megsérült, a támadó elmenekült, de a rendőrök rövid időn belül elfogták. A nő nevelőapja azt mondta, hogy a férfi korábban is bántalmazta már a lányát és hiába kötelezték távolságtartásra, rendszeresen zaklatta a nőt.

Megkötözte és megkéselte az apját

Egy székhez kötözte és megkéselte az apját egy 24 éves férfi és élettársa Nyíregyházán. Az apa otthonában kezdtek vitatkozni valamin. A vita annyira eldurvult, hogy az édesapát végül ruhákkal kötözték saját székéhez, és bántalmazni kezdték. Miután fia megszúrta, rázárták a házat és vonatra szálltak, hogy Ausztriába szökjenek. A rendőrség hamar elfogta őket. A 61 éves férfi túlélte a támadást.

Deák téri késelés: „Udvarias és sportszerű fiú volt”

Udvarias és sportszerű fiú volt - ezt mondta az RTL Híradónak a Deák téri késelés egyik áldozatáról az újpesti Vízművek Sportkör elnöke. A fiatal ennél az egyesületnél volt hivatásos szurkoló. Másfél éve barátjával járt a meccsekre. Szurkolótársaik most mindkettőjüket gyászolják a klubnál. A támadással gyanúsított három fiatalt vasárnap letartóztatták. Úgy tudjuk: a feltételezett késelő visszavonta beismerő vallomását.

Kettős gyilkosság: egy ikerpár is őrizetben

Újabb részletek derültek ki a budapesti kettős gyilkosságról. Egy ikerpárt is őrizetbe vettek a péntek hajnalban történtek miatt. A 19 éves fiatalokat garázdasággal gyanúsítják, egyikük a rendőrség szerint megrugdosta az egyik földön fekvő áldozatot. Előzőleg két társaság esett egymásnak, hogy miért, még nem tudni. Egy 16 és egy 21 éves fiatalt halálra szúrtak. A késeléssel gyanúsított 18 éves fiú szintén őrizetben van.

Késelés a belvárosban: két halott

Halálra késeltek két embert hajnalban, Budapest belvárosában. Két társaság tagjai verekedtek össze a Deák téren, hogy miért, egyelőre nem tudni. A rendőrök percek alatt a helyszínre értek, addigra már az úttesten feküdt a két holttest. A gyilkosság gyanúsítottját 10 percen belül elfogták. Kiderült, tegnap volt a 18. születésnapja, és fiatal kora ellenére már volt dolga a rendőrökkel.

Szíven szúrta testvérét egy oroszlányi férfi

Késelésig fajult a dulakodás egy oroszlányi testvérpár között. Az egyik szomszéd hívta ki a rendőröket a társasházhoz miután a két férfi hangosan szitkozódott és verekedett. A vita hevében a fiatalabb felkapott egy kést, amivel mellkason szúrta bátyját. A vérző áldozat a lépcsőházig menekült, ott viszont összeesett. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, belehalt sérülésébe.

Akár 15 évre is rács mögé kerülhet a tanárát megkéselő győri diák

Akár 15 évre is rács mögé kerülhet az a 17 éves diák, aki még decemberben, a fizikaórán késsel támadt osztályfőnökére egy győri középiskolában. Most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint többször is megszúrta a pedagógust, tervét pedig osztálytársával is közölte. Ügyvédje szerint azonban nem volt tudatában a tettének. A diák bűnügyi felügyeletben van otthon, a családjával. 

Büntethető a 13 éves késelő diáklány

Vádat emeltek egy 13 éves lány ellen, aki tavaly decemberben hátba szúrta 15 éves társát egy esztergomi gyermekotthonban. A lány életveszélyesen megsérült. A késelő tinédzser javítóintézetbe került. Az ügyészség szerint nem kóros elmeállapotú, ezért büntethető. A vádirat szerint korábban is volt rendőrségi ügye, mert a boltban nem vehetett alkoholt.

Két tárgyalás között ölhetett

Alig két hónapja szabadult a letartóztatásból a csütörtöki, Bajza utcai gyilkosság gyanúsítottja - tudta meg az RTL Híradó. A hajléktalan nő, aki pár napja ölhetett meg egy férfit Budapesten, pár éve szintén késelés miatt állt bíróság előtt. Akkor első fokon több mint 3 évre ítélték, de úgy tudjuk: a másodfokú, jogerős döntésig kiengedték a letartóztatásból. Vagyis éppen szabadlábon volt, amikor 40 késszúrással végezhetett áldozatával.

Értékek után kutathatott a megkéselt férfi gyilkosa

Felforgatta a lakást, értékek után kutathatott a péntek este Budapesten megkéselt férfi gyilkosa. Az egyedül élő idős áldozatot brutális kegyetlenséggel ölték meg. A gyilkosság gyanúsítottját - egy 41 éves nőt - tegnap reggel kapták el. Tagadja a késelést. A bíróság holnap dönt letartóztatásáról.

Tudta, hogy meg fog halni

Nem kap levegőt, meg fog halni - ezt mondta az a 25 éves férfi, akit péntek este késeltek halálra egy budapesti villamoson. Kutyáját védte, ezért szúrták mellkason - erről beszélt az RTL Híradónak a barátja, aki végignézte a késelést. A gyilkosság miatt két férfit letartóztattak. Az áldozat kutyája a támadás után elszaladt, hétfőn reggel találták meg.

KÉSELÉS A VILLAMOSON: Piszkálni kezdték a kutyáját, majd egyikük kést rántott

Nem kapok levegőt, meg fogok halni - ezt mondta barátjának az a 25 éves fiatalember, akit péntek este mellkason szúrtak az egyik budapesti villamoson. A fiatalember nem sokkal később a helyszínen maghalt. Erről a vele utazó barátja beszélt Híradónknak. Azt is mondta, egy háromfős társaság kötött beléjük. Piszkálni kezdték barátja kutyáját, majd egyikük kést rántott. A kutya úgy megrémült, hogy elrohant. A barátok az egyik közösségi oldal segítségével keresték.

Nem emlékszik a késelésre, de sajnálja, hogy megölte sógorát

Nem emlékszik a késelésre, de sajnálja, hogy megölte sógorát - ezt mondta az utolsó szó jogán az a férfi, aki halálra szúrta rokonát a kávai lecsófesztiválon. Másfél éve történt a tragédia. Aznap reggel 20 üveg sört ivott, de később sógorával is tovább italoztak. Összevesztek, majd egy bicskával nyakon szúrta sógorát, aki meghalt. A támadót most 12 évre ítélték.

Centiken múlt, hogy nem a szívét érte a szúrás

Kis híján halálra késelte alkalmi barátnőjét egy idős férfi a Fejér megyei Nagykarácsonyban. Az asszony összeesett, miután a házból az utcára vonszolta magát. Kórházba került, de úgy tudjuk, már jobban van. A gyanúsítottat elfogták a rendőrök. Azért támadhatott a nőre, mert azt hitte, pénzt lopott tőle.

90 évesen késelhetett


szerző:
2020.02.20. 18:15
90 évesen késelhetett

Szilváért szúrta meg életveszélyesen ismerősét a vád szerint egy 90 éves férfi a Baranya megyei Székelyszabaron. A támadó azt hitte, hogy a másik férfi lopta el a gyümölcsöséből a szilvát, ezért veszekedtek. A vita közben az idős férfi felvett egy konyhakést, és mellkason szúrta áldozatát, akinek az életét csak a gyors orvosi segítség mentette meg. A késelés tavaly májusban történt, az ügyészség most emelt vádat a férfi ellen.

Megszúrta, mégsem haragszik rá

Gyilkossági kísérlet miatt 10 évre ítélték az élettársát késsel megszurkáló férfit. A támadó még 2018-ban disznóölésen esett neki párjának a Veszprém megyei Szőcön. Az ott lévők fogták le. A lánynak életmentő műtétre volt szüksége, de szerdán a tárgyaláson az RTL Híradónak azt mondta, nem haragszik volt párjára. A férfi korábban részegen többször is megütötte.

Születésnapját akarta ünnepelni Budapesten a megölt francia fiatal

Születésnapját akarta ünnepelni Budapesten, a szombaton hajnalban megölt francia fiatal. Vasárnap lett volna 26 éves, de támadója halálra késelte a nyílt utcán Budapest belvárosában. Nem ismerték egymást, a gyilkosság előtt véletlenül futottak össze. A gyilkossággal egy brit-amerikai férfit gyanúsítanak, aki beismerte az emberölést, de tettére nem adott magyarázatot.

Több embert megkéselt egy férfi London déli részén

A hatóságok közlése szerint a helyszínre érkező fegyveres rendőrök lelőtték a támadót, akinek kiléte egyelőre ismeretlen. A megtámadott járókelők állapotáról még nem tájékoztatták a közvéleményt. Hivatalosan azt közölték, hogy a késes támadást terrorakcióként kezeli a rendőrség. A környéket lezárták a rendőrök, és az kérték, hogy további értesítésig kerüljék el az arra járók. A drámai eseményt szemtanúként videóra vette egy kint élő magyar nő párja, az asszony elmondja, mit láttak.

Kalapáccsal és késsel támadt 23 éves feleségére

Kalapáccsal és puszta kézzel bántalmazta, majd egy konyhakéssel is többször megszúrta feleségét a gyanú szerint egy nyíregyházi férfi. Vasárnap hajnalban fajult el a vita köztük. Úgy tudjuk, az erősen vérző nőhöz a férje hívott segítséget, de mire kiértek otthonukhoz a rendőrök, minden nyomot eltüntetett, hogy ne gyanakodjanak rá - sikertelenül. Őrizetbe vették. A 23 éves, kétgyermekes anya állapota úgy tudni, válságos. Megrázó történet következik!

Voltak előjelei az erdőkertesi támadásnak

Letartóztatták azt az erdőkertesi férfit, aki tegnap két rendőrt késelt meg. A település polgármestere szerint a támadásnak voltak előjelei. A férfi az utóbbi napokban egyre erőszakosabban és a rendőröket fenyegetve írt közösségi oldalán. Azt állította, hogy koholt vádak alapján bosszúhadjárat folyik ellene és hogy a hatóságok elmegyógyintézetbe akarják zárni.

Volt polgárőr késelt meg két rendőrt Erdőkertesen

Megkéseltek két rendőrt a Pest megyei Erdőkertesen. Éppen a kórházból vittek haza egy bűnügyi felügyelet alatt álló, nyomkövetőt viselő férfit, amikor az hirtelen rájuk támadt a járőrkocsiban. A megsérült rendőrök kórházba kerültek, már stabil az állapotuk. A támadót őrizetbe vették. Kiderült: egy volt polgárőr az, aki korábban brutálisan megverte barátnőjét. A támadó apja nyilatkozott Híradónknak. Azt mondta: fia megijedhetett, ezért késelhetett.

RENDŐRÖKET KÉSELT: Évekig polgárőr volt Erdőkertesen a támadó

Megkéseltek két rendőrt a Pest megyei Erdőkertesen. Éppen a kórházból vittek haza egy bűnügyi felügyelet alatt álló, nyomkövetőt viselő férfit, amikor az hirtelen rájuk támadt a járőrkocsiban. Már csak alig 100 méterre voltak a háztól, amikor a férfi hirtelen előhúzott egy 10 centis kést, majd úgy tudjuk: nyakon szúrta a mellette ülő rendőrnőt; az autót vezető rendőrt pedig az arcán és a kezén vágta meg.

Megkéselte az élettársa, mégis hazavárja őt szabadulása után

Megfelezte a büntetését a Debreceni Ítélőtábla annak a 60 éves férfinak, aki tavaly áprilisban mellkason majd hátba szúrta egy konyhakéssel féltékenykedő élettársát. Az asszony életét az mentette meg, hogy a férfi azonnal mentőt hívott hozzá és nem húzta ki belőle a kést. Azóta is együtt vannak. Úgy tudjuk, amint szabadul a vádlott, a nő hazavárja.

Késsel szúrt hátba társát a 13 éves lány

Összeesett a tüdeje és bevérzett a mellkasa annak a 15 éves lánynak, akit késsel szúrt hátba 13 éves társa egy esztergomi gyermekotthonban. Az eset karácsony után történt. A késelő 13 éves lányt 30 napra letartóztatták, és javítóintézetbe vitték. A gyereknek nem ez az első bűnügye: felfegyverkezve elkövetett rablás miatt egy másik büntetőeljárás is zajlik ellene.

Levélben kérne bocsánatot a késelő diák

Bocsánatkérő levelet ír a tanárát megkéselő 17 éves győri diák osztályfőnökének és osztálytársainak. Ügyvédje szerint személyesen szerette volna ezt megtenni, de mivel letartóztatták, erre nincs lehetősége. A diák december elején azért szúrta meg tanárát fizika órán, mert rossz jegyet kapott, és elégedetlen volt a pedagógus tanítási módszereivel.

Kitüntették a pedagógus segítségére siető diákot

Kitüntette a rendőrség azt a diákot, aki megmentette megkéselt tanára életét Győrben. A hónap elején sebesítette meg egyik tanítványa, osztálytársa viszont odarohant és kivette a kést a támadó kezéből. Így a tanárnő kimenekült a teremből, de súlyosan megsérült. A pedagógus segítségére siető diák bátorságáért oklevelet és jutalmat kapott.

Halála előtt járt a rendőrségen a megkéselt mélykúti anya

Járt a rendőrségen, de végül nem tett feljelentést az a mélykúti nő, akit néhány órával később brutális kegyetlenséggel, a gyerekei szeme láttára ölt meg 27 éves élettársa. A nő azért mert a rendőrségre, mert a férfi fenyegette. Azt mondták neki, zaklatás miatt feljelentheti, de ezt nem akarta. Élettársa a gyilkosság után felgyújtotta a házat és megpróbált öngyilkos lenni.

A nyílt utcán rántott kést


szerző:
2019.12.19. 18:13
A nyílt utcán rántott kést

Késelés a nyílt utcán Marcaliban – apa és fia támadtak egy másik család két tagjára idén nyáron. Most emeltek vádat ellenük. Az idősebb támadó késelt is a verekedés során. Fia pedig korábban gyilkosságért ült börtönben. A két férfinak nem csak a nyári eset miatt kell felelnie, korábban egyikük volt élettársát szintén megverték, késsel fenyegették és a lakásába zárták.

A rendőrségnek azt vallotta a győri diák, hogy nem emlékszik a késelésre

24 órás kamerás megfigyelés alatt tartják azt a fiút, aki múlthét csütörtökön megkéselte az osztályfőnökét. A diák a rendőrségen tett vallomásában azt mondta, semmire nem emlékszik a történtekből; a következő emlékképe, hogy ott ül a tanári székben, de azt, hogy hogyan került oda, már nem tudta megmondani. 

Szorongva járt iskolába a tanárát megkéselő győri diák

Szorongva járt iskolába és emiatt gyomorproblémái is voltak - ezt mondta Híradónknak az osztályfőnökét megkéselő diákról az ügyvédje. A fiú szólt is erről a szüleinek, akik még a történtek előtt bejelentették pszichológushoz, de oda már nem jutottak el. Múlt csütörtökön a 17 éves tanuló az órán megkéselte a tanárát, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba. Az 51 éves tanárnőt meglátogatták diákjai, ő maga pedig az interneten üzent. Azt írta: reméli, minden rendbe jön, még ha nem is olyan lesz, mint régen!

KÉSELŐS DIÁK: „A megbánás legmagasabb fokát látom a védencemnél!”

Letartóztatták a diákot, aki csütörtökön egy fizikaórán megkéselte tanárát Győrben. Ügyvédje szerint a svájci bicskát, amivel tanárára támadt, édesapjától kapta.A fizika-matematika szakos tanárnő - aki a támadó osztályfőnöke - még mindig kórházban van. Pénteken a fiú édesapja meglátogatta, az ügyvéd úgy fogalmazott: egy órán át együtt sírtak.

Késsel támadt tanárára egy 17 éves győri diák

Egy győri szakközépiskola 17 éves, 10. osztályos diákja késsel támadt tanárára. A tanárnő, akiről úgy tudjuk, a fiú osztályfőnöke is, a hátán és a karján sérült meg. Állapotát a kórházban stabilizálták. Kerestük az iskolát, de nem nyilatkoztak. Az érintett osztály diákjaival és tanáraival pszichológus foglalkozik.

Előre eltervezhette a késelést a győri diák

Előre eltervezhette, hogy késelni fog - ezt mondta ma Híradónknak több diák is, akik egy kollégiumban laktak azzal a fiúval, aki tegnap többször is megszúrta osztályfőnökét. A tragédia a fizika órán, a győri Jedlik Ányos Szakközépiskolában történt. A tanárnő már jobban van. Ma az iskola minden évfolyamán osztályfőnöki órával kezdődött a tanítás. A késelő osztálytársaival pedig egész nap pszichológus beszélgetett.

MEGSZÚRTA TANÁRÁT: Társai szerint előre eltervezhette a késelést

Előre eltervezhette, hogy késelni fog - ezt mondta ma Híradónknak több diák is, akik egy kollégiumban laktak azzal a fiúval, aki tegnap többször is megszúrta osztályfőnökét a győri Jedlik Ányos szakközépiskolában.  Az egyik diák szerint a 3-as dolgozat csak az utolsó csepp volt nála a pohárban. A pszichológus szerint személyiségzavara lehet a fiúnak.

Órán késelte meg a tanárát egy 17 éves diák

Megkéseltek egy fizikatanárnőt a győri Jedlik Ányos Szakközépiskolában csütörtök délelőtt. A tanárnőre az egyik 17 éves diákja támadt rá óra közben és többször megszúrta. A késelő osztálytársa azt mondta az RTL Híradónak, hogy társa azért szúrt, mert szerinte a tanárnőnek nem jók a tanítási módszerei. Utána vigyorogva beült a székébe. Az 51 éves pedagógus a hátán és karján sérült meg, de állapota már stabil.

Civilek fékezték meg a késelőt Londonban

Járókelők fékezték meg azt a terroristát, aki pénteken többeket megkéselt London központjában. Kiderült, hogy a férfit terrorizmus miatt korábban elítélték, de feltételesen szabadlábon volt amikor elkövette a merényletet. A rendőrök végül agyonlőtték. Rajta kívül egy férfi és egy nő halt meg.
 

Drogozhatott a férfi, aki két napja halálra késelte apját

Felmerült a gyanú, hogy kábítószer hatása alatt állhatott az a fiatalember, aki két napja halálra késelte apját Nyíregyházán. Információink szerint a rendőrök már vizsgálják, hogy drogozott-e. A 23 éves fiatal előbb egyik ismerősére támadt, majd az apjára is, aki tegnap a kórházban meghalt. Úgy tudjuk, fia azzal védekezik, szerencsétlen baleset történt. Akár életfogytiglant is kaphat.

Belehalt az apja a késelésbe

Letartóztatásakor tudta meg a gyanúsított, hogy a kórházban belehalt sérülésébe az apja, akit a gyanú szerint ő késelt meg. A 23 éves nyíregyházi férfi késő éjszaka állított be szülei otthonába. Előbb az egyik albérlőjükre támadt, majd az őt csitító apjának is nekiesett. A bíróságon azt mondta, véletlenül szúrta meg.

Megkéseltek egy hongkongi képviselőt

Megkéseltek egy hongkongi képviselőt saját kampányrendezvényén a nyílt utcán. Támadója az ő hívének beállítva magát került a közelébe. Megkérte, hogy készíthessen egy közös fotót vele, telefonja helyett azonban egy kést rántott elő, és azonnal döfött. A merénylőt leteperték, a képviselő pedig könnyebb sérüléssel megúszta a késelést.

Pulóver miatt késelt


szerző:
2019.10.21. 18:12
Pulóver miatt késelt

Egy elvett pulóver vezetett késeléshez tavaly ősszel Csolnokon. Két férfi egy ásatáson dolgozott, egyikük felvette a másik pulcsiját, amin annyira összevesztek, hogy nem sokkal később egy kocsma előtt összeverekedtek és egyik férfi leszúrta a másikat. Az ügyészség azt kéri a bíróságtól: ha a férfi mindent beismer, 9 és fél év börtönt kapjon.

Felmentették a férfit, aki egy hónapig együtt élt lakótársa holttestével

Felmentette a bíróság az emberölés vádja alól azt a férfit, aki késsel sebesítette halálra lakótársát tavaly októberben Pécsen. A bíróság szerint a későbbi áldozat támadt rá, ő csak megvédte magát. A bíróság azzal nem foglalkozott az ítéletében, hogy a tragédia után a férfi egy hónapig élt együtt az erősen oszló holttesttel, és azonnal szabadlábra helyezte a 63 éves késelőt. Az ítélet nem jogerős.

10 milliós óvadék a késelőnek

10 milliós óvadékért elengedné a bíróság a késelőt, aki tavaly halálra szúrta kollégáját egy kocsma előtt a Komárom-Esztergom megyei Csolnokon. Ez azt jelenti, hogy heteken belül hazamehetne, de nyomkövetőt kellene viselnie. A döntés még nem jogerős, mert az ügyészség fellebbezett. Ők börtönben tartanák a késelőt. A gyanúsított korábban azt állította: önvédelemből szúrt.

Koncert közben késelte halálra ismerősét

Koncert közben, a tömegben késelte halálra ismerősét egy 38 éves férfi Polgáron. Épp városnapi ünnepséget tartottak a főtéren, amikor a támadó egy konyhakéssel többször nyakon és hátba szúrta áldozatát. A 41 éves férfin már nem lehetett segíteni, kórházba szállítás közben meghalt. Információink szerint a gyanúsított féltékenység miatt ölt. Őrizetbe vették. 

Konyhakéssel tombolt az utcán egy ausztrál férfi

Késes támadás Sydneyben. Egy ausztrál férfi tombolt konyhakéssel a nyílt utcán, egy nőt meg is szúrt. Végül bátor járókelők a földre teperték. A férfi azt kiabálta, hogy „Allah Akban”, de az ausztrál hatóságok szerint nincs kapcsolata terrorszervezetekkel.

A kórházban tartóztatták le a késelőt

A kórházban tartóztatták le azt a fiatalt, aki a múlt héten levágta magáról a nyomkövetőt, majd megszúrta korábbi barátnőjét és annak anyját Budapesten. Magának is életveszélyes sérülést okozott. Úgy tudjuk, hogy még most sincs szállítható állapotban, ezért döntöttek a kórházban a sorsáról. A gyanú szerint korábban is okozott valakinek életveszélyes sérülést, ezért volt a lábán a nyomkövető.

Túl van az életveszélyen az a lány, akit volt szerelme késelt meg

Túl van az életveszélyen az a 16 éves lány, akit volt szerelme késelt meg csütörtökön Budapesten. Édesanyját is megműtötték, őt is megsebesítette a támadó. A 17 éves fiú azután ment el volt barátnője családjához, hogy levágta a nyomkövetőt a lábáról. Magát is megvágta, kórházban van, rendőrök őrzik.

Megszökött a házi őrizetből, majd megkéselte volt barátnőjét és annak anyját

Megszökött a házi őrizetből, majd megkéselte volt barátnőjét és annak anyját egy 17 éves fiú Budapesten, mindketten súlyosan megsérültek. A lány pár napja szakított vele, mert szerinte agresszív volt. Családja előre félt, hogy baj történik - erről beszélt Híradónknak a megkéselt anya nevelőapja. A fiú – egy korábbi bűncselekmény miatt – bűnügyi felügyeletben volt, de reggel levágta a nyomkövetőjét, majd volt párja családjához ment. Ott rátámadt a 16 éves lányra és annak anyjára, végül magát is megsebesítette. Ő életveszélyesen, áldozatai súlyosan megsérültek.

 

KÉSELÉS ÚJBUDÁN: „Telefonáltak, hogy jön ide ez a gyerek”

Megszökött a házi őrizetből, majd megkéselte volt barátnőjét és annak anyját egy 17 éves fiú Budapesten. A megkéselt anya nevelőapja az RTL Híradónak azt mondta: tudták, hogy hozzájuk tart a fiú, mert az egyik hozzátartozója felhívta őket, amikor megszökött a házi őrizetből. Ezt a rendőrök is megtudták, és azonnal szóltak a 16 éves lánynak.

Horror a játszótéren

Horror egy moszkvai játszótéren. Egy térfigyelő kamera vette fel, amint egy férfi odamegy egy padon ülő nőhöz, majd a kisgyerekek és szüleik szeme láttára halálra késeli, aztán távozik. A férfit később elkapták a rendőrök, az áldozat az ex-barátnője volt.

Enyhébb ítéletet kért a trolibuszvezetőt megkéselő férfi

Négy és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki tavaly júliusban megszúrt egy trolibuszvezetőt a Városligetben. A vád szerint részegen szállt fel a járműre, majd rá is gyújtott, amit a sofőr szóvá tett. Kiabálni kezdtek egymással, ekkor került elő a kés. A trolivezető a karján sérült meg, de csak könnyebben.

Egy hónapig élt együtt a holttesttel

Védekezni akart a késsel, amibe beleesett a támadója - ezt mondta a helyszíni tárgyalásán az a férfi, aki tavaly októberben szúrta le ismerősét Pécsen. A gyilkossággal vádolt 61 éves férfi a tragédia után egy hónapig élt együtt a holttesttel, amit egy leeresztett műanyagmedencébe és egy szőnyegbe csavart.

A parkban szúrta meg élettársát az asszony

Egy parkban szúrta le élettárást egy nő a gyanú szerint. Tegnap este Mátészalkán italoztak, majd valamin összevesztek, a nő pedig dühében egy késsel megszúrta élettársát. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, úgy tudjuk azóta már jobban van, az állapota stabil. Az asszonyt a helyszínen elfogták és őrizetbe vették a rendőrök, úgy tudjuk mindent beismert.

Késsel támadt anyja élettársára egy 15 éves sükösdi fiú

Letartóztatta a kecskeméti bíróság azt a 15 éves sükösdi fiút, aki pünkösd vasárnap szívtájékon szúrta anyja élettársát. A férfit újra kellett éleszteni, a kés az egyik verőerét találta el, életmentő műtétet hajtottak végre rajta a kórházban. A fiú beismerte tették, de nem tett vallomást. 

Késelés a falunapon: a gyanúsított szerint, ő csak védekezett

Csak védekezett, mert későbbi áldozata hátulról lefogta. Úgy tudjuk ezt állítja az a 22 éves férfi, akit a hétvégi nádasdladányi halálos késeléssel gyanúsítanak. A Fejér megyei település falunapján verekedett össze a késelő és későbbi áldozata többször is az este folyamán.

Halálos késelés lett a vita vége a falunapon

Halálra késeltek egy fiatalembert vasárnap hajnalban a Fejér megyei Nádasdladányban. A 28 éves férfi barátaival bulizni érkezett a falunapra, de az egyik sátorban összeveszhetett későbbi gyilkosával. A biztonsági őrök kiküldték őket, de nem sokkal később újra összetalálkoztak, ekkor került elő a kés és halálra szúrta áldozatát egy 22 éves székesfehérvári férfi. A rendőrök elfogták, mindent beismert.

Leszúrta édesanyját, majd 15 éves öccsére támadt

Késsel szúrta le az anyját egy húszéves fiatalember éjszaka a Vas megyei Káldon, majd a tizenöt éves öccsére támadt. A nő azonnal meghalt, a tinédzser csak könnyebben sérült meg. A tragédia idején az asszony másik négy gyereke is otthon volt, nekik nem esett bajuk.

Halálra késelte apját egy 39 éves férfi

A nyírmártonfalvai férfi kedden késő éjszaka rontott rá apjára, információink szerint a kezén és a mellkasán is olyan súlyosan megsebesítette, hogy az áldozat a helyszínen meghalt. A faluban úgy tudják, a 39 éves gyanúsított pszichiátriai kezelés alatt állt, mert képtelen volt feldolgozni édesanyja elvesztését.

Féltékenység miatt késelhette meg élettársát

Féltékenység miatt szúrt - információink szerint ezt mondta a férfi, akit szerdán azért vettek őrizetbe a rendőrök, mert otthonukban megkéselte az élettársát. Úgy tudjuk, azt mondta, az asszony nagyon féltékeny volt, emiatt rendszeresen vitatkoztak.

Saját életét kockáztatva mentette meg a megtámadott nőt

Saját életét kockáztatva mentett meg egy megtámadott nőt egy férfi Sopronban. Épp az utcán sétált, amikor segélykiáltást hallott a közeli lépcsőházból számolt be róla a Kisalföld. Berohant, azt látta, hogy a nő mellkasán egy férfi térdel, és késsel kétszer megszúrja. Lerángatta róla, majd üldözőbe vette. Közben ő is megsérült. Híradónknak azt mondta nem gondolkozott, tudta, hogy cselekednie kell, különben a nő meghalhat. Kiderült volt férje támadta meg az asszonyt, aki súlyosan megsérült, de már jobban van.

13 évre ítélték, mert megölte párját

13 év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki még 2017. szeptemberében brutális kegyetlenséggel megölte barátnőjét fényes nappal, a nyílt utcán. A nő szakítani akart, ezért elment hozzá, hogy elhozza a holmiját. Amikor megérkezett, párja kirángatta az autóból, többször fejbe vágta, majd késsel több tucatszor megszúrta. Az ítélet nem jogerős.

Késsel támadt a járókelőkre, a rendőrök lőtték agyont

Agyonlőttek a francia rendőrök egy férfit, aki késsel támadt a járókelőkre Marseille belvárosában. A támadó négy embert megsebesített, majd pisztolyt rántott a rendőrökre, akik tüzet nyitottak rá. A támadó korábban 14 évig ült börtönben, mert agyonverte a saját apját.

A mentőkkel is agresszív volt a késelő férfi

Vádat emelhetnek a nyugdíjas férfival szemben, aki tavaly májusban leszúrta feleségét Bükön. A 68 éves férfi saját otthonukban támadt az asszonyra, egy heves vita közben szúrta mellkason. A leszúrt nő életéért sokáig küzdöttek a mentők, végül sikerült megmenteni.

Életfogytiglant is kaphat a férfi, aki megszurkált egy taxist

Ha elítélik, életfogytig tartó büntetés vár arra a férfira, aki tavaly életveszélyesen megszurkált egy taxit Pesterzsébeten. 20 ezer forintot rabolt tőle. Úgy tudjuk, azt mondta: nem akart ölni, csak fizetni nem akart a fuvarért. Az ügyészség most emelt vádat ellene.

 

Halálra késelték Gdansk polgármesterét

Halálra késelték a lengyelországi Gdansk polgármesterét egy jótékonysági rendezvényen. Az északi kikötővárost több, mint tíz éve vezető Pawel Adamowicz-ot a színpadon, a nézők szeme láttára szúrta le egy ámokfutó. A politikust megműtötték, de belehalt sérüléseibe, a 27 éves, büntetett előéletű merénylőt őrizetbe vették.

Csaknem 70-szer szúrt, életfogytiglant kaphat

Csaknem hetvenszer szúrta meg áldozatát, akár életfogytiglani büntetést is kaphat. Az ügyészség most emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki 2017 májusában végzett egyik ismerősével Újbudán. Hónapokig keresték a holttestet. Végül egy hátizsákba rejtve találták meg, nem messze a vádlott otthonától.

Ismerhette az áldozatát a gyilkos

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint karácsonykor megölt egy idős embert Miskolcon. A rendőrök szerint a feltételezett gyilkos ismerte áldozatát, ezért engedhette be a lakásba, ahol rátámadt és több késszúrással végzett vele. A lakásból több mint százezer forintot vitt el. A rendőrök szerdán fogták el a 38 éves miskolci gyanúsítottat, akit őrizetbe vettek.

Rendőrnő élesztette újra a megkéselt férfit

Karácsonyi angyalnak hívják kollégái azt a rendőrnőt, aki szombaton újraélesztett egy megkéselt férfit. Az áldozatot egy csepeli munkásszálláson szúrták mellkason. A rendőrök névtelen levelet küldtek Híradónknak, melyben azt írják, kollégájuk az újraélesztés után a mentők megérkezéséig életben tartotta a férfit, aki ennek köszönheti az életét. A késelés gyanúsítottját hétfőn letartóztatták.

 

Sérülése buktatta le a támadót

Két helyre is verekedés miatt hívták a rendőröket pénteken a főváros X. kerületében. Reggel két kalauzt támadott meg egy jegy nélküli utas, aki aztán elfutott. Később egy aluljáróban egy késelés miatt is intézkedniük kellett a járőröknek. Itt ismerte fel az egyik rendőr a vasutasok korábbi támadóját. A kalauzok szerint ugyanis jellegzetes sérülés volt a férfi kezén. Pont ilyen sérülése volt az aluljáróban megszúrt férfinak is, akit ellátása után őrizetbe vettek.

Fia ölhette meg az 59 éves csepeli asszonyt

Fia végezhetett egy 59 éves asszonnyal Csepelen, éjszaka nyakon szúrta. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a családi tragédiához. A szomszéd értesítette a rendőröket délelőtt, hogy nem tudja elérni a nőt. Amikor bementek a házba, ott találták az áldozatot és a nő 29 éves fiát is, akit azonnal elfogtak.

A kórházban tartóztatták le a késeléssel vádolt férfit

A kórházban tartóztatták le azt a 31 éves férfit, aki a gyanú szerint hétfőn halálra késelte két nevelt fiát Ózdon. Azután élettársára is rátámadt, az asszonyt életveszélyesen megsebesítette, majd saját magával is végezni akart. Mindkettőjüket az ózdi kórházban ápolják. A férfi kihallgatása másfél órán át zajlott.
A hétfői riportot ide kattintva nézheti meg.

SZÍVSZORÍTÓ: Nem tudja még, hogyan mondja el kislányának, hogy megölték az anyját

Információink szerint a nyíregyházi késeléssel gyanúsított férfi a rendőröknek beismerte, hogy ő végzett azzal a 21 éves fiatal anyával, akit november 16-a óta keres a családja. Élettársa 10 napig várta, hogy 21 éves, Lakatos Erzsébet hazatérjen miután november 16-án nyoma veszett. A pár együtt nevelte 4 éves kislányukat. A család kedden nyilatkozott Híradónknak azt mondták, hétfő éjjel rendőrök kopogtattak az ajtajukon, ők közölték, hogy a nőt meggyilkolták.
A Híradó szerdai riportját ide kattintva nézheti meg.

Gyilkolhatott is a bolti szurkáló

Gyilkolhatott is a férfi, akit a napokban tartóztattak le, mert a gyanú szerint megkéselt egy bolti eladót Nyíregyházán. A gyilkosság áldozata egy 21 éves mándoki nő, másfél hete eltűntként keresték. Holttestét tegnap találták meg a rendőrök egy autó csomagtartójában. A kocsi, ahogy fogalmaztak, a napokkal ezelőtti késelés gyanúsítottjához köthető. Úgy tudjuk, a férfi beismerte a gyilkosságot.

Halálra késelte két nevelt fiát

Megrázó történet!
Halálra késelte két nevelt fiát egy férfi Ózdon, egy 16 és egy 18 éves fiú az áldozat. A férfi az élettársára is rátámadt, őt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Ezután megpróbált öngyilkosságot elkövetni, de csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A szomszédok csak keveset tudnak a családról, néhány hónapja költöztek be az albérletbe.

Erőszak a Fekete Pénteken

Lövöldözés, késelés, tűzriadó, pánik, tolongás és őrület. Így zajlott a Black Friday az Egyesült Államokban. New York államban két férfit szúrtak le a nagy vásárlási lázban. New Jersey-ben egy vevő átlőtte egy másik csuklóját. Idén egy halálos áldozata és 6 sebesültje volt a leárazási erőszaknak.

Járókelő mentette meg a megkéselt eladónő életét

Megkéseltek egy eladónőt egy ruhaboltban Nyíregyháza belvárosában. Úgy tudjuk, egy vásárló rántott kést, mert sokallta a ruhák árát. Többször megszúrta az asszonyt, életveszélyesen megsebesítette. A nő állapota stabil, néhány órával ezelőtt pedig elfogták a támadót.

Késsel támadt szerelmére a disznóvágáson, a lány az intenzívosztályon fekszik

Gyűlöletet és megvetést érez - ezt mondta az RTL Híradónak annak a lánynak az anyja, akit párja a hétvégén késsel majdnem halálra szúrt. A 27 éves férfi letartóztatásáról szerdán döntöttek. A fiatal 19 éves élettársával disznóölésen volt egy barátjuknál a Veszprém megyei Szőcön, amikor késsel támadt a szerelmére. A lányt még mindig intenzívosztályon ápolják.

Nem kért több sört, megkéselték

Nem akarta elfogadni a felkínált sört, ezért szúrt hasba egy osztrák férfi egy biztonsági őrt egy éve Harkányban. A bíróság 3 év börtönre ítélte és 4 évre kitiltotta Magyarországról. Most két korábbi, felfüggesztett börtönbüntetését is le kell töltenie. Az ügyész és a vádlott is fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Összevesztek a késelés előtt

A helyiek sem értik, miért szúrhatta le fiát a 76 éves apa még vasárnap Abdán. Ők ugyanis semmi jelét nem látták annak, hogy a családban gondok lennének. Az 51 éves férfit kórházba vitték, de másnap belehalt sérüléseibe. Az apa letartóztatásáról holnap dönthetnek.

A gyerekek látták a késelést

Öt évre börtönbe küldené az ügyészség azt a férfit, aki a gyanú szerint leszúrta barátnőjét júliusban Fonyódon. Mindez az asszony gyerekei előtt történt, segíteni próbáltak az anyjuknak, nekik nem lett bajuk.

Végignézte fia halálát

Az áldozat a kocsma előtt veszett össze kollégájával, aki mellkason szúrta. Azonnal meghalt. A gyanúsított anyja csak az RTL Híradónak nyilatkozott. Szerinte fia nem akart senkit bántani, de többen körbevették és fenyegették, azért húzta elő a kést. Az áldozat apja azt mondja, ez nem igaz.

Halálos sebbel próbált menekülni

Ingatlanügynök volt az férfi, akinek holttestére csütörtök reggel találtak rá Budapesten a Szilas patakban. Úgy tudni, hogy a férfit találkozóra hívták az elhagyatott helyre. Megkéselték és lelőtték. A rendőrök pénteken csak annyit mondtak, hogy az információk nem tőlük származnak, az ügy részleteiről pedig a nyomozás érdekében nem beszélnek.

7 év börtönt kapott a családot késelő férfi

7 év börtönre ítélték azt a férfit, aki a vád szerint tavaly júliusban éjjel betört volt élettársa házába és késsel rátámadt a nőre és annak három gyerekére. A vádlott szakításuk után összejött volt élettársa akkor még 15 éves lányával, a kapcsolatot az asszony ellenezte. Ebbe nem akart belenyugodni a férfi, aki a vád szerint dühében a nőt és a gyerekeket is megkéselte.

Rejtélyes gyilkosság a fővárosban

A holttestre egy bevásárlóközpont mellett, a patakparton találtak rá. A rendőrök szerint a 49 éves férfit megölhették, de, hogy hogyan, azt nem árulják el. Az RTL Híradó úgy tudja: az áldozatot halálra szurkálhatta gyilkosa, akit azóta is keresnek. A férfi barátnője rosszul lett, amikor megtudta: mi történt.

Elhagynák Romániát a megkéselt kosárlabdázók

Nem akarnak Romániában maradni azok az amerikai kosárlabdajátékosok, akiket a hétvégén állításuk szerint a bőrszínük miatt késeltek meg egy szórakozóhelyen. A két sportoló egy hónapja szerződött Braila városának a csapatához, jelenleg súlyos sérülésekkel kórházban ápolják őket. A rasszista támadás országszerte nagy felháborodást váltott ki.

Hogy él Pásztor Anna a fenyegetések árnyékában

Pásztor Anna kirobbanó személyiség, nem nehéz rajongani érte, de a beteges imádat azért, amivel egy férfi hónapokon át üldözte, mostanra rendőrségi ügy lett. Anna vagány nő, és nem hajlandó félni, de az élete átalakult, amióta gyilkossággal fenyegették...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való