KERESÉS search-close

költözés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "költözés"

Panni kellemetlen helyzet elé állította Gigit és Olivért

Egyelőre nem tudja Gigi eldönteni, hogy Adél szobáját kiadja-e valakinek, de úgy tűnik, nem is kell ezen sokáig rágódnia, ugyanis Panni egy érdekes ötlettel állt elő.

Hoppá! Egy páros ma beköltözhet a Villába...

Szalay Bencéék távozása után felszabadult egy szoba a Villában, így Rancho El Zamor lakói most maguk között dönthetik el, melyikőjük költözzön be a kényelembe...

Szegedre költözött Kiszel Tünde nagylánya

Hunyadi Donatella már túl van egyetemista életének első napján. A 19 éves lány, és persze anyukája életében ezzel egy óriási változás vette kezdetét. A költözés előtti utolsó hétvégét természetesen közösen töltötték, hiszen az anya-lánya páros az elmúlt 19 évben szinte elválaszthatatlanok volt. Donatella tudatosan választotta a Szegedi Tudományegyetemet. Elsősorban az ott tanító professzorok miatt döntött így.

Macskakőre cseréli a hollywoodi vörösszőnyeget Palvin Barbara és párja

A világhírű magyar modell és színész kedvese még egy mini realytit is forgat a költözés viszontagságairól, amit Barbara Instagram oldalára posztolnak hétről-hétre. A gerlepár abban állapodott meg először, hogy nagyon kevés pénzből fogja felépíteni a közös vidéki fészket, a mini sorozat legújabb epizódjából pedig az is kiderült, hogy Barbinak nincsenek nagy igényei.

A közönség segített a Csokonai Színház költözésében

Bonnie és Clyde bilincseit, a Pál Utcai Fiúk zászlaját, vagy a Csárdáskirálynő kalapdobozát is kézbe vehették az emberek. A debreceni Csokonai Színház a közönség segítségét kérte: a közelgő épületfelújítás miatt költözniük kell, ezért élőláncot alkotva kézből kézbe adták az előadások kultikus kellékeit. Így juttatták el az új ideiglenes raktárba. 

Kaliforniai villába költözött Meghan Markle és Harry herceg

Csodálatos mediterrán villa a napsütötte Kaliforniában. Talán nincs ember, aki ne tudna itt eltölteni egy-két napot. Nos, Harry herceg és Meghan Markle egy egész életet terveznek leélni ebben a szerénynek nem mondható családi fészekben, ahová csütörtökön költöztek. Közvetlen szomszédjuk Katy Perry.

Több debreceni kutató sem támogatja a Természettudományi Múzeum költözését

Nem támogatja több debreceni kutató sem, hogy a Természettudományi Múzeum a városba költözzön. Ezt válaszul írták 34 fővárosi kollégájuknak, akik korábban nyílt levélben kérdezték a véleményüket a múzeum jövőjéről. A szakemberek azt is írták: megértik azokat az aggodalmakat, amelyek a múzeumi gyűjteményt féltik a költözés miatti károsodástól. Úgy fogalmaztak: "ebben a kérdésben elsősorban kutatók vagyunk és csak másodsorban debreceniek."

Előzetes: Luca Csongorhoz költözik?

Aliz kiakad, amiért Szonja eltitkolta lánya terhességét. Luca pedig úgy dönt, él Csongor ajánlatával...

Károly herceg sosem fogadta el fia választottját?

Harry herceg és Meghan Markle habár már több hónapja kiszállt a brit királyi család életéből, költözésük pontos okát még mindig homály fedi. A legfrissebb pletykák szerint Károly herceg sosem fogadta el fia választottját, akinek már az udvarba érkezése napján megpecsételődött a sorsa.

Már biztos: Debrecenbe költözik a múzeum

Most már biztos, hogy Debrecenbe költözik a Magyar Természettudományi Múzeum – ezt a város 2030-ig tartó fejlesztési programjának ismertetésekor jelentette be a polgármester. A több tízmilliárd forintos állami fejlesztések ismertetésekor Palkovics László innovációs és technológiai miniszter azt nem árulta el, hogy pontosan hol lesz a múzeum új épülete. A költözés ellen korábban a múzeumi szakma és Budapest vezetése is tiltakozott.

Duplájába kerül a Pénzügyminisztérium Várba költözése

Az eredeti összeg több mint duplájába kerül a Pénzügyminisztérium Várba költözése – vette észre a Népszava. A 26 milliárdosra tervezett beruházás már most több éves csúszásban van, a költségek pedig majdnem elérik az 55 milliárd forintot. Ráadásul a teljes minisztérium be sem fog férni az új épületbe. A kormányt hiába kerestük. A kerület ellenzéki polgármestere szerint a beruházás túlárazott és fölösleges.

Hogyan változtatott az Isten veled Magyarország szereplőinek álmain a világjárvány?

Komoly rajongó bázisa alakult ki az Isten veled, Magyarország című műsorunknak. A szerte a világban szerencsét próbáló magyarok közül most a Kanári-szigeteken letelepedő Vera és Attila, az Ausztráliában lufiszobrászként új életet kezdő most már kispapa Nándi, és az Izlandról mégis hazajövő geográfus Szabolcs mondja el, hogyan változtatott álmaikon a világjárvány.  

Hónapok teltek el, mire felvették a nyugodt tempót, ami Tenerifére jellemző

Attila és Vera másfél éve költöztek ki Tenerifére. Itt nyaraltak, megtetszett nekik a klíma, de ahhoz, hogy döntést hozzanak, más is kellett. A költözésnél a legnagyobb nehézséget az állatok okozták. Két kutyát és két macskát akartak magukkal hozni, de ezt összehozni felért egy déli-sarki expedíció megszervezésével. Azt hitték, hogy a repülőtársaságok jelentik a legnagyobb akadályt, de aztán rá kellett jönniük, hogy az ingatlanközvetítők sem fogadják tárt karokkal az állatokat.

Előzetes: Mindene megvan a boldogsághoz, de az angollal még mindig nem boldogul

Szabolcs autókat takarít, pedig van diplomája. A pénzből egy tenyérnyi szobát tud bérelni. Egyedül van, mégis szeret Izlandon élni. Meddig? | Mindene megvan a boldogsághoz, de az angollal még mindig nem boldogul Nándi. | Nem nézték jó szemmel, hogy új párjával Tenerifén akar új életet kezdeni. De Attila belevágott. Mit szól hozzá a lánya?

Zsuzsa egy dolgot nem ismer Norvégiában: a stresszt

Zsuzsát egy szerelem vitte Norvégiába, egy másik pedig ott tartotta. Ma már olasz-magyar vegyes házasságban él, gyerekeket nevel és tanít. Szereti a munkáját és a vele járó elismerést. Szereti Norvégiát is, hiszen az itteni emberek segítőkészek az itteni élet pedig sokkal egyszerűbb és kevesebb a stressz.  A szíve mégis visszahúzza Magyarországra, ahogy mondja, hiányzik neki magyarnak lenni.

Sok diplomájuk van, Svédországban mégis takarítani fognak: folytatjuk a Tóth család történetét

A Tóth család még a tévéostrom idején, azaz 14 évvel ezelőtt döntötte el, hogy egy másik országban kezdenek új életet. A Family Singers Énekegyüttes, azaz a Tóth családi kórus Egerből egészen egy svéd farmig utazott. Az építész és tanárnő felesége az első hónapokban takarításból keresik majd meg a kenyérre valót a 8 fős családnak.

Előzetes: Takarításból tartja el 6 gyermekét az értelmiségi házaspár

Takarításból tartja el 6 gyermekét az értelmiségi házaspár. Rosszabb munka, kevesebb pénz, több kiadás. Norvégiában lelt hazára Zsuzsa. Olasz férjével két gyereket nevel és tanít. Egy dolgot nem ismer, a stresszt. AZ apa munkája miatt Atlantába költözött a család a várost szeretik, de barátkozni nem tudnak.

Heninek lépnie kellett, de a jobb színvonalú életért nagy árat fizetett

Salzburg tartomány szívében, Gastein völgyben járunk. Lassan már több magyar él itt, mint osztrák. Kordás Henrietta is itt kezdett új életet. Henit édesanyja egyedül nevelte, két testvérével együtt. Egy fizetésből, lakáshitellel. 16 éves volt, amikor édesapja meghalt. Megörökölték a házát – de nem csak azt. A lány már az iskola mellett munkára kényszerült. Hét napból hetet dolgozott, éjjel is. Rengeteget vívódott, mielőtt meghozta a döntését. A legnagyobb akadályt a család jelentette. Édesanyját és testvéreit nehéz szívvel hagyta otthon.

14 évig tervezték a külföldre költözést

14 évig tervezte a Tóth család, hogy feladva egri, saját tervezésű családi házukat mind a nyolcan kiköltöznek Svédországba. Vilmos építészmérnökként tanár feleségével együtt alacsonyabb fizetésért takarít majd egy nagyvárosban, Uppsalában. Ma este ismét három, külföldön élő vagy kiköltöző magyar család életét mutatja be az Isten Veled Magyarország című műsor.

Bárhová is költöztek, a járvány mindenki számításait keresztül húzta

Sári Gergő tavaly januárban költözött ki Izlandra. Az Isten veled, Magyarország stábja kísérte. A fiú néhány hét után elkezdett dolgozni egy étteremben, majd egy hotel következett. A szezon végével azonban egyre kevesebb munkája lett. Abban reménykedett, hogy amikor a karácsonyi szünet után visszatér Magyarországról, könnyen talál megint munkát. De ez nem így történt. A járvány már lecsengőben van, a turizmusnak viszont idő kell ahhoz, hogy talpra álljon. Az Isten veled, Magyarországi tegnapi adásának másik szereplője, Kari-Horváth Gábor is hinni akar, de neki gyakran megfordul a fejében, hogy haza kellene jönni Ausztráliából.

A fiúk már jobban érzik magukat Németországban, de vannak még kételyeik

A Zima család nyáron költözött Budapestről Németországba. Az asszony, Eszter ekkor már hónapok óta kint élt és dolgozott, ő intézményvezetői állását adta fel. Csaknem fél évig készültek erre, otthon felszámoltak mindent, de a fiúk, Mór és Kende, nem viselték jól, hogy el kell hagyniuk a barátaikat. Bajorországba, Passautól 30 kilométerre, a Duna melletti Hofkirchenbe költöztek.

A következő adásban: Mi történ Gergővel, mióta Izlandon él?

Egy hét után haza akart jönni, mégis egy éve kint van. Mi történ Gergővel, mióta Izlandon él? Két esküvő, egy feleség. Ezt adta Péternek Hongkong. És munkát, jó fizetést, célokat. Mi hiányzik mégis? Amikor nekivágtak Ausztráliának nem sejtették, hogy egy csalóba botlottak. Maradhatnak vagy hazaküldik őket?

A koronavírus-járvány az Isten veled Magyarország szereplőinek életét is felforgatta!

Tegnap este debütált az RTL Klub nagysikerű dokusorozata, az Isten veled, Magyarország harmadik évada. Az első részben egy Atlantába költöző és egy Korfun élő család, valamint az RTL egykori műsorvezetője, Valkó Eszter és családja mutatták meg, milyen is elhagyni Magyarországot és új éltetet kezdeni. Ezeket a riportokat még a koronavírus felbukkanása előtt forgattuk, amikor még nyoma sem volt annak, hogy nem sokkal később már a saját otthonainkat is csak nyomós indokkal hagyhatjuk el. Azóta a szereplők élete is megváltozott és nem csak a járványhelyzet miatt.

Amerika volt az álmuk, de amikor összejött, nehezebb volt elindulni, mint hitték

Hogy pontosan mi vonzza Amerikában Sóti Lászlót, nem tudná megmondani. De amióta Bud Spencer filmeket néz, azóta nem tudja kiverni a fejéből, hogy milyen jó lenne az Egyesült Államokban élni. És mivel időközben családja is lett természetesen nem egyedül költözne. De valahogy alkalom sosem adódott rá. Egészen tavaly májusig. Laci ugyanis már 6-7 éve játszik a zöldkártya lottón, és egyszer szerencséje lett.

A következő adásban: Mi vár Sótiékra Atalntában?

Kialvatlanul, fáradtan érkeznek meg Atlantába Sótiék, Mi vár rájuk? Miért költözött a messzi északra Kun Árpád az ismert magyar író, ahol idős és beteg emberek ápolásából tarja el családját. Visszakentünk, hogy megnézzük, mi történt Eszterékkel, mióta Németországban élnek.

Előzetes: Eszter a karrierjét is félretette, hogy kövesse férjét külföldre

Eszter a karrierjét is félretette, hogy kövesse férjét külföldre. Nehéz döntés volt, de megérte. | Teljesült az álmuk, irány Amerika! De a szeretteik nem mehetnek velük Amerikába, hogy tudnak így új életet kezdeni? | Már majdnem felőrölte a stressz, félt, hogy nem látja felnőni a lányát.

Előzetes: Jön az Isten veled, Magyarország új évada!

Nehéz döntések után elhagyták hazájukat. Megtalálták a boldogságot? Vagy csalódtak? Új történetek és ismerős arcok. A sorozat folytatódik. Isten veled Magyarország április 28-tól az RTL Klubon!

Egyelőre helyén marad a Magyar Természettudományi Múzeum

Addig nem költözik el jelenlegi helyéről a Magyar Természettudományi Múzeum, amíg nincs készen egy olyan új épület, ahol azonnal látható lesz a kiállított anyag - ezt Gulyás Gergely miniszter jelentette be. A debreceni vezetés továbbra is azzal számol, hogy a városba költözhet a múzeum, ám ez ellen az intézmény dolgozói tiltakoznak.

Vita a Természettudományi Múzeum elköltözéséről

Tragikus döntésnek tartja a Természettudományi Múzeum elköltöztetését Budapestről Karácsony Gergely főpolgármester. Az Index írta meg szerdán, hogy a kormány úgy döntött: év végéig kiürítik a jelenlegi épületet és tíz éven belül Debrecenbe költözik a múzeum. A debreceni polgármester szerint a városi oktatási és tudományos élet ideális helyszínné teszi a várost a Természettudományi Múzeum számára.

Tamás Flórának: „Nincs értelme itt folytatni, holnap költözünk Barcelonába…”

Tamás bevallotta Flórának, hogy elfogadta a barcelonai állásajánlatot…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás és Flóra elköltöznek Magyarországról

Lali izgult a randija miatt. Ákos és Norbi jóvátették Norbi részeg botlását. Tamás bevallotta Flórának, hogy költözniük kell.

Dávid döntött, Evelin helyett ő költözik el az albérletből

Miután kihallgatta Niki és Evelin beszélgetését, Dávid úgy döntött, nem maradhat tovább az albérletben…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Védett épületben bontottak a Pénzügyminisztérium  Várba költözése miatt

Műemléki épületben bontottak le egy teljes szárnyat a Pénzügyminisztérium Várba költözése miatt. Erről elsőként a hvg.hu írt. A kormány szerint a lebontott épületrész még átalakításokkal is baleset- és tűzveszélyes lett volna. A kerület ellenzéki polgármestere nem tudott a bontásról, és engedélyt sem ők adhatnak ilyesmire. V. Naszályi Márta arról tárgyalna a kormánnyal, hogy a Pénzügyminisztérium egyáltalán ne költözzön a Várba.

Dávid Joe-nak: „Elköltözöm az albérletből…”

Bár Joe és Dávid újra közelebb kerültek egymáshoz, Dávid hamar kizökkent az idilli állapotból és újra két lépés távolságot tartott Joe-tól… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egy év alatt 15 ezerrel többen költöztek Pest megyébe

Egy év alatt 15 ezerrel többen költöztek Pest megyébe, miközben Szabolcsból 3700-zal, Borsod pedig 3500-zal többen távoztak. Ez derül ki a KSH friss adataiból. Jellemzően főváros könyékire vagy nyugat-magyarországira cserélték állandó lakcímüket. A Híradónak nyilatkozó szakértő szerint a kedvezőbb munkalehetőségek miatt költöznek a keleti országrészből a nyugatiba.

Mesi: „Ki kell utaznom Londonba, hogy új életet kezdjek…”

Tamás aggódott Flóra költekezései miatt. Karesz aggódott Mesi eltűnése miatt. Bence mellőzve érezte magát.

A fiam elköltözött otthonról egy lány miatt

Andrea szeretné megbeszélni fiával, hogy miért tűnt el otthonról, pláne egy olyan lány miatt, aki csak befolyásolja. Vajon Pisti belátja, hogy hibázott? A teljes adásból kiderül!

Milánék érzelmes búcsút vettek Bellától

Ákosnak lehetősége nyílt visszatérni régi szenvedélyéhez, a focizáshoz. Bella váratlan ajánlatot kapott. Alesszia félt, hogy máris elszúrta az új munkáját.

Bence régi barátai Budapestre költöznek

Bence örömmel fogadta a hírt, hogy a régi barátai felköltöznek Budapestre…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkora kattints ide!

Bence végre igaz barátokra talált Budapesten?

Bencéhez váratlan vendégek érkeztek. Flóra versengeni kezdett régi barátnőjével. Joe és Dávid összevesztek.

Bence már a beköltözése napján kidobta Vandát a Bécy-házból?

Vanda kihúzta a gyufát Bencénél, amikor közölte a fiúval, hogy minden rajzát kidobta a kukába…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vanda beköltözött a Bécy-házba

Flóra balesetet szenvedett. Milánt kórházba szállították. Vanda megzsarolta Bencét.

Orsi a lakóhajóra költözik

André megpróbált egy romantikus meglepetéssel kedveskedni Orsinak, aki megelégelte André próbálkozásait…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Új helyszín még nincs, de miniszteri biztosa már van az Országos Széchenyi Könyvtár költözésének

Miniszteri biztosa már van az Országos Széchenyi Könyvtár költözésének, de azt még nem tudni, hol lesz majd az intézmény. A hvg.hu írta meg, hogy Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója felügyeli majd a költözést, és éppen az lesz a dolga, hogy kitalálja, hova kerüljön a Nemzeti Könyvtár. A Momentumnál azt mondják, ez újabb támadás a kultúra ellen.

Diának elege lett a fiúkból: ki akar költözni a lakásból

Vitya után Lutz is szerelmet vallott Diának, aki hiába próbálta leállítani őket, nem fogadták el, hogy semmi sem lesz közöttük. Dia annyira felhúzta magát, hogy azonnal összepakolta a cuccait.

A teljes adást itt nézheted meg!

Ada Németországba költözik a gyerekeivel!

Ada 4 éve van együtt orvos szerelmével, Mátéval. Eddig többlaki életet éltek: Máté Nürnbergben, Ada Pesten, a fiúk pedig Ada szüleivel Angliában éltek. Bár gyakran látogatták meg egymást, most nagy lépésre szánták el magukat: összeköltöznek Németországban!

Karesz rájött, Mesi hazudott, hogy kidobhassa Bellát

Miután Mesi megtudta, hogy Tedi mire allergiás mindenkinek hazudott róla. Elege lett Bellából és a kutyájából...

A teljes adást itt nézheted meg!

Karola felnyitotta Barbi szemét Teóval kapcsolatban

Barbi tanácsot kért Teóval kapcsolatban. Karesz túlvállalta magát. Szofi és Tamás leültek az ügyvédjeik társaságában.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás megtiltotta Dia anyjának, hogy elvigye magával a lányt

Amikor Katalin felpofozta Diát, Tamás nem hagyhatta, hogy elvigyék tőle a keresztlányát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vitya nekiesett Tamásnak, hogy megakadályozza Dia költözését

Elszabadultak az indulatok, amikor Katalin és Tamás megpróbálták rábírni Diát, hogy menjen az anyjával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás: „Kudarcot vallottam Diával…”

Dia próbált kiutat találni a helyzetéből. Karesz Mesit is bevonta a Hősök-kel közös munkájába. André és Orsi nem mindennapi randira mentek.

Szorgalmasak és kitartóak, itthon mégsem boldogultak, Anglia hozta meg a szerncséjüket

Laci és Saci 2008-ban döntöttek úgy, hogy felkerekednek – és az Egyesült Királyságba költöznek. Laci eredetileg Pécsről, Saci pedig Siklósról származik – de a döntésük idején már évek óta Budapesten éltek. Laci fuvarozóként, Saci pedig személyi asszisztensként dolgozott, de nem jutottak egyről a kettőre az otthon megkeresett pénzből.

Diának menekülnie kellett az anyja és Tamás elől

Dia szülei eljöttek a lányért. Barbinak próbanapja volt egy ruhaboltban. Karesz jobban megismerte Ecküt és Menthát.

Kaland és szerelem motiválta Tamást a költözésben

Kaland és szerelem - ez a kettő motiválta Tamást arra, hogy Angliába költözzön. Úgy, hogy nem beszéli tökéletesen a nyelvet és biztos állást hagyott itthon. Az Isten veled, Magyarország évadzáró adásában a fiatal pár összeköltözését követhetik nyomon.

Költözik a Fővárosi Nagycirkusz

130 év után elköltözik a Fővárosi Nagycirkusz a Városligetből. A hvg.hu írta meg, hogy a Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint, a Nyugati-pályaudvar mellé helyeznék át. A Minisztérium megkeresésünkre arról nem írt, hogy mindez mennyibe kerül és mikor várható. Az RTL Híradónak a cirkusz szakmai vezetője azt mondta, régóta várják a költözést, de az új helyszínről ő is csak a hírekből hallott.

Milyen nehézségekbe ütközik egy család, ha úgy dönt, elhagyja Magyarországot?

Eszter intézményvezető volt Budapesten a 11. kerületben. 3 óvoda, 70 alkalmazott és 400 gyerek tartozott alá. 4 diplomája van. Döntése, hogy külföldre költöznek nem érte váratlanul a férjét, kamasz fiai azonban nem értenek egyet döntésével. Az Isten veled Magyarország stábja a költözködés, a csomagolás nyűgeit is követte.   

Elköltöztek az érdi kisoroszlánok

Már a veresegyházi Medveotthonban van a 10 érdi oroszlán, köztük két kölyök. Eredetileg egy romániai cirkuszban éltek az állatok, az érdi Noel Tanya tulajdonosa onnan vette át a nagymacskákat, de végül nem kapott tartásukra engedélyt. A Medvepark befogadta őket és egy 3 ezer négyzetméteres területet építettek a ragadozóknak.

Háromszor annyit keres Németországban, mint itthon

Intézményvezető volt, 3 óvoda és 70 alkalmazott tartozott alá - a 4 diplomás Eszter januárban mégis úgy döntött, külföldre költözik. Németországot választotta, ahol egy gyermekotthonban háromszor annyit keres nevelőként, mint itthon intézményvezetőként. Nyár elején jött el a pillanat, amikor családja is utána költözött. Az Isten veled, Magyarország a családdal tartott az úton, melyen kiderült, a kamasz gyermekek egyáltalán nem örültek a lehetőségnek.

Egy szót sem beszélt spanyolul, ma már saját vállalkozása van

Többször átverték őket: jó munkát és szállást ígértek nekik külföldön. Egyedül nem ment. De amióta együtt vannak és Máltán élnek, minden megváltozott. | Amikor kiment, egy szót sem beszélt spanyolul. Ma már Briginek sajt vállalkozása van Madridban, szabadulószobát működtet. | Eszter óvodavezető volt, de elege lett és felmondott. Itthon hagyta a családját és Németországban vállalt munkát. Férje követné, fiai maradnának. Mi lesz velük?

Konyhafőnökként mosogatni ment, most Máltán találta meg a számításait

Banicz József  szakácsnak tanult, és végigjárta a szamárlétrát. 10 évvel ezelőtt már konyhafőnökként dolgozott, amikor váratlan ajánlatot kapott, hogy teljesíteni tudja gyermekkori álmát. Mosogatót kerestek egy skót luxusétterembe. Családja azonban nem igazán örült a döntésének.

Kukkants be Nádai Anikó és szerelme lakásába!

A műsorvezető egy hónappal ezelőtt költözött össze Gergővel, most pedig be is leshettek a családi fészkükbe…

Szofi bosszúból költözik vissza Tamáshoz?

Kinga meggyőzte Szofit, hogy költözzenek vissza Tamás lakásába…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szexvideót szivárogtattak ki Diáról

Szofihoz váratlan ismerős érkezett. Zita bosszút állt Dián. Karesz készült a Bellával közös koncertjére.

Dia Bencének: „Miattad fordultam el a barátaimtól!”

Bence úgy döntött, visszaköltözik a Bécy-házba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vanda Bencének: „Úgy kezelsz mint egy k*****t”

Bence őrlődött Vanda és Dia közt. Lali összetalálkozott Alessziával. Dávidnak ki kellett rúgnia egy kollégáját.

Szofi megdöbbentő látványra tért vissza Tamás lakásába

Szofi szembesült azzal, hogy Tamás már minden közös cuccukat eltüntetett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás Szofinak: „Nem csak miattam ment tönkre ez a házasság!”

Tamás újra találkozott Szofival. Elérkezett Laura utolsó napja. Bence közelebb került Vandához.

Angéla és két fia ismét költöznek, ezúttal egy tágasabb lakásba

Amikor a Murinai család tavaly kiköltözött Németországba, csak egy közeli településen találtak albérletet. Most viszont le tudtak csapni egy friesoythe-i kétszintes sorházi lakásra az ismerőseik közelében.

A családról készült korábbi riportokat ITT és ITT nézheti meg.

Vityáék kiakadtak Bence beköltözésén

Vityáék háborgása ellenére Dia beköltöztette magukhoz Bencét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Az albérlet lakói meghódították a Balatont!

Dia beköltöztette Bencét Tamáshoz. Az albérlet lakói a Balatonon nyaraltak. Tamarának döntenie kellett.

Bence Diáékhoz költözik?

Dia úgy döntött, beköltözteti Bencét a lakásukba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mesi Karesznak: „Még mindig gyerek vagy…”

Dia megtudta, hogy Bence és Bagoly szakítottak. Karesz bizonyítani akart Mesinek. Andrénak újra problémái akadtak Orsi féltékenységével.

Bagoly búcsút intett Bencének és Magyarországnak

Bagoly búcsú nélkül akart elutazni Hágába…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tehetős szülőket és jólétet hagytak maguk mögött

Devizahitelük volt, lépniük kellett. Az apa előre ment, hogy munkást és szállást szerezzen Izlandon. Az anya a gyerekekkel az indulásra várt. Ennek 5 éve. Bejött a tervük? Tehetős szülőket és jólétet hagytak maguk mögött. A férj kamionos, a feleség takarít mégis úgy érzik, lányaiknak jobb életük lesz Ausztriában.

Mi történt Ritával és Krisztiánnal Milánóban, mióta nem láttuk őket?

Ott voltunk, amikor kiköltöztek és láttuk a csalódás könnyeit. Rita sokat köszönhet a családnak. Ők tartották benne a lelket az első hónapokban. Mi történt Kirsztiánékkal, mióta nem láttuk őket? Novemberben, amikor a család megérkezett Milánóba még egy szót sem beszéltek olaszul. Azóta Rita és Krisztián is szorgalmasan tanulja a nyelvet, sőt Rita még kisfiával is olaszul "beszélget".

6,5 milliárddal drágul a Pénzügyminisztérium költözése

Tovább drágul a Pénzügyminisztérium várba költözése. Az Mfor.hu vette észre, hogy a 2020-as költségvetésben a korábban tervezettnél 6 és fél milliárddal többet, összesen 18,5 milliárdot szánnak a célra. A kormány ezt az építőipari árak drágulásával indokolta. A költözést eredetileg 2017 végére tervezték, de Gulyás Gergely miniszter most elismerte, hogy még jövőre sem történik meg.

Előzetes: Mesébe illően indult az útjuk, de mi lesz ha nem úgy folytatódik?

Attila az alvilág elől New Yorkba költözött. Országot váltott, de szakmát nem. Az egyik legmenőbb bár az övé. Mennyi áldozatot hoz ezért? Gábor kőkemény fizikai munkát végez, árt az egészségének. Váltani akar, de tudja nehéz lesz. Mi köti mégis Madridhoz? Zoliék Ausztráliában kezdik újra. Mesébe illően indult az útjuk, de mi lesz ha nem úgy folytatódik?

Előzetes: Régi ismerősök és új történetek külföldön élő magyarokról - Június 17-én jön az új évad!

Nehéz döntések. Sikerek es kudarcok. Szomszédos és távoli országok. Bejárt utak és új kontinensek. Régi ismerősök és új történetek külföldön élő magyarokról. Isten veled, Magyarország! Június 17-től új évad az RTL Klubon!

A Love Island szerelmesei megtalálták közös fészküket

A külföldi szériákban már több mesébe illő történettel találkozhattunk, ilyen a 2017-es évadból Camilla és Jamie szerelme is.  A páros ráadásul nemrég nagyot lépett a kapcsolatukban.

A férfi és a nyolc éves kisfiú csatája

Zsanett párja sűrűn összezördül nevelt fiával, amit az anyuka egyre nehezebben tud elviselni. Vajon ki a hibás a dologban? Mi lehet a megoldás? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt megszökteti legjobb barátját?

Zsolt a legjobb haverját, Bécit szeretné magához költöztetni, hiszen úgy érzi, barátja édesapja elég szűk pórázon tartja őt. Anikó az idősebb Bélát is elérte telefonon… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alakul valami Dia és Bence közt?

Matyi kisegítette Laurát. Bence összeveszett Bagollyal. Tivadar szívességet kért Szofitól.

Joe Laurának: „Az lesz a legjobb, ha kiköltözöl…”

Evelin balesetét követően az albérlet lakói úgy döntöttek, hogy Laurának nincs maradása az otthonukban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Az albérlet lakói döntöttek: Laurának mennie kell

Laura megpróbált bocsánatot kérni Evelintől. Tamás segítséget kért Tamarától. Karesz összeveszett Mesivel.

Újabb botrány Bíró Ica volt házánál

Békés költözés helyett ismét balhé. A Metál Lady bútoraiért ment korábbi házához, de elfajultak a dolgok. Amikor a Fókusz stábja megérkezett a helyszínre, a Metal Lady kezében egy kés, az új tulajdonos emberénél pedig egy kerítésléc volt, így álltak ott egymással szemben. Még a rendőröket is ki kellett hívni…

Nagypapa lett és unokája kedvéért Kanadába költözött Varnus Xavér

Varnus Xavér – néhány éve Németországba költözött – de a közelmúltban úgy döntött, hogy visszatér kamasz korának színhelyére, és Kanadában kezd "régi-új" életet. A világhírű magyar orgonaművész Torontóban vett egy lakást, ahol az elmúlt egy évben többször is megfordult, hiszen a két fia is ott él és tavaly megszületett az unokája, Ava. Tavaly sokat gondolkodott az életéről, de végül az unokája születése volt a sokadik, nagyon erős érv arra, hogy a tengerentúlon kezdjen új életet.

Evelin: „Az lesz a legjobb, ha elköltözöm…”

Evelin úgy döntött, elköltözik, hogy elkerülje a további konfliktusokat Laurával…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi visszaköltöztette magukhoz Flórát

Szofi ragaszkodott hozzá, hogy Flóra visszaköltözzön Tamás lakásába…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori: „Jöhet a bulizás és a pasizás!”

Bori és Karola megérkeztek Spanyolországba. Flóra kénytelen volt hazudni barátainak. Lalit visszautasította egy lemezkiadó.

SOLTI ÁDÁM&BERNI: Két lánykérés után most az esküvőre készülnek

Solti Ádám és kedvese Berni már több mint 4 éve alkot egy párt. Ádám 8 hónappal megismerkedésük után kérte meg a lány kezét, az esküvőt azonban sokáig halogatták. Berni elismerte, hogy akkoriban érzelmileg sem álltak készen egy ilyen nagy döntésre.

Gábor szeretője igazából Dénes felesége?

Flórát összezavarták a Tamással történtek. Evelin megpróbálta összehozni Laurát a fotósával. Karola kifizette Márkot.

Dia hisztérikusan támadta le Tamást

Tamás felkereste Diát, aki egy üres épületbe költözött be a barátaival…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vitya Tamásnak: „Nem lehet melletted megmaradni!”

Vitya bedobta az ötletet, hogy Diával költözzenek egy elhagyatott házba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dávid: „Nem akarom elvenni Joe boldogságát…”

Joe rájött, hogy Dávid miatta mondott le a vállalkozásáról. Lili betegesen aggódott Tediért. Vitya és Dia eljöttek Tamás lakásából.

Jól menő vállalkozást és nyugodt életet hagytak hátra Ausztráliáért

Jól menő vállalkozás, szép ház, nyugodt élet. Ez már csak a múlt. A kiköltözés ötlete másfél-két éve jutott eszébe Krisztinának és Zoltánnak. A végső elhatározás viszont egy éve született meg. 12 hónap alatt mindent megterveztek, eladtak és úgy döntöttek, hogy a csendes kis faluból a Föld másik oldalán, egy 2 milliós nagyvárosba, Brisbane-be mennek.

Hogyan boldogul Németországban Angéla?

Jól menő vállalkozás, szép ház, nyugodt élet. De ez már a múlt. Szabóék mindenüket eladták és Ausztráliába költöznek. Visszamegyünk, és megnézzük találta-e munkát Németországban Angéla, az özvegy tanárnő. Egy vegyes házasság, 3 étterem és távol-keleti babonák Miért adta fel európai életét Emi?

Adri gyanakodni kezdett Karola alkoholproblémáira

Adri gyanakodni kezdett Karolára. Lili visszaköltözött a hajóra. Közeledett Joe szülinapja.

Karesz Lilinek: „Költözz vissza a hajóra…”

Karesz ajánlatot tett Lilinek, hogy többet láthassa Tedit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Peruban és Írországban keresik az álmaikat

János és felesége, Erika csak most találták meg álmaik házát, és máris arra készülnek, hogy itt hagyják. A férfi egy olyan munkaajánlatot kapott egy ír autóalkatrész-gyártó cégtől, amit bűn lenne visszautasítani... Soós Tamás néhány éve költözött Peru fővárosába, Limába. Turistaként érkezett ide, és hamar rátalált a szerelem. De, hogy sikerült-e beilleszkedniük, vagy megtalálni álmaikat az kiderül az Isten veled, Magyarország ma esti adásából.

Az egykori valóságshow hős, aki ma már azt mondja, Angliában könnyebb szingli anyának lenni

Kégl Ági az első ValóVilág sorozat egyik szereplője volt - 17 évvel ezelőtt. A székesfehérvári lánnyal sok minden történt azóta, újságíró és anya lett, külföldre költözött, ahol most egyedül neveli 11 éves kisfiát. De a valóságshow minden egyes részletére a mai napig emlékszik. Nem fél bevallani, hogy külföldön új életet kezdeni sokszor kőkemény, mégis úgy érzi, Angliában könnyebb szingli anyként élni, mint amilyen Magyarországon lenne.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való