KERESÉS search-close

közösségi média

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "közösségi média"

Betiltanák céges telefonokon, számítógépeken a közösségi média használatát

Betiltaná céges telefonokon, számítógépeken a közösségi média használatát, a magán célú internetezést és levelezést is egy készülő jogszabály-módosítás. Eszerint tilos lesz a céges eszközöket, de még a vállalati wifi hálózatot is magáncélra használni a dolgozóknak. Ez a tiltás ráadásul nem csak munkaidőben, hanem azon kívül is érvényes lenne. Ha elfogadják a módosítást, akkor az, minden magyarországi munkahelyen érvényes lesz és csak akkor lehet eltérni tőle, ha a cégek úgy döntenek.

Gyönyörű fotókat posztolt az esküvőjéről Miley Cyrus!

Az amerikai énekesnő december 23-án, szűk családi -, és baráti körben mondta ki a boldogító igent.

Selena Gomez gyógyulása érdekében a közösségi médiát is teljesen kizárta!

Selena Gomez már évek óta küzd különböző betegségekkel:  legutóbb két hónappal ezelőtt került újra kórházba, élete második idegösszeomlása ott érte őt. Gyógyulása érdekében a közösségi médiát is szinte teljesen kizárta az életéből. Novemberben engedték ki a kórházból, de új poszt-ot azóta sem láthattunk nála, így rajongói nem sokat tudhattak jelenlegi állapotáról.

Ugyanaz az ember zaklatja Facebookon Tóth Gabit és Peller Annát

A titozkatos férfi előszeretettel küld képeket a talpáról és a meztelen testéről Tóth Gabinak és Peller Annának.

Veszélyes a Kiki-kihívás

Már a rendőrség is fellép világszerte az úgynevezett Kiki-kihívás ellen. Ez az, amiben Will Smith a Lánchíd tetején táncolt. Lényege, hogy mindenki ugyanazt a koreográfiát táncolja, különleges helyen. A kihívás pedig kezd elfajulni. Újabban mozgó autókból szállnak ki fiatalok, és úgy táncolnak, volt, akit közben elütöttek.

Ronaldo mamája Insta-sztár lett

A Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo az egyik legismertebb labdarúgó a világon. Mindennapjait összesen 137 millió rajongója követi nyomon. Édesanyjáról eddig keveset hallhattunk, de ez  a jövőben minden bizonnyal megváltozik majd. Ronaldo Mama ugyanis megvetette lábát a közösségi médiában.

Halálos baleset élőben

A 19 éves sofőr három barátjával utazott, de vezetés közben a telefonnal foglalkozott és egy hídpatkának ütközött majd felborult. Két tinédzser utasa a helyszínen meghalt, ő sérülésekkel megúszta. A közösségi médiával foglalkozó szakember azt mondja: már vannak olyan programok, melyek korlátoznák a mobilhasználatot vezetés közben.

 

VV KINGA: „Az anyaságon, a női testen nincs mit szégyellni”

Kinga augusztus elejére várja kisfiát. Az egykori valóságshow szereplő azt mondja, nem lájkvadászatból osztja meg képeit az Instagramon, hanem mert hihetetlenül büszke születendő gyermekére. De a büszke kismama nemcsak a cukormázat karcolja, őszintén beszélt a terhesség kevésbé kellemes velejáróiról is.

Fejős Éva új terepen próbálta ki magát az írás után

Nemcsak regényhősei, de ő maga is példaképet jelent követői számára. Ifjú édesanya és író, aki szabadidejében a követőinek is segít. De hogyan éli meg, hogy ennyien kikérik a véleményét és a tanácsait?

Facebook – profilokból szavazatok?

Botrány van a Facebook körül, de még nem tudható, mekkora. Felelőtlenül bántak vagy 2 milliárd felhasználójuk bizalmas személyes adataival. Egy brit cég legalább 30 országban értékesítette az így megszerzett ismereteket, amelyeket a vásárlók, leginkább kampánycsapatok a választók befolyásolására használtak.

Posztolj úgy, mint a sztárok!


szerző:
2018.04.26. 13:00
Posztolj úgy, mint a sztárok!

Melyik híresség rendelkezik a legtöbb Instagram követővel? Melyek azok a fotók, amelyek a legtöbb lájkot kapták az alkalmazás eddigi történetében? Hogyan lehet minél több embert elérni a posztjaiddal? Többek között ezekre a kérdésekre is választ adunk!

Zoé és Kíra 18 év után találtak egymásra!

Zoé és Dorina története mesébe illő: egyszerre születtek egy helyen, a szüleik jóban lettek, de aztán megszakadt a kapcsolat. Most, 18 év után ezzel a képpel és a közösségi média erejével sikerült ismét egymásra találniuk!

Sztárok intim fotói - Mit, miért és hová posztolnak a celebek?

Kelemen Anna, Cinthya Dictator és Rubint Rella mondja el véleményét az izgalmas témában!

CINTHYA DICTATOR: legbotrányosabb képéről mesélt

Cinthya Dictator mindig is szerette a feltűnő, de inkább művészi fotókat. Mostanában nem jellemző rá a botránykeltés, de neki is volt olyan fotója, ami kiverte követőinél a biztosítékot. Erről mesélt a Fókusz stábjának!

Sztárok intim fotói: hol a határ?

Sok híresség a közösségi oldalára simán posztol törölközős, alig takaró képeket, de van olyan is, aki a meztelen-fürdőzős, légyott utáni pillanatok megosztásától sem riad vissza. A kérdés már csak az: hol a határ?

 

Mi az a #deletefacebook?


szerző:
2018.04.03. 08:13
Mi az a #deletefacebook?

Mészáros Beatrix közösségi médiaszakértővel a "Delete Facebook" kampány előzményeiről és hatásairól beszélgettünk!

˝Instalányok˝ - Szebb életet hazudunk?

A legújabb Wellhello klip elég komoly témát feszeget: a közösségi média hatását. A beszélgetéshez csatlakozott egy szakértő is, Böhönyey Márta, pszichológus, akivel többek között arról is beszélgettek Annáék, hogy valóban létezik-e Instagram jelenség, illetve hogy milyen következményekkel jár egy felépített élet.

NET ÉS SZERELEM: Kabátéknál


szerző:
2018.03.13. 18:15
NET ÉS SZERELEM: Kabátéknál

Illik belenézni a másik telefonjába? Ciki lájkolni idegen nőket, ha valaki boldog párkapcsolatban él? Ilyen kérdéseket feszeget kameránk előtt Kabát Peti és barátnője, Adri - akik egyébként egy közösségi oldalon ismerkedtek meg - 7 éve.

A közösségi média veszélyei a gyerekekre nézve

Dühöngenek a gyerekvédő szervezetek a Facebook gyerekeknek szóló alkalmazása miatt. Több mint 110 gyerekvédelemmel foglalkozó szervezet és szakértő fordult nyílt levélben Mark Zuckerberghez, a Facebook vezetőjéhez, kérve, hogy a cég állítsa le a Messenger Kidset, ami lényegében egy reklámoktól megtisztított, szülői felügyelet alá rendelt Messengert jelent 13 évesnél fiatalabb gyerekek számára. Erről beszélgettünk Matusek M. Zsuzsannával, az Országos Gyermekvédő Liga elnökével.

Meddig mehet el a szülő a közösségi médiában?

Kim Kardashian nem hagyja, hogy az emberek ne róla beszéljenek. Sok szülőt teljesen kiakasztott legújabb Insta-posztja, ahol egy szál tangában pózol, megmutatva melleit az egész világnak. A három gyermekes anyuka cselekedete megosztotta az internet népét. De mi a helyzet azokkal a posztokkal, amiket szülőként osztunk meg magunkról? Gondolunk a gyermekünkre, vagy szülőként is már csak a lájkokat vadásszuk?

Gyerekek, akik beperelték szüleiket, mert képet posztoltak róluk

Nem egy gyerek ment már bíróságra, mert a szülei akaratán kívül osztottak meg róla képet. Milliós bírságok is kiszabhatók ilyenkor, de ki és miért perelhet valójában?

Online zaklatás miatt halt meg

Több százan gyászolták azt a 14 éves ausztrál lányt, aki önkezével vetett véget életének, miután az interneten zaklatták. Amy Everett apja osztotta meg lánya tragikus történetét a Facebookon. A temetésre azokat is meghívta, akik zaklatták lányát, hogy szembesüljenek tettükkel.

Mit posztoljunk és mit nem? Mi a határ az interneten?

A 15 millió követővel rendelkező Logan Paul nyilvánosan kért bocsánatot, miután egyik videójában egy fáról lógó holttest – elhomályosítva ugyan – jelent meg a szerkesztett változatban, a videós által kimondott szavak kiverték a biztosítékot a nézőknél. Hol a határ a közösségi médiában? Dr. Zelena András segítségével kerestük a válaszokat.

Fel kell tüntetni a Facebook-posztban, ha valami reklám

Egyértelműen fel kell hívniuk a figyelmet a közösségi médiasztároknak, ha oldalaikon valamit reklámoznak, feltehetően pénzért. Így döntött a Gazdasági Versenyhivatal miután megvizsgálta Kasza Tibor, Rubint Réka és Dukai Regina posztjait. A hivatal szerint a többszázezer rajongó által követett úgynevezett véleményvezérek eddig nem jelezték egyértelműen, ha posztjaikban valamilyen terméket népszerűsítenek.

A sztárok ünnepi felvételei elárasztották a világhálót

A sztárok karácsony és szilveszter között sem pihentek meg egy pillanatra sem, ha közösségi médiás felületeik kezeléséről volt szó: a jobbnál-jobb Instagram képek és videók csak úgy özönlöttek.

Így örült Istenes Bence a második Comet-gömbjének!

Istenes Bence nem csak Facebookon és Instagramon aktív, nemrég saját YouTube csatornát is indított, így igazán megérdemelte a Comet legjobb social média szereplő díját. Nézd meg, hogyan fogadta Bence az elismerést!

Kiélezett küzdelem a social média kategóriában

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Az Ti szavazataitokon múlik, hogy ki lesz idén a legjobb social média szereplő! Még mindig szavazhatsz kedvencedre az RTL24 applikáción keresztül és a www.cometlive.hu oldalon.

Istenes Bence:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Megmutatjuk a szavazás állását a legjobb social média szereplő kategóriában!

Szoros a verseny az idei Comet legjobb social média szereplő jelöltjei között! A szavazók Hosszú Katinka, Istenes Bence, Kasza Tibi, Majka vagy Sebestyén Balázs mellett tehetik le a voksukat 2017-ben ebben a kategóriában. Most megmutatjuk a szavazás állását!

Betegség a közösségi média függőség?

Okozhat-e függőséget a közösségi média, ha igen, milyen fokozatai vannak? Demetrovics Zsolt pszichológust kérdezte Baló György. A teljes adást megnézhetik itt!

Közösségi média: függőséget okoz?

A közösségi médiát Magyarországon már minden második ember használja, és alighanem egyre többen és naponta egyre hosszabb ideig. Sok aggodalmat keltő kutatási eredmény és szakvélemény figyelmeztet rá, hogy ezzel a civilizációs átalakulással és ennek gondjaival sokkal többet kellene foglalkozni. A magyarok 80 százaléka internetezik, és ha európai összehasonlításban nézzük, főleg híreket olvasnak, ezzel az unióban az ötödikek vagyunk, de 100 magyar internetező közül 83-an közösségi médiával töltik idejüket és ezzel az aránnyal elsők vagyunk az unióban. Baj? Valóban függőséget okozhat?

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs körülbelül egy éve kezdett el Facebookozni, mert belátta, hogy ha szeretne minél több emberhez szólni, akkor bizony regisztrálnia kell a közösségi oldalon. A műsorvezető azóta több mint 406 ezer aktív követővel büszkélkedhet.

Hosszú Katinka:

Hosszú Katinka nemcsak a medencében sztár, hanem a közösségi médiában is. Facebookon közel 502 ezer lájkolója van, míg Instagramon több mint 283 ezer követővel büszkélkedhet.

Miért mutatja másnak magát a legtöbb ember a közösségi oldalakon?

Miért csekkolnak be emberek a legmenőbb éttermekből, ha egyébként folyton azt hangoztatják, hogy spórolnak? Vagy miért csak az ideálisat mutatják a párok, és miért hazudják azt közösségi oldalukon, hogy minden rendben, miközben egyébként állandóan vitáznak egymással?

 

A teljes adást ITT nézheti meg!

ISTENES BENCE: Ha egy szép képet posztolunk, attól az még nem valótlan

Istenes Bence oldala mostanában szerelmes fotókkal van tele, de érthető, hiszen boldog vőlegény. Szerinte azzal nincsen baj, ha valaki szép képet posztol, de azért nem kell túlzásokba sem esni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

VOKSÁN VIRÁG: A párkapcsolatom nem tartozik másra

Voksán Virág a párjáról nem mutat képet és a retusálás sem az ő asztala. Maximum a szem alatti karikákat tünteti el utómunkával, de sokszor tesz ki smink nélküli fotót is.

A teljes adást ITT nézheti meg!

PUSKÁS PETI: Nem egészséges, ha soha nem vagyunk elégedettek magunkkal

Puskás Peti szerint nincs baj a selfiekkel. Ő is szeret magáról egy-egyet megosztani, de ugyanúgy egy elkapott pillanatot is. Viszont a nőkben látja leginkább azt, hogy csak ekörül forog az életük. És sajnálja azokat, akik soha sem elégedettek önmgaukkal.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Story Extra 2017-09-29


szerző:
2017.09.29. 16:55

Story Extra 2017-09-28


szerző:
2017.09.28. 16:55
A sztárok kétszer is meggondolják, hogy mit posztolnak magukról!

Sokféle fesztiválról hallottunk már és most a Vodafone megrendezte a Hashtag fesztivált is. A rendezvény arról szólt,  hogyan lehet használni a közösségi médiát és, hogy miként nyerhető üzleti előny a digitális világból. Csobot Adél, Puskás Peti és az X- Faktor műsorvezetője, Kiss Ramóna is beszélt közösségi médiás tapasztalatairól és, hogy miként teremthető egyensúly a digitális és valós élet között.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 17:20
Szívedre veszed a negatív kommenteket?

Akinek rengeteg követője van a közösségi médiában, az rengeteg negatív kommentet is kap. A kérdés az, hogy ki mennyire veszi a szívére ezeket, vagy éppen mennyire befolyásolható a reakciók által? Az insta lányokat kérdeztük, hogy mit tanultak a posztolással és a kommentekkel kapcsolatban?

Gyilkos szelfi - önmaguk fotózása közben vesztették életüket

A közösségimédia szakértő azt mondta, hogy a szelfizés néha olyan lelkiállapotban készül, mintha extrém sportolnánk. Ez lehet a fő oka annak, hogy egyre többen feledkeznek meg magukról, amikor önfotóznak. Veszélyes helyekre állnak vagy ülnek oda, csak, hogy elkészüljön egy különleges kép, amit majd minél többen kedvelhetnek. És egy érdekes adat, a fiatal nők készítik a legtöbb szelfit.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Meghitt fotót posztolt Sebestyén Balázs!

A műsorvezető jó ideig távol tartotta magát a közösségi médiától, ám miután regisztrált a Facebookra, már többször meglepte követőit különböző posztjaival! Egy jeles alkalomnak köszönhetően, a csodálkozást kiváltó bejegyzés ezúttal sem maradhatott el!

A születésnapos bombázó felrobbantotta az Instagramot!

Emily Ratajkowski, miután megvillantotta tehetségét a Holtodiglan című filmben, a közösségi oldalakon is rendre mutogatja bájait. Éppen ezért fogadjunk meg tőle néhány tippet, arról, hogyan legyen a mi Instánk is olyan dögös, mint amilyen szexi az ünnepelt modell!

Eltűnt VV Lóri!


szerző:
2017.06.02. 14:24
Eltűnt VV Lóri!

A ValóVilág powered by Big Brotherben feltűnt modell srác megosztó személyiség volt a Villában, párja, Dina mégis kitartott mellette a végsőkig. Kapcsolatuk a játékkal sem ért véget, ám – mint, ahogy mi is beszámoltunk róla korábban - sajnos pár hete külön utakon járnak. Ami viszont megdöbbentő, az a VV Lóriról szóló hivatalos bejelentés…

Facebook: a szabadság határai

A digitális robbanás számtalan jogi, etikai és számtalan féle házi feladatot és kérdést prezentál a világnak. Adott a Facebook, amelyen számítások szerint percenként 1,3 millió új bejegyzés jelenik meg. Minden adat és szám azért inkább becslés, mert szinte követhetetlen sebességgel terjedő médiumról van szó. Jelenlegi tudomásunk szerint már több mint 2 milliárdan használják, Magyarországon decemberben majdnem 6 millióan. Kell-e, és egyáltalán lehet-e valahogyan szabályozni a Facebook szövegeit, képeit és videóit?

Kínos lájkot nyomott az elnökné

Kínos helyzetbe került Melania Trump. Az amerikai elnök felesége a Twitter közösségi oldalán egy üzenetet lájkolt, ami arról szólt, hogy gyűlöli a férjét. Trump januári beiktatása óta sokan vélekednek úgy, hogy az elnöki pár házassága romokban van. Szerintük erre bizonyíték Melania egy azóta internetes mémmé vált arckifejezése.

Legyél te is profi insta-posztoló, akárcsak Iszak Eszter!

Hogyan lehet összeszedni 139 ezer követőt és mikor érdemes posztolni? Iszak Eszter nemcsak ezekről, de arról is mesélt, hogyan tudott egy valódi brandet felépíteni a közösségi oldalán.

ŐSZINTÉN: Kollégánk felvállalta betegségét

Molnár Péter, az RTL Híradó operatőre néhány hónappal ezelőtt tudta meg, hogy súlyos daganatos betegsége van. A hírt a Facebookon osztotta meg ismerőseivel, és azóta is, folyamatosan beszámol állapotáról, félelmeiről, öröméről. Azt mondja a legnehezebb az volt, hogy a családja előtt felvállalja, hogy miben szenved.

Vajon Puskás Peti mit vár a legjobban 2017-től?

A tavalyi év rengeteg változást hozott mindenkinek, Petinek is. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy ő is mentor lett az X-Faktorban. 2016 értékelésén túl, az énekes most a jövőről is mesélt picit.

Fókusz 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 18:55

Fókusz Plusz 2016-11-26


szerző:
2016.11.26. 18:50
Bíró Pál:

Bíró Pál majdnem egy évtizedes televíziós múlttal a háta mögött 2011 óta online video szakértőként koordinálja a YouTube magyarországi partnerkapcsolatait. Munkájának köszönhetően számtalan videóval találkozik nap, mint nap, így testközelből követheti figyelemmel új videós sztárok születését. Interjúnkban a social médiában rejlő lehetőségekről kérdeztük őt.

Józan László: „Lélekből élő ember vagyok” – Élő bejelentkezés!

A Barátok közt színésze ma délután élő videóüzenettel jelentkezett a sorozat hivatalos Facebook-oldalán, ahol a rajongók kérdéseire válogatás nélkül válaszolgatott. A színészről kiderült, hogy éppen facér, mert szinte csak a munkájának él, de mindeközben nagyon boldog, mert imádja azt, amit csinál. A streamelés során az is kiderült, hogy Lacinak melyik a kedvenc sorozatbeli jelenete. Nézzétek! 

A Barátok közt sztárját így még biztos nem láttad! – VIDEÓ!

Úgy látszik, Kiss Péter Balázst is elkapta a flow-élmény, és beszívta őt a közösségi média varázslatos világa. Örömmel adjuk hírül, a fiatal színész elindította hivatalos Facebook oldalát.

Sebestyén Balázs nagy döntésre szánta el magát!

A műsorvezető elhatározása azonban sokaknak okozhat örömet főleg, hogy Balázs rajongói sajnos már nem sokáig élvezhetik a rádiós reggeli kalandjait.

Lehet-e politikus magánember a Facebookon?

Nem magánvélemény a szakértő szerint, ha valaki egy mindenki számára elérhető közösségi oldalon teszi közzé gondolatait. A Híradónak nyilatkozó közösségi média szakember ezt azzal magyarázza: a politikusok is éppen azért regisztrálnak az ilyen oldalakra, hogy minél több embert elérjenek. A fideszes Kocsis Máté a napokban közölt homofób tartalmú posztot az oldalán. A párt azzal védekezett, politikusuk ezt magánemberként tette.

Kik a közösségi média legnépszerűbb hírességei?

Lájkokat szerezni még a legnagyobb sztároknak sem egyszerű. Az sem mindegy, hogy kivel posztol közös képet a híresség, mert ez nagyon megoszthatja a rajongókat. Összeszedtük, kik a legnagyobb lájkgyűjtők Magyarországon és külföldön. Megkérdeztük, hogyan csinálják.

Story Extra 2016-05-25


szerző:
2016.05.25. 16:55
Szabó Zsófi: „Nem vagyok egy élő reklámhirdetés!”

A Story Extra műsorvezetője szerint az hírességek gyakran már csak reklámfelületek. Több szempontnak kell megfelelniük ahhoz, hogy egy-egy márka arcai lehessenek - fontos például a közösségi médiában való 'szereplés'. De mi a különbség a reklámarcok és a márkanagykövetek között?

Jöjjenek hát a közösségi oldalak állati sztárjai!

Nem is olyan régen mutattuk be a Story Extra nézőinek Erzsit. Erzsi nem csak egy macska, hanem jelenség, igazi véleményvezér, olyan cica, akinek szavait rajongók tízezrei várják nap, mint nap. Azonban nem Erzsi az egyetlen híres állat az internet világában.

Híres aktot posztolt, letiltották

Beperelheti egy francia tanár a Facebookot - így döntött a párizsi bíróság pénteken. Az 57 éves férfi még öt éve posztolta egy meztelen nőről készült, híres francia festmény képét. Ezután magyarázat nélkül letiltotta a Facebook. A tanár nem hagyta annyiban a dolgot, mert nem érti, miért lett a cenzúra áldozata.

Zuckerberg vendége volt a magyar zenész

Elküldték a történetüket a Facebooknak, majd nemsokára filmet készítettek róluk, és Mark Zuckerberg meghívta őket látogatóba. Így lett vendég egy magyar zenész és német barátja a közösségi oldal alapítójánál. Az oldal nemrégiben ünnepelte születésnapját, és az évfordulóra a világ minden részéről hívtak vendégeket: köztük Esztegár Lászlót, és barátját, Michaelt is.

Poszt-mánia: mindent vagy semmit az interneten?

A közösségi média virágkorában mindenki rákattant az állandó posztolgatásba: van, akinek az életét percről-percre visszakövethetjük a hírfolyamában. Mennyire érdemes kitárulkozni az intereneten? Sztárjainkat kérdeztük!

Kockázatos lehet az internet használat

Azt talán mindenki tudja, hogy az internet és a közzöségi média számos veszélyt rejt, de vajon azt tudják- e, hogy kihez forduljanak netes zaklatás esetén, vagy ha esetleg társaik kipécézik őket?

Így segít a Facebook megtudni, hogy biztonságban vannak-e az ismerőseink Párizsban

A közösségi oldal segítségével tájékozódhatunk arról, hogy esetlegesen Párizsban élő vagy tartózkodó ismerőseink érintettek-e a terrortámadásban, vagy biztonságban vannak.

Elhunytakat köszöntenek a Facebookon

Időről-időre traumát okozhat a családtagoknak, ha üzeneteket kap a Facebookon elhunyt rokonuk. A híradó által megkérdezett közösségi média szakértő szerint bárki kijelölheti, hogy halála esetén ki férjen hozzá az oldalához, és a családtagok is kérhetik a profil megszüntetését vagy emlékoldallá alakítását. Erről azonban csak kevesen tudnak.

Már a 16. században létezett a közösségi média őse!

Közösségi média a 16. században? Igen! Csak nem úgy, ahogy ma ismerjük és használjuk.

Kommentháború az interneten: kemény szócsaták a menekültek miatt

Megállíthatatlanul ömlenek az ismerőseink véleményei az arcunkba, amint belépünk a közösségi oldalunkra. Felidegesítjük magunkat és vitába szállunk, ha nem értünk egyet valamivel?

A Facebook azt is tudja, ha szerelmes vagy

Nem csak azt tudják pontosan, mit szeretsz és mit nem, hogy mennyi macskás videót akarsz látni, és hogy melyik oldalra állsz a menekültkérdésben, de a szerelmi életedről is viszonylag nagy pontossággal meg tudják mondani, éppen hogy áll. Íme az érzelmek változása grafikonon kifejezve!

Ciki, ha egy vállalatnak nincs közösségi oldala?

Tudják mi a közös a Norbi Update-ben és a Sparban? Csak annyi, hogy mindketten fent vannak a Facebookon, és ott a legnagyobb táború márkák közé tartoznak. Előbbinek közel 1 millió rajongója van, míg a kereskedelmi lánc valamivel több, mint 550 ezres táborral büszkélkedhet. De a szórakoztató elektronikai brandek, és a távközlési cégek számára is úgy tűnik egyre fontosabb a közösségi média.

Mi magunk tesszük fel a lakásunkat a betörők térképére?

A közösségi média korában sokan tudatják ismerőseikkel, hogy éppen hol vacsoráznak, buliznak, hova utaztak, vagy hol töltik éppen a szabadidejüket. Ezek a bejegyzések viszont olyan információval kecsegtetnek a betörő és besurranó tolvajok számára, ami biztosítja számukra, hogy több órára, vagy akár több napra is üresen hagyták a lakást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való