KERESÉS search-close

karola

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karola"

ÉNB Karola nagy meglepetést kapott új hódolójától

Nimród terep ralizni vitte a sorozat vagány hölgy szereplőjét, ahova mi is elkísértük őket. Karola,180 lóerő és izzasztó terep - ugye Önök is kíváncsiak, hogy mi sült ki ebből?!

Story Extra 2016-06-17


szerző:
2016.06.17. 17:25
Karola lefekszik Millával

Amikor Karola a nőkkel való szexuális tapasztalatairól mesél, Milla rögtön teszteli is Karolán, hogy milyen egy nővel csókolózni. Az albérletben aztán Milla mindent feltesz egy lapra, és lefekszenek egymással.

Gréti szexi öltánca megbabonázza Marcit

Marci teljesen kivan a Tamarával való szakítás miatt. Este elmegy a tetováló szalonban tartott buliba, ahol megismerkedik Krisztián egy régi ügyfelével, Grétivel.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-18

Reggel Joe és Gábor el vannak szánva arra, hogy még ma beszéljenek Joe régi autószerelő műhelyének tulajdonosával a műhely megvásárlásáról, ami egyáltalán nem tetszik Barbinak. Ám az eladó nem igazán van jó véleménnyel a fiúkról, miután azok előző nap betörtek hozzá. Ráadásul van egy másik érdeklődő is a műhely iránt.
 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-17

Barbi reggel magán kívül van az örömtől, mikor végre talál egy megfelelő helyszínt az esküvőre. Még ma meg akarja nézni, de Joe-nak dolgoznia kell. Joe megígéri neki, hogy utánamegy. De Marci kocsija elromlik, így Barbi azt hiszi, Joe-t már nem is érdekli az esküvő, eközben Joe újra rájön, milyen szenvedélyesen szeret autókat szerelni.
 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-16

Milán a hetedik mennyországban érzi magát. Ő és Liza végre tényleg együtt vannak – de még nem szeretkeztek. Amikor viszont Liza kilátásba helyezi, hogy este esetleg megtörténhetne a dolog, Milán teljesen pánikba esik. Kétségbeesésében a barátaitól kér tanácsot, és Robin azt javasolja, nézzen bele a Káma-szútrába, mire Milán buzgón beleveti magát a könyv tanulmányozásába.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-11

Milán reggel a fejébe veszi, hogy egy saját számmal hódítja meg Liza szívét. Karesznek komoly fenntartásai vannak Milán hangjával kapcsolatban. De Milán nem hagyja elbizonytalanítani magát, és mindent belead a Liza-számba. 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-10

Meglepő módon felbukkan Robin. Sári egy csapásra jókedvre derül, és hagyja, hogy Robin rávegye őt a szexre. Amikor rajtakapják őket, és Joe és Barbi emiatt elveszítik az esküvői helyszínt, Joe csúnyán összeveszik Sárival.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-09

Miután Liza megcsókolta Milánt, a fiú biztosra veszi, hogy az övé lesz a lány. Ám amikor Milán felkeresi Lizát a munkahelyén, Bencébe botlik. Milán elővigyázatlanul előadja, hogy mi történt kettejük között, és ezzel magára vonja Bence haragját. 

Előző rész (2016. március 08.)

Evelin megleckézteti Mátét, és megszabadul tőle. Marci képtelen kiverni a fejéből Tamarát. Dávid lakótársai fellázadnak ellene.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-08

Tamara felkeresi Marcit, hogy kibéküljenek, és végül meghívja őt egy kávéra. Közben az egyik pincérnő hevesen flörtölni kezd Marcival. Ám, amikor Tamara zöld utat ad neki, Marci nem lát tovább okot arra, hogy visszafogja magát és végül felviszi az albérletbe a pincérnőt.

Következő rész (2016. március 08.)

Evelin megleckézteti Mátét, és megszabadul tőle. Marci képtelen kiverni a fejéből Tamarát. Dávid lakótársai fellázadnak ellene.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-07

Alexa és Gábor egy polc felszerelése közben megint közelebb kerülnek egymáshoz, és estére randit beszélnek meg. Lali magánkívül van, de mivel Gábornál süket fülekre talál, Lali elhatározza, hogy a barátja tudta nélkül megfúrja a randit. Mintegy véletlenül a tudomására hozza Alexának, hogy Gábor Ausztriában kavart valakivel. 

Drex kis híján hajléktalan lett

Drex csúnyán összeveszett Karesszal és Milánnal, ezért új munka és lakás után kellett néznie. Eleinte nem járt sikerrel, de a sors és Dávid kegyes volt hozzá. Karolát megpuhítani azért nem volt egyszerű.

Karola szíve megenyhül: Drex a villába költözik

A "jégkirálynő" szíve megesik Drex-en, akinek nincs hova mennie éjszaka, így Dáviddal együtt megengedik neki, hogy a villában maradjon éjszakára.

Előző rész (2016. március 04.)

Drex beköltözik Bécy villájába. Joe romantikus piknikkel próbálja megenyhíteni Barbi szívét. Evelin hazatér Ibizáról, és találkozik Marcival.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-04

Drex felkeresi Dávidot, hogy munkát és szállást kapjon Bécy klubjában. Karola ellenzi a dolgot, Dávid azonban végül beleegyezik egy próbanapba. Nem sokkal később viszont kénytelen tudomásul venni, hogy beköltözésről szó sem lehet. Munka után éppen elhozná a holmijait Bécy házából, amikor Karola mégiscsak megszánja. Barbi nagyon kiakad, amikor a félresikerült meglepetés-parti után Joe reggel végre hazaér, ráadásul igencsak részegen.

Dávid és Milla Bécy szentélyében szexelnek

Dávid reggel megtiltja Karolának és Rolandnak, hogy belépjenek Bécy szobájába, de nem sokkal később pont ő lesz az, aki nem tartja be ezt a szabályt, és Bécy hálójában szexel Millával.

Következő rész (2016. március 04.)

Drex beköltözik Bécy villájába. Joe romantikus piknikkel próbálja megenyhíteni Barbi szívét. Evelin hazatér Ibizáról, és találkozik Marcival.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-03

Joe és Barbi reggel megegyeznek, hogy idén szűk körben fogják megünnepelni Joe születésnapját. Ám Barbi meglepetés bulit szervez Joe 41. születésnapjára. Ám Joe az albérlet előtt az utcán összefut Marcival, aki Lalit és Gábort hozza haza a pályaudvarról. Barátai rábeszélik Joe-t, hogy menjenek el egy bárba megünnepelni a születésnapját. Barbi közben a vad motorosokkal a lakásban várja Joe-t.

Roland nem adja fel, tovább hajt Karolára

Karola beköltözik Bécy villájába, de kénytelen megállapítani, hogy Roland is a lakótársa lesz. Amikor Roland szemtelenül rányomul Karolára, a lány félreérthetetlenül a tudomására hozza, hogy tartsa meg a három lépés távolságot.

Előző rész (2016. március 02.)

Marcit a szexi gyógytornász helyett Gizike veszi kezelésbe. Liza és Milán közelebb kerülnek egymáshoz. Karola úgy dönt: beköltözik Bécy villájába.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-02

Milán reggel már izgatottan tervezgeti a mai találkozóját Lizával, és tíz centivel a föld felett lebeg, amikor Liza bevallja neki, hogy már semmi kedve Bencével, a barátjával foglalkozni. Elmennek csúszókorongozni, s együtt töltik az egész napot. Este azonban Bence megzavarja a vidám napot, bocsánatot akar kérni Lizától. Reggel kiderül, hogy Marci elkezdte hanyagolni a gyógytornát.

Következő rész (2016. március 02.)

Marcit a szexi gyógytornász helyett Gizike veszi kezelésbe. Liza és Milán közelebb kerülnek egymáshoz. Karola úgy dönt: beköltözik Bécy villájába.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-01

Dávid elképed, amikor Bécy közli vele, hogy egy napjuk van kiköltözni a lakásból, mert pénzre van szüksége az új klub nyitásához Ibizán. Milla és Karola bepánikolnak, hogy az utcára kerülnek. Legnagyobb meglepetésre Bécy közli, hogy odaadja a házát, abba beköltözhetnek. Dávid olyan lakótársakat visz magával, akiket akar. Amikor Dávid azt állítja Millának, hogy Bécy maga kereste ki a lakótársnőket.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-29

Lali és Gábor egy házban vészelték át a hétvégét Jürgennél. Kézzel – lábbal megkérik Jürgent, hogy segítsen nekik, de az öreg a saját tempójában akarja folytatni a napot. Míg Gábor alaposan megreggelizik, Lali a tettek mezejére lép és ellopja Jürgen hó szánját. Lali elszánja magát, hogy ezzel megy vissza a városba. Gábor nem tehet mást, segít neki.

Előző rész (2016. február 26.)

Lali és Gábor fedél nélkül maradnak éjszakára. Tamara váratlanul visszatér Budapestre. Sári kiborul Drex és Roland viselkedésén.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-26

Lali reggel tiszta idegroncsként viselkedik a hangpróbája alatt, amiért alapos fejmosást kap Georgtól. Hilda közben meglepetésként hótalpas túrára viszi a srácokat egy csinos víkendházba. Lalinak semmi kedve hozzá, de Gábor unszolására velük megy. Lali azonban még szex közben sem hagyja békén Gáborékat.
 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-25

Lali reggel csak arra tud gondolni, hogyan indíthatná be mégis mulatós karrierjét. Gábor viszont inkább Hildával töltené a maradék napot Lali választás elé állítja: vagy ő, vagy Hilda! Gábor végül barátja mellett dönt. Lali terve kudarcot vall, amikor megpróbálja felküzdeni magát a színpadra, de közben összefut egy ismerős figurával, Georggal.
 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-24

Gábor reggel még mindig haza akar utazni. Némi szóváltás után Lali meggyőzi Gábort, hogy ha már Ausztriában vannak, síeljenek kicsit, aztán felszállhatnak a buszra. Lalinak esze ágában sincs feladni az álmát, inkább elássa a pénztárcáikat. A két fiú összeveszik, és szétválnak útjaik.
 

Maja visszajön, és nagy port kavar

Marci életkedve megjön, amikor SMS-t kap, vélhetően Tamarától, hogy menjen ki az állomásra, ám legnagyobb meglepetésére Maja áll előtte.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-23

Lali reggel megharagszik Gáborra, mert ahelyett, hogy sietne, Alexával enyeleg. Alexa egyre jobban hisz abban, hogy lehet valami közte és Gábor között. Gábor el is indul, már csak azért is, hogy tisztázza érzéseit Alexával kapcsolatban. Gábor kalandos úton eléri a buszt. Obertauernben megismerkednek két gyönyörű lánnyal. Lali és Gábor azonban estére szállás nélkül maradnak.
 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-22

Marci örül a Tamarával töltendő utolsó napjának és megmutatja a lánynak a nagy szenvedélyét: a graffitizést. Egy rövid időre valóban reménykedni kezd, ám a nap végén Tamara mégis vissza akar menni Szegedre. Tamara megnyílik egy kicsit és elmondja, hogy egy nagyon rossz kapcsolat van mögötte. Egy érzelmes búcsúzás után Tamara magára hagyja a szomorú Marcit Budapesten.
 

Sári csúnyán visszaélt Karesz szeretetével

Robin váratlanul megjelenik Milánék lakásában, és Sári helyett ő árulja el Karesznak, hogy összejöttek.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-19

Marci csalódik, mikor Tamara reggel elviszi a holmiját az albérletből, és kiköltözik anélkül, hogy Marci bocsánatkérését elfogadná. Tamara a tetováló szalonban elmondja Karolának, hogy még ma elhagyja a várost. Tamara nem sokkal később megvárja Marcit a tetováló szalon előtt, és búcsúzóul odaadja a fiúnak a telefonszámát. Marci azonban meg van sértődve.
 

Összejött Sári és Robin

Robin kitartó volt, és végül sikerrel járt: Sári a karjaiban kötött ki, mostantól egy párt alkotnak. 

Marci kiüti Tamara udvarlóját

Este Karola, Marci, Dávid és Tamara bulizni mennek, de amikor egy pasi ráhajt Tamarára a bárban, Marci kiborul és bever egyet a palinak.

Robin elhagyja Budapestet?

Sári kap egy sms-t, amiben az áll, hogy Robin szeretne neki valami fontosat mondani, mielőtt még elhagyja Budapestet.

Előző rész (2016. február 18.)

Joe lefoglalja az álomesküvő helyszínét. Marci kiütéssel győz Tamara udvarlója felett. Sári megakadályozza, hogy Robin lelépjen az országból.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-18

Marci szeretné magát jól érezni abban a laza kapcsolatban, ami közte és Tamara között van. Amikor lelép Tamarával a tetováló szalonba, hirtelen felbukkan Dávid és Tamara spontán dupla randira szervezi át a találkozójukat, ahová Karola is velük tart. Tamara és Karola pikáns részleteket osztanak meg egymással Marci szexuális életéről.

Alexának vetkőznie kell a sikerért?

Alexa felkeresi korábbi kapcsolatait a modellszakmában, és sikerül lekötnie egy fehérnemű-fotózást, de amikor a munkaadója meztelen képeket vár tőle, csalódottan otthagyja a férfit.

Dávid ibizai álma hamar szertefoszlik

Bécy a teljes klubcsapat előtt önt tiszta vizet a pohárba, és közli, hogy Dávid nem utazik Ibizára.

Tamara csak játszadozik Marcival

Marci csalódott, mert Tamara továbbra is Szegedre akar menni, és attól fél, hogy többé nem látja viszont. Aztán nagy meglepetésére Tamara meggondolja magát: abban maradnak, hogy együtt töltenek még pár napot.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-17

Marci reggel csalódottan hallja, hogy Tamara még aznap vissza akar menni Szegedre. Marci később rábeszéli Tamarát egy rövid kitérőre, amibe Tamara belemegy, és nagyon jól érzik magukat. Ugyanakkor Marci csalódott, mert a lány továbbra is el akar utazni, és attól fél, hogy többé nem látja viszont. Aztán nagy meglepetésére Tamara meggondolja magát.

Milla elhagyja Dávidot

Bécy bizalmasan elmeséli Dávidnak, hogy nyitni akar egy klubot Ibizán, azonban Milla szakít Dáviddal, hogy ne álljon a fiú útjába.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-16

Marci este egy bulival akarja megünnepelni újdonsült szabadságát. Marci az autójában ül, amikor szinte elé esik a vonzó DJ, Tamara. Egy rövid veszekedés után Marci aztán mégis megsajnálja Tamarát, amiért a lánynak ma éjszaka nincs hol aludnia. Marci egyből magával viszi Tamarát az albérletbe, és eldicsekszik a fiúknak a „szerzeményéről”.
 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-15

Joe reggel borzasztóan ideges a bokszklub felvirágoztatására szervezett esti rendezvény miatt. Gyors reggeli után el is indul, de a klubba érve kiderül, hogy betörtek. Eleinte még abban bízik, hogy a biztosító fedezi a károkat, de kiderül, hogy Miki felmondta a biztosítást. Joe-t sokként éri az egész, hiszen ez a klub végét jelenti. Így Joe úgy dönt, nem folytatja.
 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-12

Közeleg a Valentin-nap, ami izgalommal tölti el Barbit, mivel a fejébe vette, hogy mindenáron összehozza Alexát és Gábort, ezért mindkettőjüket bevonja a bokszparti előkészületeibe. Barbi tervét azonban folyamatosan megzavarja valaki, de végül mégis csak sikerül neki Alexát és Gábort bezárni az öltözőbe.

Alakul valami Alexa és Gábor között

Alexa visszaköltözött az albérletbe, Gábor pedig hiába próbálja leplezni: még mindig érez iránta valamit. Barbi pedig, mint mindig, a kerítő szerepében tetszeleg. 

Roland és Dávid legjobb barátok lesznek?

Dávid unatkozik, mivel Kristóf elment, Marci nem ér rá, és az utóbbi időben Millával sem könnyű a helyzet. Dávid Rolanddal tölti a napot, és úgy érzi: új barátra tett szert.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-11

Miután Alexa kiköltözött Bécytől nem tudja, hogy hova mehetne. A barátai azt javasolják neki, hogy költözzön vissza az albérletbe, de Alexa habozik. Ám mivel nagyon szívesen lakna ismét az albérletben, megteszi az első lépést Gábor felé és megegyeznek abban, hogy „csak” barátok lesznek. Ám gyorsan kiderül, hogy ez nem is lesz olyan egyszerű.

Kristóf Petra után megy Győrbe

Miután Kristóf egész nap Petrára és Dominikra gondol, nehéz döntést hoz: elhagyja Budapestet, és Petra után megy.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-10

Kristófot teljesen összezavarja, mikor Petra reggel eljön Dominikkel, hogy még egyszer elbúcsúzzanak tőle. Amikor Dávid össze akarja őt hozni egy nővel, Kristóf kénytelen belátni, hogy hiányzik neki Petra, és el kell fogadnia, hogy a nő elment.

Milán belezúg egy lányba a koncerten

A The Biebers koncertjén Milán megismerkedik egy lánnyal, és villámcsapásszerűen beleszeret, de Karesznek köszönhetően szem elől tévesztik az ismeretlen lányt.

Bécynek hála, elkészül Lali legújabb top slágere

Lali reggel összeszólalkozik Gáborral, mert Gábor biztos benne, hogy Lali dalának mai felvétele csak egy átverés Bécy részéről, ezzel szemben Lali hamarosan a stúdióban találja magát, ahol újabb dalok kerülnek kilátásba.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-09

Lali reggel összeszólalkozik Gáborral, mert Gábor biztos benne, hogy Lali dalának mai felvétele csak egy átverés Bécy részéről. Ezzel szemben Lali hamarosan a stúdióban találja magát, ahol újabb dalok kerülnek kilátásba.

Maja milliomosként hagyja el az albérletet

Amikor Maja dühében ütni-vágni kezdi azt a nagy plüssmedvét, amit Mikitől kapott, a mackó belsejében talál 3 millió forintot, mégis úgy dönt, elhagyja az albérletet, és új életet kezd.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-08

Lali végső kétségbeesésében Bécyhez fordul segítségért, hogy segítse őt a karrierjében. Természetesen Bécy azonnal elhajtja, és nem akar segíteni, de Lali nem adja fel, egy a nappaliban előadott rögtönzött koncerttel akarja jobb belátásra bírni a Bécyt.

Jövő héten kiderül, hogyan alakul Lali zenei karrierje...

Az ÉNB újabb izgalmakkal folytatódik. Ha alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest, ha érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel ne habozz! Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való