KERESÉS search-close

karrier

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karrier"

CSŐSZ BOGLÁRKA: „Már 19 évesen megvolt az első cégem!”

Csősz Boglárka, volt színésznő, modell és most hét nyelven beszélő üzletasszony. Bogi azt is elárulta stábunknak, hogy hogyan élnek férjével és miért alapított csupán 19 évesen céget!

Előzetes: Pápai Rómeó, a Drága örökösök lovászfiúja

Nevelőszülőknél élt öt testvérével együtt 18 éves koráig. Születése óta küzdött betegségével, az izomsorvadással. Minden nyáron színi táborban tanult és verseket írt. Nem akart benne ragadni a származása miatt neki szánt sorsba. Eltévedt az úton, drogokhoz nyúlt. Önerőből döntött úgy, hogy rehabilitációra megy. A Drága örökösök lovászfiúja, Pápai Rómeó a Portréban.

Feleségével együtt dolgozik Tihanyi-Tóth Csaba!

Tihanyi-Tóth Csaba már 22 éve szerepel a Barátok Köztben. Nemrég azonban feleségével összehozott egy Szenes Iván estet is.

Előzetes: Erős Antónia is példája annak, hogy az 50 az új 30!

Az RTL Klub Híradóját vezeti huszonkét éve. Öt éve a Forbes magazin a hatodik legbefolyásosabb nőnek választotta a magyar médiában. Huszonhárom éve feleség és két gyermek édesanyja. Erős Antónia megjelenése, jelenléte, példája is bizonyítéka annak, hogy az ötven az új harminc.

Előzetes: Megmutattuk Fluornak 9 évvel ezelőtti önmagát

Magyarország egyik legsikeresebb zenei előadója. A 33 éves Fluor Tomit szembesítettük 9 évvel ezelőtti önmagával. Azt mondja az igazságérzete és a világ megfejtése ma is foglalkoztatja, de már nem gondolja túl a dolgokat, ennek köszönhetően nyugisabbá vált.
A teljes Portré beszélgetést megnézheti vasárnap.

Timi végzetes hibát követett el?

Hiába figyelmeztette Nóra a lányát, hogy baj lesz abból, ha nem hallgat rá - igaza is lett az ügyvédnőnek.

Előzetes: Élve befalaztatta magát egy kastélyban, hogy túlélje a vészkorszakot

Kedvenc színésznője volt Hitlernek és Sztálinnak, hollywoodi produkciókban is megfordult, itthon manapság mégis kevesen ismerik a nevét. Pedig Gaál Franciska kalandos élete a mai napig érdekes lehet. Például azért, mert élve befalaztatta magát egy kastélyban azért, hogy túlélje a vészkorszakot. Azért, mert bár óriási sztár volt, szegényen és magányosan halt meg. Lázs Sándor filmje a XXI. században.

Magánéletéről mesélt a Fókusznak, a ma 45 éves Molnár Anikó

Ma ünnepli születésnapját a ValóVilág második szériájának egykori játékosa, Molnár Anikó. Az „A” oldal, - ahogy ő nevezi - annyira tartalmas volt, hogy más talán egy egész élet alatt nem tapasztal annyit, mint neki sikerült 4 és fél évtized alatt. Azt mondja, kicsit megrémiszti, hogy már közelebb van az ötödik X-hez, mint a negyedikhez, de most azon van, hogy a „B” oldalt is minél több maradandó élménnyel töltse meg.
Ide kattintva Anikó még többet mesél az elmúlt 17 évéről.

Mi kell ahhoz, hogy a kapcsolat is úgy szárnyaljon, mint az egyéni karrierek?

Egyedül nem megy – tartja a mondás. Meg azt is, hogy párosan szép az élet. Ádámtól és Évától, Antoniuson és Kleopátrán át Korda Györgyig és Balázs Kláriig megtanultuk, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő. Újabban pedig azt is, hogy inkább mellette – sőt sokszor már előtte. A közösségi média felfutásának köszönhetően ez a páros játék is új színezetet kapott.

ERDŐS VIOLA: „Ahogy lehetőségem van, folyamatosan tetováltatok”

Erdős Viola, az X-Faktor egykori szereplője mesélt nekünk arról, hol él, mivel foglalkozik, hogyan alakul a zenei karrierje és persze nem mehettünk el szó nélkül extrém külseje mellett sem.

Farkasházi Réka elárulta mi a 25 éve tartó boldog házasságának titka

Farkasházi Réka három gyermekes édesanya, színésznő, van egy gyerekzenekara és emellett most egy újabb könyvön dolgozik. Férjével 25 éve él boldog házasságban, elárulta mi a titka a kiegyensúlyozott életnek.

Matyi sokoldalúsága nem csak a gasztronómiában mutatkozik meg

Szalai Mátyás, kevésbé hivatalosan Matyi hihetetlenül sokoldalú és kalandvágyó, aki már szinte az egész világot bejárta. És aki már 11 éve külföldön építi a karrierjét. Az élet mégis úgy hozta, hogy Magyarországon, a képernyőn keresztül mutathatja meg főzőtehetségét.

Pillants bele egy modell csodálatos életébe!

Varga Viktória egyik napról a másikra csöppent bele a modellvilágba... 

Sándor Orsi:

A gyönyörű műsorvezető őszintén vallott arról, miért döntött úgy, hogy az anyaság mellett a karrierjét sem hanyagolja el.

Megmutatjuk, milyen volt Szabó Győző 50. születésnapi bulija!

Ha nem ajánlják be egy színjátszó csoportba, akkor lehet, hogy még mindig plakátokat tervezne Szabó Győző. Ehelyett most 50 évesen már több mint 50 filmben szerepelt. A népszerű és rendkívül sokoldalú színész nemcsak szerepeiben, de a való életben is megjárta már a legmélyebb és talán legmagasabb szinteket. Az igazán komoly és a poénos karaktereket is kisujjból hozza, pedig nem tanult színészetet. Ott voltunk, amikor születésnapján felköszöntötték kollégái, végigkísértük a kerek évforduló napját, amire az életéről szóló film is elkészült.
Ide kattintva Szabó Győző még több emléket mesél gyerekkoráról.

Fókusz Anno: L.L. Junior, Fatima és Beat egy 22 évvel ezelőtti felvételen

L.L. Junior, Fatima és Beat huszonkét évvel ezelőtt, 1998-ban álltak össze Fekete Vonattá és azonnal magukra vonták a zenei kiadók érdeklődését is. Annyira ősi és annyira egyedi volt, amit hoztak, a roma rap első képviselőiként, hogy azonnal 5 éves zenei szerződéssel indították a karrierjüket. A 22 évvel ezelőtti riportban megnéztük, hol tanultak, hová jártak bulizni és hogyan képzelték el a jövőjüket.

NOSZÁLY SÁNDOR: Bill Gates-et is oktattam

Bár nehéz megunni a privát teniszórákat hírességekkel és Los Angeles-i milliárdosokkal, de Noszály Sanyi szerint, mégis hazahúzta a versenysport szeretete. Itthon Balázs Attilát edzi, aki most a világranglista 76. helyén áll, a céljuk hogy Attila még jobb helyre küzdhesse fel magát a következő megmérettetéseken.

Varga Viktor, ha tehetné, végleg kiszállna az online térből

Rendhagyó elvonóra vonult Varga Viktor. Az énekes az utóbbi időben úgy érezte, hogy egy komoly függőség kerítette hatalmába: a digitális világ rabja lett. Ezért Viktor 2 héttel ezelőtt úgy döntött, hogy minden platformról letörli magát, és megpróbál internet nélkül élni. Azt mondja, így közelebb kerülhet a kézzel fogható világhoz és önmagához is.
Viktor ide kattintva még többet mesél az offline tér előnyeiről.

Hogyan lett egy gerincferdüléssel küzdő kisfiúból az uszodák királya?

Benedek Tibor minden idők egyik legeredményesebb magyar sportolója volt. Pályafutása 5 évesen kezdődött, pedig édesanyja csak a rossz tartása miatt vitte el úszni. A Fókusz végigkísérte Benedek Tibor pályafutását. A korábbi felvételek, az interjúk, még az is, amit édesapjával és testvérével együtt adott a XXI. századnak megmutatják nekünk, hogyan lett Benedek Tibor tudatosan, végtelen akaraterővel és szívvel az egyik legsikeresebb felejthetetlen sportember. 

Molnár Andi búcsúzik a műsorától!

Molnár Andinak a karantén több változást is hozott az életébe: új taggal bővült a családjuk és otthagyta a munkahelyét!

Top 7 – Először 1992-ben, karrierjük csúcsán érkeztek Budapestre

Háromszor hirdettek Guns N’ Roses koncertet Magyarországon, de igazából csak egyre lehet mondani, hogy maximálisan megfelelt az elvárásoknak. Először 1992-ben karrierjük csúcsán érkezett meg Budapestre a rock zene talán leghírhedtebb csapata, ebbe a fellépésbe nem is lehet belekötni. Aztán 2006-ban már csak az énekes, Axl Rose maradt a klasszikus felállásból, kis híján elmaradt az egész buli és hatalmas botrány lett az estéből.

DALLOS BOGI: A tavalyi év minden álmomat és elképzelésemet felülírta

Bogi arról mesélt nekünk, hogy úgy érzi, az ismertség miatt érettebb, határozottabb és sokkal tapasztaltabb is lett. Most új dalokat ír, klipeket szeretne forgatni és az sem tartja kizártnak, hogy újabb televíziós szereplést vállal majd el.

Valóra vált Törőcsik Dani legnagyobb álma!

A tetoválóművész Németországban folytatta karrierjét, most pedig egy újabb nagy lépésre szánta el magát... Na és mi a helyzet a magánéletével?

Made in Karantén: A nők helyzetét taglaló videoklip volt a befutó

Hogyan lehet egyszerre szuper anyukának és szép feleségnek lenni, háztartást vezetni és közben karriert építeni? A nők helyzetét taglaló videóklippel nyerte el szombaton az 1 millió forintot egy család a Made in Karantén adásában. Kamilka és Ádám összeszokott párost alkotnak a munkában és az életben is, 5 hónapos babájuk, Málna is részt vett az otthoni forgatáson.

Fókusz Anno: Az archívumunkban rátaláltunk a 25 évvel ezelőtti Gáspár Győzőre

Pár héttel ezelőtt hívtuk életre az Anno rovatunkat, amelyben felidézzük a Fókusz elmúlt közel 23 évének azon riportjait, amelyeket érdemes többször is látni. Kutatva az archívumunkban rátaláltunk arra a 25 évvel ezelőtti Gáspár Győzőre, aki éppen egy színpadon állva vizsgázik. Énekből. Már akkor világos volt számára, hogy ha nem is az énekhangjával, de valamivel mindenképpen hódítani szeretne.

Fókusz anno: vidékről egyenesen a mozivászonra!

Tíz évvel ezelőtt forgattunk Judittal aki azóta is világsztárokkal dolgozik együtt. Az évek során játszott TV sorozatokban, a Büszkeség és balítélet, a Zombik, és a szüfrazsett c. filmdrámában és a nagy sikerű Szemfényvesztők 2 c. filmben is. De hogyan került egy magyar faluból a mozivászonra?

„Te rúgtál ki, te hoztad magad ilyen helyzetbe!”

Aliz feje fölött összecsaptak a hullámok, és a pánikhelyzetben Gigihez siet, hogy vigyázzon a kicsi Lilire, amíg a Rózsában tartja a frontot – ezzel a kéréssel azonban túllép egy bizonyos határt. 

 

Fókusz anno: A világsiker előtt álló, tizenöt éves Palvin Barbival forgattunk

Az egyik oldalról csak a méregdrága ruhákkal teli csillogó kifutó látszik, ahol az élet csupa szórakozás és egyben könnyű pénzkereset. A másik oldalról azonban szigorú szabályokkal teli és áldozatokkal járó világ, ahol a szépség csupán alapkövetelmény. 12-13 évesen fedezik fel őket, 18 évesen sikeresek, 25 évesen pedig már kiöregedtek és a visszavonuláson gondolkodnak.

Már 20 éve követjük, hogy alakul Zimány Linda élete

Zimány Linda a nyilvánosságtól egy kicsit visszavonult, de csak annyira, hogy ne legyen állandóan a címlapokon. Több évet élt félig a nyilvánosság előtt, mint amennyit nem. De az egykori modell és műsorvezető ma már mindjárt kész ügyvéd, aki biztosan a hírességek médiaszerepléseit is jogi szemmel nézi már. Linda előttünk nőtt fel, változott rengeteget és már nem zavarja, ha az ügyvédi irodában rácsodálkoznak, hogy tudja is mit beszél.

KÉRI KRISZTIÁN: A modell a koronavírus miatt jött haza Ázsiából

Február elején a fiú még Ázsiában volt, ahonnan 2 héttel ezelőtt – lényegében kényszerből – kellett hazatérnie. Krisz január közepe óta ugyanis Szingapúrban dolgozott. Ezzel a munkával az egyik legnagyobb álma vált valóra, ám a kínai újévvel együtt érkező koronavírus közbeszólt.

Az Emmy-díj elnyerése után fenekestül felfordult Gera Marina élete

Gera Marina alighanem a jelenleg legérdekesebb magyar színésznő, élete az amerikai Emmy-díj elnyerése után fenekestül felfordult. Azt meséli hazaérve azon se lepődött meg, hogy az újságírók hirtelen fel sem ismerték. Végigkísértük egy napját, hogy közelebb kerüljünk ahhoz, az eleinte még megszeppent kelet-európai fiatal színésznőhöz, aki már most felnőtt Hollywoodhoz.
A színésznővel készült interjúból ide kattintva láthatsz még több részletet.

Ádám a programozás világáért adta fel a papi hivatást

Ádám eleinte még saját magának is szégyellte bevallani az igazat, hiszen az egyház kötelékéből kilépni össze sem hasonlítható egy átlag dolgozó felmondásával. Végül 1 évnyi őrlődés után merész döntést hozott - a karrierváltás sokak számára ismerős helyzet, de kevés két távolabb álló terület van, mint a papi hivatás és a computerek világa.

Ilyen volt Kobe Bryant, a legenda

Kobe Bryant halála, a vasárnapi helikopter tragédia megrengette a világot. A volt és a jelenlegi amerikai elnök, Oscar-díjas hollywoodi világsztárok, és a Grammy-gálán népszerű zenészek is sírva gyászolták. De, itthon is beszéltek haláláról azok is, akik különösebben nem érdeklődtek a kosárlabdasport iránt. Ki volt Kobe Bryant, miért, hogyan került ennyire közel az emberek szívéhez? Mitől lett ő sokkal több, mint egy szuper eredményes, biztos kezű kosárlabdázó?

 Zámbó Krisztián megelégelte a rendszertelen életmódot és állandó rohanást

Zámbó Krisztián azt mondja, a nehéz hónapok és mélypontok után végre egyenesbe jött az élete, újra boldog, kiegyensúlyozott és tele van tervekkel. Szeretné, ha végre saját maga miatt foglalkoznának vele, nem pedig azért, mert ő a legendás Zámbó Jimmy fia. Nagyszabású tervei vannak: nem csak a zenében szeretne karriert építeni, hanem valami egészen újba vágna bele.
Krisztián új életmódjáról ide kattintva még több részletet mesél el.

Anna rosszul lett Jozefin kegyetlen módszerétől

A báróné a lehető leggusztustalanabb módszerrel próbálta elvenni a lánya kedvét az orvoslástól – egyelőre úgy tűnik, hogy sikeresen.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

 

Anna megbotránkoztatta Péter atyát

A fiatal bárókisasszony nem tett mást, csupán elárulta Rokoca papjának, mi a szíve vágya.

Erika álmát a saját öccse teszi tönkre?

A fiatal lány szinte az egész életét tette fel arra, hogy énekesnő lehessen – az álma azonban hamar kettétört.

Erika: "Végeztem!"


szerző:
2019.11.26. 11:00
Erika:

Erika életében eljött a pillanat, amikor ki kell mondania azokat az érzéseket, amelyek évek óta gyötrik őt...

A sorozat többi részét ITT tudjátok visszanézni!

Az egyenlőség nem női ügy, a férfiaknak is ugyanolyan fontos!

Magyarországon egyre több cég tartja fontosnak, hogy ugyanolyan lehetőségeket kapjanak a nők, mint a férfiak. Az egyik divatmagazin és a Nyitottak Vagyunk Alapítvány fotózásán 50 olyan cégvezető vett részt, akiknek a nemek közti egyenlőség alapvető szemléletük. Az RTL Magyarország is csatlakozott a kampányhoz. Vidus Gabriellát, az RTL vezérigazgatóját nemrég a legbefolyásosabb nőnek választották a médiában.

Vasvári Vivien egyedülálló anyaként is helytáll

Néhány hete még Vasvári Vivien válásától volt hangos a sajtó, de ma már úgy tűnik, hogy Vivi feldolgozta a történteket és újra a régi. Azt mondja, most számára legfontosabbak a gyermekei, egy új kapcsolatba is csak kompromisszumokkal kezdene bele.

EXTRA VIDEÓ: Barabás Évi kérdez, Király Dani válaszol

Dani a Jófiúk című sorozat balfék nyomozója, a valóságban elképesztően jó a stratégiai játékokban. Igazán a hosszú, órákig tartó szerepjátékok a kedvencei, a leghosszabb társasjáték élménye, 17 órán keresztül tartott. Tulajdonképpen a színház is egy nagy társasjáték, ahová Dani egészen kicsi gyermekkora óta vágyott.
Nézd meg a Portré adását itt.

Berényi Claudia visszatért a Mátyás Király térre és...

Hosszú és kemény munkával vetkőzte le megfelelési kényszerét Ábrahám Edit. A színésznő sohasem titkolta, ahhoz, hogy magánéleti válsága után ismét egyenesbe kerüljön, szakemberhez kellett fordulnia segítségért. A jó hírünk pedig az a Barátok közt nézői számára, hogy az ármánykodó üzletasszony pénteken visszatért a Mátyás Király térre, és egy jó darabig nem is tágít majd onnan.

Buzás Bence szerelmes?


szerző:
2019.10.04. 12:37
Buzás Bence szerelmes?

Alex másik nagysikerű csapata az X-Faktor után újjáalakult. A két Bencéből már csak Buzás Bence a Stolen beat tagja. A London Kids zenészeivel kiegészülve így már egy igazi zenekart alkot. A fiatal zenészt magánéletéről is kérdeztük!

ARANY TÍMEA: első videoklipjéről mesélt az X-Faktor felfedezettje

Arany Timi, aki az X-Faktor óta szőkéről vörös hajszínre váltott. A műsorban nem csak tapasztalatot szerzett, de hatalmas motivációt is ahhoz, hogy elindítsa zenei karrierjét.

Vették a bátorságot és karriert váltottak

Hogyan és miért lesz egy egyetemi tanárból lakberendező, vagy hogyan és miért lesz egy PR-szakemberből bölcsődevezető? Azt mondják, egyáltalán nem bánták meg a döntésüket, de beszélnek arról is, milyen nehézségeket éltek át az új szerepben.

Szabados Ágnes: „Büszke vagyok magamra, hogy ezt csinálhatom”

Nap mint nap találkozhatunk Ágival az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Szabados Ágiról!

Rábai Balázs: „Bevallom, egy kicsit őrült vagyok a hírekkel kapcsolatban”

Nap mint nap találkozhatunk Balázzsal az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Rábai Balázsról!

Lali: „Mindig is az álmom volt, hogy tévében szerepeljek!”

Nap mint nap találkozhatunk Lalival az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Laliról-ról!

Szellő István: „Itt minden nap más, mindig készülni kell”

Nap mint nap találkozhatunk Szellő Istvánnal az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Szellő Istvánról!

Erős Antónia: „Több mint húsz éve vezetem az RTL Híradóját”

Nap mint nap találkozhatunk Erős Antóniával az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Erős Antóniáról!

Szabó Zsófi: „A legjobban azt szeretem a munkámban, hogy önmagam lehetek”

Nap mint nap találkozhatunk Zsófival az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Szabó Zsófiról!

Mi a közös Lengyel Tamás és az általa megformált Gyuri és Joci karakterében?

A “ráérés” problémáját boncolgatjuk Lengyel Tamással vasárnap a Portréban. Tamással, aki 60 százalékban üzletember és csak 40 százalékban színész. Persze csak most, hogy megalapította barátjával a Szabadszínész platformját. Azért aggódnunk nem kell, hiszen továbbra is láthatjuk őt színházban is, és a képernyőről sem tűnik el. Marton László osztályába járt a Színművészeti Főiskolán. A Portréban arról is mesél, hogyan élte meg a Marton botrányt. De könnyedebb történetekkel is gazdagít minket.

Kálloy Molnár Péter gyermekeiről mesélt!

Kálloy Molnár Péter egy percet sem pihen: munkáiról és magánéletéről is mesélt nekünk!

Sánta Laciék megfejtették az álomnyár titkát!

Tegye fel a kezét, aki utoljára tényleg nyugodtan tudott elmenni valahova, és pihenni... Sánta Laciéknak sikerült!

Elkészült a Barátok közt színészének első videoklipje!

Nem láttad még? Kattints, és nézd meg te is!

A Barátok közt egykori sztárja a kameránk előtt mondta ki a boldogító igent!

A Fókusz nézői láthatják először a szerelmesek nagy napját!

Kiderült, mi lesz Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben!

Hónapok óta megy a találgatás arról, hogy Szőke Zoltán kiszáll-e a sorozatból, vagy sem: nincs jó hírünk!

Érkezik az új magyar modellüdvöske?

Briginek kiskori álma, hogy egyszer befutott modell legyen, ám anyukája sehogy sem nézi ezt jó szemmel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Újabb titkot tudtunk meg Zámbó Krisztiánról

Az elmúlt évben Visegrád közelében laktak Krisztián édesanyjával, ám a munkájuk mindig is Budapestre szólította őket. A lánykérés után már nem volt kérdés számukra, hogy a sok hullámvölgy után elkezdjék újra kialakítani a kettejük közös életét.

Nádai Anikó: őszintén mesélt nekünk élete nagy lehetőségéről

A fiatal anyuka két évvel ezelőtt kapta meg élete egyik nagy lehetőségét: saját önálló műsort kapott. Az Anikó Show-ról pedig maga a műsorvezető vallott a Fókusznak pontosan két évvel ezelőtt.

Hatalmas KO-val fektette két vállra Amerikát a magyar ketrecharcos

Hatalmas KO-val fektette két vállra Amerikát a magyar ketrecharcos. A repülő térdrúgásáról hírhedté vált Borics Ádám egy 2000 fős Heves megyei faluban, Sirokban vett lendületet és egészen a 20 ezer férőhelyes New York-i Madison Square Garden-ig repült. A legmagasabban jegyzett magyar ketrecharcost Egerben látogattuk meg, ahol mesélt nehézségekről, álmokról, Floridai életéről, pénzről és felidéztük vele élete eddigi legboldogabb estéjét.

 

Meztelen képet posztolt Palvin Barbi!

Palvin Barbit korábban is láthattuk már igencsak hiányos öltözetben, olyan azonban még nem volt, hogy egyetlen ruhadarab se legyen rajta.

Hajdú Péter arról vallott, hogy miért szakított szépséges kedvesével

Legutóbb amikor nálunk járt, még sugárzott a boldogságtól és legújabb szerelméről mesélt. Fél év után azonban külön váltak útjaik - íme a részletek!

Csocsesz próbál lassítani, de nem tud!

Egész nyáron pörög: nem ritka, hogy 1 napon 3 nyilvános fellépése is van! Kiszámolni sem tudja, hányszor utazta már körbe az országot - a Reggeli vendége az örökmozgó Csocsesz!

Solti Ádám fiúbandát alapított!

Solti Ádám, mint egy elektropop fiúbanda tagja? Igen!

Egy éves múlt Földes Eszter és Lovasi András gyermeke!

A gyönyörű színésznő az anyaságról és családjáról mesélt nekünk - többek között!

Családi titkokról meséltek Sebestyén Balázsék!

Ha már az édesanyákat ünnepeljük, akkor az apák is megérdemlik, hogy legyen olyan nap az évben, amikor ők a legfontosabbak. A Fókusz stábja olyan édesapákat kérdezett meg, akik ritkán mesélnek a családi dolgaikról, de egy évvel ezelőtt pontosan ezen a napon kivételt tettek.

Boldog anyuka az Éjjel-Nappal Budapest szereplője!

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat Barbija kislányt hord a szíve alatt. A fiatal anyuka boldogan újságolta a Fókusznak a nagy hírt, és azt is elárulta, büszke magára, hogy harmincéves kora előtt esett teherbe.

Bikiniben pózoltak a Barátok közt szexi színésznői!

A sorozat színésznőivel, Görgényi Fruzsinával, Bátyai Évával és Kardos Eszterrel minden hétköznap este találkozhatunk, de így még biztosan nem láttad őket. Mutatjuk!

Ismerd meg Kabát Peti focitörténelmét

A dzsungelkirály karrierje már a kilencvenes években szárnyalásnak indult. Vajon mennyire ismeri Hajdú Péter a focista múltját?

Az Időgép játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Időgép játékot is!

Könnyeivel küszködve mesélt a búcsúzásról a Barátok közt színésznője!

Mezei Léda már több mint három éve, hogy Kővári Natasát alakítja a sorozatban - most azonban úgy döntött a színésznő, hogy fájó búcsút kell vennie a Mátyás király tértől. A miértekről, az érzéseiről őszintén nyilatkozott nekünk.

Szőke Zoltán: „Ez egy nagyon veszélyes játék!”

A Barátok közt színésze először a Fókusz kamerája előtt szólalt meg az általa alakított főhős állapotáról, és arról, hogy milyen érzések kavarognak benne.

Új oldaláról ismerhetjük meg a Barátok közt színésznőjét!

Mérai Kata az RTL Klub Reggelijében vallott a legújabb szenvedélyéről.

A színész, aki két bombariadó között csinált színházat

Az Alvilág című magyar krimi sorozat nyomozója, Nagypál Gábor lesz a Portré vendége. A színész, aki háborús övezetből érkezett, aki két bombariadó között csinált színházat, s aki nem a félelemre emlékszik mindebből, hanem egy elképesztően sajnálatos állapotra. Gábor 10 éve a független szférában tevékenykedik, így érthető, hogy Tom Hanks és Ron Howard neve is felmerül a portréban, mert Gábor bizony amerikai sztárokkal is dolgozott már együtt, ráadásul a nagynevű sztárok alkalmazkodtak ő hozzá, amiről igen kedves kis történeteket mesél...

Egy újabb szereplő távozik a Barátok köztből!

Az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról Mezei Léda Réka, hogy miért hagyta ott több mint három év után a legendás sorozatot.

A Barátok közt egykori szereplője feladta a színészi pályát!

Németh Franciska egyik nap úgy döntött, feladja addigi életét, hogy egy teljesen más hivatásnak hódolhasson. Hogy miért döntött így, arról a Fókusz stábjának mesélt!

Mi lesz az élsportolókkal, amikor véget ér a karrierjük?

Egy sikeres sportkarrier vége, függetlenül attól, hogy váratlanul vagy egy előre tervezetten következik be, a sportoló testét és lelkét egyaránt megviseli. Elvész, a hosszú évek alatt kialakult napi rutin, sokszor nincs is miért kikelni az ágyból a korábban energikus, céltudatos sportembereknek. Mi lesz az élsportolókkal, amikor véget ér a karrierjük?
Ide kattintva Risztov Éva, ide Sebők Vilmos mondja el, milyen volt befejezni sport karrierjüket.

SEBŐK VILMOS: Nehéz volt feldolgozni, mikor már nem a topcsapatok versengtek értem

Sebők Vilmos, 52 szeres magyar válogatott, olimpikon, hátvéd. Korábban az újpest üdvöskéje volt, de játszott Angliában és a német bajnokságban is. Közel 30 évig kizárólag a labdarúgásról szólt az élete. Saját bevallása szerint, a befejezést követő első és második hónap volt nehéz.

RISZTOV ÉVA: 4 perc 06 másodperc alatt leúszom egy 400 gyorsot, de azért egy kiló kenyeret nem adnak

Risztov Éva 2005-ben jelentette be először visszavonulását. Nehéz helyzetben volt, hiszen az úszáson kívül semmihez sem értett, segítséget pedig, családján kívül senkitől sem kapott. 2009-ben sokkal tudatosabb tért vissza az élsporthoz. És miután megnyerte számát a londoni olimpián, végleg visszavonult. Azóta pedig sport tanácsadóként dolgozik.

Varga Iza 21 év után újra színházban játszik

A Barátok közt ismert szereplőjét most egy teljesen új szerepben láthajták a nézők. Hogy pontosan miről van szó, arról a Reggeliben mesélt a színésznő.

Nyári Dia: „Nagyon pörgős anyák napja volt”

A Barátok közt egykori színésznője a Reggeliben mesélt arról, hogy  miért volt náluk óriási kavalkád május első vasárnapján.

A Barátok közt színésze boldogabb már nem is lehetne!

Volosinovszki György nemrég csatlakozott a legendás sorozat stábjához. A színész most elárulta, miért volt annyira boldog, mikor megtudta, hogy bekerült a csapatba.

Régi álma teljesült a Barátok közt színészének!

Solti Ádám és menyasszonya, Solti Bernadett megmutatták nekünk a készülő családi házukat, és bizony azt is megsúgták, hogy nyáron hivatalosan is összekötik az életüket.

Mi lehet a gátja a nők karrierépítésének?

A munka ünnepén azzal szeretnénk tisztelegni a női munkavállalók előtt, hogy nemcsak a munka frontján, de az élet más területén is megmutatjuk milyen a helyzetük ma a világban. Felső vezetők és beosztottak mesélnek tapasztalataikról és arról, hogy mi lehet a gátja a nők karrierépítésének.

Ilyen egy vérbeli vezető, avagy ilyen egy főnök inkognitóban!

A pizzák királya, Melhem Saad úgy döntött, beépül a beosztottjai közé, hogy felmérje, ki az, aki valójában szívvel-lélekkel dolgozik, és kiderítse, pontosan mi is történik akkor, ha a főnök nincs a közelben.

Korunk legsikeresebb és legsármosabb magyar férfijai

A mai Top 10-be került urak mindannyian hangsúlyozták: a külsőségeknél sokkal fontosabbak számukra a belső értékek, a sikerek és az eredményeik. Természetesen ezeket a szempontokat is figyelembe vettük, mikor kikértük szakértőink és interjúalanyaink véleményét a helyezettekről.

Zentai Márk új élete


szerző:
2019.04.16. 19:31
Zentai Márk új élete

Zentai Márk a kamaszkor hirtelen jött sikerei után úgy érzi, az elmúlt években talált rá arra a zenei irányra, ami igazán boldoggá teszi. A 29 éves énekes és zenekara a MÖRK tagjai is tele vannak zenei álmokkal és tervekkel. A számos itthon és külföldi jazzfesztiválos felkérések mellett remélik, hogy a jövőben lesz lehetőségük újabb extrém helyszíneken is együtt zenélni.

Pásztor Virág: „Azért, hogy Timi szerelmes lehessen, rengeteget dolgozom”

A fiatal színésznő elmesélte nekünk, miért kedveli az általa megformált karaktert, de mesélt a sorozatbeli szerelméről is, és arról, miért nincs jelenleg párkapcsolata.

Közös múltjukról meséltek a Barátok közt színésznői

Mérai Kata és Gyebnár Csekka az RTL Klub Reggeli műsorában nosztalgiáztak egy keveset.

Új karrierre vágyik Mihalik Enikő

Szeretne egyre távolabb kerülni a modellkedéstől, két másik területen képzeli el a jövőjét a New Yorkban élő magyar szupermodell. A szerelmi életéről is szó esett.

A munka miatt várat magára a Konyhafőnök séfjének esküvője!

Sárközi Ákos és menyasszonya, Szegedi Évi egy különleges kiállításon dolgoznak éppen, de emellett az esküvőjüket is szervezik gőzerővel: erről meséltek az RTL Klub Reggeli műsorában.

Little G Weevil az egyik legnevesebb blueselőadóvá nőtte ki magát

Egy szál gitárral ment ki Amerikába, mosogatott, karbantartóként dolgozott, aztán az egyik legnevesebb blueselőadóvá nőtte ki magát. Szűcs Gábort, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Little G Weevil-t jelölték már a blues zene Oscar-díjára, 2013-ban szólóban nyerte meg a memphisi International Blues Challange-et, egy évvel később pedig az X-Faktor mentora volt. Tizennégy év után most hazaköltözött Magyarországra.

Te kitalálod, hány éves lett a Barátok közt színésznője!

Varga Iza a közösségi oldalára posztolta ki, hogy hányadik születésnapját is ünnepli.

Lilu elárulta, mi az, amiről áldott állapotban sem bír lemondani!

A Cápák között gyönyörű műsorvezetője elárulta, hogy mi az, amit kismamaként sem bír abbahagyni.

Zsuzsa a londoni üzleti életben igyekszik megállni a helyét

Tóth Zsuzsanna sikeres üzletasszony volt Magyarországon, most a kőkemény londoni üzleti életben építi karrierjét. Jól érzi magát ott, ahová 14 éves korától vágyott. Párra is talált, és örül, hogy lánya is a közelében van.

VV Rágógumi Zsófika bevallotta, mivel kereste a kenyerét…

A lány a ValóVilág után a zenei pályán is kipróbálta magát, majd rövidesen karriert váltott.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tamás Szofinak: „Nem játszhatsz az álmaimmal…”

Folytatódott Tamás és Szofi vitája a gyermekvállalásról…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Orsinak: „Teljesen kifordultál magadból…”

Szofi aggódott a házasságáért. Lili a rendőrséghez fordult. Bence úgy érezte, zsákutcába jutott élete.

A Gyertek át! sztárja megmutatta új barátnőjét!

Fluor Tomi egy igen pikáns képpel adta a világ tudtára, hogy már nincs egyedül.

Pataki Zita: „Jobban vagyok, de tudom, hogy még kell egy kis idő!”

Az RTL Klub időjósa és férje kilenc héttel ezelőtt vágott bele életük utolsó lombik programjába, ami sajnos nem sikerült. Zita most elárulta, hogyan tovább és mit terveznek a jövőben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való