KERESÉS search-close

keresem a családom!

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "keresem a családom!"

Egy újabb esélyt kapott Péter?

A férfi először fel sem fogta a jó hírt, hogy a stáb megtalálta a nővérét, akiről kiderült, hogy a 20 év alatt egy percre sem felejtette el Pétert.

Emese megtudja a lesújtó valóságot

A fiatal lány pontosan 21 éve várja, hogy megkérdezhesse édesanyjától, hogy miért hagyta el őt és a családját.

„Minden megtörtént vele, amit senki se szeretne átélni” – Lázár Edina igaz története!

Edina egy nejlonzacskóban kezdte az életét, és olyan sok mindenen ment keresztül, amin nem sok ember tudna keresztülmenni. Azonban a fiatal nő nem haragszik senkire sem, csak egyet szeretne: megismerni az édesanyját.

Szomorúan végződött Krisztina története

Kiderült, hogy István Kanadában él, és szerető családban nőtt fel. Sajnos a fiú egyelőre nem áll készen a találkozásra, így a családjának be kellett érnie azzal az információval, hogy István életben van, és jól van.

Zsófit megdöbbenti a félreérthetetlen valóság

Lilu sajnos nem jó hírekkel érkezik Svájcba: kiderült, hogy Zsófi édesanyja nemcsak egy titkot őrzött, hanem hazudott is lányának az édesapukája kilétéről.

Fókusz 2016-12-06


szerző:
2016.12.06. 18:55
Éva magától találta meg húgát, elmesélte nekünk, hogyan!

Amikor elindult a „Keresem a családom!”, akkor számos levelet kaptunk olyanoktól, akiket a sorozat késztetett arra, hogy elmeséljék: ők is hasonló cipőben jártak, elveszítettek valakit és sokáig keresték. Kunné Éva volt az egyikük, aki elmondta nekünk, már tizennégy éve van annak, hogy sikerrel járt, megtalálta a húgát! Hogy hogyan? Hát így!

Keresem a családom!:

Amikor Lilu és csapata nekivág, hogy felkutasson egy eltűntnek hitt, vagy rég nem látott rokont a Keresem a családom! című műsorban soha nem tudják, hogy az első találkozás milyen is lesz. Mert van, hogy bár a vérük is összeköti az embereket, mégis olyan sok idő telik el, hogy nehezen találják az utat egymáshoz.

Fókusz 2016-11-15


szerző:
2016.11.15. 18:55
Lilu megmutatta formás bájait

A csinos műsorvezető nem igen szokott bikiniben pózolni, vagy magát mutogatni. Két éve mégis kivételt tett, és a Fókusz kameráinak megmutatta, milyen jól áll neki a bikini.

Lilu visszatér!


szerző:
2016.05.20. 10:58
Lilu visszatér!

Ha valaki szívvel-lélekkel csinálja a munkáját, akkor az a hivatásává válik. A Keresem a családom! műsorvezetője nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a fejébe vette, hogy a világot is bejárja azért, hogy egyesítse a szétszakadt családokat.

Sose hinnétek el, hogy Lilu kivel forgatott!

Arról már beszámoltunk, hogy javában készülnek a Keresem a családom! legújabb részei. De a lényeg most az, hogy a csinos műsorvezető kivel is dolgozott együtt.

25 év után talált egymásra az ikerpár, és amit együtt létrehoztak, az csodálatra méltó

Samantha Futherman és Anais Bordier úgy élték le életük első 25 évét, hogy mit sem sejtettek a másik létezéséről. A kocka 2012-ben fordult meg, amikor Anais saját magát látta egy olyan felvételen, amelyen ő soha nem szerepelt.

Elvarázsolták Lilut


szerző:
2016.04.16. 18:00
Elvarázsolták Lilut

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a szőkeség, és a Keresem a családom! stábja újra forgat, többek között Londonban, ahol vágyak váltak valóra.
 

Lilunak csodálatos meglepetésben volt része – Irány London!

Legnagyobb örömünkre a Keresem a családom! második szériájának forgatása már javában zajlik. Lilu és a stáb jelenleg Londonban nyomoznak, ahol a műsorvezetőt különleges meglepetés érte.

Valentin napi csoda: 70 év után újra együtt a szerelmespár

Közel 70 év után újra találkozik a világháborús veterán rég elvesztett szerelmével. Az internet és gyermekeik segítségével akadtak újra egymásra.

A nap kontentjét egyértelműen Lilu szállította

Amikor a Reszkessetek, betörők! és a Keresem a családom találkozik, képregényben elmesélve!

​

Gyönyörű mondat volt ez egy gyermek szájából, be kell valljuk, mi magunk is sírtunk, amikor ezt mondta Buti Enikő édesanyjának, Jutkának. Annyi érzelem, tipródás, fájdalom volt az anya-lánya találkozásban... Ugye?

​

A Keresem a családom 2. részének első történetében Krisztinának kerestük meg az édesapját Moszkvában. 

Első adásunk második történetben ismerhettétek meg Papp Edinát, aki húgát, a Dél-Afrikába költözött volt szépségkirálynőt szerette volna végre - úgy 40 év után - újra megölelni. Teljesült az álma, és Edina így köszönte meg nekünk mindezt:

Dél-Afrikából kaptunk képeslapon köszönetet!

Papp Bernadett, vagyis férjezett nevén Bernadett Mills egy képeslappal köszönte meg stábunknak, hogy teljesítettük nővére kérését és összehoztuk őket a "Keresem a családom!" műsorban.

40 év után újra találkoztak

Edina kereste féltestvérét, a nála pár évvel fiatalabb húgát, akivel közös édesapjuk volt. Ők utoljára egészen pici korukban találkoztak – azóta több ezer kilométerre kerültek egymástól.

Ajándékot vittünk egy magyar szépségkirálynőnek

A Keresem a családom sorozat első évadának 1. adásában az 53 éve elszakított ikertestvérek mellett egy másik különleges történetet is megmutattunk – amiért ráadásul 9 ezer kilométert utaztunk.

Keresem a családom kedden 21:20-tól!

22 éve nem látta az édesapját, azt se tudja, él-e még, vagy csak eltűnt a nagy Oroszországban. És egy anya, akitől szörnyű családi viszály szakította el a gyerekét. Vajon akarja-e őt újra látni, az azóta felnőtt lánya? Keresem a családom kedden 21:20-kor az RTL Klubon!

Nemsokára indul az RTL történetének egyik legmeghatóbb műsora

A Keresem a családom olyan embereket hoz össze, akik évek, évtizedek óta, vagy talán még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatok, amelyekre egy életen át vártak és csak remélték, hogy egyszer bekövetkezik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való