KERESÉS search-close

kibékülés

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kibékülés"

Így békült ki egymással Rácz Jenő és szerelme

A Tudta vagy Bukta játék után Dóri könnybe lábadt szemmel vonta kérdőre szerelmét…

„Te nem kellesz, nem is létezel, nem vagy a lányom!”

Renit kiskorában intézetbe adta édesanyja, ezt azóta sem tudta megbocsátani neki. Most Anikó segítségével próbálták megbeszélni a sérelmeiket. Hogy Anikónak sikerült-e kibékítenie őket, a teljes adásból kiderül!

20 éves lett a Shygys együttes!

A kilencvenes évek talán legsikeresebb fiúbandája a megbocsájtás jegyében ünnepelt. A Shygys karrierjét Kozso indította el, de több mint 15 éve nem beszélnek egymással. Mi volt ennek az oka? És a születésnap jó alkalom a kibékülésre?

Következő rész (2017. szeptember 14.)

Bori attól tart, hogy elveszíti Karola barátságát, ha kiáll Roland mellett. Zoé csúnyán összeveszik Totóval. Evelint, Szilvit és Andort kidobják a hotelből.

Gábor érzelmes beszéddel éri el, hogy Totó visszaköltözhessen

Miután Zoé és Gábor összefutnak a kocsijában élő Totóval, a lány aggódni kezd az öccséért. Gabi először elveti az ötletet, hogy Totó visszaköltözzön az albérletbe, de végül barátnője kedvéért beadja a derekát, és egy szívhez szóló monológgal, a többi lakót és meggyőzi.

Következő rész (2017. augusztus 28.)

Vajon Liza tényleg a Vízüzemnél van fogva tartva? Vajon kibékül Aliz és Krisztián? Krisztián tényleg felveszi Pirost Aliz helyére? Vajon működik Nóra stratégiája Bandi perében?

Gábor:

Gábor egész nap bunkó Lalival, és egyáltalán nem figyel arra, amit barátja magyaráz. Mikor rájön, hogy Zoé előtt végleg elvágta magát, bocsánatot kér Lalitól, és koccintanak a szerencsétlenségükre.

Vajon Bori képes visszaszerezni Karola barátságát?

Bori ráakaszkodik Karolára és Szilárdra, míg azok új grillsütőt vásárolnak. Karola nem nézi jószemmel egykori barátnője próbálkozásait és folyamatosan elutasítja őt, míg végül Szilárd észhez nem téríti.

Szilárd beavatkozásának hála Karola megbocsát Borinak

Miután Bori és Maja viszonya elmérgesedik, Bori újra Karola barátságának a visszaszerzésére koncentrál, olyannyira, hogy lerázhatatlanul követni kezdi őt és Szilárdot.

Következő rész (2017. július 26.)

Vajon mibe keveredik Natasa Félixet követve? Ádám megismerkedik a Tóbiásékra veszélyt jelentő Sárival. Júlia magyarázkodni kényszerül döntései miatt. Milán hogyan békíti ki végül Lucát?

Milán rájön, hogy Karesz az egyetlen igaz barátja

Karesz mindenáron meg akarta akadályozni, hogy Milán részt vegyen a csibe futamon. Végül Sárival és Lizával az utolsó pillanatban érkezett meg a találkozó helyre, és halálmegvető bátorsággal ugrott be Milán autójába....

Nimród mindenét elveszítheti?

Miután Nimród a klubban szokatlanul agresszíven viselkedik, Gréti maga mellé állítja Karolát, hogy rájöjjenek, mi Nimród problémája. Amikor Karola rájön, hogy mennyire komoly a helyzet, felajánlja a fiúnak a segítségét.

Gábornak mentőket kellett hívnia Lalihoz

Miután Lalit baleset érte, és Gábor segített neki, Gabi reménykedni kezdett, hogy mégis megmenthető a barátságuk, azonban Lali közölte vele, ők már soha többé nem lesznek barátok…

Sári segítségével Karcsi és Milán kibékülnek

Miután ismét kitör a balhé Milán és Karesz között, Milán keserű szemrehányást tesz Sárinak, és őt hibáztatja. A lány ezen aztán elgondolkozik, és úgy dönt, eljött a cselekvés ideje!

Tamás kibukott Paulára, és Borinál talált vigaszt

Tamás és Paula egy pásztorórával ünnepelték meg a viszontlátást, de amikor Paula kigúnyolta Tamás bizonyos szex praktikáit, a fiú úgy érezte, megsértették a férfiúi büszkeségét, ezért Tomi másnál keresett megerősítést…

Story Extra 2016-09-05


szerző:
2016.09.05. 16:55
 Kristóf vs. Margó – Mi lesz ebből?

Zsófinak kitűnő ötlete támadt, szeretne ismét jóban lenni „anyósával”, és tiszta lappal indítani a kapcsolatukat. Tóbiás először örül az ötletnek, de mikor rádöbben, hogy így Kristófot is be kell mutatnia édesanyjának, nagyon megijed.

ÉNB Lali elhagyja az albérletet?

Tavaly nyáron a mókamesternek nagyon nagy volt a szája, s úgy gondolta egy perc alatt perc alatt találnak magának új albérletet bárhol a világban. Viszont mikor Joe felvetette, hogy a szobáját akkor kiadhatja-e másnak, a bulikirálynak azonnal inába szállt a bátorsága.

Ádám és Hanna újra összejöttek?

Bizonyára Ádám maga sem képzelte volna, hogy milyen meglepetésben lesz része, miközben Zsófinak segít, és aktot ül. Ugyanis azzal senki se számolt, hogy egyszer csak rájuk nyit Hanna.

Előző rész (2015. december 16.)

Tóbiás rájöhet, hogy Ádám készítette a lesifotót? Ágnes vacsorára hívja Róbertéket. Vajon kibékül Ludwig és Róbert? Timi képes lehet megakadályozni Nóra és Róbert esküvőjét?

Előző rész (2015. december 2.)

Mit kezd László Gizellával most, hogy a nő megint inni kezdett?  Ágnes a rossz hírek közlése után Ottótól kér segítséget. Vajon kibékül-e végre Luca és Aliz?

Következő rész (2015. december 2.)

Mit kezd László Gizellával most, hogy a nő megint inni kezdett?  Ágnes a rossz hírek közlése után Ottótól kér segítséget. Vajon kibékül-e végre Luca és Aliz?

Következő rész (2015. november 30.)

Mit szól Zsófi ahhoz, hogy kiderült, Tóbiás szteroidokat szed? Vajon sikerül-e Gizellának rábeszélnie Nórát, hogy béküljön ki Júliával? Liza zenei karrierje fordulóponthoz ér.

Előző rész (2015. november 26.)

Ludwig bocsánatot kér Ágnestől, de vajon tényleg kibékülnek?  Krisztián és Rudi képesek kezelni a helyzetet Fasírttal?  Gizella kidobja Lászlót a lakásból Vali miatt.

Következő rész (2015. november 26.)

Ludwig bocsánatot kér Ágnestől, de vajon tényleg kibékülnek?  Krisztián és Rudi képesek kezelni a helyzetet Fasírttal? Gizella kidobja Lászlót a lakásból Vali miatt.

Húsz évig nem szóba sem álltak egymással, most újra szent a béke

Nemrég még utálták egymást, most meg puszipajtások. Ellenségből baráttá lett művészek vallanak arról, hogyan tudtak a pokolba kívánt kollégákkal teljesen kibékülni. A régi sebeket feltépve derítjük ki, hogy miért érdemes békességben élni másokkal, még akkor is, ha a múlt vitáktól és veszekedésektől volt hangos.

Kibékült Aurelio Zsófival!

Elcsitult a vihar és újra dúl a szerelem. A békülés részleteiről Aurelio mesélt nekünk a keddi 8:08-ban, de itt volt velünk Németh Kristóf is, aki különös történetet osztott meg velünk kisfiáról. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Aurelio és Zsófika kibékült!

Közel egy hónapos mosolyszünet után úgy tűnik, hogy Aurelio és Zsófika között ismét minden rendben van, elcsitult a vihar és újra dúl a szerelem. A békülés okairól és részleteiről Aurelio mesélt nekünk.

Szerelem újramelegítve?


szerző:
2012.09.12. 20:52
Szerelem újramelegítve?

A Détár-Rékasi házaspárnak sikerült, Seherezádé is visszatalált Claudióhoz, Sári Évi és Kucsera Gábor is újrakezdte. A szerelemben meg lehet javítani azt, ami nem működik? Van, akinek sikerült a bravúr, de a legtöbben elvéreztek, és végleg szétváltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való