KERESÉS search-close

kihívás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kihívás"

Kautzky Armand izgalmas karaktert alakít A Tanár következő részében!

Az RTL Klub egyik nagysikerű sorozatának következő részében az ismert színész is feltűnik, és nem is akármilyen szerepben! 

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Istenes Bence tíz évvel ezelőtt!

A fiatal műsorvezető is beszállt a közismert netes kihívásba, és a minap egy 2009-es fotót osztott meg magáról.

Nézd meg, milyen tündéri kislány volt a Barátok közt színésznője!

Te felismered Varga Izabellát ezen a fotón? Mutatjuk!

Baukó Éva még Csokiékat is rávette a bogárevésre?

Péntek este Győző nem bírta rávenni magát, hogy bogarakat egyen, ezért kihívta Évát. Műsorvezetőtársa nemcsak ezt teljesítette, de még két egykori versenyzőt is bevont a játékba.

Győző csótányt evett a robogóért?

Győző megpróbálta rávenni magát, hogy bekapja a csótányokat, de rendre nem sikerült neki. Végül különös kihívást talált ki Baukó Évának.

A villalakók kidobták a taccsot a rothasztott haltól

A Surströmming kihívás próbára tette a villalakókat: a rothadt hal már a szagával kikészítette őket, utána pedig csak rosszabb lett a helyzet.

Gyomorforgató kihívást teljesítenek a villalakók!

Senki sem mondta, hogy könnyű lesz megküzdeni a villérekért, és a robogóért. A Villa népe ezúttal a Surströmming-konzervet ízlelhette meg.

Nézd meg, mennyit változtak az RTL Klub sztárjai az elmúlt 10 évben!

Egy újabb őrületes kihívás ütötte fel a fejét az elmúlt napokban, melyhez rengeteg magyar és külföldi híresség is csatlakozott.

10 éve és most: ennyit változtak a sztárok

A közösségi oldalakat 10 évvel ezelőtti fotók lepték el az „akkor és most” kihívás miatt. Magyar hírességeket kérdeztünk az elmúlt 10 évükről! Ha arra vagy kíváncsi, gogy büszkék-e sztárjaink mostani énjükre, akkro nézd meg extra videónkat: ITT!

Lacika, a kétbalkezes?

A villalakók belepillanthattak a vendéglátásba és a koktélkészítés folyamataiba...

Nem viccelünk: Greg sellővé változott!

A villalakóknak egy újabb kihívással kellett megbirkózniuk, avagy színház a Villában.

Gyanta-kihívás Csoki módra

Az összefoglalóban láthattuk, hogy minden villalakónak netes kihívásokat kellett teljesítenie. És most íme a szőrtelenítő challenge vlogvideó - teljes terjedelmében.

Íme a Pillecukor és a Szájpecek Challenge!

Az összefoglalóban láthattuk, hogy minden villalakónak netes kihívásokat kellett teljesítenie. Most megnézheted a "beszédnehezítő" challenge-ek vlogvideóját - teljes terjedelmükben.

Itt a teljes Paprika Challenge VV Viviennel!

Az összefoglalóban láthattátok, hogy minden villalakónak netes kihívásokat kellett teljesítenie. Íme a legfiatalabb játékos challenge vlogja - teljes terjedelmében.

Mi volt a legnagyobb kihívásod?

A Survivor versenyzői egy első hallásra könnyű kérdésre kellett válaszoljanak, de ha jól belegondolunk, nem is olyan egyszerű a válasz. A Nap kérdése a kihívások köré épül.

Mi okozza a legnagyobb kihívást?

A Survivor versenyzői számára nem hogy olyan nap, még talán perc sem volt, amikor nem szembesültek valamilyen kihívással. Most, hogy a verseny véget ért, felmerült a kérdés: vajon a hétköznapokban mi okozza számukra a legnagyobb próbatételt?

Puskás Peti Afrikába költözött!

Puskás Peti először négy évvel ezelőtt járt abban a dzsungelben, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-t forgatták. Az énekes akkor még versenyzőként vett részt a megmérettetésen, tavaly azonban fordult a kocka.

Takának meggyűlt a baja a magyar nyelvvel

A fiú egyedül maradt a 25 év felettiek csapatában, de egy pillanatig sem adja fel! Ráadásul most egy magyar dallal szeretné elkápráztatni a közönséget, de mivel a japán az anyanyelve, fel kellett kötnie a gatyaszárat.

Mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a Survivort?

A Survivor egy embert próbáló kihívás. A "Nap kérdése" vendégei arra válaszolnak, hogy szerintük mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a játékot.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?

Fontos, hogy szeressük azt, amivel foglalkozunk? Sztárjainktól azt kérdeztük, hogy ők mit szeretnek a legjobban a munkájukban, és mi volt eddig a legnagyobb kihívásuk.

Ismét veszélyes kihívás terjed

Akár életüket is kockáztatják diákok a veszélyes mutatványokkal. Táncoltak, sőt le is feküdtek egy forgalmas út közepére a Pest megyei Pilisen. Közben egymást videózták. Mindez egy internetes kihívás része volt…

Nagy Alexandra védőháló nélkül légtornázott A generációk csatájában?

A színésznő múlt vasárnap lélegzetelállító produkciót nyújtott a Szenzáció Négyes színpadán: a készülésről, és a kulisszatitkokról pedig a Reggeli stúdiójában mesélt.

72 percnyi embertelen küzdelem után eldőlt, hogy kikkel döntőznek Laciék

Tokár Tomiék és Vasvári Viviék a legzordabb körülmények ellenére 72 percen át álltak egymásba kapaszkodva az eső alatt, miközben egy méretes szívet tartottak a kezükben.

Gáspár Laci és Fecsó emlékek közt bányásztak

A döntős párok feltornászhatták a nyereményüket az emlékbányászat játék során. A fiúknak minél hamarabb kellett kiszabadítaniuk a jégtömbből a kapszulát, a lányoknak pedig helyes választ kellett adniuk a Balázs által feltett kérdésekre.

„Nálunk a munkamegosztás úgy néz ki, hogy én kiosztom a munkát a Vivinek”

Most kiderül, hogy mennyire megy a házimunka megosztása a pároknak! Míg a lányok vasalnak és palacsintát sütnek egyszerre, a fiúk a kivasalt ruhákat hajtogatják össze és megtöltik lekvárral a kész palacsintákat.

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

Hősiesen küzdöttek a lányok a több tíz kilós súlyok ellenére

A srácok különböző súlyú szatyrokat akasztottak a lányokra, akiknek a magassarkú cipő és a nehezített körülmények ellenére kellett talpon maradniuk. A videóból kiderül, hogy ki bírta a legtovább!

Ájulásból és öklendezésből sem volt hiány a fiúk párbajozása során

A fiúk párbajban mérték össze az erejüket: kötélhúzás, tormaevés és levegővisszatartás várt rájuk. Az, hogy kivel és milyen párbajnemben versenyeznek a srácok, a lányokon múlt. Nézd meg, hogy kinek törték össze mind a három életet jelentő dinnyéjét, és ki lett a legjobb!

Solti Ádáméknak újra szembe kellett nézniük a magasságtól való félelmükkel

Berni a tortás feladatnál pánikrohamot kapott a magasságtól, így egyértelmű volt, hogy Ádám vállalja be az Extrém áldozat játékot, azonban neki is rendesen meggyűlt a baja a feladattal.

Tokár Tomi majdnem feladta a játékot

Tokár Tomi félúton járt a függőhídon, amikor úgy érezte, hogy nem bír tovább menni. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy végül sikerült-e teljesítenie a kihívást!

Így dőlt el, hogy ki vállalja be a Nyerő Páros eddigi legnehezebb kihívását!

Miután a játékosok megtudták, hogy milyen feladat vár rájuk, elvonultak, hogy megbeszéljék a párjukkal, ki vállalja be a Nyerő Páros eddigi legkeményebb feladatát,és mekkora összeget tesznek kockára.

„Akkor is megcsinálom ezt a k*va feladatot!”

Nézd meg, hogyan teljesítette Sánta Laci, Veiszer Alinda, Vasvári Vivi és Gáspár Laci a Nyerő Páros eddigi legextrémebb kihívását!

Berni sokkot kapott a magasságtól, de Ádám kettejük helyett is küzdött

A tortás feladat főként a tériszonnyal küzdők számára volt óriási kihívás. Berni félúton sokkot kapott, és nem bírt tovább mászni, Ádám azonban felhúzta őt a torta tetejére, így teljesítve a feladatot.

Vivi 1 forintot tett Fecsóra


szerző:
2018.09.05. 20:14
Vivi 1 forintot tett Fecsóra

Vivi nem kockáztatott: mivel nekik volt a legtöbb pénzük, és nem bízott abban, hogy Fecsó sikeresen teljesíti a feladatot, ezért mindössze egyetlen forintot tett a férjére.

„Nulla forintunk van, nulla!”

Kefirnek nem sikerült időre helyesen megválaszolnia az összes kérdést, ami azt jelenti, hogy az összes pénzüket elbukták Mariannal.

Vivi szexi fotója volt a fiúk jutalom poszterén?

Fecsó szerint Vivit ábrázolta hátulról a poszter, ami a Tanulógép című játékon jutalomként legördült a srácok elé.

Berni nem győzte sajnálni a teljesen kikészült Ádámot

Bár Ádám sikeresen teljesítette a feladatot, teljesen átfagyott és a hányinger kerülgette a ráömlött folyadékok miatt. Berni pontosan tudta, hogy mit érez a szerelme, és nem győzte sajnálni őt.

„Kezdjünk el pakolni, mert hogy mi megyünk haza, az is biztos!”

Mariann csalódott volt, hogy Tibinek nem sikerült az összes kérdésre helyesen válaszolnia, Kefir azonban megpróbált túllépni a problémán, hogy ez ne nyomja rá a bélyegét a délutánjukra. Aztán megjött a felmentősereg Alinda és Pali személyében!

„Ez simán sikerülhetett volna, ha nem tippelek bolondul...”

Gáspár Laci, Tokár Tomi és Sánta Laci sem tudták teljesíteni a kihívást, hiába tűrték a Nucleon ZX büntetéseit.

Nucleon ZX próbára tette a fiúkat!

A Tanulógép a női nemet ismertette meg a párok férfi tagjaival: a Nucleon ZX jó válasz esetén nyalókával, diszkóval és meztelen nős poszterrel jutalmazott, rossz válasz esetén azonban pofozással, nyakba ömlő folyadékkal és széllel büntette a pasikat. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Ádám, Pali, Fecsó és Kefir!

„Be vagyok tojva!”


szerző:
2018.09.05. 20:14
„Be vagyok tojva!”

A Tanulógép a női nemet ismertette meg a párok férfi tagjaival: a Nucleon ZX jó válasz esetén nyalókával, diszkóval és meztelen nős poszterrel jutalmazott, rossz válasz esetén azonban pofozással, nyakba ömlő folyadékkal és széllel büntette a pasikat. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot a két Laci és Tomi!

„Alindát maga a konyha ténye megzavarja”

Pali pontosan tisztában van vele, hogy Alinda csak azért találkozik a konyhájukkal, mert a nappaliban van, és a hamburgerekkel sincs jó kapcsolata, ezért kevés pénzt tett fel rá.

„A husit leveheted a kezeddel, ez kézműves hamburger!”

A lányoknak futás közben kellett elkészíteniük egy hamburgert a párjuk emlékezőképességére hagyatkozva. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Vivi, Juliska és Niki!

Alinda még az elektromos főzőlapon is képes lejjebb venni a gázt

A lányoknak futás közben kellett elkészíteniük egy hamburgert a párjuk emlékezőképességére hagyatkozva. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Alinda, Berni, Mariann és Dóri!

Melyik a villa legrendetlenebb párosa?

Kiderült, hogy mit gondolnak a párok egymásról! Vajon kit tartanak a legrendetlenebbnek a villában?

„Ebből élünk, hogy számolsz, drágám...”

A srácoknak a matekpélda után még egy kérdésre is válaszolniuk kellett. Volt, aki tudta a választ, de olyan is akadt, aki kicsúszott az időből. A csajok persze nem hagyták szó nélkül a párjuk teljesítményét...

„Nem tudok kiszámolni három k*va számot”

A fiúknak komoly fejtörést okozott a matekpélda, ami az utolsó ajtónál várt rájuk. Tokár Tomi, Solti Ádám és Kefir teljesen leblokkoltak, amikor szembe találták magukat a feladvánnyal.

Mentsd meg a csajod: vajon megmenekülnek a lányok a bombarobbanástól?

A fiúk kihívása során a csajukat kell majd megmenteniük. A Nyerő Páros eddigi leghosszabb pályája próbára teszi a srácok gyorsaságát, ügyességét, szerencséjét és tudását is. Aki a megadott idő alatt teljesíti a feladatot, megmenti a párját, ha azonban kifutnak az időből vagy rossz választ adnak a végső kérdésre, a bomba felrobban.

„Nem akarok többet ilyet csinálni!”

Dobó Ágira, Molnár Fannira, Mihalyi Mariannra és Kovács Dórira is várt egy kis vízcsap szerelés és duguláselhárítás. Nézd meg, hogyan oldották meg a feladatot a lányok!

Míg Fecsó a szerelési útmutatót értelmezte, Vivi már meg is szerelte a vízcsapot!

A lányoknak 15 perc állt a rendelkezésükre, hogy megszereljenek egy vízcsapot, és elhárítsák a dugulást. Nézd meg, hogyan teljesítette a feladat első részét Alinda, Vivi, Juliska, Niki és Berni!

Telefonos segítség: most kiderül, hogy milyen vízszerelő lenne a csajokból!

A páros kihívás során a lányoknak egy vízcsapot kell megszerelniük, majd el kell hárítaniuk a dugulást, mindezt a párjuk telefonos segítségével. A pasik ugyanis egy irodában ülnek majd, ahol egy szerelési útmutató áll majd csupán a rendelkezésükre.

Ezt a szokását szégyelli a legjobban Vivi!

A második játék a Gondolatolvasás nevet kapta. A fiúknak ugyanis azt kellett kitalálniuk, amit a párjuk gondol egy-egy téma kapcsán. Vajon mit szégyell a legjobban Vasvári Vivien? És mennyire ismeri a feleségét Sánta László?

Ezt törölné ki Ági a párja életéből

A második játékban a nők gondolatait kellett kitalálniuk a férfiaknak. Vajon tudja Gjoni, hogy melyik dala jellemzi a párja szerint a kapcsolatukat? Pali tisztában van vele, hogy mikor szakítana vele szó nélkül Alinda? És Kefir tudja, hogy melyik frizuráját utálta a legjobban Mariann?

A villában lakó nők közül az ő hátát kenné be Tokár Tomi!

Vajon képes a párja gondolataiban olvasni Solti Ádám, Tokár Tomi és Gáspár Laci? A srácokra az a feladat várt, hogy találják ki, mire gondolhat a párjuk egy-egy kérdés kapcsán.

Szabó Zsófi újra feltűnik a Nyerő Párosban!

Szabó Zsófi ezúttal nem Zsoltival tér vissza a sztárpárshow-ba, de a Story Extra műsorvezetőjének fontos szerepe lesz a Nyerő Páros második adásában! Hogy miről is van szó pontosan, azt ő maga árulta el nekünk!

Út az ismeretlenbe: íme a lányok első kihívása!

Az első játékban kilenc lány száll versenybe, hogy eldőljön, ki melyik szobát fogja birtokolni a villában. A lányoknak egy csúszdán kell egy medencébe csúszniuk, ami csordultig lesz töltve gusztustalan folyadékkal, majd hordókból kell kulcsokat gyűjteniük.

Az X-Faktor ukrán versenyzője is elrappelte a Yozsefvárost!

Gorbunov Dmitrij, a 2016-os X-Faktor versenyzője érkezett hozzánk, hogy Kate McKinnon után ő is elrappelje az Annimal Cannibals slágerét!

Az Animal Cannibals Yozsefváros kihívást indított!

Múlt héten robbant a hazai köztudatba Kate McKinnon, aki Jimmy Fallonnál rappelte el az Animal Cannibals slágerét, a Yozsefvárost - magyarul! A srácok most kihívást indítottak a témában!

Milliók látták már az amerikai színésznő magyar rapjét

Eljutott az Animal Cannibals köszönővideója Kate McKinnonhoz, aki a héten az amerikai showman Jimmy Fallon késő esti műsorában magyarul rappelte el a rapkannibálok több mint 20 éves slágerét, a Yozsefvárost. Az erről készült felvételt már csaknem hatmillióan látták.

HIHETETLEN SIKER: Köszönővideót küldtek Kate-nek a magyar rapért

Szinte tökéletes magyarsággal rappelte el Kate McKinnon az Animal Cannibals több mint 20 éves dalát, a Yozsefvárost Jimmy Fallon késő esti showjában a héten. Az erről készült videót már csaknem 6 millióan nézték meg néhány nap alatt az interneten. A srácok videóüzenetben köszönték meg a színésznőnek, és magyar sofőrjének Eriknek, aki megtanította neki a dalt, de a történetnek ezzel még nincs vége.

 Őrület: Will Smith a Lánchídon próbálta ki a nyár legdurvább kihívását

Úgy tűnik, nem múlik el nyár őrült kihívások nélkül.  Az idei sláger az úgynevezett „Keke challenge”, ami világszerte hódít – Will Smithnek köszönhetően pedig Budapest főszerepet kapott benne.

TANULD MEG: Will Smith is ezt táncolta a Lánchídon

Megállíthatatlanul terjed a nyár legőrültebb és legveszélyesebb táncos kihívása, a "Keke challenge"!

#KEKE CHALLENGE: mutatjuk, hogy csináld!

A Fókusz Csörögi Márk táncos-koreográfust kérte fel arra, hogy magyarázza el pontosan, hogy mi is az a „keke challenge”. A legújabb nyári kihívás lépései lassítva láthatók a videóban!

Új kihívás hódít az Egyesült Államokban

Új kihívás hódít az Egyesült Államokban, most éppen a rendőrök körében. A mindig szigorú és kemény egyenruhások azzal, hogy táncra perdülnek és énekelnek, egy különleges kihívás sorozatot teljesítenek.

Will Smith-t próbálják utánozni

Egyre többen másznak fel Will Smith-t utánozva a Lánchídra. Ezt a híd lábainál dolgozó idegenvezetők vették észre, de mi is láttunk fiatalokat a legtetején délben. A színész csütörtök hajnalban ment fel, hogy egy internetes kihívásra válaszoljon. Ez olyan jól sikerült, hogy az Instagramon az terjed, ezután már nincs is értelme folytatni a játékot.

 

Atyaég! Mit csinál Will Smith a Lánchíd tetején?!

Will Smith felült már az Operaház tetejére, most viszont a Lánchidat célozta meg, ahol egy videót is forgatott!

Több turista halálát okozta egy új internetes kihívás

Az életveszély őrület a balconing, melynek lényege, hogy fiatal turisták többnyire ittas állapotban a szállodák erkélyéről próbálnak leugrani a medencébe vagy több emelet magasan másznak át egyik erkélyről a másikra.

 

Mi is az a Mountain Challenge sorozat?

A kihívássorozatnak egyetlen fontos célja van: a hegymászással szerették volna reprezentálni, mennyire hasonló egy hegycsúcs megmászása és egy cég vállalati működése. Mi lehet egy jó vállalati kultúra titka? Knezevics Viktor mesélt Mariannéknak.

Szabados Ági a magyar Hermione?!


szerző:
2018.06.14. 07:24
Szabados Ági a magyar Hermione?!

Olvasás, főzés, tánc, sport, tévézés, család - hogy van minderre ideje Szabados Áginak? Időnyerővel? Most kiderül!

Láttátok már a híres Konyhafőnök paródiát Szabó Győzővel?

Egy évvel ezelőtt a Konyhafőnök VIP-ben Szabó Győző kapott hideget-meleget és sok olyan alapanyagot, amitől irtózott. Miután kiesett a színész, úgy döntött, nem hagyja annyiban és a legnemesebb bosszút választotta. Mindhárom zsűritagot parodizálta. Ha kíváncsi vagy a teljes paródiára, kattints ide!

Istenes Bence lesz a 2018-as Survivor műsorvezetője!

A műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, azonban sokan támadni kezdték, amiért 50 napra magára hagyja várandós párját és kisfiát.

Kihívták a fociválogatottat

Megyei negyedosztályú csapat hívta ki a magyar fociválogatottat. Az Öttömös SE nyílt levelet írt a profiknak, miután a válogatott vereséget szenvedett a világranglista 136.helyén álló Kazahsztántól.

Iliász challenge videósorozatot indít

Bár a Survivorben rengeteg kihívás várt rá, Iliász azóta hiányolja az embertpróbáló helyzeteket az életéből, ezért úgy döntött, hogy YouTube csatornáján challenge videókat fog közzétenni. Hogyan kell egy ilyet elképzelni? Például úgy, hogy egy hétig csak vizet fog fogyasztani.

Joe csúnyán beégett a twerk-fogadás főpróbáján

Joe reggel még optimista volt, és azt hitte, el tud érni valamit a Tamarához intézett rádióüzenettel. Amikor Tamás arra bíztatta, hogy koncentráljon a twerkes fogadásra, Joe belement, bár voltak kétségei. Mindenesetre igyekezett figyelmen kívül hagyni Teó gúnyolódását, sőt, engedett Tamás rábeszélésének is, hogy este tartson a klubban egy főpróbát. Amikor eljött a nagy pillanat, Joe nadrágja elszakadt, amitől a férfinak megint csak elege lesz az egész fogadásból.

Olvasni menő!


szerző:
2018.02.06. 16:08
Olvasni menő!

Szabados Áginak nem csak hobbija, hanem szívügye is az olvasás, ezért elindított egy programot, amelyhez már több ezren csatlakoztak a Facebookon. A "Nincs időm olvasni" nevű csoport a sokat hangoztatott kifogásra utal, amellyel a műsorvezető szerint ideje leszámolni.

Mi történt Survivor Ferivel?


szerző:
2018.01.30. 07:35
Mi történt Survivor Ferivel?

A mai Reggeli túlélő vendége Feri volt, aki a tavalyi Survivorben második lett. Most pedig felelevenítették, hogy mi vár azokra, akik jelentkeznek az idei show-ba. Anna és Miki a Fülöp-szigeteki élményeiről kérdezték, illetve arról, hogy mi történt vele a műsor óta. 

Vigyázat! Életveszélyes kihívások az interneten!

Bizonyára már ti is hallottatok a „Tide Pod” kihívásról, amiben a fiatalok mosószer kapszulát nyelnek le. Viszont nem csak ez az egyetlen veszélyes "megmérettetés" kering a világhálón. Forgács Mariann, social média szakértő felhívta a figyelmet a kockázatokra.
 

Újra az RTL Klubon a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja!

A Survivor a világ egyik legsikeresebb reality-je, a valóságshow-k királya, amelyről pont egy évvel ezelőtt számoltunk be. A műsor készítői január 31-ig várták a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését. Nem volt kérdés, mindenképpen érdemes volt belevágni a játékba, hiszen a jelentkezők nemcsak jó adag önismeretre tehettek szert, hanem a győztes húszmillió forinttal is gazdagodhatott.

Idén is olvass együtt Szabados Ágival

A tavalyi év igazán értékes és nagyon sikeres kezdeményezését Szabados Ági nevéhez köthetjük: 12 könyv 12 hónap alatt elég jó arány, főleg, ha be is tartjuk. A Nincs időm olvasni kihívás idén is folytatódik. Ráadásul Ági mesélt egy kicsit a januári könyv témájáról, ami nem más, mint a halogatás.

Puskás Peti új szerepben bizonyít

Kéz évvel ezelőtt, ezen a napon kiderült, hogy Puskás Peti akkor múlt 30 éves, és nemcsak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, hanem színész, videoklip rendező is, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat szerel a koncertjeik előtt.

Sass Dani brutális kihívása: csilipaprika + Örkény Egypercesek

Sass Dani a sütőtök krémlevesen kívül egy challenge-dzsel is készült a Reggelire: Örkény egyperces novelláit olvasta fel Annának és Mariannak, miután hihetetlenül erős chili paprikát evett.

Ne nevess! kihívás: Ricco vs. Claudia

A páros azt a feladatot kapta, hogy nézzenek végig videókat anélkül, hogy elnevetnék magukat. Te kibírod ezeket a felvételeket rezzenéstelen arccal?

Közösségteremtő az RTL híradósának kihívása

Szabados Ágnes nemcsak a hírek, hanem az irodalom szerelmese is. Ági szenvedélyét másokkal is megosztotta egy januártól induló kihívásban. A csoport célja nem más, mint minden hónapban elolvasni legalább egy könyvet. A „Nincs időm olvasni” kihívás célja bebizonyítani, hogy az olvasás nem csak magányos tevékenység lehet. Ezt jól bizonyítja a híradós által szervezett első csoporttalálkozó, amin nemcsak a kihívás tagjai, hanem egyszerzős írók, bloggerek és három nagy kiadó munkatársa is részt vett. Az biztos, hogy üres kézzel senki sem tért haza!

Az esménynek a FSZEK Budafoki Könyvtár adott otthont.

Szabados Ági hatalmas dobásra készül!

Eddig sem volt titok, hogy a gyönyörű műsorvezető imádja az irodalmat, most szombaton pedig élete legelső rendezvényére is sor kerül! Ágit az olvasás szeretetéről, és a „Nincs Időm Olvasni” kihívásról kérdeztük, sőt azt is elárulta, hogyan képzeli el magát nyugdíjas éveiben...

Survivor: a legnagyobb harcot önmagukkal vívják a játékosok

Survivor. Itt csak az győzhet, aki ellenáll minden természeti csapásnak, éhezésnek, marásnak és csípésnek, érzelmi és fizikális hullámvölgynek – a versenyzők kizárólag magukra és egymásra vannak utalva. Bálint után Tamást és Krisztiánt teperte le a sziget, végérvényesen.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Konyhafőnök: Indul az hobbiszakácsok harca!

Három évvel ezelőtt több ezer jelentkezőből végül csak a legjobb 30 önjelölt hobbiszakács mutathatta meg főzőtudományát és bizonyíthatta, hogy a zsűri kemény kritikájától sem riadt meg.

Story Extra 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 16:50
Istenes Bence szerelmes videójától te sem tudsz majd szabadulni!

Két évvel ezelőtt indult útjára az RTL Klub egyik vadonatúj műsora, a Vigyél el! Istenes Bence, mint műsorvezető a szívén viselte a játék sorsát, és még egy saját készítésű videót is megosztott arról, ahogy egy romantikus dalt játszik a zongoráján.

Őszintén vall betegségéről a fiatal lány: „ALS szindrómás vagyok”

Három évvel ezelőtt jeges vödrös videókkal volt tele a világháló, de hazánkban ekkor először szólalt meg valaki, aki ténylegesen érintett ebben a szörnyű betegségben. Viktória megrendítő őszinteséggel vallott a mindennapok nehézségeiről és arról, hogyan mi az, ami még örömet jelent számára.

Kiss Ádám és Palvin Barbi is elfogadta a Fókusz kihívását!

Három éve ezelőtt indult útjára az ice bucket challenge, vagyis a jeges bödön kihívás, ami nem egy újabb bolondéria volt. Az ALS-ben, azaz az amiotrófiás laterálszkelrózisban szenvedő betegekre hívták fel ezzel a figyelmet a hírességek, és aki akart, adományozhatott is a betegeknek.

Szórakozni pénz nélkül? Cinthya Dictatort kihívás elé állítottuk!

Mi most bebizonyítjuk, hogy lehetséges. Cinthya Dictator már évek óta a fesztiválozás költséghatékony módját választja és most egy kihívás elé állítottuk: vészelje át cserekereskedelemmel az egész napot. Furfangos praktikák és pénztárca kímélő módszerek következnek, és a nádszálvékony Cinthya azt is elárulta nekünk, hogy miket eszik egy nap...

Sebestyén Balázs nem viccel!

Hat évvel ezelőtt indította útjára az RTL Klub az 1 perc és nyersz! című műsort. A műsorvezető lelkesen próbálta ki a jobbnál jobb játékokat, és mire a végére ért már nem annyira volt őszinte a mosolya.

Íme egy vagány jelentkező, aki nem félne a ValóVilág kihívásaitól!

A valóságshow ötödik szériájába is nagyon sokan jelentkeztek, így a VV készítőinek volt lehetőségük válogatni bőven. Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja megkérdezte az egyik jelentkezőt, hogy mit vár a Villától, miért szeretne beköltözni, illetve nem zavarná-e ha a feneke a címlapon lenne. Döbbenetes válaszokat kaptunk...

#readingissexy - Szabados Ági olvasásra buzdít mindenkit

A Híradó műsorvezetője kihívást indított: 12 hónap alatt 12 könyv "elfogyasztása". Az olvasás iránti rajongásáról és a kihívásra való jelentkezésről Szabados Ági mesélt nekünk a Reggeliben.

Szervátültetett fiatalok mászták meg a Kilimandzsárót

Két magyar tüdőtranszplantált is megmászta a Kilimandzsárót. Az 5895 méter magas hegyet oxigénpalack nélkül mászták meg. A nemzetközi expedícióban 10 tüdőátültetett és 20 kísérő, orvos, gyógytornász mászta meg a csúcsot. Dr. Lang György, a csapat egyik orvosa azt mondta, ezzel a túrával azt akarták megmutatni, hogy ma már szervátültetés után is teljes életet lehet élni.

Sebestyén Balázs és Dombóvári István közös show-ban fognak feszíteni?

Két évvel ezelőtt rengetegen találgattak, hogy kik fogják vezetni a 2015-ös legnagyobb szabású show-ját. A győztes kombinációt senki sem találta el, pedig nagyot szólt mikor kiderült, Balázs és Dombi fogja vezetni a Hungary’s Got Talent műsorát.

The floor is lava: Trendi kihívást teljesített Anna és Miki!

A legújabb őrület az interneten a The floor is lava!, amit nagyjából úgy lehetne fordítani, hogy A padló lávából van!, ilyesmi voltpéldául az Ice Bucket Challenge. Ezt próbálta most ki Anna és Miki is a vendégeikkel.

Kibírnának 220 kilométert futva?

Erre vállalkoztak 10 ezren. A Balatont futják körbe kevesebb, mint másfél nap alatt. A nagy többség persze csapatban próbál megbirkózni az elképesztő feladattal. Nemcsak a táv, hanem a szél is nehezíti a futók dolgát, a következő órákban pedig akár viharok is lehetnek.

 

ByeAlex a negyedik mentorról:

Puskás Peti már nagyon várja a negyedik mentort, és kíváncsi, hogy az új zsűritag hogyan fog megbirkózni ezzel a kihívással. Gáspár Laci úgy véli, hogy az új tagnak nehéz dolga lesz mellettük, ugyanis a három srác nagyon összeszokott az előző széria alatt, mégsem félti őt ettől a feladattól. Alex egész jól ismeri az új zsűritagot, és úgy véli, hogy abban, amit csinál, nagyon profi, ezért már alig várja a közös mentorkodást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való