KERESÉS search-close

kiválasztás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiválasztás"

Peti gazda hiába választotta ki, a lány inkább feladja az érte folytatott küzdelmet

Habár a gazda 3 helyett négy lányt vihetett volna a haza, az események mégis különös fordulatot vettek.

Zsolt gazda: „Kitti mellett a múltam szól, Anikó mellett az új életem!”

Zsolt gazda meghozta a végső döntést, és hazaküldte az egyik lányt.

Botond és Dalma szenvedélyes csókban forrtak össze Tünde távozása után!

Botond gazda kendőzetlenül elmondta a véleményét Tündének, majd miután hazaküldte a lányt, érzéki csókban forrt össze Dalmával.

Evelin vagy Orsi? Balázs gazda döntött!

Balázs gazda végleg hazaküldte az egyik lányt, így végre kettesben lehet választottjával.

Kimaradt jelenet: Botond gazda kiöntötte a szívét Nádai Anikónak!

Mielőtt Botond gazda hazaküldte volna az egyik lányt, elmesélte Anikónak, hogy milyen érzések kavarognak benne Tünde és Dalma kapcsán.

Andi és Rajmi döntöttek: megalakultak az új párok!

A szerelmesek rendesen megbolygatták a villabeli kapcsolatokat. Erre te sem számítottál!

„Furcsa a Reni nélkül!” - így fogadták Misi gazda döntését a lányok!

Hogyan élte meg Reni távozását Mili és Alexandra? Most kiderül!

Meglepő fordulat: ki nem találnád, melyik lánytól vett búcsút Zsolt gazda!

Zsolt gazda elbúcsúzott az egyik hölgytől, azonban döntése váratlanul érte a hazaküldött lányt!

Misi gazda döntött: az egyik lánynak haza kellett mennie!

Elérkezett a pillanat, hogy Misi gazda megnevezze azt a lányt, akit elsőként küld haza a tanyájáról.

Derült égből villámcsapás: Balázs gazda végleg kikosarazta az egyik lányt!

Anikó látogatása Balázsnál egyet jelentett azzal, hogy a gazdának el kellett búcsúznia az egyik lánytól. Vajon Orsit, Evelint vagy Adrit küldte haza Balázs gazda?

Nikinél betelt a pohár! A gazdasszony hazaküldte az egyik fiút!

Anikó váratlanul toppant be Niki tanyájára, hogy közölje a hírt: a gazdasszonynak búcsút kell intenie az egyik fiúnak.

Szabolcs lett az első kiválasztott!

Elérkezett a ValóVilág legelső kiválasztásának a napja, ahol Szabolcs kapta a legtöbb szavazatot, így hamarosan döntenie kell, hogy kit fog kihívni a párbajra.

Egyszer volt, hol nem volt a ValóVilág csődöre!

A Való Világ nagyszájú skalpvadásza, a latin szerető öt évvel ezelőtt, ezen a napon elszenvedte első és egyben végzetes vereségét. Cristofel nem is tudta, nem akarta elhinni, hogy ő esett ki a játékból, hogy tényleg nem költözhet vissza a villába. A Fókusz stábja jelen volt az eseményen.

Kattints ide a többi ValóVilág tartalomért

A villalakók két jellel Dávidot küldték Párbajozni

Soma Krisztiánra tette a jelét, Krisztián Somára, Dávid Vivienre, Vivien pedig Dávidra, így mind a négyen egy-egy jellel gazdagodtak. Végül Gina szava döntött, ő pedig Dávidot küldte párbajozni.

Soma szívesen párbajozna Atival

A villalakókat meglepetésként érte a hétfői Kiválasztás. Soma végül - Vivi és Gina szavaival élve - tökös döntést hozott, és Atit küldte Párbajozni. A szőke srác később elmondta, hogy szívesen párbajozna Atival,  mert úgy érzi, nem őszinte a játéka.

ValóVilág: Az események felgyorsultak

Már csak másfél hét és eldől kié a harminchatmilliós álomnyeremény. Alighogy vasárnap Dávid visszatért a Villába a hármas párbajról máris Attila került veszélybe. Kiválasztottként néhány óra múlva ő dönti el kivel méretteti meg magát, hogy versenyben maradhasson a véghajrában.

Soma Atit küldte harcba!

Mivel Gina és Ati ugyanannyi jelet kaptak a Kiválasztáson, a villamesteren, Somán volt a sor, hogy eldöntse: melyik villalakót küldi Párbajozni. Végül Soma Atit küldte harcba, így a vasárnapi Párbajon ő biztosan ott lesz!

KvízKedd: Krisztián győzelmétől a Kihívásig

Ha nyomon követed a ValóVilág powered by Big Brother adásait, ezt a kvízt pont neked találták ki! Minden kedden próbára teheted tudásod! Ha rajongsz a műsorért, és alig várod az esti összefoglalókat, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire figyeltél!

Micinek nem okozott nagy fejtörést a Kihívás

Nem lepődött meg a jeleken, nem okozott neki gondot, hogy nem napok múlva kellett döntenie a kihívott személyével kapcsolatban. Soma gyerekes viselkedésével nem tud azonosulni. Vivient butácskának, habitusát pedig kislányosnak tartja. Zsoltival egyre jobban elfajulnak a vitáik, egyre több negatív jelzővel illetik egymást hétről-hétre.

Mici kapta a zöld kendőt

Rendhagyó módon; már az adás elején megtartották a Kiválasztást. A villalakók a tábla elé álltak és egymás szemébe mondták, kivel nem szeretnének tovább együtt élni. Zsolti minden percet kihasználva, hosszasan ecsetelte, hogy miért nem bírja már elviselni a nyuszilányt. Mici meg sem lepődött, ő hasonlóképpen érez a fiú iránt. Sokáig fej fej mellett haladtak a szavazatokat illetően, végül Soma kiválasztójelével Mici köthette fel magára a zöld kendőt, vagyis ő már biztosan párbajozik.

Ma este Kiválasztás és Kihívás a Villában!

Felgyorsulnak az események a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak életében. Ma több sorsdöntő pillanatra is számíthatnak a villalakók!

Végleges! Döntöttek a nézők Tivy sorsáról

A nézők kezébe került Tivy sorsa, akik az adás alatt eldöntötték, mi legyen a következménye a srác szabályszegésének. Íme!

Tivy szabálysértést követett el a Villában!

A nézők kezébe került Tivy, pontosabban a következő Párbaj sorsa, ugyanis a villalakók nagyon komoly szabályt sértett meg, ami nem maradhat következmények nélkül.

Tivyt küldik Párbajra a villalakók

Tivy azzal a feltétellel folytatta a játékot, ha legalább négy jelet kap a Kiválasztáson. Jobban is sikerült, mint gondolta: barátságból Vivi, Zsolti és Dávid tett rá jelet. Ati, Gina és Krisztián viszont már inkább azért, mert nem szeretne vele együtt élni.

 Ginát még soha nem alázták meg ennyire

A lány kezdte a jelrakást, aki Tivyre tette a jelét, ám nem azért, mert a fiú erre kérte, hanem mert annyira megbántota mint még azelőtt soha senki. Dávid kérésre küldte harcba barátját, ám Soma erre nem volt hajlandó.

Mindenki nyugodjon meg: Tivy nem adja fel!

24 óra gondolkodási időt kért Tivy, mivel azt fontolgatta, hogy összepakolja a bőröndjét és befejezi a játékot. Még maradt néhány perce, amíg meghozta a döntését, a társak persze rábeszélték a maradásra. Tivy azzal a feltétellel folytatja, ha kap annyi jelet a Kiválasztáson, hogy ő mehessen Párbajra. A kedélyek azonban nem nyugodtak le, mert azonnal nekirontott Ginának.

Íme a Kiválasztás utáni lelkifröccsök

Soma teljesen kiborult attól, hogy Evelinnek kell párbajoznia a hétvégén. Tivy és Zsolti pedig megbeszélték a jelrakás fájdalmait.

Fókusz 2016-10-24


szerző:
2016.10.24. 17:25
Zseraldin lett a kiválasztott

Hirtelen jött a bejelentés: Kiválasztást tartottak a Villában. Mindenki a tábla elé állt, és elmondta sérelmeit. Mici, Zseri és Ati fej-fej mellett haladtak, végül Zseraldin kapta a legtöbb jelet.

Vivi Somára tette a kiválasztó jelét

Bár Párbajra készültek a villalakók ezen a vasárnapon, ám Lóri úgy döntött, hogy visszalép a megmérettetéstől és a játéktól egyaránt. A többiek még fel sem ocsúdtak a sokktól, máris újabb bejentés következett: a tábla elé kellett állniuk, és egymás szemébe mondani, hogy kivel nem szeretnének együtt élni.

Lórin nem tudnak kiigazodni a többiek

A szerdai kiválasztáson Lóri Dávidot hívta ki párbajra. Nézd meg, hogy mi történt közvetlenül a kihívás után!

Lóri Tivyvel zsarolja Somát

Soma megkapta jutalmát, hiszen ő lett a Hotel hét legkiválóbb dolgozója. Az arany ágyneműn kívül Soma védettség kupont kapott, és elgondolkodott azon, hogy Evelint védetté teszi, Lóri azonban felnyitotta Soma szemét.

Evelin szerint Soma egy kretén

A Kiválasztás után Evelin Zserinek öntötte ki a szívét, és neki mondta el a véleményét Somáról. Zsolti megpróbálta megvédeni a srácot, de Evelin hajthatatlan volt.

Soma:

A Kiválasztás előtt Vivi azzal cukkolta Krisztiánt, hogy ráteszi a jelét, Soma pedig Krisztiánnal osztotta meg Evelinnel kapcsolatos érzéseit.

Lóri lett a kiválasztott

A Villa hős szerelmese egy este alatt bántott meg a legtöbb mindenkit, és bár élő adásban, a jelrakás előtt bocsánatot kért az érintettektől, ez mégsem mentette meg attól, hogy társai ne őt küldjék ismét Párbajra.

Meglepő fordulat a Kiválasztáson

A jelrakás előtt biztosan lehet számítani egy-két villalakónál, hogy kire teszik, illetve kitől kaphatnak kiválasztó jelet. Ám Somától senki nem várta, hogy Evelint látná a leginkább a Villán kívül.

Dávid szerint Lóri csak megjátssza magát

Tivy még mindig azon pörög, hogy Zseri kapja a jelét, vagy ha ő lesz a kiválasztott, akkor viszont a lányt viszi Párbajra. Ati és Lóri nem ellenezte a fiú döntését. Több fronton is folyt a taktikai megbeszélés, Dávid Krisztiánnal arról tanakodott, hogy Lórinál a hős szerelmes szerep csak egy álca, és nincs mögötte semmi.

Dávid mindent megtesz, hogy rá kerüljön a kék kendő!

Miközben úgy tűnik, hogy Dina retteg a Párbajtól, Dávid folyamatosan provokálja Dinát, és Zsolti szerint pont úgy viselkedik, mint amikor vágás előtt a disznó elkezd visítani.

Krisztián:

Krisztián reggel kiosztotta a társaságot, ugyanis alig aludt az éjjel Tivyék hangoskodása miatt. Bár nem akarta pörgetni magát, amikor meghallotta, hogy Mici kibeszéli a háta mögött, felkérdezte Micit.

VV Dennis megmondta a frankót Dináról

Vasárnap megtörtént a ValóVilág powered by Big Brother második Kiválasztása, a villalakók pedig négy jellel Dinát küldték párbajozni. A ValóVilág7-ből ismert Dennist kérdeztük Dináról, a szerdán esedékes Kiválasztásról, és arról, hogy szerinte ki a legesélyesebb a győzelemre.

Evelin úgy érzi, Dina őt viszi Párbajozni

Dinát a héten kétszer is megérintette a kiesés szele: először az erőszakoskodás miatt, később pedig azért, mert négy jellel ő lett a kiválasztott. Ahogy az lenni szokott, a zöld kendő felkötése után egyből elkezdődtek a találgatások.

Dina lett a kiválasztott

A ValóVilág powered by Big Brother 2. Kiválásztása nem várt jeleket hozott. Zsolti pédául az alapján döntött, hogy erősítse társát. Ám a többség az elmúlt napok sérelmei alapján választott. Dina 4 jelet kapott, így ő már biztosan ott lesz a Párbajon.

Vivit csontjáig sértette Tivy

Elérkezett a Kiválasztás napja. A villalakók napok óta szervezkedtek, gondolkodtak, ki az, aki a legjobban megérdemelné, hogy párbajozzon. Vivi nagyon sérelmezte, ahogy Tivy beszélt vele, Krisztián pedig Micire sértődött meg.

Lóri:


Az egyik percben még barátok, a következő percben már párbajoznának egymással a villalakók. Dávid ide-odacikázik Evelinnel, Dina és Lóri pedig Micit játszaná ki.
 

Viki kapta a legtöbb kiválasztó jelet

Nézd meg a ValóVilág powered by Big Brother első Kiválasztásának második részét!

Lóri és Viki egymásra tették a kiválasztó jelet

Nézd meg a ValóVilág powered by Big Brother első Kiválaztásának első részét!

Dávid beáldozná Vivit

"Nehéz, de tuti terv" - így nyilatkozott saját cselszövéséről a Villa jólelkű szépfiúja. Szerinte az lenne mindenki számára a kedvező felállás, ha Vivien begyűjtené a kiválasztó jeleket, és kivinné Párbajra Dinát.

Gergő rekordot döntött a legutolsó kiválasztáson

Két Farmernek is sikerült beírnia magát a Farm Rekordok aranykönyvébe: akadt, aki egyetlen kapott jel nélkül jutott el az utolsó kiválasztás végéig, egyvalaki pedig önmagára kötötte fel a piros kendőt. A végjátékban tényleg bármi megörténhet! Lássuk, milyen eredményt hozott a Farm tizenegyedik és egyben utolsó jelrakása!

Cintia és Attila a kiválasztás előtt estek egymásnak

Elérkezett a tizedik kiválasztás ideje, Attila pedig nem csak Gergővel, hanem Cintiával is alaposan összeakasztotta a bajszát a tábla mellett. Este kiderül, hogy a balhék hogyan befolyásolják majd a jelrakást!

Ma este újból Gábor osztja ki a piros kendőt

Jelenlegi Heti gazdaként neki kell kiválasztania Birig, Cintia, Attila és önmaga közül, hogy ki az, akinek mindenképp részt kell vennie a Farm következő párbaján. Este kiderül, kire köti a zöld kendőt!

Brigi onnan kapott jelet, ahonnan a legkevésbé számított rá

Gergő úgy tűnik, verhetetlen, ha a védettség megszerzéséről van szó, azonban ezúttal Brigit is sikerült magára haragítania győzelmével. Gábor alattomos lámatámadás áldozatává vált, de egyáltalán nem csak az állatok miatt volt félnivalója a Farmereknek.

Ismét Attilától retteghetnek a többiek

Kivéve persze Gergőt, aki rendkívüli evési képességének hála megszerezte az eheti védettséget. Briginek és Cintiának azonban jócskán akad félnivalója, meg is indult a minden eddiginél lázasabb taktikázás. Lássuk, mi történt a legutóbbi adásban!

Íme a Farm eddigi legdurvább párbaja!

Fördős Zé és Laci postás úgy döntöttek, egy embert próbáló párbajjal döntik el, ki a legény a Farmon! Felkavaró képsorok következnek!

Attila is belépett a párbajozók elit klubjába, mégsem emiatt sírt

A legutóbbi napok sem malmozással teltek a tanyán: volt falánkságból elkövetett lopás, szívet melengető rokonlátogatás és hatalmas fenékre esések. Lássunk, mi minden történt ebben az adásban!

Ilyen kevesen még sosem kaptak jelet Farm-kiválasztáson

A Farmerek tovább küzdöttek a munkahéten a fával, az agyaggal és a diókalapálással. Mielőtt azonban kiderülne, hogy hogyan boldogulnak majd egyéni jövedelemmel a zsebükben, a hetedik kiválasztáson egyvalakit még alaposan megpakoltak jelekkel. 

Soha senki nem kapott még annyi jelet, mint Cintia

Történelmi pillanat érkezett el a Farm lakók életében! A lefeleződött csapat a csütörtöki kiválasztáson egyöntetűen Cintiát szerette volna hazaküldeni. Soha senki nem kapott még annyi jelet, mint most a farmerlány. Számára most kiderült, hogy társai nem szívesen élnek vele együtt, ezért már csak önmagában bízhat, hogy a párbajon jobban teljesít ellenfelénél és tovább küzdhet a 20 millió forint értékű főnyereményért!

Fókusz 2016-04-29


szerző:
2016.04.29. 17:25

Ő Norbi 'szerencsés' választottja


szerző:
2016.04.21. 19:55
Ő Norbi 'szerencsés' választottja

Három esélyes közül választhatott a Heti Gazda. A rögtönzött titkos gyűlés után gyors ítélethirdetést tartott az asztalnál. Sanya, Attila és Heni feszülten figyelték Norbi szavait.

Heni szexuálisan vonzódik Sanyához?


szerző:
2016.04.20. 19:55
Heni szexuálisan vonzódik Sanyához?

Sanya úgy gondolja, megfejtette Heni ellenszenvének okát. A táblához kiállva, mindenki jelenlétében közölte véleményét, miszerint Heni rajta éli ki nem létező szexuális életét.

Sanyából most könnyen válhat háromszoros párbajozó

Úgy tűnik, Cintia későn kelésére nincsen gyógyír, de bőven volt mire rápihennie, ugyanis az ötödik kihívás berobbantotta a már amúgyis benzingőzös levegőt.

Sanya beparázott Henitől?


szerző:
2016.04.15. 16:50
Sanya beparázott Henitől?

Volt, akinek nem ízlett a reggeli tejbegríz, de a leendő párbajozó szájíze még rosszabb volt Brigi tegnapi megjegyzése miatt. Talán azért, mert kitapintotta a gyenge pontját? Este kiderül!

Brigi nem csak a piros kendőt, hanem az új hálótárs szerepét is kiosztotta

Sanya és Attila közül egyvalaki már nyugodtabban hajthatta álomra a fejét. Reggel a Farmerekre és a tanya sertéseire is izgalmas nap virradt, este azonban Brigi ismét megvillantotta a keményebb oldalát is.

Egyértelmű volt, hogy kire rakja Brigi a piros kendőt?

A tegnapi szögelés után már csak az volt hátra, hogy a Heti Gazda két ember közül kiválassza azt, aki biztosan párbajozni fog a hétvégén. Brigi elővette a piros kendőt és felkötötte arra, aki szerinte megérdemli a jelöléseket.

A kiválasztáson dübörögtek a köpködős balhé utórezgései

Újból a tehénistálló és Attila feje fölött gyülekeztek a gomolyfelhők, aki ezúttal Gergő ott felejtett ganéját pécézte ki magának. A Farmereknek újabb tejterméket sikerült pénzzé tenniük, a vételárral azonban a Boltoson kívül szinte mindenki elégedetlen volt.

Váratlan fordulat a Kiválasztáson


szerző:
2016.04.13. 19:55
Váratlan fordulat a Kiválasztáson

Túl vagyunk a negyedik Kiválasztáson. Minden a megszokott módon indult, ám a folytatás rendhagyó volt. Először a két kakas esett egymásnak, majd a végeredmény is meghökkentő volt egyesek számára.

Fördős Zé előtt esett egymásnak Attila és Norbi

Habár ma azt mondta Attila Briginek, hogy nem foglalkozik Norbival, nem tudta csak egyszerűen a srác neve alá kalapálni a jelet. Már a beszélgetés alatt egymásnak feszültek, a szónoklatát pedig hosszúra nyújtotta, hogy minél tovább szidhassa farmer társát. Majd Norbi következett...

Találós kérdés: „Lenyelt egy kacsát, meg még egy kecskét is, mert úgy nevet.” – Ki az?

A gyönyörű tiszta és csillagos égbolt, csak úgy csalogatta a farmereket. A romantikus hangulat csábító volt számukra, amivel nem is lett volna baj, míg össze nem szólalkoztak.

Most először két lány fog megküzdeni a bentmaradásért

A Farm harmadik kihívásán történelmi dolog történt: Farmerlány választott egy másik Farmerlányt párbajozni. Heni arra a lakótársára kötötte a zöld kendőt, akivel nem bír tovább egy fedél alatt élni.

Fördős Zé elcsábította Henit


szerző:
2016.04.08. 19:53
Fördős Zé elcsábította Henit

Eljött a harmadik kihívás ideje, de előbb Fördős Zé hívta beszélgetésre Henit a fészerbe. Kiderült, kiket veszélyeztet a piros kendős párbajozó.

Sanya döntött: egy női csuklóra került a piros kendő

A harmadik kiválasztáson megint hárman kerültek képbe: Henit, Vivit és Sándort szerették volna a többiek a tanya kerítésén kívül tudni. A Heti gazda kihirdette, kit küld közülük párbajozni.

Ő már biztos, hogy párbajozik a hétvégén!

Hárman voltak versenyben Sanya döntéséért. A Heti Gazda elárulta, ki az, akit mindenképpen a Párbajon szeretne látni szombaton. Arra azonban még ő is kíváncsi, hogy vajon kit választ majd a kendőzött versenyzője?!

Ezúttal is három Farmer közül kell párbajozót választania a Heti gazdának

Megtörtént a Farm harmadik kiválasztása, ahol a játékosok arról szavaztak, kik azok, akiknek a tanyán kívül tágasabb. Kopogott a kalapács, a szögelés végén pedig ismét három név maradt a kalapban, csakúgy, mint múlt héten.

Bevert szögek miatt kerültek veszélybe a farmerek

Még csak most távozott Laura a Farmról, de a versenyzők erre a szomorú pillanatra szinte már nem is emlékeznek. Ráadásul túl vannak a harmadik kiválasztáson is, így most hárman tarthatnak Sanya 'haragjától'.

Attila döntött: a három jelölt közül végül az egyik férfi megy párbajozni

A Farm második kiválasztása drámai véget ért: egyszerre három Farmer feje fölött is ott lebegett Damoklész kardja. Ezúttal is a Heti gazda - azaz Attila - feladata volt, hogy kiválassza, ki lesz az, akinek biztosan párbajoznia kell majd.

Attila átadta a piros kendőt választottjának

Újabb hét, újabb kiválasztás, újabb párbaj. A Heti Gazda feladata volt, hogy eldöntse, ki küzdjön meg a bennmaradásért Cintia, Sanya és Márk közül. Attila döntése a modell srácot teljesen elszomorította.

Három farmer esélyes a Párbajra!


szerző:
2016.03.30. 19:45
Három farmer esélyes a Párbajra!

Megtörtént a második kiválasztás. A farmerek felkalapálták a jeleket a táblára, így kiderült, kiket tudnának a kerítésen kívül a versenyzők. Attilának három ember közül kell kiválasztania azt, aki már biztos, hogy párbajozni fog a hétvégén.

Anikó ismét kopogtatott a Farmerek ajtaján

A műsorvezető feltűnése csak egy dolgot jelenthet: ismét elérkezett a kiválasztás ideje. A ma esti adásban kiderül, ki hány jelet kap a neve alá!

Nőt visz párbajozni Dani


szerző:
2016.03.25. 19:50
Nőt visz párbajozni Dani

Kiderült, kivel párbajozik holnap Dani. A srácnak három jelöltje volt, de végül az egyik nőre kötötte fel a zöld kendőt.

Dani ma megkapja a zöld kendőt Zétől

De vajon kire fogja felkötni? Ma este kiderül, kit visz ki párbajozni!

Dani ma megkapja a zöld kendőt Zétől, de vajon kire fogja felkötni?

Tegnap Sándor Daninak adta a kiválasztottságot jelentő piros keszkenőt, ma este viszont újabb Farmer ruhatára egészül ki egy zöld kendővel, és ő lesz Dani párbajellenfele. A mai adásból kiderül, kik lesznek a Farm első párbajának résztvevői!

A farmereknek a kecskecsalogatásnál csak az emberi kapcsolatok mennek nehezebben

Ma egyszerre két fordulat miatt is rághatták a körmüket a Farmerek: gazdára talált a piros kendő, ráadásul egy újabb ellenfél érkezett a tanyára a játékot feladó Tina helyére. Az állatgondozással is meggyűlik a bajuk, miközben Dani és Laura között egyre jobban összekuszálódnak a gyengéd szálak. Akadnak a házban azonban olyanok, akik szerint Dani szándékai nem egészen tisztességesek...

Sándor döntött: Dani fog először párbajozni

A Heti gazda a vizes ébresztőt nehezen viselő Danira kötötte fel a kiválasztást jelentő piros kendőt. A Farm történetének legelső párbaján neki már biztosan ott kell lennie.

Tovább fokozódik a feszültség a Farmon

Miután felkerült a piros kendő Danira, csoportokban folytatták a tervek szövögetését a farmerek.. A kiválasztott srác egyelőre nagyon biztos a dolgában...

Ma este Sándor döntésén múlik, hogy férfi vagy nő lesz-e a legelső párbajozó

Heni és Dani holtversenyben végzett azon a versenyen, ahol legszívesebben soha senki nem szeretne győzni: mindkettőjüket ugyanannyian szeretnék a tanya kerítésén kívül látni. Heti gazdaként Sándor kezében van a sorsuk.

Őket küldenék haza a farmerek


szerző:
2016.03.23. 19:50
Őket küldenék haza a farmerek

Kiderült, ki az a két ember, akik közül a Heti Gazdának, azaz Sándornak kell kiválasztania azt az egyet, aki párbajozni megy.

Dani manipulálja a versenyzőket?


szerző:
2016.03.23. 19:45
Dani manipulálja a versenyzőket?

Csapatot toborzott magának Dani, a tagok pedig: Cintia, Laura, Márk és Dia. Habár eleinte hezitáltak a lányok, végül mindenki egyetértett a kiválasztott versenyző személyét illetően.

Henit és Danit küldenék haza a Farmerek

Megtörtént a Farm történetének legelső kiválasztása: Heni és Dani ugyanannyi szöget kapott a neve alá.

A lányok szava elakadt a levéltől


szerző:
2016.03.23. 13:27
A lányok szava elakadt a levéltől

Ezúttal különösen fontos üzenetet hozott a postás a Farm lakóinak: elérkezett a legelső kiválasztás ideje! Most még 14-en vannak versenyben a fődíjért, azonban egyvalakinek hamarosan távoznia kell. Ma este kiderül, ki lesz az első személy, akit a lakók párbajozni küldenek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való