KERESÉS search-close

kocsma

95 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kocsma"

Nem járhatnak kocsmába az emuk

Kitiltották az emukat egy ausztráliai falu egyetlen kocsmájából. A fogadósnak abból lett elege, hogy az állatok rendre felfordulást okoztak odabent, főleg, ha valami megijesztette őket. A nagy és röpképtelen madarak egyébként leginkább a vendégek ételeire pályáztak.

Tömeg az angol kocsmákban

Tömegek lepték el a népszerű bulinegyedeket Angliában - kinyitottak az angol kocsmák a hétvégén. A koronavírus miatt csaknem négy hónapja voltak zárva, és a hiányuk érződött is az embereken. Az egészségügyi hatóságok mindenkit arra kértek, tartsák egymástól a távolságot, de ez az alkohol hatására sokaknak nem sikerült.

Kocsma karantén a Drága örökösök szereplőinek előadásában

Maradjunk otthon és vigyázzunk egymásra! Na meg a sörünkre...

Egyetlen szúrással öltek meg egy 30 éves férfit Csepelen

Egyetlen szúrással megöltek egy 30 éves férfit Csepelen. Támadója egy kocsmában belekötött, majd a vitájuk elfajult. Menekülni próbált, de a férfi utolérte, és leszúrta egy tapétavágóval. A rendőrök gyanúja szerint egy 24 éves fiatal gyilkolt. Elmenekült, ezért hajtóvadászat indult utána, de később feladta magát. 

Gyilkosság egy pulóverért: ártatlannak vallotta magát

Ártatlannak vallotta magát az a férfi, aki az ügyészség szerint 2018 őszén a csolnoki kocsma előtt azért ölte meg volt kollégáját, mert az felvette a pulóverét. A vádlott ügyvédje szerint ezen összevesztek, verekedtek, de szúrni önvédelemből szúrt. Az ügyészség 9 és fél év börtönt kért a férfira.

Bocsánatot kért a rokonoktól az utolsó szó jogán

Sajnálja, ami történt - ezt mondta az utolsó szó jogán az a férfi, aki még tavaly áprilisban egy veszprémi kocsmában úgy megütött egy vendéget, hogy meghalt. Mindketten részegek voltak, a későbbi áldozat pedig sértegette, ezért támadt rá. A verekedő a szerdai előkészítő ülésen mindent beismert, 5 év börtönre ítélték.

Helyi képviselőt gyanúsítanak 

Nem haragszik, és nem vár bocsánatkérést sem annak a férfinak az apja, akit részegen szigetelőszalaggal körbetekertek, majd meghalt a Fejér megyei Nagylókon. Azt mondta látni sem akarja, akik ezt tették a fiával. A 42 éves férfit péntek hajnalban a kocsma teraszán találták meg holtan, a földön feküdt, összekötözve. A rendőrség szerint három helyi lehet felelős a tragédiáért. Az egyik gyanúsított önkormányzati képviselő Nagylókon.

A külsejét kritizálta, ezért ütötte meg áldozatát

A külsejét kritizálta, ezért ütötte meg áldozatát. Halált okozó testi sértés miatt felelhet az a 32 éves férfi, aki még áprilisban egy veszprémi kocsmában összeverekedett egy vendéggel, aki a helyszínen meghalt. A támadást rögzítette egy biztonsági kamera. A verekedő ellen most emeltek vádat. Kiderült, kábítószert is fogyasztott, így több mint 8 évet kaphat.

Hoppá! A srácok a szájukkal vetkőztették le a lányokat!

Lajos, Bence és Tomi egy minivilágba csöppentek, ahol öt feladatot kellett teljesíteniük. Az egyik játékban ismét összecsaptak Kabát Petivel, egy másikban pedig a ruhájuktól kellett megszabadítaniuk a lányokat.

Borzalmas tragédia történt a Drága örökösök egyik szereplőjével!

Egy váratlan esemény teljesen felforgatta Ökörapáti kocsmáját…

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Egyetlen ütéssel leterítette, majd otthagyta áldozatát

Egyetlen ütéssel leterítette, majd otthagyta áldozatát. Akár 8 évre is börtönbe kerülhet az a veszprémi férfi, aki még tavasszal verekedett össze az egyik vendéggel egy helyi kocsmában. A megrázó képsorokat rögzítette egy biztonsági kamera. Áldozatát nem tudták megmenteni. A rendőrök most zárták le a nyomozást.

10 milliós óvadék a késelőnek

10 milliós óvadékért elengedné a bíróság a késelőt, aki tavaly halálra szúrta kollégáját egy kocsma előtt a Komárom-Esztergom megyei Csolnokon. Ez azt jelenti, hogy heteken belül hazamehetne, de nyomkövetőt kellene viselnie. A döntés még nem jogerős, mert az ügyészség fellebbezett. Ők börtönben tartanák a késelőt. A gyanúsított korábban azt állította: önvédelemből szúrt.

Éppen kirabolták a kocsmát, ahová inni ment, de teljesen hidegen hagyta

Bemutatjuk a világ egyik legkeményebb férfiját, akit teljesen hidegen hagy még az is, ha körülötte éppen egy fegyveres rablás zajlik.

KOCSMATÚRA: Baki elkísért minket Pajkarét kocsmájába

Pajkaszeg mindig mámoros közmunkásával Tecájé mellett Pajkarét kocsmáját is bejárta a Fókusz stábja, az idegenvezető Baki volt, akivel nosztalgiáztunk is A mi kis falunk című sorozatról!

Ami Nyugaton a Bowling, az itthon a teke

Gurult a golyó, repültek a bábuk, a szocializmus egyik legnépszerűbb játéka volt. Játszották sporttelepeken és vidéki kocsmákban is. A teke mindig igazi népi sport volt. A rendszerváltással a tekét aztán kiszorította a bowling. Bábuk harca, a XXI. században.

Dobó Ági bárkit az asztal alá iszik?

A szépségkirálynő egy pillanatig sem tagadja: ő bizony nem veti meg az alkoholt. Talán nem is véletlen ez, hiszen édesapja egykor kocsmát üzemeltetett.  

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Felvételen a veszprémi halálos verekedés

Az egyik veszprémi kocsma biztonsági kamerája rögzítette, ahogy két héttel ezelőtt két vendég összeverekedett. Egyikük, egy 47 éves férfi meghalt. Híradónk megszerezte a kocsma biztonsági kamerájának felvételét.

Meredek ötlet! Anikó kitalálta, hogyan juthatna pénzhez!

Ugyan bezáratták az ökörapáti kocsmát, de a bírság kifizetése után Anikó újra kinyithat - igen ám, de honnan vegyen rá elég pénzt? Nem biztos, hogy a legjobb ötlet jut eszébe...

Hoppá! Bezáratták Ökörapáti kocsmáját!

Anikóhoz egy olyan meglepetés vendég érkezett a Kocsmába, aki igen kellemetlen perceket szerzett a derék asszonynak...

Balhé a kocsmában – Tibi nekiment a vendégeknek!

Tibi nem először alkalmaz erőszakot, ezúttal viszont félreértésről szó sincs - befenyítette a bunkó vendégeket!

Kifosztották, majd bezárták saját házába az idős férfit

Bezárták áldozatukat a saját házába a késes támadók. A pár ellen most emeltek vádat. Még július elején a Komárom-Esztergom megyei Mocsa egyik kocsmájában személték ki az idős férfit, akit hazakísértek, majd késsel fenyegették és kirabolták.

Korábban kocsma volt, most a szemétdíj-tartozásokat országszerte begyűjtő vállalkozás központja

Korábban kocsma volt, most a szemétdíj-tartozásokat országszerte begyűjtő vállalkozás központja egy nagykállói ház. A kukaholding ugyanis tavaly egy Szabolcs megyei kisvállalkozásra bízta a pénz begyűjtését. A cég vezetője kedden azt mondta: mióta ők dolgoznak, kevesebb a szemétdíj-elmaradás az országban. Hogy mennyivel, azt sem ők, sem a kormány nem árulta el.

Roland saját kocsmát venne magának

Az előző napi görbe estéje alatt Roland ajánlatott tett Szabolcs kocsmájára…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Végignézte fia halálát

Az áldozat a kocsma előtt veszett össze kollégájával, aki mellkason szúrta. Azonnal meghalt. A gyanúsított anyja csak az RTL Híradónak nyilatkozott. Szerinte fia nem akart senkit bántani, de többen körbevették és fenyegették, azért húzta elő a kést. Az áldozat apja azt mondja, ez nem igaz.

Kiderült, hogy mennyi erő lakozik a fiúkban

A párok egy kocsmába is betértek, ahol legalább 600 pontos ütést kellett mérniük egy boxzsákra.

Orsi Marci testvérével vesztette el a szüzességét

Joe randira ment Emmával. Orsi szembesítette Evelint a róla terjedő pletykával. Teó a bár megnyitását ünnepelte.

Pofonvágták, elterült a támadó

Megpofozta a feleségét, ezután az egyik vendég kiütötte, mindezt végig vette a kamera. A férfi egy mosonmagyaróvári kocsmában lett féltékeny a feleségére és az egyik barátjára, azonban mikor pofozkodni kezdett, egy vendég odalépett hozzá és úgy kiütötte, hogy percekig nem kelt fel. Az erről készült felvétel bejárta az internetet.

Lili összeomlott: nem áll még készen az anyaságra?

Lili kipróbálta magát anyuka szerepben. Tamara és Teó bárszemlére mentek. Joe kibékült barátaival.

Tamara durván kihasználta az érte epekedő Joe-t

Miután Regina kicsit jobban megismerte Tamarát, szembesítette a lányt azzal, hogy szerinte igenis Joe-t szereti még. Eközben Teónak anyagi problémái voltak, nem volt elegendő tőkéje a saját bárja elindításához. Gyöngyi azonban kitalálta, hogy Tamara kérhetne Joe-tól pénzt. A lány nagy nehezen rávette magát, hogy felkeresse Joe-t, aki szörnyen csalódott volt, amiért szerelme csak ezért kereste őt meg. Joe belement abba, hogy pénzt adjon Tamarának, amitől Teó majd kiugrott a bőréből.

Teó Tamarának: „Lett egy új szerelmem”

Tamara pénzt kért Joe-tól. Megjelent Sanya, hogy visszavigye Annát Muronyba. Milán megpróbálta megakadályozni Ayse utazását.

A fagyi visszanyal: Stoki bilincsben!

Hogyan került a bilincs Stokira? És miért pofozta fel Matyi Lacit? Teljes a felfordulás Pajkaszegen a kocsma miatt!

Videón a brutális kocsmai verekedés!

Ütötte, rúgta áldozatát egy ketrecharcos férfi Pécsen, most emelt vádat ellene az ügyészség. A harcművészetekben jártas, részeg vádlott még a kocsma pultosát is megtámadta, egy sörösüveggel dobta meg, majd letörte a sörcsapot, és 200 ezer forintot követelt a hely tulajdonosától. Akár hét és fél év börtönt is kaphat.

Kirúgták a papokat a kocsmából

Kocsmába indultak a katolikus papnövendékek, aztán komédiába csöppentek Nagy-Britanniában. Azt hitte róluk a kocsmáros, hogy egy legénybúcsú jelmezes résztvevői, ezért nem engedte be őket. A Cardiff-i szórakozóhely szabályai ugyanis tiltják, hogy ott beöltözzenek, illetve legénybúcsút tartsanak. Miután kiderült, hogy valóban papok, bocsánatot kértek tőlük.

Barna és Lali közös bizniszbe kezdenek

Lali legújabb ötlete, hogy házalni fog a potencianövelővel, de gyorsan kiderül, hogy nem megy neki túl jól…

A kocsmájában verték meg a polgármestert

Agyba-főbe verték Drávapiski polgármesterét. A biztonsági kamera ezt rögzítette is. Mali Zoltán egy másik baranyai településen, Alsószentmártonban üzemeltet kocsmát és boltot. Ott támadtak rá szombat délután helyiek, az ottani polgármester vezetésével. Mali Zoltánt mentőhelikopter vitte kórházba, rengeteg sérülése van, több helyen felrepedt a feje és eltört a keze. Üzleti vita állhat a háttérben.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda segít: így viselkedj a kocsmában!

Részlet a 19. évad 5. részéből:

Elgondolkoztál már azon, hogy mégis mi lenne a megfelelő protokoll egy erdélyi kocsmában? Mit mondj, vagy mit nem mondj, hogy életben maradj? A humorista duó prezentálta!

Gyuri ott lesz Erika esküvőjén!

A halotti toron Gyuri rálép Erika lábára, amikor szóbakerül az esküvőjük, Teca végre megteszi az első lépést, hogy közelebb kerüljön a Paphoz, Kati pedig felkeresi Janót. Nézd meg, hogyan ünnepelnek a Pajkaszegiek!

Erika csúnyán kitolt Tecával

Erika úgy dönt, hogy Tecán keresztül próbálja meghiúsítani a fiúk focimeccsét. A kedves ajánlat azonban komoly fenyegetéssé válik...

Teca elhívta sörözni a Papot! Mi lesz ebből?

A Pap szomorúan vette tudomásul, hogy Teca nem lesz ott a temetésen. A kocsmárosnő ezért úgy döntött, hogy meghívja a kocsmájába a lelkészt, akiért már régóta odavan...

Taktikai megbeszélés pajkaszegi módra

Erika a plébániában ül össze a nőkkel, hogy a temetés mellett és a férfiak ellen érveljen, míg Károly a kocsmában egyeztet a foci pártolóival.

Így bakizik Reviczky Gábor!

Az állatorvost alakító színész hiába tudta, hogy mit kellene mondania, a nyelve megakadályozta őt a szavak kiejtésében.

Bakik a hetedik részből!


szerző:
2017.03.16. 22:35
Bakik a hetedik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a hetedik epizód legjobbjait!

Teljesen átalakult a falu kocsmája!

Erika a fejlesztési miniszter érkezése előtt kipofozta a kocsmát, azonban Teca ennek cseppet sem örült...

Így lett Laciból darts tábla...

Stoki után Laci is átélte azt a fájdalmat, amit a darts nyíl tud okozni... Vajon mivel haragították magukra a pappal a kocsma vendégeit?

Amikor már csak a pálinka segíthet meggyőzni az ellenőrt...

Elérkezett az igazság pillanata, ami eldönti a pajkaszegi strand sorsát. Vajon megvalósul a polgármester álma? Az ellenőrön múlik minden!

Teca mindent megtesz, hogy az övé legyen a strandbüfé!

Teca bájait bevetve próbál meg hatni Lacira, hogy győzze meg a Polgármestert... A tét: a pajkaszegi strand büféje!

A Polgármester bekeményít!

Károly felkeresi Tecát, hogy üzletet kössön vele, azonban a kocsmáros még egy pohár vizet sem tud normálisan felszolgálni, így a Polgármester meggondolja magát...

Erika minden eszközt megragad, hogy kiiktassa Tecát

Amikor Erika megtudja, hogy Teca már lestoppolta a vaddisznó bőrét, seprűt, ásót és gereblyét ragad, hogy megleckéztesse a kocsmárost... akit nagy szerencséjére épp Laci helyettesít!

Polgármester + puska = ÉLETVESZÉLY!

A polgármester úgy dönt, hogy a kezébe veszi az irányítást, és elkéri Teca puskáját, hogy végezhessen a vaddisznóval. Azzal azonban senki nem számolt, hogy Károly életveszélybe sodor mindenkit, aki a közelébe kerül...

Ismerd meg Tecát!


szerző:
2017.01.25. 16:26
Ismerd meg Tecát!

Bata Éva mesélt nekünk A mi kis falunkban alakított karakteréről a sorozat keddi sajtóvetítésén. Nézd meg a videót!

Nevezetességek


szerző:
2017.01.12. 18:13
Börtönben töltik a karácsonyt

Börtönben töltik a karácsonyt a fővárosi verekedők. A két férfi péntek éjjel balhézott több helyen a XI. kerületben. A Móricz Zsigmond körtéren a 17-es villamos vezetőjével, valamint utasaival kerültek összetűzésbe, ezután pedig egy kocsma előtt támadtak rá öt emberre. A bíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte őket. Kiderült ugyanis, hogy mindketten büntetett előéletűek.

Üvöltő bulizók, őrjöngő lakók - a bulinegyed árnyoldalai

Mit tehet valaki, ha hetente háromszor üvöltöznek, verekednek az ablaka alatt a beton részeg bulizók? A budapesti belváros bulinegyede évek óta az egyik legkedveltebb magyar turistalátványosság. Csakhogy, ami az ide látogató szomjas vendégeknek móka, az az ott lakóknak hatalmas bosszúság. Miért nincs megoldás, és mit mondanak a kocsmatulajdonosok? Feszült riport a Fókusz pluszban szombat este 18.50-kor!

A kocsmából indultak, oszlopnak csapódtak

Fiatalok szenvedtek halálos balesetet hajnalban, a Pest megyei Vácrátóton. A két fiú és egy lány kocsmából indultak autóval valahová, de már párszáz méter múlva két villanyoszlopnak is nekimentek, majd az árokba borultak. Az anyósülésen ülő fiú szörnyethalt. A sofőrt életveszélyes állapotban, a lányt agyrázkódással vitték kórházba.

Kocsmahangulat a Tisztelt Házban

Emlékeznek még? Három évvel ezelőtt a közösségi oldalain fakadt ki Szél Bernadett az országgyűlés faragatlan képviselői miatt. Vajon az elmúlt három évben változott a helyzet?

Mentőhelikopterrel vitték kórházba

Mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani azt a 37 éves férfit, akit megkéseltek egy kocsma előtt a Borsod megyei Fonyban. Senki nem tudja pontosan, min vitatkozott össze a támadójával, van, aki szerint azon, melyiküket szolgálják ki előbb. A késelést nem látta senki, de rögzítette a biztonsági kamera - a felvételt a rendőrség lefoglalta. A súlyosan sebesült áldozatot azonnal megoperálták.

Késsel terrorizálta a kocsma vendégeit egy majom

Nincs annál mókásabb, mint amikor egy majom csinál valami teljesen szokatlan és indokolatlan dolgot. De mi van akkor, ha ez ránk is veszélyes? Hétfőn például hatalmas kocsmai balhét csapott egy majom egy brazíliai ivóban.

Joghallgató: Önvédelemből szúrt

Önvédelemből gyilkolt. Ezzel védekezett az előzetes tárgyalásán az a 24 éves joghallgató, aki a gyanú szerint egy szegedi sörözőben leszúrt egy férfit. Az ügyészség szerint azonban minden indok nélkül ölte meg áldozatát. Az RTL Híradónak nyilatkozott a söröző tulajdonosa is, aki elmondta, hogy a tragédia idején szinte üres volt a kocsma, mégsem vettek észre semmit a gyilkosság előzményéből. A férfit a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

GYILKOS JOGHALLGATÓ: „Soha nem volt agresszív”

Önvédelemből gyilkolt. Ezzel védekezett az előzetes tárgyalásán az a 24 éves joghallgató, aki a gyanú szerint egy szegedi sörözőben leszúrt egy férfit. A kocsma tulajdonosa többször találkozott már az egyetemistával, és nem tudott róla rosszat mondani.

Fókusz Plusz 2016-01-30


szerző:
2016.01.30. 18:50
Fennakadt a kerítésen a betörő

Fejjel lefelé lógva akadt fenn a kerítésen egy részeg betörő a Borsod megyei Igricben. Annyira megijedt, hogy a társa nevét kezdte kiáltozni – így kért segítséget. Egy szomszéd hallotta meg a kiabálást, rögtön hívta a rendőröket. A két részeg férfit még az utcában elfogták. Úgy tudjuk, azért mentek a házhoz, hogy bort lopjanak, mert a kocsma már bezárt, de ők még inni akartak.

Dávid Lecke 1: Hogyan (ne) szedjünk fel egy nőt iszonyat részegen.

Még szerencse, hogy az ember jó barátokkal van körbevéve, és ha úgy van, kedvesen átadják a lehetőséget…

Hatan támadtak rá a kocsmában

Hatan vertek meg egy férfit vasárnap este egy kocsmában a Győr-Moson-Sopron megyei Dénesfán. Súlyosan megsérült, a mentők ellátták és kórházba vitték. A verekedő társaság elmenekült. A kocsmáros szerint csak néhány hete laknak a szomszédos településen, gyakran betértek a sörözőbe, de sosem volt probléma velük. A rendőrök egy óra alatt elfogták őket, garázdaság miatt nyomoznak.

Halálra vertek egy 32 éves férfit Várpalotán

Egy koncertről tartott hazafelé, bement egy kocsmába, ahol szóváltásba keveredett három vendéggel. A kocsma közelében a vitából verekedés lett. A támadók megverték, majd elmenekültek a helyszínről. A mentőket órákkal később hívták. Kihűlve, a klinikai halál állapotában találtak rá a férfira. A rendőrség a három támadót őrizetbe vette.

Halálos késelés a kocsmai vitából

Négy vendég veszett össze Cegléden, mire egyikük kést rántott és megszúrta a másik hármat. Az egyik férfin már nem lehetett segíteni. A késelő elmenekült, de hamar elkapták és őrizetbe vették.

Rátámadtak a kocsmában és halálra verték

Két embert már azonosított a rendőrség a szerdai Népszínház utcai gyilkosság kapcsán. A nyomozók egy 28 és egy 33 éves férfit keresnek, akik a gyanú szerint egy harmadik társukkal együtt agyonvertek egy férfit egy VIII. kerületi kocsmában, majd elmenekültek.

Fegyverrel rabolt és hadonászott

Fegyverrel rabolt ki szombat este egy hódmezővásárhelyi kocsmát egy 24 éves földeáki férfi. Ezután átment egy másik szórakozóhelyre, ahol inni kezdett, majd a közeli buszmegállóban három emberre fegyvert fogott. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Akár 12 év börtönt is kaphat.

Nem kaptak inni, fejszével fenyegetőztek

Fejszével fenyegetőző részegek randalíroztak egy kocsmában Bárnán. Azért balhéztak, mert nem akarták kiszolgálni őket, mivel annyira ittasak voltak. Megtámadtak egy vendéget, de még ez sem volt elég. Egyikük láncfűrésszel még egy padot is szétvágott egy közeli buszmegállóban.

Ambrus Zoltánt megvádolták


szerző:
2014.11.10. 17:40
Ambrus Zoltánt megvádolták

„Részegen támolygott Ambrus Zoli a kocsmában” – ez a hír jelent meg a napokban az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjáról. Fénykép is készült a zenészről, a lap egyik olvasója kapta le, aki azt állította, Zoli annyira felöntött a garatra, hogy alig tudott állni a lábán. Ambrus szerint mindez egyszerűen nem igaz.
 

Ambrus Zoltánt részegséggel vádolták

„Részegen támolygott Ambrus Zoli a kocsmában” – ez a hír jelent meg a napokban az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjáról. Fénykép is készült a zenészről, a lap egyik olvasója kapta le, aki azt állította, Zoli annyira felöntött a garatra, hogy alig tudott állni a lábán. Ambrus szerint mindez egyszerűen nem igaz.
 

A vendégeket és a pultost is megkéselte

Két vendéget és a pultosnőt is megkéselte egy férfi vasárnap este egy győri kocsmában. A helyiek szerint előbb vitatkoztak, majd a férfi hazament és nem sokkal később két konyhakéssel ment vissza.

Fókusz 14-02-13


szerző:
2014.02.13. 19:55
Fókusz 14-02-13

Fókusz: Elszabadult kilók - Még csak egy hónapja laknak a Villában, de máris kikerekedtek. A ValóVilág legnagyobb átalakulásai! Vajnával az élet - Boldogságáról és a sötét múltról is beszél Damu Roland egykori kedvese. Álcázott nyerőgépek - Hogyan lesz egy ártatlan számítógépből titkos játékautomata? Riporterünk egy kocsmában leleplezte a csalást!

Forró nyomon - Best of 13-08-11

Forró nyomon - Best of: Leteszteltük, hogy a piacon vásárolt kamubérletet kiszúrják-e a BKV-ellenőrök. Aztán: Kiskapuk és Mikulás-csomagok, pótdíjak és dühös sofőrök. A Forró nyomonban az is kiderül, mennyit kell fizetnünk a parkolásért Budapesten és a többi magyar nagyvárosban, és mennyit fizetnek szomszédjaink.

Forró nyomon 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 22:00
Forró nyomon 12-11-07

Forró nyomon: Családi videókat mutatunk és egy zaklatott, széthullott család életét próbáljuk feltérképezni a Forró nyomonban. Szita Bence mindenki gyereke volt, és mégis egy kicsit senkié.

A nagy romkocsma tesztelés


szerző:
2012.08.24. 20:42
A nagy romkocsma tesztelés

A budapesti éjszakában van olyan bár, ahol régiségeket vehetünk a sör mellé és létezik kocsma, ahol nagymama foteljébe vagy egy ólomüvegbetétes varrógéphez is leülhetünk. A romos bérház udvarok némi átalakítás után bicikliparkolós, bedíszletezett, söntéssel felszerelt mulatóvá váltak.

A budapesti ovisok harmada passzív dohányos

Nem dohányzó helyiség! – Hirdeti a tábla, amely előtt már a kijelölt helyen pöfékelnek az étterem vendégei. Hosszú volt az út idáig, a dohányzók és nemdohányzók közötti évtizedes harcban utóbbiak nyertek egy igen fontos csatát.

Kétszer is kifosztották a részeg férfit

Védekezésre képtelen állapotban feküdt a kocsma előtt, elvitték biciklijét, pénztárcáját, mobiltelefonját.

Kocsmázik és gazdájával lóg a furcsa kacsa

Jobban szereti az emberi társaságot, mint fajtársaiét egy kacsa Nagy-Britanniában .

Fél évezredes kocsmára bukkantak a britek

A Három hordó nevű XVI. századi kocsmát a Holborn viadukt mellett tárták fel.

Ügyvédre „gyűjtöttek” a tolvajok

Két férfi még hétvégén tört be a csanádpalotai orvosi rendelőbe és az egyik helyi kocsmába.

Szeretteik helyett a pohár alját nézik

Egy felmérés szerint brit felnőttek 61 százaléka az ivást jelölte meg első helyen, mint a lazításhoz szükséges „segítőtársat.”

45 ezer kocsmában sörözött a rekorder

Kocsmacsúcsot döntött egy brit férfi: 45 ezer ivóba tért be összesen 25 ezer pint sörre.

Kocsmából és kultúrházból éltetik Tecát és László Attilát

Meglátogattuk Krizbai Teca és László Attila hivatalos rajongótáborát. A két fiatal elképesztő tehetség, és már biztosan nyertek a műsorral, hiszen előttük az élet, amely már régen tágra nyitotta kapuit előttük.

Zászló lesz a Zöld Pardon helyén

Október 1-étől megszűnnek a Petőfi híd budai hídfőjénél működő szórakozóhelyek, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio.

Előzetesben a kocsmai verekedők

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szerdán azt a nyolc férfit, akik vasárnap tömegverekedésbe keveredtek Dabason.

Csendrendelet Kazincbarcikán


szerző:
2011.01.09. 18:10
Csendrendelet Kazincbarcikán

Korlátozná a vendéglátóhelyek nyitva tartását a kazincbarcikai önkormányzat.

Koala sétált be egy kocsmába

Koala okozott meglepetést egy bárban, ahová egy viharos este sétált be, majd elaludt a pultnál.

Te vagy az életem 10-10-22

Te vagy az életem, 84. rész - Constanza és Martin az esküvőjüket tervezik, mikor Martin úgy dönt, hogy friss levegőre van szüksége, és kimegy a versenypályára. A versenypályán Martin és Rolando összevesznek. Quique és Constanza találkozik az utcán, Constanza elkíséri a férfit egy kocsmába, ahol Quique el akarja adni a nyertes kupakot. Ám pénz helyett fegyvert szegeznek neki.

Halált okozó italozások


szerző:
2010.10.19. 20:39
Halált okozó italozások

Ketten is életüket vesztették hétfőn Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, mindkét esetben feltehetően az ital is komoly szerepet játszott.

Törhetelen korsók a biztonságos kocsmákért

Angliában sok kocsmai verekedésnél használnak fegyverként törött üveget, ennek akarnak véget vetni.

Tömegverekedésbe fulladt a kocsmázás

Tömegverekedés tört ki szombaton a mátraverebélyi kocsmában, 2 embert kórházba szállítottak a mentők.

Halálra szúrták az apját védelmező fiút

Egy 43 éves férfit gyanúsítanak az ügyben. Családok veszekedése vezethetett a tragédiához.

Kapákkal verte egymást két család

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi volt a konfliktus alapja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való