KERESÉS search-close

kolosi péter

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kolosi péter"

KARÁCSONYI KEVIN: Ilyen volt 2014-ben

Kolosi Péter idén harmadszor szerepel a Reszkessetek betörők beharangozó filmjében. Először egy animációs filmbe csöppent. Emlékeznek még rá?

„Nyitottak vagyunk”


szerző:
2016.11.18. 18:30
„Nyitottak vagyunk”

A sokszínűség és a nyitottság jegyében tartanak konferenciát Budapesten. A „Nyitottak vagyunk” címet viselő előadássorozat arra hívja fel a figyelmet, milyen előnyökkel jár a vállalati szférában a sokszínűség. A legújabb kutatások szerint ugyanis a 18 éven felüli diákok 83%-a választaná azt a munkahelyet, amelyről tudja, hogy nyitott, az ott dolgozókat nem diszkriminálják. Az esemény aranyfokozatú támogatója az RTL Magyarország, a konferencián előadást tartott Vidus Gabriella és Kolosi Péter is.

Top50 médiaszemélyiség Magyarországon

Megvan a marketing és média szektor 50 legbefolyásosabb embere 2016-ban is, a lista első helyén Vidus Gabriella az RTL Magyarország vezérigazgatója szerepel. A listán meggyőző az RTL cégcsoport főlénye, a top50 médiaszemélyiség tíz százalékát az RTL Magyarország adta. A 6. legbefolyásosabb médiaipari szereplő például a vezérigazgató-helyettes Kolosi Péter lett, a 28. helyezett pedig Kotroczó Róbert, az RTL hírigazgatója.

Nem celeb, csak híres


szerző:
2016.04.25. 17:45
Nem celeb, csak híres

A két kifejezés közötti fontos különbségre igyekszik rávilágítani Szegvári Katalin új könyvével, amelyben 13 ismert tévéssel beszélget. Többek között Erős Antóniával, Rábai Balázzsal, Kolosi Péterrel és Kotroczó Róberttel is interjúzott, hogy együtt kicsit átértékeljék a bulvár szó fogalmát.

Elérte a végzet Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Mindenről egy fogadás tehet, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, de fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Sebestyén Balázs megválik hajától

Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Mindenről egy fogadás tehet, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, de fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Mindenki nyugodjon le... Lesz Kevin karácsonykor!

Nem kell tovább reszketni: idén is lesz Kevin a tévében karácsonykor. Kolosi Péterre az utóbbi években óriási nyomás nehezedett, egyszer azért, mert az RTL nem adta a legendás filmsorozatot, máskor meg azért, mert adta. Talán mindenkinek jobb, ha adásba kerül – így, legfeljebb az nem nézi, aki nem akarja. De akad egyáltalán ilyen ember ebben az országban?

Fókusz Plusz 2015-10-24


szerző:
2015.10.24. 18:50
Fókusz Plusz 2015-10-24

1956 októberében Gálvölgyi még csak nyolc, Kóbor János már 14 éves volt. Gyerekként élték át a forradalmat és annak leverését. Mégis, vagy éppen ezért heves érzések kavarognak bennük, amikor a történelmi napokról mesélnek. 18 éves az RTL Klub! Tizennyolc évet tizennyolc percben összefoglalni lehetetlen küldetés. Mi mégis megpróbáljuk a velünk egyidős  Kingával, az RTL család egyik tagjával. 1997. október 27-én születtünk, és ez médiatörténelmi pillanat. A kezdő csapat, sokan huszonéveik elején járó fiatalok, új világot tanultak meg, és építettek fel. És ezt már soha senki nem tudja újraélni, hiszen nem indul még egyszer a kereskedelmi televíziózás Magyarországon.

Nagykorúvá érett az RTL Klub!

Hatalmas bulival ünnepelte a csatorna a 18. születésnapját, ahol nem csak az új saját gyártású műsorait mutatta be a televízió, hanem nosztalgiázhattunk kicsit a régi produkciók láttán is.

Vidus Gabriella az RTL Magyarország új vezérigazgatója

Kolosi Pétert pedig vezérigazgató-helyettessé nevezte ki július elsejétől az RTL Group. Rudas András, aki továbbra is a társaság felügyelőbizottságának elnöke marad, azt mondta: Vidus Gabriellánnak kulcsszerepe volt abban, hogy az RTL csatornacsalád egyértelműen a magyar reklámpiac vezetője lett, dinamikus vezetői egyénisége új fejezetet nyit majd az RTL Magyarország sikersztorijában.

Nem csökken a televíziók népszerűsége

Huszadik alkalommal rendezik meg idén a Media Hungary konferenciát. A találkozó nyitónapján Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója azt mondta, egyre nagyobb a tematikus kábelcsatornák nézettsége, és annak ellenére sem csökken a televíziók népszerűsége, hogy sokan már okostelefonon követik az adásokat. Vidus Gabriella az RTL Klub kereskedelmi igazgatója szerint más ágazatokhoz hasonlóan indokolatlanul kevés női vezető dolgozik a médiában, és ezen változtatni kell. Csermely Ákos a konferencia főszervezője szerint az elmúlt 20 évben a médiával együtt alakult át a Media Hungary is.

Ők a legbefolyásosabb médiaszemélyiségek

Vidus Gabriella, az RTL kereskedelmi igazgatója lett a legbefolyásosabb médiaszemélyiség a Média és marketing évente összeállított listája szerint. Kolosi Péter programigazgató az ötödik, Andreas Rudas, az RTL Magyarország megbízott vezérigazgatója pedig a hetedik helyre került.

Nőtt a tévézéssel töltött idő

Fél évszázaddal ezelőtt még fekete-fehér képernyőkön indult a televíziózás Magyarországon, de ma már a legkülönbözőbb eszközökön és felületeken érhetnek el tartalmakat a felhasználók. Az egyik legnagyobb hazai mobilszolgáltató kerekasztal-beszélgetést tartott a televízió jövőjéről. Itt többek között az is kiderült, hogy az utóbbi években nőtt a tévézéssel töltött idő, vagyis a szórakozási forma népszerűségét az újabb technológiák sem tudták csökkenteni.

Exkluzív: Ez vár ránk A Konyhafőnök 2. évadában!

Konyhapult mögé álltak az újságírók A Konyhafőnök sajtótájékoztatóján, és rengeteg információt megtudhattunk az új évadról. Ráadásul exkluzív felvételeket is láthattunk a második felvonásról. A feszült pillanatokat itt nézhetitek, a másik részletet pedig itt. Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy Rozina és Kálmán mit árult el nekünk a sajtótájékoztatón, akkor ide kattints. Aki pedig a zsűrire kíváncsi, annak ezt a videót ajánljuk!
 

Propellerek és szuperhősök vártak minket a VV7 sajtótájékoztatóján

Aurelio megcsodálta saját propellerét, Istenes Bence pedig elárulta milyen játékos lenne a Villában. S az is nyilvánvalóvá vált: az eddigi legütősebb ValóVilág évad érkezik!

Dr. Tóth:

A november 17-én induló orvosi talk show sajtótájékoztatóján jártunk, ahol a műsorvezetőt többek között arról faggattuk, miért számít sokaknál tabu témának egy-egy betegség. Azt is megkérdeztük, mit gondol Dr. Tóth Tamás arról, ha valaki az internetről szerzett információk alapján próbálja "gyógyítani" magát.

Fókusz 14-05-09


szerző:
2014.05.09. 18:30
Fókusz 14-05-09

Fókusz: Halálra rázta - Zavarta a sírása, ezért bántotta öthónapos kisfiát egy kaposvári férfi. Mozdulatok, amik végzetesek lehetnek! Zsarolták Lajcsit - Welsz Tamás pénzt akart kicsikarni Galambos Lajostól! A rejtélyes tragédia újabb meglepő fordulata! Velünk volt az erő - Darth Vaderrel és a rohamosztogasokkal ott voltunk a Csillagok Háborúja forgatási helyszínén!

Brandmánia 12-11-08


szerző:
2012.11.09. 00:05
Brandmánia 12-11-08

Brandmánia: Egy műsor, amely márkákról és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ.

Brandmánia 12-09-27


szerző:
2012.09.28. 00:20
Brandmánia 12-09-27

Brandmánia: Egy műsor, amely márkákról és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ.

Tarolt az RTL Klub a Media Hungary-n

Ismét Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója lett a magyarországi médiaipar legbefolyásosabb szereplője a Marketing és Média című szakmai lap szerint. Ötödik lett Vidus Gabriella az RTL Klub kereskedelmi igazgatója, nyolcadik pedig Kolosi Péter programigazgató.

Fókusz 12-05-08


szerző:
2012.05.08. 20:50
Fókusz 12-05-08

Fókusz: Mindent a pénzért! - A legnagyobb lottócsalások. Bemutatjuk a legelképesztőbb próbálkozásokat az óriási pénznyeremények megszerzéséért. Édes fogyókúra - A csokoládé tényleg karcsúsít? Teszteltük a csokidiétát VV Kinga és VV Péter segítségével. Sztárok viadala - Kik voltak a legjobban játszó celebek? De felidézzük A Széf legviccesebb és legdrámaibb pillanatait is.

Fókusz 11-05-04


szerző:
2011.05.04. 20:45
Fókusz 11-05-04

Fókusz: Alekosz menyasszonyt keres - Gőzerővel zajlanak az előkészületek, de a főszereplő még nem tud semmiről. Életet mentett - István úgy mászott be az égő autóba, hogy saját épségét kockáztatta. X-Tázis - Koncerttel köszönték meg a platinalemezeket, Vastag Csaba és Janicsák Veca az első önálló dalát is elénekelte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való