KERESÉS search-close

kormányinfó

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kormányinfó"

ORBÁN VIKTOR: „A liberálisok a szabadság ellenségei”

Rosszindulatú újságíróknak nem ad interjút, és továbbra sem foglalkozik a környezetében élők meggazdagodásával a miniszterelnök. Orbán Viktortól csütörtökön a rendhagyó kormányinfón kérdezhettek újságírók, nem csak a kormánypárti médiumok képviselői.

Orbán Viktor a kormányinfón


szerző:
2019.01.08. 19:41
Orbán Viktor a kormányinfón

Orbán Viktor tartja meg a szokásos kormányzati sajtótájékoztatót csütörtökön. Ezt a miniszterelnök sajtófőnöke közölte.

 

Meghekkelte a kormányinfót a politikus

Túl világos van Hódmezővásárhelyen, egyebek mellett ezért nem vizelt az utcán Lázár János egy borozás után. Ezt maga a Miniszterelnökséget vezető miniszter mesélte el a kormányinfón, miután Harangozó Tamás szocialista képviselő megzavarta a sajtótájékoztatót. Az MSZP képviselője a párt által megszerzett Olaf-leveleket adta Lázár Jánosnak, és arra kérte: a miniszter arról beszéljen, volt-e köze az Elios beruházásairól szóló döntésekhez Orbán Viktornak. Lázár János erre nem válaszolt, de azt mondta: az Elios jó munkát végzett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való