KERESÉS search-close

lánykérés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lánykérés"

RÁCZ JENŐ: „Sokat gondolkozott rajta, hogy hol kérje meg Dóri kezét!”

Rácz Jenő másfél év után megkérte szerelmének, Dórinak a kezét! A Konyhafőnök séfje végül egy igazán romantikus helyszínt választott, így az emlékezetes pillanat csak róluk szólt! Az idei év Nyerő Párosa azt is elárulta a Fókusznak, hogy mikorra tervezik az esküvőt!

Péter és Dorka szakítását egy rendkívüli esemény zavarta meg!

Dorka épp elköltözni készült Pétertől, amikor Laura és Gábor óriási bejelentést tettek! Vajon hogyan folytatódik az Apatigris története?

Dér Heni menyasszony lett!


szerző:
2020.10.10. 12:20
Dér Heni menyasszony lett!

A népszerű énekesnő az Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt…

Krisztofernek két százalék esélyt adtak a felépülésre, most vőlegény lett

Hatalmas a boldogság Gógánfán: megkérte barátnője kezét a várpalotai hintabaleset sérültje. A 21 éves Máthé Krisztofer 2017. szeptember 2-án kishíján az életét vesztette, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok mindössze két százalék esélyt adtak a felépülésére. Most pedig szinte nem is lehetne boldogabb, hiszen barátnője természetesen igent mondott a lánykérésre.

Óvodások segítségével kérte meg barátnője kezét Borbély Ricsi

Borbély Ricsit az X-Faktorban ismerhettük meg, azóta már nem csak zenével foglalkozik, a színészetbe is belekóstolt. Sőt, nyártól már a vőlegény szerepet is magáénak tudhatja, ugyanis megkérte szerelme kezét. Kifaggattuk Ricsit, hogy milyen romantikus módon tette ezt!

Focimeccsen kérte meg szerelme kezét egy sérülést színlelő játékos

Ritkán van a magyar focinak romantikája, néhány napja azonban – igaz, hogy felvidéken – de mégis újra megcsillant ebből valami. A Felsőszemeréd – Garamszőlős szlovák heted osztályú focimeccsen már az első percben ápolást kért a hazaiak egyik játékosa egy előre megbeszélt szabálytalanság után. Majd ahogy az lenni szokott, a csapat gyúrója beszaladt a pályára a sérült játékoshoz. A színészkedő focista azonban egyszer csak felpattant és térde ereszkedett barátnője előtt, akit erre az egy meccsre kértek fel masszőrnek. Később kiderült, ez is a terv része volt.

Armando családra vágyik és már a lánykérést tervezi

Nem érdekli a pénz, nem vágyakozik nagy dolgokra, igazából a családját tartja a legfontosabbnak az életében. Meglátogattuk Armandot, A Konyhafőnök győztesét, aki már hónapok óta nem találkozott a londonban élő barátnőjével. Lesz mit bepótolni, ha végre újra együtt lehetnek és könnyen elképzelhető, hogy azzal a lendülettel már a gyűrű is felkerül majd kedvese ujjára.

ARMANDO: Már régebb óta tervezgeti a lánykérést

A Konyhafőnök idei nyertesének lakásának minden pontján barátnőjéről készült képekbe botlunk. 4 éve barátaik hozták össze őket, azóta amikor csak tehetik, együtt vannak. Ez utoljára a nyáron volt lehetséges, ugyanis Jade állatorvosként Londonban dolgozik.

Kilenc éve kameránk előtt kérte meg barátnője kezét a sztárrapper

Coolio, az amerikai énekes, a sztár-rapper, 2011-ben kameránk előtt kérte meg magyar barátnője kezét, annak magyar édesanyjától. A szerelmespár együtt is lépett fel. Katalin operaénekes, így koncertjeiken kettőjük stílusát ötvözték.

Adél könnyek között mondott igent

Gergő összeszedte minden bátorságát, hogy megkérje élete szerelmének a kezét, aki először nem is jutott szóhoz, de a romantikus lánykérés végül happy enddel zárult.

„Leszel a feleségem?”


szerző:
2020.09.11. 22:55
„Leszel a feleségem?”

Gergő mindent eltervezett a lánykérésre, de a váratlan balesetük közbeszólt. Most, hogy új lehetőséget kapott az élettől, Árpád segített neki, hogy emlékezetessé tegyék Adél számára is ezt a fontos pillanatot.

Balesettel végződött repülős kaland a Barátok közt jubileumi részében

Balesettel végződött repülős kaland a Barátok közt jubileumi, 10 ezredik részében. Gergő romantikus lánykérése a levegőben tragikus fordulatot vett a történetben, amikor a fiú váratlanul rosszul lett és elájult. A lánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy levette Gergő fejéről azt a fülest, amin keresztül a légiirányítóval tud kommunikálni és az ő segítségével megpróbálja letenni a gépet.

Adásból kimaradt: a versenyző a Konyhafőnök zsűrije előtt kérte meg szerelme kezét!

Ilyen még sosem volt a Konyhafőnök történetében! Tomi négy igenért érkezett a versenybe, és annak ellenére, hogy a zsűri csak kettőt adott neki, utána megkapta azt az egyet, amire a legjobban vágyott. A műsor stábja és összes munkatársa sok boldogságot kíván a párnak!

Rekord és lánykérés az idei Balaton-átúszáson

Rekord a Balaton-átúszáson: Rasovszky Kristóf világbajnok úszó 57 perc alatt teljesítette a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távot. Ma tartották a 38. Balaton-átúszást. Csaknem kilencezren álltak rajthoz. A verseny ezúttal nem csak a sportról szólt - egy budapesti amatőr úszó a célban kérte meg barátnője kezét.

LÁNYKÉRÉS: Balaton-átúszás után tette fel a nagy kérdést

Több ezren álltak sorba a bejáratnál, hogy elinduljanak a 38. Lidl Balaton-átúszáson. Ám a verseny ezúttal nem csak a sportról szólt - egy budapesti amatőr úszó, Molnár Zsolt, úgy döntött a célban kéri meg barátnője kezét.

Simon: „Hozzám jössz feleségül?”

A srác bármeddig képes elmenni, hogy megtartsa élete szerelmét. De ehhez biztos, hogy Claudiának is lesz egy-két szava…

Saját születésnapján kérte meg szerelme Dobó Ági kezét

Dobó Ágit és Kis Csabát 2010-ben láthattunk először együtt az RTL Klub képernyőjén, közvetlenül azután, hogy az akkor még jogászhallgató modellt Miss World Hungarynek választották. Ráadásul pénteken ismét szintet lépett a kapcsolatuk: Csaba, saját, 43. születésnapján végre feltette a nagy kérdést. Bár Ági, saját bevallása szerint, ha nem lennének videók, nem is emlékezne rá pontosan, annyira meglepődött.

DOBÓ ÁGI & KIS CSABA: Nagyon meghitt, téli esküvőt szeretnének

Szintet lépett Dobó Ági és Kiss Csaba kapcsolata. Csaba, saját, 43. születésnapján végre feltette a nagy kérdést. Bár Ági, saját bevallása szerint, ha nem lennének videók, nem is emlékezne rá pontosan, annyira meglepődött.

Végre eljött az idő: lánykérés lesz a Tanárban!

Vajon kinek kérik meg a kezét? Nemcsak erre derül fény a 3. évadban! Nagyszombaton, 20:00-kor folytatódik a sorozat az RTL Klubon.

Lánykérés a Bátrak földjében

Váratlan romantikus fordulat a hétfő esti Bátrak földjében, miután a zsandárhadnagy Bécsben lepi meg a bárókisasszonyt.

Csizmadia Imre: „Hozzám jön feleségül?”

A zsandárhadnagy nem bírta tovább a bárókisasszony hiányát és úgy döntött, meglátogatja őt Bécsben, és véget vet a kétségeknek.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Rendhagyó lánykérés az Erkel Színházban

A Magyar Nemzeti Balett egyik szólistája Majoros Balázs az előadás végén  váratlanul egy csokor vörös rózsával és egy kis ékszeres dobozzal sétált be a színpadrda, és megkérte az együttes másik szólistájának kezét, akivel a színpadon és az életben is hét éve alkotnak egy párt. A meglepetés lánykérést a szereplők és a közönség is percekig tartó vastapssal ünnepelték.

Tamás Flórának: „Hozzám jössz feleségül?”

Egy hirtelen gondolattól vezérelve Tamás megkérte Flóra kezét… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nehogy lemaradj Ökörapáti legromantikusabb lánykéréséről!

Talán a romantikus kifejezés itt elég erős, sőt, talán a humoros jobb jelző lenne, vagy te nem így gondolod?

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Mi lesz ebből? Péter a sajtos rolóba rejtette el a jegygyűrűt…

A fiú nem mindennapi módon kérte meg párja kezét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Lánykérés a Love Islandben!


szerző:
2019.10.10. 21:57
Lánykérés a Love Islandben!

Ezt nem láttuk jönni: Tícián megkérte Zsófi kezét! 

Dávid: „Hozzám jössz feleségül?”

A fiatal fiú első randija olyan jól sikerült, hogy bizony fel is tette azt a bizonyos kérdést…

Zoli az anyósától kérné meg szerelme kezét

Bár a fiú tudja jól, hogy Gizella sosem fogadta el vejeként, most mégis hatalmas elhatározásra szánta rá magát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dani egy részeg éjszakán elhagyta a jegygyűrűt

A fiú egyszer már meg szerette volna kérni barátnője kezét, ám egy kis bibi miatt nem jött össze a dolog. Ezúttal talán sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A NAGY NAP: Így nősült meg a Drága örökösök Józsija

Romantikus lánykérés után egy egész évig szervezett esküvő – így kelt el Varga Balázs, a Drága örökösök Józsiját alakító színész. Feleségével, Fruzsival részletesen meséltek a készülődés izgalmairól és a nagy nap eseményeiről.

Gergely és Alexa évekig éltek titokban

Mikor a férfi összejött a párja húgával, hosszú ideig senkinek sem volt tudomása a kapcsolatukról. Most azonban már szabadon felvállalhatják érzelmeiket, és a lánykérés sem maradhat el. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timi nem tudott magáról, mikor megcsalta barátját

Ricsi az élete szerelmét szeretné visszahódítani, és még a lány hűtlenségét is meg tudná bocsátani. De mégis mi történt pontosan azon a csalfa éjszakán? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó Show best of: sztárvendégek és lánykérések

Elevenítsd fel velünk az elmúlt hét legjobb pillanatait, és ne feledd: minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Katalin megkéri Kinga kezét?


szerző:
2019.09.06. 18:00
Katalin megkéri Kinga kezét?

A bocsánatkérés után a lánykérésre is sor került, de vajon mi lett a válasz? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sanyi a falu szívtiprója volt, ám szíve most megdobbant

A férfi úgy érzi, már kiélte magát, és most gyermeke édesanyját szeretné visszahódítani. Egyből egy jegygyűrűvel... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vissza akarta szerezni exét, helyette lánykérést kapott...

Mária kidobta gyermeke apját, amikor megtudta, hogy félrelépett. Azonban hiába mentek szét, azóta sem tudja elfelejteni Gábort. A férfi azonban nemcsak meglepő választ adott, de egy gyűrűvel is készült Anikónál. De kinek? A teljes adásból kiderül! A teljes adásból kiderül!

Zoli gerlékkel kérte meg szerelme kezét

A férfi rengeteg madarat tart otthon, amiknek az ellátásában a barátnője is sokat segít neki. Hét év és három gyerek után Zoli nagy lépésre szánta el magát. A teljes adásból kiderül, mit reagált erre Márta.

Újabb titkot tudtunk meg Zámbó Krisztiánról

Az elmúlt évben Visegrád közelében laktak Krisztián édesanyjával, ám a munkájuk mindig is Budapestre szólította őket. A lánykérés után már nem volt kérdés számukra, hogy a sok hullámvölgy után elkezdjék újra kialakítani a kettejük közös életét.

Hoppá! Solya menyasszony lett a Villában!

Senki nem számított rá, milyen fontos esemény szemtanújává válik ezen a napon. Leginkább Solya nem, akinek egy gyűrűt és örök hűséget ajánlott a szerelme, Tomi.

Öt éve szakítottak, most mégis megkéri a kezét

Krisztián és exe a szakítás után több évig nem beszéltek, csak egy éve találkoztak. Krisztián most nagy dologra szánta el magát. A teljes adásból kiderül, hogyan reagált erre Marika.

Nem csak az izmokról és a tökéletes testről szól a fitnesz Európa-bajnokság!

Eddig megszokhattuk, hogy a fitnesz és testépítő versenyek kizárólag az izmos férfiakról és nőkről szólnak, akik a legjobb pózba vágva magukat minden erejükkel azon vannak, hogy a legjobb eredményt hozzák el. De a most hétvégi WBPF fitnesz EB-n nemcsak ez történt, hiszen a kerekesszékes testépítők is bebizonyíthatták, hogy balesetük ellenére is képesek teljes életet élni és kerekesszékben élve sem kell lemondaniuk a tökéletes testről. De találkoztunk a sportban önmagukat megtaláló édseanyákkal és 59 éves, örökfiatal versenyzővel is!

SOLTI ÁDÁM&BERNI: Két lánykérés után most az esküvőre készülnek

Solti Ádám és kedvese Berni már több mint 4 éve alkot egy párt. Ádám 8 hónappal megismerkedésük után kérte meg a lány kezét, az esküvőt azonban sokáig halogatták. Berni elismerte, hogy akkoriban érzelmileg sem álltak készen egy ilyen nagy döntésre.

A munka miatt várat magára a Konyhafőnök séfjének esküvője!

Sárközi Ákos és menyasszonya, Szegedi Évi egy különleges kiállításon dolgoznak éppen, de emellett az esküvőjüket is szervezik gőzerővel: erről meséltek az RTL Klub Reggeli műsorában.

Romantikus lánykérés a focipályán

Igent mondott az a lány, akinek a kezét a futballpályán kérte meg focista kedvese a hétvégén Hernádnémetiben. Szombaton tartották a Hernádnémeti-Mezőkeresztes mérkőzést a megyei másodosztályban. A semmit sem sejtő lányt, a hazaiak kapusának barátnőjét kérték fel a kezdőrúgásra. A pályán azonban meglepetésére párja letérdelt elé, gyűrűt vett elő, és megkérte a kezét.

ROMANTIKA A FOCIPÁLYÁN: A szurkolók szeme láttára kérte meg szerelmét a kapus

A hernádnémeti, megyei II. osztályban játszó csapat játékosa a mérkőzés előtt, a pályán kérte meg barátnője kezét. Ahhoz, hogy az esemény a menyasszonynak teljes meglepetés legyen, az egész csapat és a rokonság is asszisztált. A menyasszony könnyek között mesélte el, mit érzett.

Lánykérés az edzőteremben

Szinte sokkot kapott, hosszú másodpercekig válaszolni se tudott a lánykérésre. Edzeni indult, de gyűrűvel az ujján hagyta el a tatabányai fitness termet Henrietta. Edzőként dolgozó párja ugyanis ott kérte meg a kezét hétvégén. A lánykérésről videó is készült, amit két nap alatt már több mint tízezren láttak. Kameránk előtt pedig újabb meglepetés várta az újdonsült menyasszonyt.

MEGLEPETÉS: Edzésnek indult, lánykérés lett belőle

Nem mindennapi lánykérés! Edzőteremben kérte meg párja kezét egy tatabányai edző. A menyasszony hosszú másodperceking szóhoz se jutott, majd párja karjaiba vetette magát. A lánykérésről videó is készült, amit két nap alatt már több mint tízezren láttak.

Pisilő kisfiú előtt kérte meg a kezét

A videón egy kisfiú az egyik legromantikusabb pillanatban döntött úgy, hogy könnyít magán. Egyáltalán nem zavarta, valószínűleg nem is értette, hogy mögötte éppen lánykérés zajlik...

Repülőgépen kérte meg barátnője kezét

Az egész gépet lefoglalta az eljegyzéshez, meghívta a rokonokat, és az egész utasteret feldíszítette. Légiutaskísérő barátnője az első osztályon dolgozott, amikor áthívták a másodosztályra, ekkor vette elő a vőlegény a gyűrűt. A várva várt igen után pedig hatalmas bulit csaptak a sok lufi, szivecskék és vörös rózsák között.

Különleges lánykérés Pécsen

A Városháza erkélyéről kérte meg barátnője kezét egy férfi. Erről videó is készült, a jelenetet végignézte a karácsonyi vásár közönsége is.

LÁNYKÉRÉS A HÓESÉSBEN: szerelmük miatt néhány percre megállt az élet a pécsi főtéren

Bedő Ferenc kiállt a pécsi Városháza erkélyére, hogy barátnője kedvenc dalát elénekelve megkérje a lány kezét. A kérdés örömkönnyeket csalt a lány szemébe, a téren álló emberek pedig együtt visszhangozták Emesével a választ.

Bori kikelt magából, miután Roland megkérte a kezét

Roland úgy döntött, megkéri Bori kezét, hogy bizonyítsa szerelmét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bécy: „Isabelnek ma kellett volna hazajönnie…”

Bence ötletet adott Rolandnak. Bécy úgy döntött, elköltözik. Milán és Győző elindították a vállalkozásukat.

Ez volt az év egyik legmeghatóbb lánykérése!

Könnyfakasztó lánykérésnek lehettek tanúi azok, akik tegnap este a Szent István Bazilika előtt gyönyörködtek a fényfestésben, ugyanis Gergő pont ezt a pillanatot találta a legalkalmasabbnak arra, hogy feltegye Ninettának a nagy kérdést, amit show részeként a bazilika falára vetítettek.

Ilyen egy hercegi lánykérés!

Egy évvel ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

Lánykérés 40 méteres magasságban

Majdnem 40 méter magasan, a létrás tűzoltókocsi tetején, kollegáit is bevonva kérte meg szerelme kezét az egyik tűzoltó Kaposváron. A rendhagyó lánykérésről videót is készítettek. A menyasszony semmit sem sejtett, és nagyon meglepődött, de igent mondott, így a jegyes pár már az esküvőt tervezgeti.

A Fókusz kamerái előtt jegyezték el az X-Faktor énekesnőjét

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az X-Faktor énekesnőjének, Abaházi Nagy Líviának párja harmadszor is megkérte kezét. A nem mindennapi eseménybe a Fókusz stábja is be volt avatva. A szombati élő show előtt, a legnagyobb titokban zajlottak az előkészületek.

MEGHATÓ: 40 méter magasan kérte meg szerelme kezét

Így néz ki Kaposvár 40 méter magasból. A különleges látvány ígéretével csalta az egyik tűzoltó a laktanyába a barátnőjét. Amíg ketten a létrás kocsi tetején gyönyörködtek a naplementében, addig Jonatán kollégái kijöttek az épületből, és egy-egy papírt tartva ifjú társuk nevében egy kérdést szegeztek a darun lévő hölgynek.

RallyLegend: lánykérés is volt a világ egyik legkülönlegesebb versenyén

Majdnem egy tucatnyi magyar csapat is nekivágott a különleges futamnak a világ egyik legkisebb államában, San Marinóban. Hogy, hogyan kerültek magyar rendőrök a versenyzők közé és vajon igennel végződött-e a különleges lánykérés a célban? Kiderül a riportból!

Ilyen egy különleges lánykérés!

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerája előtt zajlott le a titokban megszervezett lánykérés: Máté ötletére a világbajnok bűvész beépítette trükkjébe a gyűrűt is és romantikát is.

Sárközi Ákos óriásplakáton kérte meg párja kezét

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy A konyhafőnök séfje nincs egyedül, de hivatalosan csak 2 hónappal ezelőtt ismerte el kapcsolatát a híres festőnővel, Szegedi Évával. Mi ott voltunk a lánykérésnél, és a séf kérésére, paparazzi módjára rögzítettük a különleges eseményt.

Csórics Balázs lánykérése

Mérföldkőhöz érkezett Csórics Balázs és szerelme, kapcsolata. A színész a napokban megkérte Adri kezét, aki igent mondott.

Istenes Bence nagy lépésre szánta el magát!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy öt év elteltével és egy évvel kisfiuk születése után a Survivor műsorvezetője végre feltette kedvesének a nagy kérdést és megkérte a kezét. Adél persze könnyek között, azonnal igent mondott, a részleteket pedig Bence vlogján, együtt mesélték el.

Elhoztuk a legnagyobb lánykérős bakikat

Naponta történnek világszerte elbénázott lánykérések, pedig ez az egyik legfontosabb mérföldkő egy kapcsolatban. Pont egy évvel ezelőtt megmutattuk a legdurvábbakat!

Kiss Ramóna visszatért!


szerző:
2018.08.31. 05:00
Kiss Ramóna visszatért!

Egy évvel ezelőtt rendkívül felgyorsult a színésznő élete: lánykérés, amerikai álomutazás, és X-Faktor forgatás. Ramóna számára a tavalyi év minden bizonnyal örökké emlékezetes marad. A veszprémi lány, 16 Barátok köztben eltöltött év után köszönt el a stábtól, de a képernyőre most szombaton tér vissza, ezúttal már, mint az X-Faktor műsorvezetője.

Teó lánykérés közben támadt rá Joe-ra

Joe romantikus estét szervezett, ahol megkérte Tamara kezét, de a meghitt pillanat tragédiába fordult, amikor Teó megjelent…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe: „Szeretném ma este megkérni Tamara kezét…”

Joe eldöntötte, hogy megkéri Tamara kezét. Anna és Bori kicsit közelebb kerültek egymáshoz.

Férfikérés: újabb divat?

Néhány évtizeddel ezelőtt még furcsán néztek azokra a nőkre, akiknek huszonéves korukban nem volt még gyermekük, inkább a karrierjükre koncentráltak. Ma már egy nő bármikor megteheti az első lépést, ha az első randiról van szó. De vajon megkérheti egy férfi kezét anélkül, hogy ne suttogjanak a háta mögött?

LÁNYKÉRÉS: így zajlott Peller Annáéknál

El tudod képzelni, hogy Peller Anna megkérte volna Mikike kezét? Vagy épp fordítva történt a dolog? A Fókusz riportere a lánykérésről faggatta a házaspárt.

Nick Jonas két hónap után kérte meg kedvese kezét!

Nick Jonas két hónap után jegyezte el 9 évvel idősebb barátnőjét!

Versben vallom be, hogy megcsaltalak…

Máté négy éve van együtt Anasztáziával, azonban az első egy évben többször is megcsalta. Akkoriban még nagyon benne volt a bulizásban. Most viszont szeretne mindent bevallani párjának, ráadásul egy versben, lánykéréssel fűszerezve.

Távol az anyós! Jöhet a lánykérés?

Ricsi már nyolc éve együtt van a párjával, de a fiú az anyósa miatt még nem tudta feleségül venni szerelmét. Most ismét megpróbálkozott az eljegyzéssel.

Rékasi Károly eljegyezte kedvesét

Úgy tűnik, komolyabbra fordult a Barátok közt színészének és párjának a kapcsolata, melyről egy Olaszországban készült fotó is árulkodik!

Mit tegyek? A párom a legjobb barátnőmmel csalt meg!

Ricsi a szerelmének, Vikinek szeretné bevallani a bűnét, hiszen egy ferde éjszakán megcsalta őt. Ráadásul a lány legjobb barátnőjével!

Dobó Ági kész a lánykérésre: Élő adásban üzent párjának!

Az egykori szépségkirálynő nem titkolja, hogy mennyire örülne már az eljegyzésnek. A Reggeli házigazdáinak pedig azt is elárulta, mikor, hol és hogyan képzeli a romantikus alkalmat.

Isten éltessen, Szabados Ági!


szerző:
2018.06.27. 13:02
Isten éltessen, Szabados Ági!

A gyönyörű műsorvezető ma ünnepli a születésnapját, mi pedig most összegyűjtöttük, mivel töltötte az elmúlt évet.

Házasságkötés a stúdióban


szerző:
2018.06.22. 18:00
Házasságkötés a stúdióban

László kétszer is megkérte a barátnője, Adrienn kezét, ám az esküvőre még nem került még sor. Egészen ezidáig…

Gyebnár Csekka egy életen át menyasszony szeretne lenni

A színésznő és szerelme nem igazán házasságpártiak, ráadásul Csekkában egy régi csalódás miatt is van egy kis házasság-ellenzés. Mióta együtt vannak, persze sok minden változott az életében: elmesélte, hogyan fejelte le az ajtófélfát, amikor párja megkérte a kezét.

Könnyes lánykérés az Anikó Showban!

János 10 hónapig volt együtt barátnőjével, a végén már együtt is éltek, a két hete jött szakításon azonban nem tud túllendülni. Egy általa írt szöveggel és egy gyűrűvel szeretné visszahódítani szerelmét, Szabinát. Vajon a könnyeivel küszködő fiú sikerrel jár?

Így kérte meg Tokár Tomi párja kezét!

Tokár Tamás, a Fókusz műsorvezetője a Grand Canyonban kérte meg párja kezét - a részletekről ő mesélt nekünk!

Sándor, a webcamerás csábító

Sándor bármit megtenne azért, hogy visszakapja szerelmét. A férfi ugyanis többször bűnbe esett: webcamerán ismerkedett lányokkal, ráadásul a szomszédasszonyhoz is „átjárt”. Most viszont már mindent megbánt, és akár exe kezét is megkérné…

Milán megkérte Ayse kezét

Ma kellett Milán szüleinek és Ayse családjának újra találkozniuk, hogy megismerkedjenek egymással. Nihat ezt ideális alkalomnak tartotta arra, hogy török módra hivatalosan is odaígérje Milánnak Ayse kezét. Habár Milán tudta, hogy Ayse csak azért mondta a szüleinek, hogy össze fognak házasodni, hogy időt nyerjen, mégis úgy gondolta, hogy ha romantikusan megkéri Ayse kezét, a lány örülni fog. Ám amikor Ayse véletlenül ráakadt az eljegyzési gyűrűre, úgy érezte, hogy Milán átverte őt. Milánnak kétségei támadnak a lánykérést illetően, ám mivel már nem visszakozhat Nihat előtt, végül érzelmesen megkérte Ayse kezét.

Hányszor lehet megbocsátani a megcsalást?

Csillához háromszor is hűtlen volt a barátja, Viktor, de a lány mindig megbocsátott neki. Azonban a negyedik félrelépésről eddig fogalma sem volt…

Eljegyezte barátnőjét a Fókusz műsorvezetője!

Tokár Tomi álomszerű és romantikus módját választotta a lánykérésnek.

Furfangos lánykérés vol. 2.


szerző:
2018.05.18. 18:00
Furfangos lánykérés vol. 2.

Emlékeztek még Patrikra, aki mielőtt bevallotta hűtlenségét barátnőjének, megkérte a kezét? Krisztofer is hasonlóképpen cselekedett, de vajon ő is sikerrel járt?

Iszak Eszti újra jegyben jár Dobrády Ákossal?

Talán ismét jegyben jár Iszak Eszter, legalábbis erre enged következtetni a jegygyűrű az ujján, melyet egy fotózáshoz vett fel. Azonban nem ez az egyetlen kép az ékszerről!

Kudarcba fulladt Krisztián meglepetése?

Ugyan nem szándékosan, de rendkívül kínos helyzetbe hozta vőlegényét Aliz…

Hűha! Ez bizony a furfangos lánykérés…

Patrik 21 évesen már két gyermek apukája, és most nagy vallomással készült párjának, Nikinek. Egy alkalommal ugyanis megcsalta őt, de mielőtt feltárta titkát, megkérte barátnője kezét.  

Bartha Krisztián: „Leszel a feleségem?”

A Rózsa üzletvezetője egy váratlan helyzetben meglepő döntést hoz…

Esküvő húszévesen?


szerző:
2018.04.09. 18:00
Esküvő húszévesen?

Viktor még csak 20 éves, de már készen áll arra, hogy megkérje a barátnője, Betti kezét. A lány nagyapja már áldását adta a házasságra, de vajon mi lesz Betti válasza?

Az örök rózsa örök szerelmet ígér?

János és Sára három hónapig voltak együtt, de mivel a fiú hűtlenségre gyanakodott, kapcsolatuk „csúnya véget ért”. Jani most egy örök rózsával érkezett, ráadásul a nagymamájától kapott gyűrűvel szeretné megkérni szerelme kezét.

Barátok közt: Bartha Zsolt elrabolja Gizellát!

Három éve már annak, hogy Gizi és Laci esküvőjét tartották a Rózsában, mikor egy óvatlan pillanatban Zsolt fogta a gyönyörű arát, és megszöktette. Természetesen Gizi egyáltalán nem örült a szöktetéshez, de a férfi a vállára csapta, és elszaladt vele.

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Nono segített elpróbálni a lánykérést

Márk szerette volna, ha a nagy pillanat tökélesen sikerül, ezért megkérte kislányát, Noémit, hogy vegyék át együtt az eljegyzést.

A teljes adásért kattints IDE!

EXKLUZÍV! Mire Márk rászánta magát a lánykérésre, ez történt...

Márk az egész világnak meg akarta mutatni korábban lánykérést, mint szerelmének zálogát, ám az idő múlásával rájött, hogy ez a romantikus pillanat csak rá és szíve választottjára tartozik. De lehet, hogy már túl késő?

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

Aggodalomra semmi ok: Lehel megoldja a lánykérést!

Kornél lánykérési terve nem jött össze a moziban, és mivel nem volt B terve, ezért Lehel úgy döntött, ő lesz az, aki ismét megoldja a szerelmesek problémáját...

˝Szeretnél-e hozzám jönni feleségül?˝

Lehel terve működött! Ezt a meglepetést már senki sem tudta elrontani, így Kornél végre feltehette a sorsdöntő kérdést!

 

A teljes adásért kattints IDE!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való