KERESÉS search-close

lányok

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lányok"

Milyen egy sztriptízbár igazából és milyen ott dolgozni?

Amire minden férfi kíváncsi, sokan mégsem mernek elmenni. A hollywoodi filmek sztriptízbárjai után megnéztük, milyen az élet egy magyarországi szórakozóhelyen. Egy sztriptíztáncosnő elmesélte nekünk, hogy ő miért csinálja és mi motiválja ebben. Az éjszakai élet tabui, a valóság és tévhitek.

Irány az Élő show! - Gáspár Laci és a lányok

Gáspár Laci elvitte egy körre mentoráltjait. Nézd meg Arany Timi, Tamáska Gabi és Urbanovics Vivi útját az élő show-ig!

VV Reni: ˝Cs*cseim stabilak?˝

A szőke villalakó Zsuzsun lovagolt miközben Greggel együtt arról faggatták a lányt, hogy neki bejön-e Reni, és kezdene-e vele, hogyha arról lenne szó...

X-Stage Szabó Zsófival és ÉNB Lalival (6. rész) – X-Búcsú az Élő show előtt

Az X-Stage házigazdái kielemezték a Mentorházban zajlott vitákat, megnézték együtt az idei év legjobb 12 előadóját, Zsófi egy troll videóval is készült Lalinak. Az utolsó X-Stage adása pedig rendhagyó módon ért véget....

Radics Gigit sokszor meglepték az énekesek

Az X-Faktor egyetlen női mentora bármelyik csapatból tudna mondani 2-3 embert, akivel szívesen együtt dolgozna. Szerinte versenyzői kiforrott személyiségek, ami előnyükre válhat, ugyanakkor nehezítheti a mentorral közös munkát.

Gáspár Laci: „Idén a legjobbak a lányok”

A mentor nagyon örül, hogy 2018-ban kapta a lányok csapatát, mert szerinte köztük vannak olyan énekesek, akik színpadra állva show-t tudnak csinálni, érdekes az egyéniségük és tudnak hatni a hangjukkal és a kisugárzásukkal az emberekre.

Amíg nem tudod visszanézni az X-Faktor legfrissebb adását, kattints IDE!

Technikai hiba miatt átmenetileg nem érhető el az X-Faktor legfrissebb adása, a Mentorház az RTL Most!-on. De addig se maradj le a legújabb eseményekről!

Így állt össze Gáspár Laci csapata az élő show-ra!

Gáspár Lacinak nehezebb dolga volt, mint mentortársainak, de végül összeállt a lányok csapata, akik az élő show-ban küzdhetnek tovább a 2018-as X-Faktor legtehetségesebb előadója címért. Arany Timi, Tasi Dominika, Király Dominika, Tamáska Gabriella, Ádám Szofi, Csányi Rita és Urbanovics Vivien mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Laci először csak Timit és Gabit vitte magával, két versenyzője számára véget ért a verseny, a másik három sorsáról pedig a mentorok döntöttek.

 

Kattints ide az összes produkcióért!

Nem várt fordulat az X-Faktorban: Így állt össze Gáspár Laci csapata!

Gáspár Laci egyszerűen nem tudott dönteni arról, hogy kinek a helyére üljön le utolsó versenyzője. Ezért párbajt hirdetett, de ez sem hozta meg a várt eredményt, így újabb váratlan fordulattal kellett szembesülniük a lányoknak.

Nézd meg a produkciókat!

Így telt meg először Gáspár Laci 6 széke...

Horváth Viktória Rebeka, Király Dominika, Csányi Rita, Duró Nilla, Tamáska Gabriella és Timi Chen ülhetett a színpad szélére. De a székes feladatnak itt még nincs vége!

Kattints IDE a folytatásért!

Nézd meg a produkciókat!

Mi történt Mátyás királlyal? Laci keményen szórta a lányokat

"Nem keresni akarom a jót, fogjon meg, vigyen el, hogy én is elvihessem!" - Laci erős csapatot akar, amiben mindenki jól énekel. Nincs kivétel és nincs kegyelem!

Kiderült, melyik csapatokat kapták a mentorok!

Laci remélte, hogy végre összejön és a lányokat kapja, Alex a fiúktól ódzkodik a leginkább, Gigi pedig úgy érzi, idén a 25+-osk állnak a legközelebb hozzá stílusilag. Lássuk, mi lett a leosztás!

Hatalmas fordulat az X-Faktorban: Így állt össze Gáspár Laci csapata!

Az X-Faktor Táborában végre kiderült, melyik mentor, melyik kategóriát kapja 2018-ban. Gáspár Laci pedig kibővített csapattal indul neki a Mentorháznak. 

 

A lányok dilemmája az Agilában: Balázsra vagy Robira szavazzanak?

Hiába próbálták Jérémyt és Tamást is bevonni a lányok a taktikai megbeszélésbe, a srácoknak konkrét elképzelése volt az esti Törzsi Tanácsot illetően.

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

Szövetségre léptek a lányok, kezdhetnek aggódni a lila csapat fiú tagjai

Eszti, Fanni, Nóri és Eszter szövetségre léptek: megbeszélték, hogy ha Törzsi Tanácsra kerül a sor, összefognak, hogy megszabaduljanak a fiúktól.

Hősiesen küzdöttek a lányok a több tíz kilós súlyok ellenére

A srácok különböző súlyú szatyrokat akasztottak a lányokra, akiknek a magassarkú cipő és a nehezített körülmények ellenére kellett talpon maradniuk. A videóból kiderül, hogy ki bírta a legtovább!

Újabb csajos este a villában, avagy Dóri oltja a tüzet Tomi után?

Dóri és Niki meghívták a csajokat egy könnyed pezsgőzős beszélgetésre, hogy tisztázódjon a bevásárlós játék közben kialakult konfliktus.

Így csajozik VV Oki!


szerző:
2018.09.05. 23:30
Így csajozik VV Oki!

Oki hatalmas lehetőséget kapott, hiszen egyszerre négy hölgyrajongó is érkezett hozzá. Ezentúl remélhetőleg nem lesz baja a csajozással, na de hogyan töltötte eddigi napjait a villalányokkal? Íme!

Sylvester Stallone lányai mindenkit elcsábítanak

Bár Sylvester Stallone nem az a tipikus „minden nő álma”, ennek ellenére felesége és három lánya is gyönyörű szép. Nézd meg a Fókusz tavalyi riportját!

Az ikertestvéreket megőrjítik a nők!

Rodrigó és Renátó szerelmi élete nem éppen felhőtlen, hiszen a lányok folyamatos nehézségeket okoznak nekik. Most viszont a tettek mezejére léptek: Rodrigó az exét szeretné visszahódítani, míg Renátó egy volt iskolatársától szabadulna meg.

„Miért féltékenykedel?”


szerző:
2018.07.04. 18:00
„Miért féltékenykedel?”

Krisztofer és Patrícia mindössze négy hónapja vannak együtt, de mivel a fiú énekesként koncertezik, a lány már most nagyon féltékeny. Olyannyira, hogy más lányoknak is írogat…

Varga Izabella lányai kitálaltak

A Barátok közt Balogh Nórájáról áradoztak gyermekei. Sári és Anna elárulták mi a családi harmónia titka és elpletykálták azt is, milyen anya a színésznő.

„Nyakkendővel a szememen fogok sétálni…”

Bár Enikő és Tibi csak egy hónapja vannak együtt, a lány féltékenykedése már most kicsapta a biztosítékot a fiúnál. Arról nem is beszélve, hogy az utcán más lányra rá sem pillanthat…

Ezrek várták a győri lányokat

Ezrek várták tegnap este az immár négyszeres BL győztes Audi Eto-t Győrben. A kéziseket hatalmas üdvrivalgással fogadta a tömeg. A lányok vasárnap kiélezett küzdelemben, a hosszabbításban 27-26-ra verték a macedón Vardar Skopjét. A meccs a csapatkapitány, Görbicz Anita születésnapjára esett. Ő Híradónknak azt is elárulta, hogy jövőre mit szeretne kapni.

 

Könyökével verte társa fejét

Újabb brutális diákverés – ezúttal Szegeden. Videóra vették, ahogy egy lány összeveri osztálytársát iskola után az utcán. Először megrúgta, majd a földre vitte és ott a könyökével többször fejen ütötte áldozatát, aki szintén egy lány. A Híradónknak nyilatkozó tanulók szerint a megvert diák régóta kötekedett másokkal. Az ügyben a rendőrség nyomoz.

 

Újabb brutális diákverés - könyökével ütötte áldozatát

Videóra vették, ahogy egy lány összeveri osztálytársát iskola után az utcán. Először megrúgta, majd a földre vitte és ott könyökével többször fejen ütötte áldozatát, aki szintén egy lány. Az ügyben a rendőrség nyomoz. A 18:00-kor kezdődő Híradóban még többet megtudhat az ügyről.

 Brutális iskolai verekedés

Az esetről egy nézőnk küldött videót. A felvételen az látszik, hogy egy lány egy másik fejét rugdossa és a hajánál fogva húzza a földön az osztályteremben. Úgy tudjuk, egy keszthelyi középiskolában történt. Az iskola igazgatóját hiába kerestük.

 

ISKOLAI VEREKDÉS: Megdöbbentő erőszak

Hogy pontosan miért robbant ki a vita a tizenévesek között, egyelőre nem tudni. A felvételen az látszik, hogy egy lány egy másik fejét rugdossa és a hajánál fogva húzza a földön az osztályteremben. Az esetről egy nézőnk küldött videót.

Balul sült el Károly és Janó páros randija

Pajkaszeg polgármestere és állatorvosa úgy döntöttek, hogy becsajoznak, azonban egy félreértés miatt dugába dőlt tervük... Pedig ha tudnák, hogy milyen csinos lányok vártak rájuk a találkozó helyszínén!

Roland Borinak:

Bori kénytelen volt megállapítani, hogy bár kapcsolatban vannak, Roland mégis gyakran megnéz más nőket. Ki is borult emiatt, de párjának esze ágában sem volt elfogadni, hogy ő hibázott volna. A dühös Bori erre megfordította a játékot és egy extra szexi táncos szerkót öltött magára, amiben minden férfi tekintetét magára vonzotta. Roland, bár átlátott a barátnője manőverén, tényleg féltékeny lett.

Sportoljatok csajok!


szerző:
2018.01.30. 08:44
Sportoljatok csajok!

Számos felmérés szerint a pubertás ideje alatt a lányok fele végleg felhagy a sporttal. Hányszor halljuk azt a megjegyzést, hogy "ez a sport nem lányoknak való", vagy hányszor látunk lánycsapatokat félig üres lelátók előtt játszani. Anna és Miki mai vendége Balogh-Simon Zsófia volt, akit az Always legújabb programjáról kérdeztek, amely ezekhez a fiatal, serdülő lányokhoz szól.

Exkluzív interjú a mentorokkal a lányok kategóriájáról!

Betti, Serena és Viola alkotják ByeAlex csapatát az Élő show-ban. Most kiderül, mit gondolnak a zsűritagok a Mentorházból továbbjutó énekesekről.

 

Összefogtak a lányok!


szerző:
2017.10.05. 20:05
Összefogtak a lányok!

Klau, Szandi és Barbi a fiúk ellen szövetkeztek, mert belátták, hogy csak így lehet esélyük a döntőbe jutni.

A lányok már nagyon készültek a Táborra!

A színpadra lépés előtt, a beéneklés mellett nagyon fontosak az utolsó simítások is. Kukkants be a lányok készülődésébe!  

Ismerd meg a Mentorházba jutott lányokat!

Ők azok hatan, akiket ByeAlex kiválasztott, hogy továbbvigyen a Mentorházba. Nézd meg a lányokkal készült exkluzív interjút!

Újabb őszinte kitárulkozás! Szex, méretek, randitippek Istenes Bence új videójában!

Két évvel ezelőtt Bence legújabb műsorában merész kérdéseket tettünk fel a játékosoknak: szexi testrészek, nézések, kérdések és még szexibb válaszok, így tudnánk röviden összefoglalni! A Vigyél el! szereplői nem ijedtek meg riporterünk mikrofonjától!

Fiúkat megszégyenítő teljesítményt nyújtottak a lányok

A második zsákmányszerzésen párnákat és takarókat nyerhettek a játékosok. Ezúttal a lányoknak kellett megküzdeniük és egy súlyokkal megpakolt rudat egyensúlyozniuk a vállukon. Vajon az Ibon vagy a Buwaya győzedelmeskedett?

Tökös győzelem: Bronzérmet nyert a női U17-es válogatott!

Hatalmas sikert aratott az U17-es női válogatott a kézilabda EB-n! A lányok idén indultak először világversenyeken és máris sorra gyűjtik az érmeket!

Sylvester Stallone lányai

Bár Sylvester Stallone nem az a tipikus „minden nő álma”, ennek ellenére felesége és három lánya is gyönyörű szép.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fehér Tibit levették a lábáról a MissFitt versenyzői!

Szépek, csinosak és nem utolsó sorban sportosak! Múlt héten pénteken megválasztották Magyarország legsportosabb szépségeit. A kulisszatitkokba Ripli Zsuzsi és Kozma Orsi avattak be minket.

Modellből és műkörömépítőből lett földművelő csajok

Traktort vezetnek és disznóólat ganéznak az ország legszebb mezőgazdász lányai. Modellből és műkörömépítőből lett földművelő csajok, akik férfiakat meghazudtoló teljesítménnyel szántanak, vetnek és aratnak. És még riporterünket is megtanították traktort vezetni.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Ingyenes technológiai oktatás lányoknak!

Babázás helyett programozás? A Skool program 2014 óta elérhető Magyarországon. A program ingyenes technológiai oktatást nyújt az iskolás korú lányok számára. Major Zsófi és Guzsaly Péter mesélt a részletekről Annának és Mikinek.

Fókusz 2017-03-20


szerző:
2017.03.20. 19:00
Bécy, Kristóf és a csajbanda megérkezett Obertauernbe

Kristóf és Bécy útnak indult a három lánnyal a fotózásra, de a lányok már az autóban rettenetesen összevesztek, így Bécy durva kihívás elé állította őket... 

Így fürdőztek a ValóVilág szépségei!

Szépek, fiatalok és gyönyörűek! Pontosan öt évvel ezelőtt mutatták meg bájaikat a Villa lányai, azaz VV Kinga, VV Szandika és VV Dya. A lányok úgy döntöttek, lazítanak egy kicsit, és a nagy napra bikinit öltöttek. A Fókusz kamerái nyomon követték, ahogy a formás szépségek a jakuzziba kötnek ki és egy forró fürdőt vettek a nézők örömére.

Megkérdeztük az anyukákat, mit szólnak lányaik szerepléséhez!

Edina és Fanni – a ValóVilág hetedik szériájának két meghatározó alakja volt, akiktől hónapok át hangos volt a Villa. Bár a korábbi szériákban általában a legnagyobb hangadók férfiak voltak, két évvel ezelőtt a heves vérmérsékletű erdélyi és martonvásári lányok köré csoportosul mindenki. Sorozatos balhék, veszekedések, káromkodás, szex – de vajon mit gondolt a két lány édesanyja a viselkedésükről.

Claire Danes különös fóbiával küzdött

A Homeland sztárja nemrég elárulta, hogy miért volt diákként magányos, és hogyan sikerült legyőznie félelmét.

Ők a valódi Szupergirls-ök! VIDEÓ!

Pont egy évvel ezelőtt történt, hogy már javában zajlott a Hungary’s Got Talent előválogatója. Szerencsénkre a gyönyörű lányokból álló csapat, a Szupergirls a kameránk elé állt, és még a próbájukra is beleshettünk. A hajlékony lábú lányok nagyon bíztak abban, hogy az élő show-ban is sikerül majd olyat alkotniuk, amivel biztosan bekerülnek majd a döntőbe. Kulisszatitkok következnek!

Krisztián már a nősülést tervezi?

A macsó terve az, hogy megvalósítsa mindazt, amiről már két éjszaka is álmodott azaz, hogy elvegyen egy thaiföldi nőt! Mit fog szólni ehhez Mici?

Vince Aliz Liza


szerző:
2016.10.30. 21:05
Vince Aliz Liza

Az énekes a válogatón saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie mentorokat. A Mentor Házban pedig a Riptide című dallal sikerült megkapnia Tóth Gabitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Jáger Kinga


szerző:
2016.10.30. 21:05
Jáger Kinga

Az énekes a válogatón Ariana Grande dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie mentorokat. A Mentor Házban pedig a Soon We'll Be Found című dallal sikerült megkapnia Tóth Gabitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Opitz Barbara


szerző:
2016.10.30. 21:05
Opitz Barbara

Az énekes a válogatón Sia dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie mentorokat. A Mentor Házban pedig az And I Am Telling You című dallal sikerült megkapnia Tóth Gabitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Jáger Kinga:

A Tábor Kinga számára pozitív csalódás volt, emellett pedig sok barátra sikerült szert tennie. Habár Lacira számított, de örült, hogy Gabi lett a mentora. Sőt, azt is elárulta, hogy Mentor Házas produkciója után egyáltalán nem érezte magát biztonságban...

Tóth Gabi behúzta a csőbe a lányokat?

Aliz, Kinga és Barbi az utolsó pillanatig sem voltak biztosak továbbjutásukban. Természetesen nagyon örülnek, hogy az élő show-ba kerültek, de sajnálják kiesett Mentor Házas társaikat.

Opitz Barbi:

A lány úgy érzi, tényleg elrontotta produkcióját a Táborban, most viszont úgy véli, sikerült bizonyítani mentorának.

Lotfi Begi:

Tóth Gabi mentorsegédje az alapján ítélte meg az énekeseket, hogy milyen volt a teljesítményük a Mentor Házban. Szerinte ez az ő előnye, hiszen a lányok mentorát már sok impulzus érte korábban.

Vince Aliz Liza:

Aliz szerint a Táborban sokan többet énekeltek bele a dalokba, mint ami bennük volt. Ő ezt nem így tette, mégis meglepő volt számára, hogy leülhetett. 

Girl power az X-Faktorban!


szerző:
2016.10.30. 20:50
Girl power az X-Faktorban!

Az X-Faktorban ilyen még nem volt, hogy női mentor kapja a lányokat. Tóth Gabi nagyon örül ennek a felállásnak, ugyanis két éve is őket szerette volna mentorálni.

László Cintia:

Nagy élmény volt Cintia számára a Tábor, és alig hitt el, hogy bekerült a Mentor Házba. Úgy gondolja, hogy idáig eljutni, főleg 17 évesen, nagyon nagy dolog...

Stephanie alig hitte el, hogy bejutott a Mentor Házba

Az X-Faktor énekese elmesélte, hogy hogyan élte meg a Tábort, és hogy milyen volt a toppon és mélyponton lenni.

Ács Cintia könnyeivel küszködve mesélt érzéseiről

Az X-Faktor most Cintia számára véget ért, de nagyon pozitívan gondol a jövőre. 

Sorbán Fanni:

Az énekes lány úgy érzi, közülük mindenki megérdemelte volna, hogy bekerüljön az élő show-ba, hiszen mindannyian jók voltak, csak különbözőek.

Tarolnak a magyar lányok a fitnesz világában

Az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett fitnesz bajnokságról, Barcelonából rekordszámú érmet hoztak haza a magyar lányok. Tökéletes izomzatuk, fellépésük mellett van, akinek a mosolyától rettegnek a külföldi versenytársak, és van, aki még így is elégedetlen.

Kiderült, hogy kivel feküdne le Krisztián a Villában...

Krisztián vallomásán még Soma is meglepődött. Gyorsan vissza is kérdezett, hogy biztosan jól értette-e a srác szavait.

Megkezdődött a női összetartás?

Miután mindenki aludni küldte Vivit, mert részeg volt, felhúzta magát és dacból összehívta a lányokat, hogy tartsanak össze és na hagyják magukat.

Győzike forrónaciban ropta a talpaláVALÓt

A BeleValóVilág műsorvezetője nem szégyellős, simán lenyomta a fürdőruhás lányokat... Persze csak táncban!

Vezetni és memorizálni - Ez várt a lányokra!

A lányoknak rükvercben kellett végighaladniuk egy akadályokkal tarkított pályán, miközben memorizálniuk kellett a párjuk által összeállított bevásárlólistát. Végül a boltban bizonyíthatták, hogy mindent megjegyeztek abból, amit a szerelmük lediktált nekik.

Ki a legszexibb VV-s?


2016.08.26. 19:00
Ki a legszexibb VV-s?

Szombat este költöznek be az új villalakók az immár nyolcadik Való Világ vadonatúj villájába. Ennek apropóján hirdettünk meg öt nappal ezelőtt, hogy az önök segítségével megválasztjuk az eddigi szériák legszexibb lány és legsármosabb fiú szereplőjét. A tízes toplisták szereplőire sok tízezer szavazat érkezett, érdekesség, hogy a legjobb pasi annyi voksot kapott, mint az őt követő kilenc együtt.

Nem csak a női modelleké a világ!

Abban mindenki egyetérthet, hogy a csodaszép magyar lányok már nemzetközileg is elismert modellek, gondoljunk itt akár Mihalik Enikőre, vagy Palvin Barbira. Viszont négy évvel ezelőtt egy igen érdekes kérdést tett fel a Fókusz stábja. De mi újság a fiúkkal? Nekik mennyi esélyük van befutni a szakmában? 

Istenes Bence elmondja, miért érdemes belépni az Elit Klubba

Mivel megszavaztad, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja, ezért ezen az oldalon exkluzív tartalmakat láthatsz! Az oldal folyamatosan frissül, és nemcsak a mentorokról, de hamarosan a versenyzőkről is láthatsz híreket, úgyhogy érdemes folyamatosan böngészni, frissíteni az oldalt, mert itt mindig exkluzív információkhoz juthatsz!

Megdöbbentő! Kulisszatitok egy bikini versenyről!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött megnézni, mennyit és milyen módon kell készülnie egy fiatal lánynak, ha egy fürdőruhás megmérettetésen szeretne részt venni. A popófeszesítés csak a kezdet, valaki más trükköt is bevet a sikeresebb szereplés érdekében. 

Miss Balaton: belestünk a kulisszák mögé!

Kettő évvel ezelőtt a Reflektor stábjának volt olyan szerencséje, hogy meglátogathatta azt a gyönyörű 16 lányt, akik még versenyben voltak a Miss Balaton címért. A felkészülésben olyan profik segítették őket, mint például Epres Panni, Jakabos Zsuzsa, Debreczeni Zita vagy Seres Attila koreográfus.

Bikiniben az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja meglátogatta a népszerű sorozat gyönyörű lányait. Kipróbálták, hogy milyen izzadni a Balatonon, avagy lazítani a Velencei tavon. Természetesen a bikinimustra sem maradhatott el.

Gáspár Laci úgy érzi, a lányokkal tudna nyerni

Idén te döntöd el, hogy Gáspár Laci melyik kategóriát kapja. Már csak pár napod maradt szavazni, Laci pedig az utolsó előtti pillanatban úgy döntött: a fiúk mellett a lányokat is szívesen mentorálná, mert úgy érzi, velük képes lenne megnyerni a 2016-os X-Faktort.

Tóth Gabi nemcsak a lányokat, a 25 év felettieket is szívesen mentorálná!

Idén te döntöd el, hogy Tóth Gabi melyik kategóriát kapja. Már csak pár napod maradt szavazni, Gabi pedig az utolsó előtti pillanatban úgy döntött, hogy a lányokon kívül a 25 év felettieket is szívesen mentorálná, ugyanis ezzel a két kategóriával korábban még nem dolgozott.

Mire kell vigyázni a fesztiválokon?

Most elsősorban azok a lányok figyeljenek, akik fesztiválra mennek majd, és persze a szüleik is. De mindenki másnak is hasznos lehet, ha tudja, mi az, amire érdemes odafigyelni egy-egy hevesebb buliban vagy utána. Ez nem elrettentés, sokkal inkább óvatosságra intés lesz.

Létezik fiú-lány barátság?


szerző:
2016.07.14. 18:00
Létezik fiú-lány barátság?

Fiú-lány barátság egész egyszerűen nem létezik - vallják sokan. De mit gondolnak erről a kérdésről a magyar sztárok?

Eszméletlen lányokat találtak a fellépők öltözőjében

Legtöbbször a rekordokat döntő belépőszámról és a legkülönlegesebb fellépőkről szóló riportokkal zárunk egy-egy fesztivált. Az idei Balaton Sound utolsó napja mégsem ezek miatt lesz emlékezetes. Hanem amiatt, hogy két fiatal lányt eszméletlen állapotban találtak meg egy koncert után, az egyik fellépő öltözőjében. A rendőrség még nyomoz, és egyelőre nem tudni mi történhetett velük.

Hamarosan kiderül, kiket kap Gáspár Laci!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap Puskás Peti!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap ByeAlex!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Hamarosan kiderül, kiket kap Tóth Gabi!

Köszönjük, hogy szavaztál! Nem sokára közzétesszük az eredményt, de addig is látogass vissza rendszeresen oldalunkra a friss hírekért!

Kiket mentoráljon Puskás Peti?

Puskás Peti a zenekarokat szeretné a leginkább mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor mentora!

Kiket mentoráljon Gáspár Laci?

Gáspár Laci a fiúk csapatát szeretné mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor maximalista mentora!

Kiket mentoráljon ByeAlex?


szerző:
2016.07.06. 20:50
Kiket mentoráljon ByeAlex?

ByeAlex a zenekarokat szeretné mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor mentora!

Kiket mentoráljon Tóth Gabi?

Tóth Gabi a lányok csapatát szeretné a leginkább mentorálni, de döntsd el te, hogy kiket kapjon az X-Faktor egyetlen női mentora!

A mazsorettsport él és virágzik Magyarországon

Pár napja egész Sárvárt elvarázsolták a csinos, sportos, gyönyörű tartású lányok. Pedig amikor forgatni indult kollégánk igencsak kételkedett abban, hogy a mazsorettsport él és virágzik Magyarországon.

Heni bosszútállna végrendeletével


szerző:
2016.04.23. 21:35
Heni bosszútállna végrendeletével

A lányok összedugták a fejüket, és megtervezték, mi álljon Heni végrendeletében, ha ő marad alul Sanyával szemben a Párbajon. Kellemes büntetésekre számíthatnak a fiúk, a gyengébbik nem képviselői pedig kiváltságos helyzetekre.

VV Dennis klipjében ömlik a pezsgő

Gigantikus rajongó tábort szeretne, és azt mondja, ő lesz a következő, aki bizonyítja, hogy a Való Világ után is lehet karriert építeni. Dennis-t annak idején sokan szerették szókimondása miatt, drukkoltak neki, amikor szerelmes lett, és talán most is, amikor a poppiacból szeretne kihasítani magának egy laza 2 milliós közönséget.

A ShyGuys tagjai tudják, hogyan kell meghódítani a hölgyeket

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiúcsapatának tagjai a női szívek nagy ismerői. Ők már csak tudják, hiszen testőr védte őket a mindenre elszánt lányoktól, akik meg akarták szerezni maguknak a félénk srácokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való