KERESÉS search-close

légtornász

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "légtornász"

Gáspár Laci és Sztarenki Dóri rúdtáncosnak áll?

A rúdtáncos és légtornász produkciók láttán az egyetlen női zsűritagnak is megjött a kedve, így lehet, hogy órát vesz a versenyzőktől.

Hogyan él Las Vegasban Tokár József légtornász?

A világ leggrandiózusabb cirkuszában Supola Zoltán helyét egy szintén magyar artista, Tokár Józsi vette át. Bemutatjuk, hogyan él Józsi, aki ellentétben Zoltánnal, tíz éves kora óta arra vágyott, hogy a Cirque Du Soleil-be dolgozhasson. Az 1800 fős színházteremben nincs lehetetlen és nem is lehet.

HÁTBORZONGATÓ: Videóra vették, ahogy lezuhan a légtornász

Éppen elkezdené a produkcióját az artista, amikor a kötél elszakad, és a fiatal nő a mélybe zuhan – a balesetet egy magyar cirkusz előadásán vették videóra szombaton délután a romániai Vajdahunyadon. Látszik, a fiatal légtornászt nem sokkal korábban emelték fel a sátor legmagasabb pontjára, nagyjából 5 méter magasból zuhant a porond közepére. A teljes riport megnézhető: ITT.

A Barátok közt színésznője szembenézett a legnagyobb félelmével!

Nagy Alexandra a Szenzációs Négyes műsorában már bebizonyította, hogy a félelmeit legyőzve is képes a magasba légtáncolni – a hétvégén pedig a Magyar Nemzeti Cirkuszban teltház előtt debütált.

Csúcsra jutott Aleska!


szerző:
2018.10.26. 05:00
Csúcsra jutott Aleska!

Már tavaly megállapítottuk Aleskáról, hogy sosem unatkozik, hiszen már akkor festett, színészkedett, és tanított is. Emellett egy évvel ezelőtt az egyik hétvégén pedig csúcsra jutott, vagyis Európa-bajnok lett a szlovákiai légtorna EB-n, ahol közel 200-an indultak. Mindezt úgy, hogy akkor még csak 4 éve űzte a sportot.

Aleskával ilyen még nem történt!

Egy évvel ezelőtt azt mesélte a Fókusz stábjának, hogy rengeteg dolgot művel egyszerre: éppen festett, tanított és színészkedett is. Mindeközben azt is elmesélte, hogy Európa-bajnok lett a szlovákiai légtorna EB-n, ahol közel kétszázan indultak, de ezt úgy, hogy akkor még csak négy éve űzte a sportot.

Szörnyethalt a nézők előtt

Előadás közben lezuhant és meghalt a világ egyik leghíresebb cirkusza, a Cirque du Soleil légtornásza. A 38 éves Yann Arnaud, a társulat egyik legtapasztaltabb artistája négy méteres magasságból zuhant a színpadra, miután a kötél kicsúszott a kezéből.

Cirque du Soleil : Előadás közben lezuhant és meghalt a légtornász

 Meghalt a Cirque du Soleil kanadai cirkusztársulat egyik légtornásza, miután egy floridai előadás közben a színpadra zuhant...

Aleska égbe emelt lábbal


szerző:
2018.01.05. 16:45
Aleska égbe emelt lábbal

Sáfrány Emese már évek óta megszállottja a légtornának. Instagram fotóin megmutatta negatív spárgáját, és a feje felé emelt lába is egyre lehetetlenebb szögben áll. Íme a látványos mozdulatok, amit otthon ki ne próbáljanak!

Aleska csúcsra jutott!


szerző:
2017.10.26. 17:20
Aleska csúcsra jutott!

Fest, színészkedik, és tanít, nem lehet azt mondani, hogy egy percig is unatkozna. Most hétvégén pedig csúcsra jutott. Európa-bajnok lett a szlovákiai légtorna EB-n, ahol közel 200-an indultak. Mindezt úgy, hogy csak 4 éve űzi a sportot.

Fókusz 2017-10-26


szerző:
2017.10.26. 17:20

Fókusz 2017-08-29


szerző:
2017.08.29. 17:20
Könnyes boldogság: Zsolti és Vivi üzeneteket kaptak otthonról

Miután a cirkusz héten a légtornászok lettek a legjobbak, a nézők megszavazták, hogy üzeneteket kaphassanak az otthoniaktól. Vivinek az apukája, Zsoltinak pedig a párja üzent. Zsolti könnyekkel Vivi pedig meglepetten fogadta az ajándékot.

Bemutatjuk a Villa Cirkusz társulatát!

Hétfőn kezdetét vette a Cirkusz hét. Peppinó egy hatalmas macskával érkezett a Villába, hogy bejelentse: a villalakók közül fogja kiválasztani a legjobbakat, ugyanis az ő társulata sajnos megszűnt. A lakók egész héten gyakorolnak Mentoraikkal, és teljes gőzzel készülnek a szombati előadásra! Lássuk, melyik lakót milyen szerepben látjuk majd a porondon!

 

Vivi arról álmodozik, hogy egyszer úgy szárnyal majd, mint Zsolti

Zsolti sikerként élte meg, hogy mindenkinek megmutatta, igenis megtudja tartani magát a levegőben. Vivi is arra vár, hogy ugyanolyan biztonságban érezze magát a levegőben, mint párja. Ő is póni akar már lenni.

Fókusz 2016-09-30


szerző:
2016.09.30. 17:25
Nincs tovább, szakítottak Aleskáék

Aleska az utolsó napsugarakat kihasználva, Olaszországban bolyongva igyekezett feledni a szakítás fájdalmát. Azt mondja ez mindkettőjük életében egy szükséges rossz, hogy a jövő mit tartogat számukra, azt egyelőre nem lehet tudni.

Sáfrány Emese még éjszaka sem áll le a tornamutatványokkal

„Mi mást is csinálnék alvás helyett hajnali fél 1-kor” - írta Aleska Instagram videója mellé. A megfontolt mozdulatokból egy kézenállást hajtott végre, aminek a vége egy könnyű bukfenc.

Aleska őszinte vallomása a múltjáról

Aleska Diamond nem rejti véka alá az érzéseit, amikor a múltról mesél. Vajon megbánta? Forgó Viktor riportja.

TITOK: Ezt még biztos nem tudtad Aleskáról!

A lány mesélt felnőttfilmes múltjáról, és arról, hogy mivel foglalkozott előtte. Olyan titkot is elárult, amit eddig csak kevesen tudhattak róla. 

Aleska megbánta, amit tett?


szerző:
2015.04.21. 14:49
Aleska megbánta, amit tett?

Aleska Diamond nevét ma még talán mindenki egy valamivel köti össze. A felnőtt filmezésről is nyíltan, tabuk nélkül beszél az interjúban. Aleska gyerekkorában színésznő és légtornász szeretett volna lenni. Most világbajnokságra készül. Azt mondja, a következő évben pedig szeretné megtalálni azt a férfit, aki a férje lehet. Forgó Viktor riportja.

Aleska Diamond lélegzetelállító mutatványt hajtott végre

A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja már gyerekkorában is légtornász szeretett volna lenni, nemrég pedig úgy döntött, megvalósítja az álmát.

Fókusz 10-06-15


szerző:
2010.06.15. 20:45
Fókusz 10-06-15

Fókusz: Megdöbbentő drámák az árvíz után. Fehérneműben csábítanak a Királynők. Motoros légtornász életveszélyes produkciója. Dzsingisz Kán utódai nálunk.

Motoros légtornász életveszélyes produkciója

Döbbenetes mutatvány! Harminc méter magasban, motorral egy kifeszített drótkötélen a kispesti Templom tér felett egyensúlyozott egy artista, miközben járművén felesége lógott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való