KERESÉS search-close

lúdtalp

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lúdtalp"

Napi Doktor: milyen a jó gyerekcipő?

Nagy dilemma a szülőkben, hogy amikor cipőt vásárolnak a gyermeküknek, vajon amellett, hogy elnyeri a tetszésüket, vajon jót tesz-e a gyerek mozgásszervi fejlődésének, nem túl lapos-e, tartja-e kellőképpen a bokáját, nem lesz-e lúdtalpas tőle, stb. Mire kell figyelni, mi a legjobb a gyereknek? Ebben volt segítségünkre Egyed Márta, a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társaságának elnöke.

8:08 – Minden reggel 15-05-05

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Napi Doktor: A lúdtalp tünetei és kezelése

A lakosság igen jelentős része szenved különféle lábpanaszokban. Dr. Börzsei-Knoll Veronika, ortopédus elmondta, hogy kiknél és miért alakulhat ki a lúdtalp, valamint mit tehetünk ellene.

Drágább szemüveg és járókeret

Az egészségügyi tárca csökkenti a gyógyászati segédeszközök támogatását.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való