KERESÉS search-close

lakás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lakás"

Zsarolással szereztek lakást

Zsarolással és fenyegetéssel szerzett meg egy lakást a gyanú szerint, és augusztus eleje óta negyed millió forintnyi közösköltség és vízdíjtartozást halmozott fel egy pár Borsodnádasdon. Az ózdi rendőrség a napokban fogta el őket, viszont a lakás jelenleg is az övék, mert a régi tulajdonos hivatalosan nekik ajándékozta. Az áldozatot azóta nem látták a környékbeliek.

Bayer Zsolt a budavári lakásszerzéseiről: mindenki rá van kényszerítve a törvénytelenségre

Mindenki rá van kényszerítve, hogy törvénytelenséget kövessen el, ezt mondta Bayer Zsolt fideszes publicista a budavári lakásszerzéseinek körülményeiről az azonnali.hu-nak. A békemenetek szervezője cserével jutott két lakáshoz is a várban, a cserébe adott ingatlant viszont később visszavásárolta. Bayer Zsolt azzal védekezett: fogalma sem volt arról, mit ír elő a lakástörvény, az ügyvédek utasításait követte.

Kivágta a szúnyoghálót, így jutott a házba a betörő

Kivágta a szúnyoghálót, így jutott az ablakon keresztül a lakásba egy betörő Miskolcon. A család közben aludt, csak reggel vették észre, hogy kirabolták őket. A Híradónak nyilatkozó biztosítási szakember szerint gyakori, hogy a rablók akkor törnek be, amikor a család otthon alszik. A betörések száma ugyan csökkent az elmúlt években, a biztosítók azonban évente több mint egymilliárd forintot fizetnek ki a károsultaknak.

Luxusingatlanokat, több tízmilliós terepjárókat és még egy hajót is zár alá vettek az adónyomozók

Luxusingatlanokat, több tízmilliós terepjárókat és még egy hajót is zár alá vettek az adónyomozók egy csalással gyanúsított társaság tagjaitól. A másfél milliárd forint értékű vagyonra - a NAV szerint - a bűnszervezet tagjai úgy tettek szert, hogy munkásszállásokat üzemeltettek, lakásokat és üzleteket adtak ki, de a bevétel egy részét eltitkolták. A szervezet vezetői 16 évre is börtönbe kerülhetnek.

MENEKÜLÉS A TŰZ ELŐL: Kidobta öccsét az ablakon, majd utánaugrott

Az ablakon keresztül menekült egy testvérpár a tűz elől Franciaországban. Az idősebb fiú először kidobta 3 éves öccsét az ablakon, majd ő is a mélybe vetette magát. Szerencsére egyikük sem sérült meg, de füstmérgezés gyanújával kórházba szállították őket.

Több mint 100 család bukhatja el a lakását Veresegyházon

Több mint száz család bukhatja a lakásra befizetett tízmillióit és a lakását is Veresegyházon. Ezt mondta a károsultak egy részét képviselő ügyvéd, miután az RTL Híradó megtudta: elárvereznek két veresegyházi lakóparkot. Azokban szinte valamennyi lakást eladták már. Sok vevő a teljes vételárat kifizette. A lakóparkokat ugyanaz az építési vállalkozó építette. A hozzá köthető cég több mint 2 milliárd forint hitelt vett fel, amit nem törlesztett.

Vince szó nélkül kidobja Alizékat

Krisztiánék megtalálták azt a megoldást, amivel talán elkerülhetik az anyagi csődöt, csakhogy egy dologra nem gondoltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való