KERESÉS search-close

lakótárs

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lakótárs"

Lakótársat kapott Csülök, a szegedi orrszarvú

Lakótársat kapott a Szegedi Vadaspark kétéves orrszarvú kölyke Csülök. Akeno Angliából érkezett csütörtök este. Bár elfáradt a kétezer kilométeres út alatt, mégis nagyon nyugodtan vette birtokba új otthonát és ismerkedett meg új gondozóival. A vadasparkban arra számítanak, hogy gyorsan összebarátkozik a két fiatal bika és néhány napon belül már közösen engedhetik ki őket a külső kifutóba.

AKENO: Így érkezett meg Szegedre Csülök lakótársa

Mintha minden nap utazna több mint 2000 kilométert, olyan magabiztossággal lépett ki a szállítóketrecből a hatalmas állat. Először körbeszimatolt, majd lassú, nyugodt léptekkel indult meg új otthona felé. Hogy egy kicsit gyorsabb ütemben lépkedjen, a vadaspark igazgatója almával csalogatta méterről méterre előrébb. Így alig pár perc alatt és problémamentesen vehette birtokba új kifutóját Akeno.

Újabb részletek a miskolci gyilkossággal kapcsolatban

Újabb részletek derültek ki az egy héttel ezelőtti miskolci gyilkossággal kapcsolatban. A rendőrség egy 26 éves férfit fogott el még kedden. A gyanú szerint közös italozás után támadt lakótársára, akit többször megszúrt, majd a holttestét ágyneműbe csavarta és kútba dobta. A gyanúsított mindent tagad, de a bíróság elrendelte letartóztatását. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, akár tizenöt évet is kaphat.

 

Egész éjszaka ütötték és rugdosták áldozatukat

Egész éjszaka rugdosták és ütötték áldozatukat, kedden letartóztatták a két komáromi férfit. Ahogy arról Híradónkban is beszámoltunk, egyikük vasárnap hívta a mentőket és a rendőröket, hogy lakótársuk meghalt. Az ügyészség szerint a 60 év körüli áldozat már 4 nappal korábban elhunyt. Úgy tudjuk, társai egy szőnyegbe tekerték a holttestét. Az ügyészség szerint a gyanúsítottak nem először követtek el bűncselekményt, most halált okozó testi sértés miatt nyomoznak ellenük.

 

Halálra verte lakótársát egy férfi Balatonfűzfőn

Halálra verte lakótársát egy férfi Balatonfűzfőn. Az udvaron esett neki áldozatának, aki olyan súlyosan megsérült, hogy nem sokkal később meghalt. A gyilkost később elfogták a rendőrök, mindent bevallott. Úgy tudjuk: a ház körüli munkákon vesztek össze, ezután történt a tragédia. A bíróság délután letartóztatta a gyanúsítottat.

Mit tegyek? A barátnőm utálja a házimunkát

Alexet teljesen kiborítja lakótársa lustasága, aki egyáltalán nem veszi ki a részét a takarításból. A fiú most egy tervet eszelt ki a megoldásra. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Alex titkos videófelvétellel buktatta le barátnőjét

A tanácstalan fiúnak bizonyítéka is van lakótársa lustaságára. Íme! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szilárd mindenkit befogad a lakásába?

Szeverin után Mirkó is kapott egy ágyat Szilárd lakásában. Vajon elég lesz egy ekkora kecó hármójuknak?

Férj vagy lakótárs?


szerző:
2018.07.26. 18:00
Férj vagy lakótárs?

Niki már egy évtizede együtt van a párjával, ám az utóbbi években eltávolodtak egymástól. Sőt, a nő néha úgy érzi, mintha csupán lakótársak lennének…

Bizarr hangok szűrődnek át a szomszédból…

Dani egy hátitáskával érkezett a stúdióba, hiszen a lakótársát, Gergőt „tervezi kipaterolni”. A fiú ugyanis teljesen megváltozott, mióta belépett egy gyülekezetbe, ráadásul újdonsült barátaival gyülekezeti dalokat énekelnek a lakásban, a szomszédok nem kis bosszúságára…

Bartha Zsolt: „Szeretnék mindent jóvátenni!”

Tóbiás az egyedüli támasza Zsoltnak, aki ennek ellenére csúnyán becsapta…

Kati és Anikó a Paradicsomban?

Katalin és Anikó anno egy-egy iszogatás alkalmával már közelebb kerültek egymáshoz, Kati viszont teljesen belehabarodott barátnőjébe. A szerelmes lány ádámkosztümben érkezett a stúdióba, és bármit megtenne azért, hogy meghódítsa Anikót.  

Nem hiszitek el, hogy ki költözik be Peller Annáékhoz!

Pimasz Úr, pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon ezúttal a 2016-os ősz Nyerő Párosánál Peller Annánál és Mikikénél vendégeskedett, akikkel a játék óta tartják a kapcsolatot. Pilisvörösvári otthonukba nyertünk bepillantást, ahol feltűnt kicsi lányuk is, aki még tánctudását is megcsillogtatta.

Barni: „Ha alszol, elcsorgatom rajtad a nyálam”

Barni régóta szerelmes lakótársába, Bélába, aki úgy elbűvöli, hogy még a fiú „nyála is kicsordul”, amikor néző őt alvás közben. Barni a jövőben nővé szeretné operáltatni magát, és gyereket is szeretne szülni a két gyermekes apukának.

Vivien két vasat tart a tűzben?

Zoltán a Viviennel való kusza kapcsolatát szeretné rendezni. A párnak rengeteg közös programa volt együtt, ráadásul lakótársak is, de „egy-két apróságon” kívül semmi komoly nem volt közöttük. Zoli mégis többet szeretne a lánytól, aki nem kis titkot árul el magáról…

Mit keres egy alsónadrág a mikrohullámú sütőben?

Félix és Csongor úgy érzik, már nem tudnak együtt élni új lakótársukkal, Leóval. A fiú rendetlensége kicsapta náluk a biztosítékot, és hiába figyelmeztették őt, nem hallgatott rájuk. Leo ráadásul alkalomadtán varázslógyűléseket rendez, ahova akár 50 embert is meghív. A fiúknál betelt a pohár, és elhatározták: kidobják barátjukat!

Story Extra 2017-05-05


szerző:
2017.05.05. 16:55
A Barátok közt Balogh Nóráját így még nem láttuk soha!

Az ügyvédnő sosem volt az a meghunyászkodó típus, az igazságért mindig kiállt, és ha kellett szembenézett a legrémisztőbb ellenféllel is, de ennyire még sosem kelt ki magából, mint a hat évvel ezelőtti szituációban. Az épp aktuális „lakótársát” kellett egy kicsit helyretennie. Nóra először igen udvariasan kezdte, szépen szólt oda Mártának, aki úgy viselkedett, mint aki nem érti, mit mondanak neki. Aztán Balogh Nóra kifakadt... 

Megkínozták lakótársukat

11 napig tartották bezárva és kínozták lakótársukat brutális fiatalok egy szegedi lakásban. A kegyetlenkedés miatt hárman kerültek előzetes letartóztatásba a hétvégén, Híradónk úgy tudja, egyikük egy 17 éves lány. A fiatalok szeptembertől laktak együtt, először még elengedték dolgozni albérlőtársukat, később viszont úgy döntöttek, bezárják. 11 napig verték, szurkálták és alázták a velük lakó fiatal férfit.

Agyonverte főbérlőjét, de nem sokra emlékszik

Agyonverte lakótársát egy férfi a Pest megyei Örkényben. Egy 32 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy hajnalban úgy megverte 62 éves lakótársát, hogy sérüléseibe belehalt. Úgy tudjuk, a gyilkos kábítószert fogyasztott, és alig emlékszik arra, amit tett. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. Már többször volt büntetve.

Máté elárulja Szabinának Evelin gyenge pontját

Máté egy érzelmes szerelmi vallomással megnyugtatja Evelint, amikor azonban szerelmesen visszatérnek az albérletbe, Máté nagy hibát követ el, mert mesél Szabinának Evelin féltékenykedéséről.

Elvérzett az idős asszony


szerző:
2016.05.18. 18:00
Elvérzett az idős asszony

Egyetlen késszúrással gyilkoltak meg egy nyugdíjas asszonyt kedd este Derecskén. Az özvegy egy 41 éves nővel élt együtt a családi házban. A rendőrség őt gyanúsítja a gyilkossággal. Szerintük ittasan valamin összeveszhettek, majd a nő hirtelen kést rántott és combon szúrta az asszonyt.

Előző rész (2015. november 25.)

Megbarátkozik László az új lakótárssal? Mit szól Zsolt a Fasírt által Rudinak felajánlott munkához? Beletörődik Ludwig, hogy Ágnes nem akar tőle gyereket?

Előző rész (2015. november 9.)

Ludwig tovább fenyegeti Róbertet Ottón keresztül. Vali egyre inkább rátelepszik Lászlóra. Krisztián és Rudi egyre nehezebben viselik Alizt, mint lakótársat.

Következő rész (2015. november 9.)

Ludwig tovább fenyegeti Róbertet Ottón keresztül. Vali egyre inkább rátelepszik Lászlóra. Krisztián és Rudi egyre nehezebben viselik Alizt, mint lakótársat.

Éjjel-Nappal Budapest 15-09-02

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi a fejébe veszi, hogy Pétertől, az egyéjszakás kalandjától esik teherbe, aztán majd Joe-val neveli fel a gyereket. Beállít Péterhez, és lefekszik vele, miután gondoskodott róla, hogy az óvszer megsérüljön. Ezalatt Joe nem tud tovább ellenállni Viola csábításának, és lefekszik a lánnyal. Amikor Barbi elmegy a boksz-klubba, és rajtakapja őket, egy világ dől össze benne.

Éjjel-Nappal Budapest 15-09-01

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi sajnáltatja magát a tegnapi katasztrofális randija miatt. Mivel a többi lakótárs nem tudja, vagy nem akarja őt felvidítani, Joe készségesen felajánlkozik, mégpedig úgy, hogy elviszi Barbit bokszolni. A boksz-klubban aztán (Barbi szerint) egy percig közel kerülnek egymáshoz, azonban Viola megzavarja a pillanatot.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-31

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi reggel ki akarja csempészni Pétert a lakásból, aki immár másodszor is nála aludt, de lebukik Lali és a lakótársak előtt. Mindenki azonnal arra gondol, hogy Barbi csak spermaszerzésre akarja használni Pétert, Barbi azonban felháborodottan utasítja vissza ezt a feltételezést. Péter újra randira hívja Barbit, aki biztos benne, hogy a fiúnak komolyak a szándékai.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-28

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi nem bírja nézni, ahogy Regina Gréta miatt szenved, ezért elhatározza, hogy egy zumba órával fogja elterelni a barátnője figyelmét – Reginának azonban semmi kedve hozzá, és durván elküldi Barbit. Amikor Regina mégis meggondolja magát, Barbi azonnal túlzásba is viszi, és össze akarja hozni a jóképű Péterrel. Joe reggel megrémül, amikor meglátja Viola kékre vert szemét.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-27

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel lesz Alexa rádiós interjúja az új daláról, de Alexa még mindig bizonytalan, hogy továbbra is folytassa-e a karrierjét, mivel attól tart, hogy akkor örökre elveszítheti a fiát, Bencét. A kezdeti nehézségek ellenére azonban Robinak és Bécynek a rádióban sikerül rábeszélni Alexát arra, hogy interjút adjon. Alexa jól szerepel, és még érzelmesen köszönti a fiát is.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-26

Éjjel-Nappal Budapest: Miután Bécy előző nap pénzt kínált Bence nevelőszüleinek, Alexa megharagudott Bécyre, és Robinál aludt. Nagyon maga alatt van, de Robinak sikerül őt meggyőznie, hogy újra próbáljon meg beszélni Katalinnal és Jánossal. Ám a nevelőszülők újra visszautasítják Alexát. Reggel Regina izgatott, mert az új kiszemeltjével lesz randija.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-25

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa a Bence szüleitől kapott ultimátum után szilárdan elhatározza, hogy feladja a zenei karrierjét. Bécy teljesen ledöbben: nem dobhat el mindent, pont most, amikor már hamarosan megjelenik a dala! Ám amikor Alexa megmakacsolja magát, Bécy úgy dönt, ő maga veszi a kezébe a dolgokat. Pénzt ajánl az örökbefogadó szülőknek azért, hogy ne kényszerítsék Alexát arra, hogy adja fel a karrierjét.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-24

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa reggel nagyon le van törve, attól tart, hogy Katalin tényleg meg fogja tőle tagadni, hogy láthassa Bencét. Mikor Barbival is összeveszik emiatt, felkeresi Katalint a panzióban, hogy kérdőre vonhassa. A beszélgetés során beigazolódnak Alexa félelmei: Katalin azt akarja, hogy Alexa változtasson az életmódján, és adja fel zenei ambícióit.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-19

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa iszonyúan örül, amikor váratlanul kiderül, hogy meglátogatja a kisfia, Bence. Hogy minél több időt tölthessen a kisfiával, Alexa egy hirtelen ötlettől vezérelve meghívja nevelőszüleit Bécy albérletébe. Ott, mint mindig, zajlik az élet, ráadásul Bécy még megmutatja Alexa klipjét is, ami Bence nevelőszüleinél felháborodást vált ki. Evelin Marci rajzai között felfedez egy közös képet a fiúról és Anikóról, amikor még boldogok voltak. Mivel Marci nem akar az exéről beszélni, Evelin Reginánál kérdezősködik.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-18

Éjjel-Nappal Budapest: Lali reggel eldönti, hogy visszahozza Gábort Budapestre, hogy meggyorsítsa Emese kiköltözését az albérletből. Mivel senki nem akarja elkísérni a lakótársak közül, Lali kénytelen-kelletlen Maját viszi magával. Azonban már az első benzinkútnál ellopják a halottas kocsit, és Lali Maja nélkül stoppol tovább. Egy leánybúcsús csapat veszi fel, akik beöltöztetik a fiút, majd kiteszik egy kisboltnál. Lalinak hercegnőnek öltözve kell visszamennie az albérletbe.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-17

Éjjel-Nappal Budapest: Lali túl sokat akar mutatni Emese előtt, s kitalálja, hogy nagy közönség előtt fog olvasni a nemrég megjelent könyvéből. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozza magát. Az egyik téren spontán mégis sikerül neki néhány érdeklődő embert maga köré csalogatni, akik közül Péter, az egyik régi rajongója felismeri őt Csóró Laliként. Lali nehezen tudja lerázni a srácot, ezért nem marad más választása, mint beavatni Pétert a fogadásba, hogy minél előbb eltűnjön. Péter azonban véletlenül elárulja Lalit Emese előtt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-14

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Lali ráerőszakolja magát Reginára és Grétára a randevújukon és Emesével együtt elkíséri őket strandolni. Regina azt javasolja Lalinak, hogy felejtsék el a fogadást, ám Lali makacskodik: úgy gondolja, hogy Regina csak fél attól, hogy veszíteni fog. Reggel Alexa megmutatja a többieknek az új művészi énjét, Lexy és meglepődik, amikor Bécy hirtelen videót akar forgatni vele. A forgatás helyszínén vitatkozni kezdenek, mivel Bécynek más elképzelése van Alexa imázsáról, és egy szexi ruhát hoz Alexának, amivel Alexa nem nagyon tud azonosulni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-13

Éjjel-Nappal Budapest: A mai napra lakóválogatás van betervezve, hogy ideiglenes bérlőt találjanak Gábor helyére. Lali természetesen kézzel-lábbal tiltakozik. Végül a lakók Lali feje fölött döntenek az életvidám Misi mellett, ő pedig durcásan közli, hogy a saját szakállára visszahozza Gábort Erdélyből. Miután azonban kap egy fejmosást Gábortól a telefonban, kénytelen elvetni az ötletét. Mióta Robi váratlanul megcsókolta őt, Dávidra nagy nyomás nehezedik, hogy feltétlenül bebizonyítsa, hogy neki csak a nők jönnek be.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-12

Éjjel-Nappal Budapest: Lali repked a boldogságtól. Ma végre visszatér a legjobb haverja, Gábor Budapestre! Legnagyobb megdöbbenésére azonban Gábor az utolsó pillanatban lemondja. Gerincsérv-problémái adódtak, ami miatt még egy darabig Erdélyben kell maradnia. Gábor arra kéri a lakótársait, adják ki a szobáját, mivel sürgősen pénzre van szüksége, de Lali tiltakozik. Joe meg van győződve róla, hogy a mai bokszklub megnyitó sikeres lesz, de aztán kiderül, hogy Richárd nem tud bokszolni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-11

Éjjel-Nappal Budapest: Dávid teljesen zavarodott a drag queen parti utáni reggelen, mert Robi az éjszaka megcsókolta. Amikor aztán először fut össze Robival, keményen beszól neki és hirtelen felindulásból úgy dönt, kerülni fogja őt. Ám Regina keresztülhúzza a terveit, amikor átjön reggelire, hogy megnézze Dávid albérletét. Reggel Miri meggondolatlan kijelentést tesz a srácok albérletében, aminek következtében óriási balhé tör ki. Végül Drex önként kiköltözik. Miri próbál Milánnál és Karesznél közvetíteni, először sikertelenül.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-10

Éjjel-Nappal Budapest: Regina és Lali már reggel kölcsönösen felheccelik egymást a fogadásukkal: Lali biztos benne, hogy a nap folyamán meg fogja találni élete szerelmét. Ám amikor Lali nem sokkal később bemutatja a felbérelt „barátnőjét”, Regina átlát a szitán. Joe reggel keresi az alkalmat, hogy beszélhessen Mikivel, mert el szeretné simítani a tegnapi nézeteltérésüket, ám nem jár sikerrel. Mikor később Joe belecsöppen egy balhéba, amely két utcagyerek, valamint Matyiék között tör ki az utca kellős közepén.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-07

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Dávid kissé frusztrált, mivel előző este Kristóf csábította el Robi testvérét, Monát. Később még el kell mennie egy fényreklámért, amit internetes aukción vett az albérletbe. Robi ajánlkozik, hogy elkíséri. Dávid rájön, hogy Robi egész jó fej, de ezzel vége is a dolognak, mert amikor visszaérnek az albérletbe, és összetalálkozik Robi egyéjszakás kalandjával. Reggel Regina és Lali összevesznek a fürdőszobában. Lali Regina fejéhez vágja, hogy mindez a lány szexuális frusztrációja miatt van.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-06

Éjjel-Nappal Budapest: Dávid reggel szeretne egy randit kérni Monától, de miután sikertelen az igyekezete, elmegy Robival velneszezni. Dávid ezt a helyzetet arra akarja kihasználni, hogy kikérdezze Robit a nővéréről, Robi azonban megint megpróbálja lebeszéli Dávidot Monáról. Dávid megbántódik, mert azt hiszi, hogy Robi nem tartja őt elég jónak a húgához. Alexát teljesen kikészítik a Bécy által szervezett táncpróbák, úgyhogy nehéz szívvel feladja az egészet.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-05

Éjjel-Nappal Budapest: Dávidnak és Kristófnak majd’ kiesik a szeme, amikor megismerkednek a helyes Monával, aki eljött meglátogatni a testvérét, Robit, és néhány kellemes napot szeretne eltölteni a városban. Dávid és Kristóf azonnal versenyezni kezdenek egymással. Eleinte úgy tűnik, hogy Dávid a nyerő, viszont hamar kiderül, hogy Dávid iszonyatosan idegesíti Monát. Bécy szexi színpadi koreográfiát szeretne Alexa számához, de Alexa teljesen elutasító: ő csak énekelni szeretne, anélkül, hogy a középpontba kerüljön a teste.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-04

Éjjel-Nappal Budapest: A tegnapi hoszteles kirándulás kudarca után Evelin már ott tart, hogy bedobja a törülközőt. Marci minden igyekezete ellenére, hogy nyaralós hangulatba hozza magukat, úgy tűnik, hogy minden összeesküdött ellenük. Később azonban Marcinak támad egy ötlete, mivel tudná meglepni Evelint, és emiatt kényszerűségből azt hazudja, hogy sürgősen vissza kell mennie a tetoválószalonba. Evelin azonban rájön a hazugságra és már el akarja küldeni Marcit a fenébe, amikor az hawaii hangulattal lepi meg őt otthon.

Éjjel-Nappal Budapest 15-08-03

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Marci és Evelin nem tudják úgy tölteni a napjukat, ahogy szeretnék, és váratlanul úgy döntenek, hogy elutaznak, és együtt töltenek egy romantikus estét. Marci gyorsan foglal egy szobát, Evelin pedig kierőszakolja Bécynél, hogy szabadságot vehessen ki. Ám a hotelba megérkezve semmi nyoma a romantikának: Marci hibát követett el. Reggel Barbi dacosan elhatározza, hogy saját maga keres egy lehetséges apát a gyermekének.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-31

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel még mindig mérges, mert nem tudott Maja miatt Evelinnel lefeküdni. Kristóf azt tanácsolja neki, hogy be kellene mesélni Majának, hogy ő és Evelin szakítottak. Ezek után Maja már biztos nem fog azon mesterkedni, hogy megakadályozza kettejük között a szexet. Alexa reggel még mindig teljesen rekedt, és Bécyt okolja ezért.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-30

Éjjel-Nappal Budapest: Maja hiába könyörög a lakók bocsánatáért, azok egyhangú döntéssel kihajítják az albérletből, mivel a Marci elleni viszketőporos akciójával már túlfeszítette a húrt. Joe szíve csak akkor lágyul meg, amikor Maja kétségbeesésében az apjához és Timihez fordul, mert nem tudja, hová menjen. Alexa nagyon izgatott, mert ma fogják felvenni a dalát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-29

Éjjel-Nappal Budapest: Miután Barbi egész éjjel gondolkodott, biztos benne, hogy mesterséges megtermékenyítést szeretne. Férfiak, és idegeskedés nélkül, csak ő és a kisbaba. Joe és többiek szerint ez egy őrültség, miért akarja Barbi ezt tenni magával? Marci reggel kap egy SMS-t Evelintől, hogy szívesen látná. Marci örül: végre eljött a nagy nap! Az első alkalom!

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-28

Éjjel-Nappal Budapest: Marci és Evelin együtt akarják tölteni a napot, és közben először feküdnének le egymással. Bécy azonban keresztülhúzza a számításaikat, amikor közli, hogy most lehet beváltani Evelin szülinapi ajándékát, egy főzőtanfolyamot. Evelin kénytelen engedni Bécynek, de a tanfolyamon csúnyán összevesznek, és Evelin végül otthagyja Bécyt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-27

Éjjel-Nappal Budapest: Marci és Evelin immár egy pár, de eddig még vártak azzal, hogy lefeküdjenek egymással. Ma viszont úgy tervezik, hogy eljön a nagy nap. Az első próbálkozás a munka előtt az albérletben azonban nem jön össze, úgyhogy estére beszélnek meg randit. Lali erősen elhatározta, hogy nem eszik több édességet, és még a lakótársaival is fogadott erre. A tét kétheti takarítás.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-24

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel frusztrált, mert a tegnapi randin egy lépéssel sem jutottak tovább Evelinnel. Már lassan fel akarja adni, de Félix és Regina arra biztatják, hogy végre csináljon valamit, ahelyett, hogy a homokba dugja a fejét. Marci végül összekapja magát és mindent feltesz egy lapra. Reggel Milán még mindig határozottan véghez akarja vinni a tervét, és be akarja venni Bandit résztulajdonosnak. Karesz figyelmezteti Bandi miatt és ebben Drex is támogatja.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-23

Éjjel-Nappal Budapest: Milán reggel totál kétségbeesik a tartozásai miatt. Ám nem sokkal később felbukkan egy állítólagos támogató, egy Bandi nevű srác, aki azt állítja, hogy a lakóhajó rajongója, és meg akarja menteni a hajót. Milán reménykedni kezd, Karesznek és Mirinek azonban nem tetszik a dolog. Zsófi reggel egy rakás szerencsétlenség, nem tud tovább Budapesten élni. Ezért saját magán is meglepődve spontán elfogadja Kornél váratlan ajánlatát, hogy költözzön vele Stockholmba.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-22

Éjjel-Nappal Budapest: Alexa megtudja, hogy Evelin leghőbb vágya, hogy a családja körében ünnepelhesse meg a születésnapját, meggyőzi Bécyt és az albérlet tagjait, hogy váltsák valóra ezt az álmot. Alexa meghívja az ünnepségre Evelin anyját, Ilonát is, ám az összejövetel hamar botrányba torkollik. Reggel Zsófi úgy érzi, hogy két szék közt a padlóra esett. Egyrészt ott van Félix, aki választ vár tőle a kettejük jövőjével kapcsolatban, másrészt viszont ott van Kornél, aki ajándékokkal halmozza el.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-21

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor reggel örömmel jelenti be, hogy kapott egy pár hónapos masszőri állást egy erdélyi luxusszállóban – ez beindíthatja a karrierjét és egy csomó pénzt kereshet. Még ma este elutazik. Mindenki örül Gábor sikerének, csak Lali esik kétségbe. Ezért elmegy Marikához, akinek azt hazudja, hogy Gábor el akarja szöktetni Franciskát, ezért utazik Erdélybe. Zsófi egyre jobban kétségbeesik a két férfi közötti vívódása során. Mikor Félix felkínálja, hogy kezdjék újra, és költözzenek össze, Zsófi összezavarodva elmenekül.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-20

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel beállít a bírósági végrehajtó a srácok albérletébe. Karesz és Milán figyelmeztetik Drexet: ha nem talál ki gyorsan valamit, hogy pénzt szerezzen, kihajítják az albérletből. Karesz nem lelkesedik Drex mentőakciójáért. Bécy felszólítja Dávidot, hogy azonnal keressen egy új DJ-t a klubba. Amikor Evelin felajánlja Dávidnak, hogy bemutatja neki a barátját, Robot, aki kisegítheti őt, mint DJ, Dávid lekezelően lepattintja azzal, hogy ő inkább profikkal szeret együtt dolgozni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-17

Éjjel-Nappal Budapest: Miki és Szúnyog reggel hiába várják Joe-t a bokszklubnál, hogy felkészítsék őt az esti nagy meccsre, amin eldől a klub sorsa. Amikor Joe nem jelenik meg a klubban, felkeresik otthon, ahol rá kell jönniük, hogy Joe-t erős vesegörcs gyötri. Reggel Lali unszolására a lakók szavaznak Barbi albérletben maradásáról, Joe szavazatával Barbi megkaphatja Kristóf régi szobáját. Később Barbi a csalódott Ildikónak kell megindokolnia, miért is költözik az albérletbe.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-16

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Miki még úgy érzi, hogy jó esélye van megnyerni a harcot a bokszklubban. Hamar kiderül azonban, hogy a thai boksz nem az ő asztala. Szúnyog megjelenik az edzésen, aki korábban thai boksz-edző volt, és megerősíti, hogy Miki nem fog nyerni. Szúnyog szerint Joe lenne a megfelelő választás. Joe először nem akar profi mérkőzésen szerepelni, de végül sikerül meggyőzniük. Reggel Marci kikönyörgi Mike-nál, hogy adjon neki még egy esélyt, és hadd menjen vele Amszterdamba, hogy ott tanuljon portrétetoválást.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-15

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel számon kérik Joe-t a lakótársai, hogy miért hagyta ott tegnap a munkáját. Attól tartanak, hogy Miki megint rossz útra viszi. Ám Joe nem törődve a megjegyzésekkel, megint Mikivel indul el a városba, aki nagy meglepetést akar neki mutatni. Miki meg akar venni egy bokszklubot, és Joe-val, mint ügyvezetővel csúcsra akarja futtatni. Marci reggel újra megpróbálja Evelinnel helyrehozni a dolgokat, de a lány elküldi. Erre Marci a kollégáin és a tetováló szalon vendégein tölti ki a haragját.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-14

Éjjel-Nappal Budapest: Joe a kanapén ébred másnaposan, előző este megint Mikivel bulizott. A lakótársai nem hagyják szó nélkül, hogy Joe folyton bulizik és piál. Joe-t idegesítik a megjegyzéseik, és végképp elege lesz, amikor Marci még a munkára is beszól. Végül miközben edzést tart két nőnek, besokall, és otthagyja az állását. Zsófi nem szeretné, ha Félix azt hinné, hogy hazudik, és ezért megkéri Kornélt, hogy mondja el Félixnek az igazat: soha semmi nem történt köztük.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-13

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Regina tanúja lesz egy vitának Zsófi és Félix között, és megtudja, hogy Zsófi és Félix már nincsenek együtt. Amikor Félix elmondja Reginának, hogy Zsófi hagyta, hogy egy idegen férfi fizessen neki a szexért, Regina kárörvendően reagál. Félix megbántódik és egy hatalmas vita alakul ki. Regina aggódik és végül Karola lakásában sikerül kibékülnie Félixszel. Bori, akinek már pár napja viszonya van Danival, egyre inkább tudatára ébred, hogy valódi érzelmeket táplál a fiú iránt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-10

Éjjel-Nappal Budapest: Bécynek nem sikerül a lakásajánlattal visszacsábítani Dávidot a klubba. Szorult helyzetbe kerül, mivel a klubban dolgozók sztrájkkal fenyegetőznek. Bécy ezért ráveszi Marcit, beszéljen Dáviddal. Marci szembesíti Dávidot a hibáival. Dávid belátja, hogy Marcinak igaza van, és megkeresi Bécyt. Karesz dühös, mert Milán eladta a hajót Somának. Karesz harcolni akar a hajóért, ezért felkeresi Somát a bárjában, ahol azt hiszi, sikerült megszereznie az aláírt szerződést. Kicsivel később azonban rádöbben, hogy csak egy másolatot sikerült ellopnia.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-09

Éjjel-Nappal Budapest: Joe akarata ellenére hagyja magát rábeszélni, hogy Mikivel töltse a napot a motoros kocsmában. Gyorsan leesik neki, hogy Mikinek tervei vannak. Újra ő akar a motoros banda vezetője lenni, ezért a kocsmában felrázza az elpuhult társaságot. Dongónak nem tetszik Miki akciója, veszekedni kezdenek. Bécy nem akarja bevallani magának, hogy szüksége van Dávidra a klubban, de Dávid is makacskodik. Ugyan elárulja Bécynek, hogy nem jött össze a berlini munka, nem mutat érdeklődést az iránt, hogy visszakapja a régi munkáját.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-08

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Dávid bejelenti a lakótársainak, Zsófinak és Kristófnak, hogy nem megy Berlinbe, amit ők örömmel fogadnak. Azonban nem sokkal később megjelenik Dávid főbérlője és ragaszkodik a szerződésük azon rendelkezéséhez, ami szerint Dávid lemondott a felmondási időről. Ez alapján Dávid még ma költözzön ki. Amikor reggel Alexa megint a hangja és a dal miatt problémázik, Bécy úgy dönt, beszél a producerrel és meggyőzi, hogy írjon egy új dalt Alexának, ami jobban illik hozzá.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-07

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Dávidot felhívja telefonon a berlini klub igazgatója, Caspar Reinfeld, mert találkozni szeretne Dáviddal egy állásinterjúra. A klub munkatársai cikizik Dávidot a rossz némettudása miatt, de Dávid nem hagyja magát eltántorítani. Később Dávidnak meglepően jól megy a beszélgetés Casparral. Zsófi reggeli közben kap egy borítékot, benne 3 millió forinttal. Ugyan Zsófi nem érti, miért fizet Kornél olyasmiért, ami meg sem kapott, mégis kifizeti a pénzből Norbit anélkül, hogy Félixet tájékoztatná erről.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-06

Éjjel-Nappal Budapest: Norbi reggel megfenyegeti Zsófit és Félixet, hogy mihamarabb meg akarja kapni a pénzét. Félix biztonságban akarja tudni Zsófit, és megpróbálja kiszöktetni a városból, de Norbi megakadályozza, és közli Zsófival, hogy figyeli. Zsófi annyira bepánikol, hogy ráveti magát az egyetlen menekülési lehetőségre: el akarja fogadni Kornél ajánlatát. Dávidnak az agyára megy Bécy zsarnokoskodása, és ezért nagyon örül, amikor felhívja a berlini barátja, és váratlanul munkát kínál neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-03

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel felkeresi Evelint, beszélni akar vele. Azonban Evelin azt mondja, hogy csak akkor akarja látni Marcit, ha már teljes bizonyossággal meg tudja mondani, hogy mi volt közte és Maja között. Marci ezt követően megpróbálja Karolával rekonstruálni az estét és belemegy abba is, hogy meditáljon Krisztiánnal – mindezt eredmény nélkül. Lalit teljesen lázba hozza a könyve várható megjelenése, amely megünneplésére egy könyvkereskedésben tartott sajtótájékoztató és felolvasás kíséretében kerül sor.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-02

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel megrémül, amikor meglátja Maját maga mellett az ágyban, attól tart, hogy részegen véletlenül megcsalta Evelint. Regina figyelmezteti Marcit, hogy beszélnie kell a barátnőjével, ha már ezt a hibát elkövette. Marci belátja, hogy el kell mondania Evelinnek az igazat és el is határozza, hogy megteszi. Barbi reggel másnaposan kijön Regina szobájából és azonnal összetalálkozik Joe-val. Nagyon kellemetlenül érzi magát a tegnapi beszólása miatt, de nem akarja Joe-val tisztázni a helyzetet.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-01

Éjjel-Nappal Budapest: Maja és Kristóf a reggelinél összevesznek, mert Kristóf a többiek előtt azt állítja, hogy Maja Marciba szerelmes. Maja hatalmas hisztit csap, és Miki is Maja mellé állnak. Kristófnak végleg elege lesz, és kiköltözik az albérletből Dávidhoz. Marci tisztázni akarja Majával a történteket, és egyértelműen elmondja neki, hogy ő Evelint szereti. Zsófi és Félix amiatt, hogy Félixet előző nap összeverték, nagyon bizonytalanok és félnek. Zsófi el akar menni a rendőrségre, de Félix ezt megtiltja neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-30

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Maja nehezen bírja elviselni Marci és Evelin bimbózó szerelmét, és kétségbeesetten az apjához rohan tanácsért. Miki azonban buzdítja: harcoljon Marciért. Mikor kiderül, hogy a napot Marci és Evelin a strandon akarják tölteni, Maja váratlanul csatlakozik hozzájuk Kristóffal. Alexa a dala feléneklésénél harcol a szöveggel, ezért Bécy jelzi a producernek: a dal nem megfelelő Alexa számára! A producer azt ajánlja, hogy vegyenek fel egy sima elektro számot, amit egy nagy színpadi show-val lehetne összekötni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-29

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Marci gyanút fog, amikor sms-t kap Evelintől. A lány betegségre hivatkozva lemondja a tetoválásra megbeszélt időpontot. Marci úgy dönt, hogy felkeresi Evelint. Hamar rájön, hogy a lány csak úgy tesz, mintha beteg lenne. Ám amikor Evelin egy félreértést követően bevallja, hogy szerelmes belé, Marci ledöbben. Amikor minden lakótárs kijelenti, hogy nem akar fotózkodni Lali könyvének a kedvéért, Lalinak az az ötlete támad, hogy a régi lakókat szervezi be erre.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-26

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Milán szeme előtt még mindig csak egyetlen ellenség képe lebeg: Drex! Karesz megszervez egy látogatást Milán szüleihez, ahol felébred Milánban a vágy, hogy bosszút álljon Izabellán. Később a színjátszó tanfolyamon leégeti Izabellát azzal, hogy tönkreteszi a ruháit, amiket ő vett neki. Reggel Joe keményen felébreszti Lalit, de szerencsére kiderül, hogy amíg ő átaludta az éjszakát, a lakótársai befejezték a kéziratát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-25

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel a srácok azon tanakodnak, hogyan mászhatnának ki mihamarabb az adósságokból. Drex azt javasolja, hogy este árverezzenek el mindent, amit vettek. Milán azonban még mindig vigasztalhatatlan, amiért Izabella elutasította, és még egyszer kérdőre vonja a lányt. Izabella bevallja neki, hogy csak kihasználta. Lali teljesen ki van készülve reggel. Másnap kell leadnia a könyve kéziratát, és még nagyon sok mindent kell csinálnia. Hogy fog mindennel végezni?

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-24

Éjjel-Nappal Budapest: A srácok a szállodai lakosztályukban ébrednek reggel. Milán még mindig sikertelenül próbálja ágyba vinni Izát. Drex felhívja Kareszt, így Milán és Iza kettesben maradhatnak. Karesz a lakóhajóra siet, ahol Drex felhívja a figyelmét arra, hogy zárolták a hitelkártyájukat. Amikor Maja reggel megtudja, hogy Dávid születésnapi partija Bécynél lesz, attól tart, hogy Marci és Evelin találkozhatnak és kibékülhetnek egymással. Mindent elkövet, hogy ezt megakadályozza.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-23

Éjjel-Nappal Budapest: Milán már korán reggel majdnem megőrül a vágytól, mert ma lesz a nagy nap – mára ígérte meg neki Iza, hogy lefekszik vele. Cserébe Milán rendelt egy limuzint, ami elviszi őket egy luxusszálloda lakosztályába. Karesznak ez egyáltalán nem tetszik. Simon reggel ismét zaklatja Dorinát, amire a lány durván reagál. Balu viszont átlát rajta és elmondja neki, hogy minden jel arra utal, hogy még nem zárta le a dolgot a volt barátjával.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-22

Éjjel-Nappal Budapest: Mivel Miki hosszabb ideig Budapesten marad, Kristóf Maja könyörgésének és ígérgetésének hatására megpróbál egy kicsit nyitni felé, és segít Mikinek új szerzeménye, egy régi lakóautó felújításában. Ám Miki ahelyett, hogy hálás lenne, csak hergeli Kristófot. Zsófi egész hétvégén amiatt aggódott, mert Norbert védelmi pénzt követel és megzsarolta Félixet. Amikor reggel újabb fenyegető üzenet érkezik, Zsófi úgy dönt, hogy visszamegy az ügynökséghez, hogy gyorsan pénzt szerezzen.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-19

Éjjel-Nappal Budapest: Joe nagyon összeveszik Mikivel, kihajítja az albérletből, ám néhányan azt javasolják neki, hogy béküljenek ki. Közben Barbi szenved, hogy Joe végleg visszautasította őt. Joe a többiek nyomására úgy dönt, hogy még egyszer beszél Mikivel, hogy kibéküljenek. Barbi kétségbeesésében elégeti a szeretett esküvői könyvét, hogy végre végérvényesen lezárja a dolgot Joe-val. Amikor Norbi reggel megjelenik Dávid lakásában, hogy becserkéssze Félixet, Félix elküldi. Norbi nem adja fel, megjelenik a büfébusznál.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-18

Éjjel-Nappal Budapest: Joe véglegesen szeretné Barbi tudtára adni, hogy nem lát vele esélyt a közös jövőre. Amikor azonban ezt elmondja neki a kozmetikában, Barbi félreérti. Joe kétségbeesik, és hagyja, hogy Miki kiprovokáljon belőle egy vallomást, amelyben elismeri, hogy semmi másra nem vágyik, mint hogy végre nyugta legyen ettől az egész Barbi-ügytől. A rockerek Joe vallomását titokban filmre veszik. Alexa nem vesz tudomást Bécy bocsánatkéréséről, és még mindig nagyon dühös, hogy Bécy hazudott neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-17

Éjjel-Nappal Budapest: Joe nem veszi fel Barbinak a telefont, mert sejti, miért hívja: tudni akarja Joe döntését, megpróbálja vele újra, vagy sem. Ugyan Joe még mindig érez valamit Barbi iránt, de azzal is tisztában van, hogy Barbi nem így érez. Amikor Miki tudomást szerez a dologról, meg akarja győzni Joe-t, hogy neki szüksége van a szabadságra, és Barbi csak „bezárná” őt. Alexa örül, hogy próbafelvételt készít vele a producer, ami nagyon bosszantja Borit.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-16

Éjjel-Nappal Budapest: Joe reggel ér haza Hanna nyíregyházi búcsúztatójáról, és meglepődve látja, hogy Miki náluk van látogatóban. Rettenetesen megörül neki, elhatározzák, hogy kirúgnak a hámból, mert Joe-nak egy kis kikapcsolódásra van szüksége a Barbi miatti érzelmi káoszból. Bécy reggel megint nekikezd, hogy rábeszélje Alexát a felvételre. Ám amikor Alexa újra visszautasítja, más alternatívát keres, mert nem akar befürödni a drága zeneszámmal. Boriban megtalálja az ideális beugrót. Este azonban Alexa - Barbi hatására - meggondolja magát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-15

Éjjel-Nappal Budapest: Maja jól meglepődik, amikor reggel az apja, Miki egyszer csak beállít látogatóba Kanadából. Azonban az első pillanattól feszült a légkör Kristóf és Miki között. Maja be akarja bizonyítani Mikinek, hogy Kristóf szuper pasi, azért, hogy megindokolja Miki előtt, miért nem akar visszamenni Kanadába. Félix még mindig csalódott Zsófi és Karola „mellékállása” miatt. Amikor Karola kísérlete, hogy meggyőzze Félixet a munka komolyságáról, kudarcot vall, a lány elhatározza, hogy megint kiteszi bátyját a Kornéllal történő konfrontálódásnak.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-12

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Gábor elhatározza, hogy tovább fog harcolni Franciskáért. Megkéri Lalit, hogy terelje el Réka figyelmét, akivel Gazsó szülei össze akarják hozni. Gábor az istállóban találkozik Franciskával. Először összevesznek, de a végén megkívánják egymást és a szénában szeretkeznek. Reggel Ildikó szinte kényszeríti a lányát, hogy menjen hozzá Erikhez. Barbi viszont még mindig bizonytalan, hogy helyesen döntött-e. Végül elhatározza, hogy lemondja az esküvőt, amivel nagyon megbántja Eriket.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-11

Éjjel-Nappal Budapest: Gábornak egyetlen célja van, hogy megakadályozza Franciska eljegyzését. Ám Lalinak köszönhetően lekésik a csatlakozást és így későn érkeznek meg: Franciskát már eljegyezték! Franciska nem túl lelkes, amikor meglátja Gábort, és nyilvánvalóvá teszi számára, hogy Gazsóhoz fog hozzámenni. Amikor Barbi reggel találkozik Erikkel, még mindig nem tudja, hogy a házasság mellett vagy ellene döntsön. Meg kell tudnia, hogy Joe mit érez iránta, ezért elmegy hozzá.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-10

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Gábor reggel közli a lakótársaival, hogy meg akarja akadályozni Franciska és Gazsó eljegyzését, Lali a fejébe veszi, hogy feltartóztatja Gábort. Egy kis trükkel sikerül magához bilincselnie Gábort. Azt azonban nem vette számításba, hogy Gábornak aznap, az utazás előtt még dolgozatot kell írnia. Amikor Bécy meglepi Alexát és a lakótársait egy karaoke géppel, meg van róla győződve, hogy az Alexa miatti fáradozásai hamarosan kifizetődnek.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-09

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor nagyon szenved a Franciska miatti szerelmi bánattól, így Lali elhatározza, hogy felvidítja. Egy ügyes hazugsággal meg akarja szöktetni Prágába, de sajnos a hullaszállító valahol a semmi közepén lerobban. Gábor kedve egyre inkább romlik, de megvicceli Lalit, így Gábor újra jobban érzi magát. Egészen addig, amíg a mamája nem telefonál: Gazsó meg akarja kérni Franciska kezét. Karesz biztos benne, hogy Miri jobbat érdemel, mint Drex, és be akarja bizonyítani, hogy a fiú hajlandó lenne megcsalni a lányt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-08

Éjjel-Nappal Budapest: Krisztián megkéri Alexát, segítse ki, mert az egyik modell váratlanul lemondta a fotózást. Alexának kétségei vannak, de azért beugrik, miután Krisztián biztosítja, hogy nem akar tőle semmit, lehetnek csak barátok is. A fotózás során azonban Alexa félreérti Krisztián egyik mozdulatát, és azt hiszi, hogy a fiú tapogatni akarja. Barbi szilárdan elhatározza, lemondja az esküvőjét Erikkel. Amikor Joe tudomást szerez a tervéről, felkeresi Barbit és megpróbálja meggyőzni, menjen férjhez.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-05

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Joe még mindig állati dühös Reginára, amiért Regina elmondta Eriknek, hogy Barbi és Joe lefeküdtek egymással. Barbi beszélni akar még egyszer Erikkel, de Erik elküldi. Ezalatt Ildikó meggyőzi Joe-t arról, hogy Barbi soha nem lesz boldog, ha nem engedi el, és megkéri, mondja ki végre Barbinak, hogy vége. Reggel Milán Drex és Karesz legnagyobb meglepetésére Izával állít be a nappaliba. Iza Milánnal töltötte az éjszakát. Karesz és Drex már azt hiszi, Milán végre lefeküdt a lánnyal, de kiderül, megint nem történt semmi.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-04

Éjjel-Nappal Budapest: Az albérletben vegyes lelkesedéssel készülődnek a lakók az esti partira, amit Lali szervez a világ legszuperebb lakótársainak. Joe még egyszer helyre teszi Reginát, és a lelkére köti, hogy eszébe ne jusson idehozni Barbit. Joe legnagyobb meglepetésére Barbi mégis beállít a buliba. Dávid már reggel idegesen kezdi a napot, amikor Bécy ráparancsol, hogy vegyen részt a nyárköszöntő bikinis partiján, miközben hivatalos az albérleti buliba is. Nincs más választása, kényszerűségből beleegyezik, hogy a főnökével tölti az estét, de később rájön, hogy egy bikinis parti nem lehet olyan rossz.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-03

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi az Erik legénybúcsúját követő reggelen alig emlékszik valamire a masszív alkoholfogyasztás miatt. Mikor megkérdezi Joe-tól, hogy történt-e valami említésre méltó, Joe nem mondja el Barbinak, hogy az éjjel szerelmet vallott neki. Barbiban egy világ omlik össze, mikor Regina kőkeményen szembesíti az éjjel történtekről. Reggel Maja újra egy alkalmi kalandjával találja egy ágyban Kristófot, és kiveri a balhét, majd megszakítja a fiúval fenntartott kapcsolatát. Ezek után Maja Marci társaságában talál vigasztalást, amíg fel nem bukkan Evelin.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-02

Éjjel-Nappal Budapest: Milán meg van győződve róla, hogy még aznap sikerül meghódítania Izát mindenféle kedveskedéssel. Milán shoppingolás közben lesi a lány minden kívánságát. Karesz felhívja Milán figyelmét, hogy szerinte a lányt csak a pénze érdekli, de Milán nem veszi komolyan a figyelmeztetést. Barbi és Erik között feszült a viszony, mivel Erik úgy érzi, Barbi elárulta Joe-val kapcsolatban. Amikor Barbi még a leánybúcsúját is le akarja mondani, és még Joe is lemondja a részvételét Eriknél, Erik dühödten felkeresi Joe-t, hogy kérdőre vonja.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-01

Éjjel-Nappal Budapest: Nagyon szorít az idő, és Regina számára esélytelennek tűnik, hogy a büfébusz megvásárlásához szükséges pénzt megszerezze, ezért társat keres. Mind Dávid, mind Zsófi arról győzködik, hogy Félixen kívül nem fog más partnert találni, Regina elgondolkodik a dolgon. Végül az utolsó pillanatban megveszi Félixszel együtt a büfébuszt. Amikor Milán és Karesz váratlanul arany hitelkártyát kapnak a bankjuktól, azt hiszik, hogy mérhetetlenül gazdagok. Menő cuccokat vásárolnak, és egy sportkocsit is lízingelnek.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-29

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor korán reggel szerelmi bánatban szenved, mivel előző nap lefeküdt Franciskával és haraggal búcsúztak el egymástól. Hirtelen felbukkan Gábor unokatestvére Gazsó, és megkéri, hogy kísérje el aláírni az új fagylaltozója adásvételi szerződését. Gazsó út közben áradozik Gábornak, hogy mennyire boldog Franciskával. A fagylaltozó előtt ráadásul összefutnak Franciskával és Marikával. Franciska és Gábor megpróbálják tisztázni a dolgokat, miközben Gábor nagy nehezen azt hazudja neki, hogy nem szerelmes belé.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-28

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Drex és Karesz ismét összekapnak, mert Drex az egyik esemény bevételéből részesedést követel. Karesz elzárkózik ez elől, és tovább provokálja Drexet azzal, hogy Miri hamarosan ismét az ő barátnője lesz. Amikor Karesz fel akarja vidítani Mirit a kávézóban, hirtelen Drex tűnik fel, és megint beszélni akar Mirivel. Ám Miri vonakodik: nem akarja többet viszontlátni Drexet!

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-27

Éjjel-Nappal Budapest: Evelin úgy dönt, elmegy a lovagjátékra Bécy kedvéért, és megkéri Marcit, hogy tervezzen címert a lovag jelmezére. Noha különös hangulat uralkodik kettejük közt az Evelin által visszautasított csók miatt, Marci végül igent mond a feladatra.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-26

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Gábor és Lali, mint két nagy örök szingli ünneplik magukat, akik nők nélkül is prímán elvannak. A kijózanodás pillanata akkor jön el, amikor Gábort az anyja kizavarja a pályaudvarra Gazsó barátnője, Franciska elé. Gábor, aki azt gondolja, hogy Gazsó barátnője csakis egy utálatos valaki lehet, nem hisz a szemének, amikor megpillantja a csodaszép Franciskát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-22

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor reggel a mindennapi stresszel küzd. Mikor meglátogatja az anyját, és a semmirekellő unokatesója, Gazsó azt ecseteli, hogy végre kezd valamit az életével, és talált egy nőt, akivel családot akar alapítani, Marika is elkezdi a fia fülét rágni. Gábor egyre idegesebb lesz, amikor Gazsó Gábor orra alá dörgöli, hogy egy semmirekellő.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-21

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Maja reggel megtudja, hogy Marci Evelinnel randizik a Margitszigeten, elhatározza, hogy Timivel megzavarja a találkozót. Maja és Timi megérkeznek a parkba, ahol Marci és Evelin épp slackline-oznak, közben láthatóan közel kerültek egymáshoz. Timi és Maja elhitetik a lánnyal, Marci csak arra megy rá, hogy megfektesse a lányokat.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-20

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Marci aggódik Evelin miatt, mivel két napja nem hallott felőle. Regina azt tanácsolja neki, hogy látogassa meg Evelint. Marci, mikor Bécy házához ér, hogy elhívja Evelint slackline-olni, meglepődik, hogy Evelin és Bécy milyen jól megértik egymást. Reggel Karesz és Milán a shisha-bárjuk friss sikerét ünneplik, de Drex rájuk szól, hogy szálljanak le a földre.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-19

Éjjel-Nappal Budapest: Bécy és Evelin bizonytalanok abban, mit is jelent a közös „újrakezdés” tulajdonképpen. Bécy meglepné Evelint egy új szobával, szeretné megajándékozni egy saját lóval – de Evelin egyiket sem akarja. Evelin csak szeretné jobban megismerni Bécyt. Regina hányni tudna jelenlegi helyzetétől. Gyűlöli, hogy mindenhol Félixbe és Zsófiba, a boldog párba botlik, és a hambiárus bicikli sem az, amiről mindig álmodott.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-18

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi már beletörődött, hogy nem lesz álomesküvő. Az anyagiak nem teszik lehetővé. Ildikó azonban úgy dönt, hogy majd ő segít Barbinak, hogy mégis meglegyen az álomesküvő. Erik anyja, Irén is bekapcsolódik az előkészületekbe. Békülésképpen felajánlja Barbinak a saját ősrégi menyasszonyi ruháját. Bécynek reggel rossz a lelkiismerete.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való