KERESÉS search-close

lelkiismeret

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lelkiismeret"

VV Csoki:

Hunor hódításai után Era és Csoki között is elcsattant egy csók. Az olasz csődör lelkiismerete azonban megszólalt, és mindent bevallott Reninek. 

Így reagált Tomi, amikor megtudta az igazat Robiról!

Robinak a Törzsi Tanács óta kattogott az agya, hogy beszéljen-e Tomival. A srác úgy érezte, hogy be kell vallania Tamásnak, hogy korábban ellene szövetkezett Fannival.

Hihetetlen titok derült ki Berényi Attiláról!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon derült ki a szörnyű titok, amit Attila csak egyetlen egy embernek mesélt el. Nézd vissza a sorozat egyik legemlékezetesebb jelenetét!

Vissza az exhez?


szerző:
2018.07.27. 18:00
Vissza az exhez?

Mikor Attila megtudta, hogy a barátnője, Niki egy másik fiúval ismerkedik, egy kissé agresszívan viselkedett szerelmével. A fiú azóta megbánta tettét, és vissza szeretné hódítani Nikit.

Hanna: „Komolyan elárultál egy hülye autó miatt?”

Úgy tűnik, Balázs ismét csalódást okozott a barátainak…

Robi: „Ha meg lehetne fordítani az időt, ugyanígy csinálnám”

Bence úgy érzi, hogy sosem volt olyan jó barátja, mint Robi, és annak ellenére is ki szeretne békülni vele, hogy Robi lefeküdt az akkori barátnőjével. Bence azonban hiába próbálta eddig megkeresni barátját, sosem járt sikerrel, ráadásul most arra is fény derült, hogy Robi egy cseppet sem bánta meg a történteket…

Kevin, a pucér takarító


szerző:
2018.02.27. 18:00
Kevin, a pucér takarító

Kevin nagy vallomásra készül, hiszen nemrégen megcsalta barátnőjét, Emőkét. A fiú lelkiismerete a mai napig furdalja őt, így még azt is bevállalná, hogy otthon teljesen meztelenül takarít Emőkének. Vajon ez elég a megbocsátáshoz?

Férfi rutin: A pasik megcsalhatják a nőket?

Feri és Enikő több mint három évig voltak együtt, de a fiú folyamatos hűtlenkedése miatt véget ért a kapcsolatuk. Feri lelkiismerete viszont nyugodt, mert szerinte ez „férfi rutin”, ugyanis minden fiú megcsalja a párját. Enikőt az édesapja tántorította el Feritől, ráadásul egy alkalommal még komoly verekedésbe is torkollott a fiú és az apósa vitája.

Gergő: „Ez jelenti az életet!”

Árpád 10 éve hódol az utcai motorozásnak, annak ellenére, hogy többször szenvedett már balesetet. Gergővel a főiskolán ismerkedett meg, és Árpád hatására neki is szenvedélyévé vált az életveszélyes sport. A fiú egy gerincsérülés után felépült, de Árpi lelkiismerete megszólalt! Elérkezett az idő, hogy meggyőzze barátját, az utcai motorozás helyett válasszák inkább a versenypályát. Vajon képes meggyőzni a makacs Gergőt?

Visszavitte a lopott bort

Megszólalt a lelkiismerete, és nem akart magának több problémát. Ezt mondta az RTL Híradónak az a pécsi bortolvaj, aki tavaly decemberben egy 93 ezer forintos italt lopott el egy üzletből, majd napokkal később bontatlanul visszavitte. A tolvaj tudta, hogy értékes bort vitt el, pár tízezerért akarta eladni. Lopás miatt állt bíróság elé, 2 év börtönt is kaphatott volna, végül 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélték.

Mikor, és miért volt legutóbb lelkiismeret-fordulásod?

A lelkiismeret-fordulás olyan helyzetekben jelentkezik, amikor úgy érezzük, valami fontosat nem tettünk meg - vagy épp valami rosszat tettünk. A művészválogatott játékosaitól azt kérdeztük: mikor és miért volt legutóbb lelkiismeret-furdalásuk?

Ellopta a bort, majd visszavitte

Százezer forintba került a bor palackja, erre vetett szemet egy pécsi tolvaj egy belvárosi üzletben. Tavaly decemberben a kabátja alá csempészte, úgy lopta el. A jelenetet a bolt kamerája rögzítette, ami alapján eljárás indult. A drága nedűt végül nem a rendőrök találták meg, a tolvaj napokig őrizgette, majd önként, sértetlenül visszavitte az üzletbe. De, hiába adta vissza a drága palack bort, akár két évre is börtönbe kerülhet.

Zsolti nem bír megbirkózni a lelkiismeret-furdalással

Zsolti úgy döntött, hogy nem vesz részt Lóri buliján, mert nem érezné ezt fairnek Lórival szemben. Végül azonban a többiek unszolására mégis csatlakozott a többiekhez a lelkiismeret-furdalással küszködő fiú.

Aliz döbbenetes hazugságra bukkant

A cserfes lány nyomasztó dolgot tud meg Krisztiántól, pontosan két évvel ezelőtt. A pultos lány úgy tudta, Ádám megcsalta őt. Aztán hipp-hopp kiderült, semmise az aminek látszik, azaz Aliz iszonyú kellemetlen helyzetbe került.

Rudi őszinteségi rohamot kap

Rudi nem bírja tovább, és elmeséli Aliznak, hogy ő tehet arról, hogy Krisztiánt lelőtték.

Rudit megviseli a lelkiismeret-furdalás

Rudit felemészti a bűntudat, hogy barátja, Krisz miatta került ekkora bajba.

Krisztián élete egyik legnehezebb döntése előtt áll

A fiatal fiú nincs könnyű helyzetben. Meg kell ölnie barátját, Rudit, vagy különben ő hal meg.

Meglőtték Bartha Zsolt testvérét! Krisztián vajon túléli?

Krisztiánnak élete egyik legnehezebb döntését kellett meghoznia. Bajtárs lesz a bajban, és megmenti Rudi életét, vagy túllép a lelkiismeretén és sajátkezével vet véget a fiú életének? Aztán egy nem várt dolog csapott le a fiúkra.

Sírás és lelkifurdalás fogadta Maci üzenetét

Maci egy utolsó videóüzenetben köszönhetett el a villalakóktól, majd a búcsúlevelét is felolvasták, amit könnyek, lelkiismeret-furdalás és magyarázkodás követett.

Reiner Höss: három generáció kellett a lelkiismeret furdaláshoz

Az Auschwitz-i táborparancsnok unokája. Csak így ismerték, egészen 12 éves koráig, amikor egy zsidó barátjával szeretett volna együtt ünnepelni és el nem követte a hibát, hogy ezt be is jelentse az apjának. A többgenerációs árja katonacsalád legfiatalabb sarját ekkor az apja jól elverte, egy szobába zárta és kiírta az ajtajára: „Zsidóknak belpéni tilos!” Ez a kisfiú később megtagadta a családját és immár 15 éve járja az iskolákat, hogy figyelmeztesse a fiatalokat: nincs bocsánat azért, amit a nácik a zsidókkal tettek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való