KERESÉS search-close

luxusrepülő

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "luxusrepülő"

Katonai géppel repül Orbán Viktor

Gyakran Magyarország kormánya jelzéssel repült és olyankor ugyanabban a városban landolt, ahol Orbán Viktornak is programja volt. Az átlátszó.hu szerint az elmúlt egy évben tucatszor repülhetett az OTP egyik cégének luxusrepülőjével a miniszterelnök. Orbán Viktor sajtófőnöke Híradónknak megerősítette, hogy korábban többször utazott magántulajdonú repülőgéppel a miniszterelnök, de azóta, hogy a honvédség új gépeket vett, már azokkal repül.

Nem árulják el, ki fizetett

Senki nem árulja el, ki fizette a két luxusrepülő londoni útját. Csütörtök este a MOL-Vidi focicsapata játszott a brit fővárosban, Orbán Viktor a helyszínen nézte a meccset. Hogy mivel utazott oda, nem árulják el. Aznap két olyan magánrepülő is Londonba repült, amelyen korábban már ült a miniszterelnök. Az egyik Csányi Sándor MLSZ elnök érdekeltségébe tartozik. Egyedül a labdarúgó szövetség válaszolt kérdésünkre. Állítják, nem ők fizették az utat.

Mit keresett Orbán Viktor egy luxusrepülőn?

A gép egy 17 milliárdot érő magángép, amelynek egy olyan üzletemberhez van köze, aki állami megrendelésekből lett multimilliárdos. Orbán pedig egy focimeccsről repült haza Bulgáriából, és a jelek szerint se ő, se a stábja nem szerette volna, ha ez a magánút a luxusgépen nyilvánosságra kerül.

„Megfelelő súlyú lesz a válasz”

Nem árulja el a kormány, milyen géppel utazott a foci vb moszkvai döntőjére a miniszterelnök. Az atlatszo.hu adatai szerint az esemény idején az orosz fővárosban járt az a luxus repülő, amelyen Orbán Viktor Garancsi István milliárdos üzletember meghívására Bulgáriába ment, szintén focimeccsre. A miniszterelnök az állami rádióban az ügy kapcsán arról beszélt, a támadásokra a megfelelő súllyal fognak válaszolni. A DK szerint ezzel a független sajtót fenyegette meg.

Luxusrepülővel ment Orbán Viktor

Garancsi István bérelte azt a 17 milliárd forint értékű luxus magánrepülőgépet, amellyel a kormányfő nyáron a Videoton bulgáriai meccsére utazott. Az átlátszó.hu nevű oknyomozó portál közölt hétfőn cikket arról, hogy a kormányfő július 25-én luxus magánrepülővel utazott Várnába. Kérdésünkre a miniszterelnök sajtófőnöke azt közölte: az utat nem közpénzből fizették, a költségeket a Videoton tulajdonosa állta.

Luxusrepülővel jár Mészáros

Luxus magánrepülőgépet használ Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és több üzlettársa. Erről a Hír TV számolt be. Az RTL Híradónak egymástól függetlenül több reptéri forrás is megerősítette, hogy Mészáros Lőrinc több alkalommal is a luxusrepülővel utazott.

Luxusrepülővel utazott Vietnamba Orbán Viktor

Luxusrepülővel utazott Vietnamba Orbán Viktor és a hivatalos látogatásra érkező kormánydelegáció. A zoom.hu vette észre, hogy a miniszterelnök facebook oldalán látható videóban Orbán Viktor egy Airbus 340-es VIP típusú gépről száll le. A 100 férőhelyes gépen hatalmas fotelekben utazhatnak az utasok, minden szék ággyá alakítható. Az LMP szerint a kormány már a látszatra sem figyel, a Miniszterelnök sajtófőnöke szerint viszont a lehető legolcsóbb megoldást választották az utazáshoz.

Fókusz 11-10-20


szerző:
2011.10.20. 20:20
Fókusz 11-10-20

Fókusz: Végre megszólalt - Dukai Regina sokáig hallgatott, most viszont kendőzetlenül beszélt bátyjáról, annak hibáiról és Seherezádéról. A háborúból jelentjük! - A Fókusz stábja nemcsak a líbiai harcvonalba jutott, hanem Kadhafi luxusrepülőjébe is beengedték. Főhadiszállás - Kocsis Tibiéknek Vastag Csaba adott tanácsokat, a fiúk új recept szerint készülnek a szombati X-Faktorra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való