KERESÉS search-close

másság

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "másság"

Baukó Éva:

"Valaki a nagy cicit szereti, valaki a kis cicit. Ez a jó az egészben. Mindannyian mások vagyunk!"

Hogyan birkózik meg A Tanár szereplője a mássággal?

Barna Zsombort sok éven át a Barátok közt Petijeként ismerte az ország, távozása után azonban csak színházban játszott. Most Leviként tér vissza a képernyőre, akit melegnek gondolnak az osztálytársai.

A karriered miatt lemondanál a saját lányodról?

Nikit a nagyszülei nevelték fel, mert édesanyja a zenei karrierje miatt eldobta őt magától. Bár anya és lánya hébe-hóba találkoznak egymással, mikor Niki bevallotta másságát, anyukájának „ő volt számára a világ legrosszabb embere”.

Gyanús, ha a fiúgyermek sminkeli magát?

A 18 éves Balu régóta sminkeli magát, de ezt szülei mindig is csak egy múló tini hóbortnak tekintették. A fiú azonban most elhatározta magát, hogy bevallja másságát.

„Apu, a saját nememhez vonzódom”

Peti a keresztanyukájánál nevelkedett, és sosem kapott arra választ, hogy a szülei miért dobták el őt maguktól. Ráadásul a fiú hatalmas bejelentésre is készül, hiszen be szeretné vallani másságát édesapjának.

Barátok közt: döbbenetes titokra bukkan Tóbiás és Kristóf!

Egy évvel ezelőtt kifejezetten nehéz helyzetbe került az ex-tűzoltó, ugyanis édesapja, Frédi nem volt képes elfogadni fia másságát, és mindent megtett azért, hogy Kristófot jobb belátásra bírja. Ezzel talán megküzdöttek volna még a fiatalok, de mikor kiderült, hogy Frédi Tóbiás édesanyjával randizik, az már igencsak megdöbbentette őket.

Barni: „Meleg vagyok”


szerző:
2017.12.12. 18:00
Barni: „Meleg vagyok”

Barni a keresztszüleivel szeretné rendezni megromlott viszonyát, akikkel „eleinte tök jó volt minden”, de édesanyja halála után eltávolodtak egymástól. A fiú most azért érkezett, hogy helyrehozzák kapcsolatukat, és legféltettebb titkát is fel szeretné tárni előttük…

Coming out a nagynéninek


szerző:
2017.11.30. 18:00
Coming out a nagynéninek

Norbi már kamasz fiúként tisztában volt vele, hogy a saját neméhez vonzódik, és bár a családja egy pillanatig sem ítéli el őt, nagynénje „befásultsága” miatt a fiú sosem merte elárulni neki a titkát. Egészen ezidáig…

Bianka: „Fogadj el olyannak, amilyen vagyok”

Bianka édesanyjával, Tündével szeretné elfogadtatni másságát, aki folyton-folyvást azzal győzködi lányát, hogy hagyjon fel ezzel az „életmóddal”, hiszen ő unokákat szeretne. Bár az anyuka tudott lánya identitásáról, nem is gondolta volna, hogy már 9 hónapja boldog párkapcsolatban él.

Andi végleg elveszíti a fiát?

Norbi a másságát szeretné elfogadtatni édesanyjával, Andival. A fiú már általános iskolás kora óta tudja, hogy a fiúkat szereti, de hosszú éveken át elfojtotta ezt magában. Norbi egy táskával érkezett a stúdióba, jelképezvén az Andinak adott ultimátumát: ha édesanyja nem fogadja el őt, kiköltözik Londonba.

Ne ítélkezz a külső alapján!

Dávid és édesapja viharos kapcsolata évek óta keseríti meg a fiú életét, ami leginkább Dávid extrém külseje miatt alakult ki közöttük. A fiú rendezni szeretné vitákkal teli viszonyukat, ráadásul egy nagy titkot is be szeretne vallani édesapjának…

Vajon mit szól Tibor a lánya másságához?

Fruzsina édesapjával, Tiborral él együtt, és bár nagyon szoros a kapcsolatuk, sosem vallotta be neki a másságát. Most eljött az idő, hogy Fruzsi tiszta vizet öntsön a pohárba, és elárulja Tibornak a legféltettebb titkát…

Denisz: Én azt akarom, hogy te elfogadd magad!

Denisz és Deni nyolc éve legjobb barátnők. Mindketten a lányokhoz vonzódnak, és bár az első találkozás alkalmával Denisznek nagyon megtetszett Deni, barátok maradtak. Deni az elmúlt években rengeteg kezelésen esett át, hogy még férfiasabb legyen, és Denisz most azért jött a műsorba, hogy megértesse vele: ő úgy jó, ahogy van!

Deni volt, hogy fiúként mutatkozott be exbarátnője családjának

Deni megismerkedett egy lánnyal, elkezdtek járni, de megbeszélték, hogy a lány szüleinek nem árulják el, hogy Deni valójában lány. Mikor Deni elment a pszichiátriára, Dánielként mutatkozott be, de barátnője anyukája is abban a kórházban dolgozott, így kénytelen volt bevallani az igazságot...

Anett elfogadja Renátó másságát, és mindenben támogatja

Renátó már csecsemő korában állami gondozásba került, és hét évig nem találkozott édesanyjával. Bár a fiú nem haragszik anyukájára, Anett legnagyobb álmát képtelen valóra váltani.

Bence és Laca között már az első pillanatban forrott a levegő

Bence még csak 19 éves, és már óvodás kora óta tisztába van azzal, hogy meleg. A fiú még sosem volt szerelmes, és most azért jött el a műsorba, hogy találkozzon kiszemeltjével. Bence és Laca még sosem találkoztak, de most az Anikó Show-ban lehetőségük nyílt megismerni egymást.

Bence bevállalósságának hála Laca igent mondott az első randira!

Miután Laca és Bence átestek az első találkozáson, és kiderült, hogy egyiküknek sincs párja, ráadásul a kémia is működik köztük, elkezdték szervezni az első randijukat. Lehet, hogy Laca lesz az első férfi Bence életében, akit hazavisz, és bemutat a szüleinek?

Pali beadta a derekát, és az Anikó Show-ban jegyezte el szerelmét!

István azért jött el a műsorba, hogy megkérje párját, jegyezze el őt. A fiú középiskolában jött rá, hogy a saját neméhez vonzódik, és már több mint két éve él párkapcsolatban. István és szerelme együtt laknak, és nagyon boldog párkapcsolatban élnek, de úgy érzi, hogy egy jegygyűrű még tökéletesebbé tenné a kapcsolatukat.

Anikó anyakönyvvezetőnek állt, és ő is igent mondott!

Pali és István kiegészítik egymást, és nagyon boldog párkapcsolatban élnek. Van két macskájuk is, Kókusz és Szörnyi, és még azt is tudják, mikor van az évfordulójuk. Mikor István elővette a jegygyűrűt, Pali nem is gondolkodott, és felhúzta kedvese ujjára.

Tíria vallomása:

Tíria bevallotta Juditnak, hogy úgy érzi, fel tudná vállalni a kapcsolatát egy lánnyal is. Az anyuka nagyon pozitívan reagált lánya coming out-jára, és megnyugtatta, hogyha Tíria kitart biszexualitása mellett, ő akkor sem fordul el tőle.

Zsani mindent megtesz, hogy Erik átpártoljon a nőkhöz

Ádám még soha nem volt nővel, Erik pedig életében egyszer csókolózott egy lánnyal, de nem élvezte. Eriknek van egy barátnője, aki már három éve nyomul rá és fűzi, hogy feküdjön le vele, de a meleg fiú eddig még nem adta be a derekát. Zsani sokszor bugyira vetkőzik és ráugrik Erikre, ugyanis a lány nem biztos abban, hogy barátja homoszexuális, és szerinte ki kéne próbálnia, milyen egy nővel.

 

Linda barátnője képtelen elfogadni Linda másságát

Linda bemutatja Emmát legjobb barátnőjének, és mindketten megbékélnek. A találka Julcsival azonban máshogy alakul mint azt tervezték, a barátnő ugyanis ellenzi Linda és Emma leszbikus szerelmét.

Gallusz Niki nem titkolózik többé! Bemutatta szerelmét!

Öt éve, ezen a napon a gyönyörű hangú énekesnő a Reflektor kamerái előtt teljes őszinteséggel mesélt legújabb szerelméről, Lauráról. Nikiről hosszú ideje pletykáltak, viszont ő akkor már egy ideje nem csinál titkot belőle: kiderült, a színésznő újra szerelembe esett, és már nem tudta elképzelni az életét az új párja nélkül.

Felvállalta a testét, hogy mások is erőt meríthessenek belőle

Tavaly került képernyőre Dörmer Csaba riportja, ami lélekben az egyik legfelemelőbb Fókuszos anyag volt. Egy gyönyörű lány úgy döntött, bevállalj azt, hogy ő más, mint a többi ember. Csodálatos felvétel következik!

STOHL ANDRÁS: „Te is más vagy, te sem vagy más”

Hat órán át tartó esten lépett fel 48 színész a Centrál Színházban. Immár harmadszor tartottak ingyenes felolvasó maratont. A színészek idén olyan művekből idéztek, amelyek a másság témájával foglalkoznak. Stohl András is egyike volt a felolvasóknak, aki szerint fontos, hogy legyenek ilyen különleges estek.

Exkluzív interjú Oláh Ibolyával, tabuk nélkül

Oláh Ibolya exkluzív interjút adott a Fókusznak, a tabukat most sem kerülte, mi pedig összehoztuk egykori mentorával, Presser Gáborral!

OLÁH IBOLYA: Nagyon nehéz klassz dolgokat csinálni, ha folyton beléd rúgnak

Végre megtörte a csendet. Azt mondja, sosem tűnt el igazán, csak magánéletét védte a nyilvánosság elől. De mivel tudja, hogy akik szeretik, kíváncsiak arra is, hogy miként telnek a hétköznapjai, most az egyszer kivételt tett. Megbízott bennünk,  és beengedett minket abba a világba, ahová csak nagyon kevesen léphetnek be.

Ricky Martin bevallotta, hogy meleg

A sztár eddig azért hallgatott másságáról, mert tanácsadói szerint az ártott volna énekesi karrierjének.

Pikáns dallal a másság elfogadásáért

Az alkotók szerint az üzenet fontos, de nem hiszik, hogy ettől bármi is megváltozik.

Ellentüntetők várták a melegeket Zágrábban

Európa számos városában felvonultak a melegeket sújtó előítéletek ellen demonstrálva.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való