KERESÉS search-close

múlt

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "múlt"

Hajdú Péter: „Nem tudok rá haragudni, de egy barátság véget ért”

A producer őszintén mesélt a Dömsödi Gáborral való kapcsolatáról, amiről múltbeli titkokat is elárult…

Toplista: elhoztuk a magyar popzene egyslágeres előadóit!

Elstartolt az RTL Klub vadonatúj műsora, a Toplista, melynek első adása bizony a nyolcvanas-kilencvenes évekbe repítette el minket. Vigyázat, dallamtapadás veszélye áll fenn!

Fluor Tomi: “Mindenkinek vannak kis mocskok az életében”

A zenész Dömsödi Gábor csapatát erősíti, és elárulta: nem fog megsértődni, ha valaki felemlegeti majd a múltját…

Adri ezt tanulta a Való Világtól!

Vajon milyen tapasztalatokat szerzett a lány az elmúlt három hónapban?

 

VV Mici és VV Krisztián a Villában nosztalgiáztak

Miközben a volt villalakók előkészítették a játékosoknak a kolbászokat, nem bírták ki egy kis múltidézés nélkül.

 

Szekér Gergő erőt próbál meríteni az őt ért tragédiából

A 2018-as X-Faktor egyik tehetséges versenyzőjének most jelent meg az első dala, mely édesanyja elvesztéséről, és a múlt elengedéséről szól.

Húha! Greg szerint a múzsák valójában örömlányok voltak

Kezdetét vette az iskolahét a Villában. Így nem is csoda, ha ilyen és ehhez hasonló magvas gondolatok fogalmazódnak meg a következő napokban a villalakók fejében...

Ezek voltak Csoki legszebb pillanatai

Az olasz csődör négy hetet töltött a Villában, és rengeteg szép emlékkel gazdagodott.

Szilágyi Áron vadászpilótának készült?

Elindult a sportszezon, a kardvívó pedig kőkeményen edz a közelgő megmérettetésekre. De vajon hogyan jött a sport az életébe?

Gergely Robi:

Gondoltátok volna, hogy az énekes és Malek Andi mennyire jó barátok? Talán anno több is volt közöttük...?

Szabi kiöntötte a szívét Majkának

Szabolcs élete első szerelméről mesélt barátjának, és azt is bevallotta, hogy nem egyszer megcsalta a lányt...

Így nézett ki a Barátok közt 20. születésnapi partija

Ott voltunk a Barátok közt 20. születésnapi partiján. A sorozat szereplői együtt ünnepeltek és felidézték a két évtized legjobb pillanatait. A Barátok közt dupla, jubileumi epizódja ma este váratlan fordulatokat és izgalmakat ígér.

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

Dóri nem gondolta volna, hogy Tomi kapható az egyéjszakás kalandokra

Dóri a Nyerő Páros 15. napjáig abban a hitben volt, hogy Tominak egyetlen egyéjszakás kalandja sem volt az élete során, ezért óriási csalódás volt számára a rideg valóság.

Vivi: „El kellett döntenem, hogy annak a gyereknek életet adok vagy sem”

A lányok pizsipartyján Vasvári Vivi teljesen megnyílt, és őszintén mesélt a múltban őt ért fájdalmas pillanatokról.

Kivel találkoznál a múltból?

Nem szoktak eltűnődni azon, mi lehet első szerelmükkel vagy gyermekkori barátjukkal, akivel hosszú évtizedek óta nem tartják a kapcsolatot? Nekem sokszor eszembe jutnak régi arcok a múltból és bizony sztárjainknak is.

Barátok közt: Vissza a régmúltba!

Tegnap este ismét kedvenc hőseink gyerekkorába repülhettünk vissza. Az alapkarakterek fiatalabb változatait ezúttal is a szereplők gyereki alakították.

Robi visszahódíthatja férjétől szerelmét?

Robi két évig volt együtt Kittivel, aki akkoriban szakított a férjével, Gergővel, azonban nem váltak el tőle. Azóta Robiék kapcsolata is véget ért, viszont a férfi nem tudja elfelejteni exét. Most a mindhárman az Anikó Showban tisztázták problémáikat.

Válassz: a barátaid vagy a barátnőd!

Sanyi és Norbi barátsága közel 16 év után romlott meg, mikor Norbi összejött egy lánnyal. A fiú az új kapcsolata miatt alig kereste Sanyit, aki most komoly választás elé állította barátját.

Elképesztő fotó Ciniről


szerző:
2018.06.11. 16:45
Elképesztő fotó Ciniről

Zalatnay Cini rajongói oldala a Facebookon igazi aranybánya az énekesnőt tisztelők számára. Legutóbb egy majd 5 évtizeddel ezelőtt készült fotót tártak a követők elé.

Titokzatos lány a múltból


szerző:
2018.05.24. 18:00
Titokzatos lány a múltból

Brigi úgy érzi, hogy párja, Dani egyáltalán nem őszinte hozzá. Sőt, mostanában egyre többet beszélget volt osztálytársával, Flórával. Vajon ezek csak puszta nosztalgikus csevegések vagy van valami komolyabb is a háttérben?

Hová tűnt a barátnőm?


szerző:
2018.05.08. 18:00
Hová tűnt a barátnőm?

Miután Vivien barátnője, Klarissza összejött egy fiúval és elköltözött a faluból, teljesen megszakadt a lányok közötti kapcsolat. Vivien viszont azt gyanítja, hogy barátnője pasija lehet a ludas a dologban…

„Nekem ő kell, nem kell más!”

Norbi és Ildi kapcsolatát tönkretették az állandó veszekedések, ráadásul mások azt állították, hogy a lány nem gondolja komolyan Norbival, és csak játszadozik vele. A fiú egy fényképpel érkezett a stúdióba, amin volt párja és kislánya látható. Szeretné, ha szerelme visszatérne az életébe.

Az ex-villalakó bevallota, hogy megbánta tetteit!

A botrányairól elhíresült egykori villalakó, VV Cristofel három évvel ezelőtt, pont ezen a napon jelentette be, hogy maga mögött hagyta a múltat és új életet kezdett. Elmondta, hogy keményen dolgozik, hosszú távú tervei vannak és már a nőügyeivel sem kerül a címlapokra.

A dühös vőlegény elpusztította a gyűrűt

Patrik annyira féltékeny volt menyasszonyára, Rékára, hogy a szakítást követően „összetörte” az eljegyzési gyűrűt. A fiú viszont nemrég döbbent rá arra, hogy még mindig szerelmes exébe, így most ismét meg szeretné kérni a kezét.

Berényi Bandi nagy bajba került!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a kis Bandi élete egyik legnehezebb pillanatához ért. Kiderült, még a múltban elkövetett egy hatalmas hibát, amiért „most” felelnie kellett. Úgy tűnt, a fiatal fiú egyáltalán nem örült a váratlan vendégnek...

Vivi visszakapja apukáját?


szerző:
2018.05.03. 18:00
Vivi visszakapja apukáját?

Vivinek éveket kellett ismételnie az iskolában, hiszen annyira megviselte a szülei válása. Mióta édesapja elköltözött, hiába próbálta keresni, nem nagyon járt sikerrel. Most viszont ismét találkoztak!

Kálmán: „Te vagy a galambom”

Kálmán a válása után nem nagyon szeretett volna komolyabb kapcsolatot, ezért kosarat adott Margitnak. Az idő múltával viszont úgy érzi, fellángolt benne valami. A férfi most egy szerelmes dallal szeretné visszaszerezni a múltban elveszített románcot.

„Még egy ilyen barátom nincs, mint te vagy”

Gergő törődő barátként mindig meghallgatta Barbi problémáit, és mindenben segített neki, ám egy alkalommal beleavatkozott a lány akkori párkapcsolatába is. Barbi ezt nem nézte jó szemmel, és megszakította a kapcsolatot Gergővel, de most azért érkezett, hogy kibéküljön barátjával.

„Vissza szeretném kapni a lányomat”

Krisztián és Reni közösen nevelték gyermeküket a lány családi házában, de Krisztián megelégelte a szülőkkel való együttélést. Döntését nem bánta meg, és vissza szeretné szerezni párját, de kizárólag a szülők nélkül. Viszont meg kell küzdenie Reni jelenlegi párjával, Ferivel is.

Roland még sosem nyílt meg úgy Bori előtt, mint most

Amikor Roland és Bori visszatértek a nyaralásukból Rolandot egy osztálytalálkozóra szóló meghívó várta, amit a szülőfalujában, Muronyban tartanak jövő héten. Miközben Borinak rögtön kedve támadt megismerni Roland szülőfaluját, Roland elzárkózott az ötlettől, hogy elmenjen. Bori megpróbálja kideríteni, hogy Rolandnak mi baja. Roland kívülálló volt, mivel az anyja a falu rossz lányának számított, és az apjáról azt híreszteltek, hogy egy anyámasszony katonája. Roland megnyílt érzelmileg Bori előtt és könnyek között bevallotta, hogy a gyerekkora tényleg szörnyű volt a számára és csúnyán zaklatták őt.

Ismerd meg Szilvia múltját!

Az emlékek felidézésével felszínre törtek azok a pillanatok és motivációk, melyek magyarázatul szolgálnak Szilvia tetteire.

A teljes adásért kattints IDE!

Jót tesz a felmelegített kapcsolat?

Dávid és Nóri régebben már közelebb kerültek egymáshoz, azonban kiderült, hogy a fiú más lánynak is csapta a szelet. Dávid azóta nagyon megbánta a dolgot, és most elhatározta, hogy visszahódítja Nórit. Sőt, már az első randi helyszínét is kitalálta!

Tóbiás az egyik rémálmával néz szembe a kisboltban!

Egy váratlan meglepetés nemcsak Tóbi kedvét veszi el, hanem Laciét is…

Gigi: „Elraboltam Tóbiás gyerekét!”

A fiatal lány úgy dönt, el kell mesélnie Hedvignek az igazságot...

Váratlan fordulat: Berényi Balázs újra a Mátyás király téren!

Hanna és Peti nem hisz a szemének, mikor meglátják a rég eltűnt barátjukat.

Evelin a múltja elől menekülve hagyta ott új munkahelyét

Reggel Niki ki tudott békülni Lalival, miután előző nap véletlenül tönkretette a ruháját. Később Evelin randira ment a bár szakácsával, Tomival és rájött, hogy a fiú kábítószerezik. Evelin ettől megrémült, hogy visszaeshet, sutba dobta az állást és megkérte Nikit, hogy együtt keressenek új helyet. Niki először vonakodott, mert ebben a bárban tényleg jól keres, ám végül a barátságuk kedvéért megtette ezt a szívességet Evelinnek.

Bartha Zsolt támadásba lendül?

A Rózsa tulajdonosa úgy dönt, nem hagyja annyiban a börtönben szerzett maradandó lábsérülését, és perelni fog. 

Tóbiás úgy dönt, szakít a szerelemmel, és a múltjával!

A fiatal apukában véglegesen összetört a bizalom és a hit, és az egyik nap némi habozás után, a kukába dobja múltjának egy darabját. 

Nyári Dia elárulta, hogy jövőre egy régi-új szereplő tér vissza a sorozatba!

A fiatal színészeknek kifejezetten jól telt a 2017-es év, ugyanis a Barátok köztön kívül egy közös színdarabban is együtt játszhattak, emellett külön-külön is mérföldkőhöz értek a magánéletükben. Dia és Peti elárulta, mi fog történni Petivel és Hannával jövőre, és egy óriási titokba is beavattak minket.

Kiderült! Ő Jani édesapja!

Krisztián után Gergő is meglátogatta Karolát, aki végül bevallotta, hogy nem tőle van a 26 éves fiú. Na de mi a helyzet a harmadik apajelölttel, Jenővel? 

Hoppá! Karola és Krisztián személyesen találkozott…

Miután Kálmán felkutatta a három apajelöltet, Karola elszánta magát, hogy személyesen találkozzon velük. Elsőként Krisztián érkezett hozzá, aki nem igazán repdesett a boldogságtól, hogy viszontláthatja a múltbeli lányt…

A teljes adásért kattints IDE!

 

Anya és fia újra egymásra találnak?

A korábban züllött életet élő 19 éves Norbi az édesanyjától, Mónikától szeretne bocsánatot kérni a múltban elkövetett hibáiért. A fiú azzal a fogadalommal jött, hogy innentol kezdve minden más lesz!

XXI. század: ahol a múlt és a jelen összefonódik

„A múltról beszélünk látszólag, de mindig a jelenről volt szó.” - így nyilatkozik a XXI. századról Lázs Sándor, aki 15 évig volt a műsor felelős szerkesztője. Ebben láthattuk Faludy György utolsó nagy interjúját, vagy éppen a nézettségi rekordokat döntögető összeállítást Arnold Schwarzenegger fiatalkoráról.

Krisztián a saját bátyját tetováltatná magára

Krisztián tíz éve vette fel a kapcsolatot sosem látott bátyjával, Norbival, akivel most találkozott életében először személyesen. Krisztián annyira örült a nagy találkozásnak, hogy még azt is komolyan tervezi, hogy testvére gyerekkori fényképét tetováltassa magára…

Részegen csókolózott egymással a Reggeli két műsorvezetője! Nem, nem Anna és Miki voltak azok...

Peller Mariann és Fehér Tibi döbbenetes titkot árultak el közös főiskolai múltjukról. Minden egy nagy beszélgetéssel kezdődött…

Kornél nőcsábászként ostromolta a lányokat a múltban

Ezt biztos, hogy csak kevesen nézték volna ki a gondnokként dolgozó álruhás Herczegből. Bizony-bizony, a tisztelettudó és visszafogott Kornél nem mindig volt "jófiú"...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Dobó Ági szívszorító titkot árult el a múltjáról

A szépségkirályő most először mesélt a nyilvánosság előtt megrázó családi problémáiról. Bár a Story Extrával kivételt tett, életének ez a része továbbra is tabu marad. Mutatjuk!

Ricsi: „Hány évnek kell eltelnie, hogy vezekeljek?”

Ricsi szerelmi élete sosem volt egyszerű. A Katival töltött 3 év alatt összejött egy 18 éves lánnyal, aki teherbe is esett, Kati pedig szakított a fiúval, és visszaköltözött vidékre. Most viszont ismét régi szerelmével él együtt, és közösen nevelik a csalfa szerelemből született gyermeket, ráadásul azóta Katinak is lett egy csemetéje. A lány viszont állandóan felhánytorgatja a fiú múltban elkövetett hibáit, aki megfogadta: ha Kati nem változtat rossz szokásán, végérvényesen szakít vele!

17 éves a Heti Hetes!


szerző:
2017.11.20. 08:08
17 éves a Heti Hetes!

17 éve indult szárnyalásnak az RTL Klub beszélgetőműsora, aminek kapcsán idén egy múltidéző könyv, a Feketeleves is napvilágot látott. Nosztalgiázz te is Ónodi György, a HetiHetes volt főszerkesztője és  Hajdu Steve párosával!
 

Feloszlik a ByTheWay!


szerző:
2017.11.15. 09:10
Feloszlik a ByTheWay!

Bár a magyar X-Faktor történelmében zenekarként ők lettek a legsikeresebbek, a fiúk most szomorú hírrel érkeztek a Reggeli stúdiójába. Öt év után ugyanis úgy érzik: a legjobb az lesz, ha elválnak az útjaik.
 

Berta Dani visszatért önmagához!

Dani az ötödik élő show-ban visszakanyarodott a gyökereihez, hiszen ismét a saját hangszerelésével lépett a színpadra. Ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy a párbaj lehetősége ismét ott van a levegőben…

A barátság mindenek felett


szerző:
2017.11.06. 18:00
A barátság mindenek felett

Salome a barátnőjével, Bernivel szeretne kibékülni. A lányok éveken át a legjobb barátnők voltak, de egymás párkapcsolatai miatt megromlott közöttük a kapcsolat. Salome azóta már szakított a „csávójával”, és csak most döbbent rá arra, mennyit is ér a barátság…

Miley Cyrus: ˝be voltam szívva a Wrecking Ball forgatásán˝

Az énekesnő is beszállt a híres Carpool Karaoke-ba, ahol őszintén mesélt múltjáról és jelenéről.

Nem fogod elhinni, ki tűnt fel a Mátyás király téren!

A szőke bombázót egyszerűen nem lehet elfelejteni…

Máig dúdoljuk őket!


szerző:
2017.09.07. 17:25
Máig dúdoljuk őket!

Két hatalmas slágert, az Egyedül és a Féltelek című dalt járjuk körbe. De vajon a színpadon kívül is együtt voltak a duettet éneklő előadók? Két olyan duett, amely nemcsak a kilencvenes évek végét és a kétezres éveket határozta meg, de a rádiók a mai napig játsszák őket.

Az X-Faktor egykori versenyzője felnőtt filmekben szerepelt!

Négy évvel ezelőtt Krasznai Tünde egy hétig gondolkozott azon, hogy mitévő legyen, végül úgy döntött, nyílt lapokkal játszik. Tudta, akár csak egy 10 másodperces szereplés is elég ahhoz, hogy fény derüljön múltjára. Felnőtt filmekben szerepelt és ezt mindenki előtt felvállalja. Pénzre volt szüksége és ezt a pénzkereseti forrást választotta.

Hová utaznál az időgéppel?


szerző:
2017.07.13. 17:55
Hová utaznál az időgéppel?

Ha a 90-es évek zenéit hallgatjuk, az már maga egy időutazás... bizony, már 20 év telt el a színes évtized óta. De, vajon a korszak kultikus alakjai mit tennének, ha időgépet használhatnának?! Előre, vagy vissza utaznának vele?

Karola:

Karola minden erejével azon van, hogy elnyomja gyerekkori emlékeit. Felbukkan nála Szilárd, hogy megtudja, Karolának hogyan sikerült így megerősödnie, a lány pedig lefekszik vele...

Karola és Szilárd szexszel temetik a múltat

Karolát sokkolta, mikor reggel a rendőrség kihallgatta őt. Miután Karola hazaért a rendőrségről, Gréti biztosította arról, hogy ez önvédelem volt, Karolát mégsem hagyták nyugodni a nevelőotthonban töltött régi borzalmas idők emlékei...

Karola leüti Raját, hogy megmentse Szilárdot

Karola este visszamegy Szilárdhoz, hogy lebeszélje a fiút az újabb bosszúról, de a helyzet elfajul. Alkalom nyílik arra, hogy megverjék Raját, és amikor a férfi megtámadja Szilárdot, Karolának gyorsan kell döntenie...

Karola óriási butaságot csinál

Mikor  Karola újra találkozott azzal az emberrel, aki a gyermekotthonban kínozta, nagyon megrémült, és menekülőre fogta, de Szilárd nem hagyta annyiban a dolgot...

Karola:

Karola ráébred, hogy annak idején mennyire szenvedett Szilárd, és mélységesen elszégyelli magát. Egy érzelmektől fűtött pillanatban megállapítják, hogy mindketten a múltjuk áldozatai...

Előző rész (2017. június 21.)

Az utóbbi napok mértéktelen bulizása után Karolánál komplett filmszakadás következik be. Evelin egyre inkább azt érzi, hogy rendkívüli módon vonzódik Ivánhoz. Kristóf visszaköltözik az albérletbe.

Karola összeroskad, amikor Szilárd szembesíti a múltjával

Mikor Karola felfedezi a combján kamaszkori gúnynevét, felkavarodik benne a múltja, és Grétivel nekilát felgöngyölíteni, hogy mi is történt az elmúlt napokban. Amikor találkozik Szilárddal, a srác szembesíti őt a múltjával, Karola pedig elmenekül.

Karola iszonyú mélypontra kerül

Mikor Karolát a fotózáson alázatos kislánynak öltöztetik, és el kell játszania a vágy tárgyát, Karola kiakad, és otthagyja a munkát. Mindez még nem minden, mert kénytelen lesz szembenézni szomorú múltjával is, alkoholba és pasizásba fojtja bánatát...

Story Extra 2017-06-19


szerző:
2017.06.19. 17:25
Következő rész (2017. június 19.)

Milán bevallja, hogy ő Hajniba, Karesz pedig Mesibe szerelmes. Barbi az ultrahangon meglátja a kisbabáját. Karola kénytelen szembenézni a múltjával, és alkoholba fojtja bánatát.

Snezi lebuktatta Sebestyén Ágit?

Snezi újra megjelent Ági lakásánál, ám ezúttal nem csak a holmijaiért jött, hanem titokzatosan vallott Sebestyén Ági múltjáról, ami igencsak felkeltette Gabo érdeklődését...

DEPECHE MODE:

Hegedűs László szervezte a Depeche Mode első budapesti fellépését 1985. július 23-án. A banda tagjait ekkor már jól ismerte, mivel korábban Lengyelországban és az NDK-ban is találkozott velük. Vele beszélgettünk a bandáról.

(A drón felvételeket a legikepek.hu készítette)

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Tamás örömére Paula örökre megszabadul Márk emlékétől

Mivel Tamás minden albérletben talál valami kifogásolnivalót, Paula úgy dönt, hogy kézbe veszi a dolgot. Egy rituális matrac égetéssel kitörli Márkot a múltjából, és beköltözteti Tomit a lakásába.

Új lakótársa lesz Berényi Miklósnak?

Miután Juli is megtudja, hogy Bandi valakinek maradandó sérült okozott, teljesen kikel magából. Miklós természetesen most sem hagyja ennyiben a dolgot. 

Előző rész (2017. május 08.)

Péter izgalmas sztorira bukkan az interjúalanyával való beszélgetés közben. Aggasztó titkok derülnek ki Bandi múltjából. Ágnes üzenetet kap a „túlvilágról”. Aliz különös egyezséget köt Kristóffal.

Berényi Bandi most aztán tényleg nagy bajban van!

Jól éreztük, hogy a fiatal Berényi körül valami nincs rendben, és nem hiába titkol valamit. A múlt újra kísért, és egy szörnyű titokra derült fény.

Előző rész (2017. május 04.)

Hogyan végződik Irma túszul ejtése? Vajon Stella hogyan kezeli szerelmi csalódását? Zsófi jó úton halad, hogy belesétáljon Gigi csapdájába. Bandi múltja kísérteni kezd.

100 éve már, hogy a szerelem meghalt

Legalábbis az a formája, amilyennek ükszüleink ismerték. Ők még úgy hitték, hogy a szerelem nem a vággyal, hanem a házasságkötéssel kezdődik. Először is oltár elé kell vezetni, akit a közvetítő, a család vagy a közösség megfelelőnek talál és elfogad. Aztán jöhet az összeszokás, a közösen megélt megannyi öröm és dráma, és végül talán megérkeznek az érzelmek is. Mi épp a fordítottjában hiszünk. Utólag nehéz eldönteni, hogy kinek van igaza…

Meglepő vallomás! - Kiderült, miből élt egykor az Oscar-díjas színésznő!

Brie Larson nemrég, közösségi oldalán árulta el, hogyan kereste meg a kenyérrevalót, mielőtt befutott volna és ország-világ megismerhette volna a nevét! Érdekel, mi lehetett a foglalkozása? Eláruljuk!

20 éve nyomja a gengszterrapet


szerző:
2017.04.04. 17:25
20 éve nyomja a gengszterrapet

Ganxsta Zolee 20 éve van a zenei pályán. Jobban mondva, húsz évvel ez előtt jelent meg az első rap lemeze Jégre teszlek címmel. Ez volt az első gengszter rap lemez, amit magyar csapat dobott piacra. Zolee elmesélte azt is, hogy szedte össze a Kartell tagjait. Az egyik tagot például egy videotékában találta.

 

Kovács Dóri és Danics Dóra már tini koruk óta ismerik egymást!

A 2013-as X-Faktor győztese és Kovács Dóri egy iskolába jártak, ráadásul osztálytársak voltak, és egy évig egy padban is ültek! A régi közös emlékekről ők meséltek a Havazinban!

Igor megnyugtatja Karolát, hogy őt sosem bántaná meg!

Igor felbukkan, és megesküszik, hogy Karolával sose tenne ilyet: hiszen gyógyszert szed, terápiára járt – épp emiatt.

VOKSÁN VIRÁG: Rengeteget próbálkozott, mire befutott

Voksán Virág hivatalos modell portfóliója 13 éves. A legtöbb kép még a plasztikai műtétek előtt készült. Kerekebb arc, vékonyabb száj, rövidebb haj. A DJ ma már nem csak a kozmetikusát, de az akkori stylistját is lecserélné. Nem tagadja, rengeteget próbálkozott, mire befutott. Nem a klasszikus utcán felfedezős modell sztori az övé. Saját maga csináltatta legelső képeit egy profi fotóssal, és azzal járta az ügynökségeket. Nem adta fel, és végül befutott modell lett. Hírnevét, pedig DJ-ként nagyon jól kamatoztatja most.

Előző rész (2016. december 08.)

Hogy alakul Péter filmes karrierje? Vajon mit talál Emília Milán szennyesében? Vajon sikerül Félixnek leszámolnia a múlttal? Júlia egy nem várt személytől kér segítséget.

Előző rész (2016. december 02.)

Ágnes megtudja, hogy hogyan sikerült Liza és Péter találkozója. Vajon sikerül-e Ádám küldetése Gigivel? Bözsit egy váratlan látogató lepi meg. Ágnes szembe találja magát a múlt démonaival.

A történelem ismétli önmagát – Kísért a múlt a Villában!

A ValóVilág powered by Big Brother történetének első hármas Párbaját nem lehet olyan egyszerűen feldolgozni. Kicsit másképp ugyan, de most újrajátszódnak az események, és még a villalakók is megszólalnak…

Következő rész (2016. december 02.)

Ágnes megtudja, hogy hogyan sikerült Liza és Péter találkozója. Vajon sikerül-e Ádám küldetése Gigivel? Bözsit egy váratlan látogató lepi meg. Ágnes szembe találja magát a múlt démonaival.

Nehéz teher nyomja Erdei Zsolt vállát!

Erdei egy interjúban mesélt arról, hogy 16 évesen olyan hibát követett el, ami miatt majdnem börtönbe került. Eddig sem titkolta, de nem szívesen beszélt arról, hogy tinédzserként egyszer rátámadtak a buszmegállóban.

Caramel tragikus múltjáról vall könyvében

A Megasztár egykori győztese folyamatosan építgeti zenei karrierjét, de a kamerákat és a bulvárlapokat igyekszik kizárni az életéből. Az énekes ezúttal mindent elmesél novemberben megjelenő könyvében!

Izzik a levegő Peti és Hanna között?

Mostanában egyre több időt tölt együtt Peti és Hanna, ami elsőre egyáltalán nem feltűnő. Viszont az már inkább, hogy úgy tűnik, napról napra közelebb kerülnek egymás lelkéhez.

 INTERJÚ - Ákos őszinte vallomása

A híres zenész sok mindent letett már arra a bizonyos asztalra, amire jogosan lehet büszke. Ákos négy évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, melyben elmesélte hogyan indult pályafutása, amikor a gimis bandával először léptek színpadra. A beszélgetésből még sok titok kiderült.

Emília attól fél, hogy az életére törnek

A pszichológusnő lakáskérdés végre megoldódott, és lassan minden a helyére kerülhetne, csak az a baj, hogy máris itt a következő probléma. Akkora a baj, hogy Emília egyenesen Zsolthoz rohan. 

Előző rész (2016. május 13.)

El tud-e búcsúzni Péter a múltjától? Bözsi túlreagálja betegségét, és közben komolyan megbántja Vilmost. Hogyan viseli Ágnes a Lizával kapcsolatos helyzetet?

Következő rész (2016. május 13.)

El tud-e búcsúzni Péter a múltjától? Bözsi túlreagálja betegségét, és közben komolyan megbántja Vilmost. Hogyan viseli Ágnes a Lizával kapcsolatos helyzetet?

Dóri egy idősebb szerelme miatt került bajba

Talán kevesen gondolnák, hogy a többgyermekes családanya fiatalabb korában közel sem volt olyan szabálykövető, mint a Farmon.

Lalinak és Fanninak közös múltjuk van?

Fanni bemutatáskozásakor izgalmas részleteket osztott meg Balázzsal, ami Lalival való megismérkedéséről szólt. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja döbbent arccal hallgatta a sztorit, de nem tudni, hogy vajon azért, mert maga is alig hitt a fülének, vagy pedig szerette volna, ha erre soha nem derül fény.

Újabb botrány az úszóknál?

Kiderült, hogy Kiss László szövetségi kapitány még fiatal korában két társával megerőszakolt egy lányt. Emiatt három évre börtönbe került. Bár mindez régen történt, sok kérdést vet fel. Kik tudhattak erről? Hogy-hogy nem derült ki eddig, és miért éppen most?

Drogos múltjáról vallott Mohaman!

Az 1999-ben feloszlott a banda, a Happy Gang és Mohaman egyedül folytatta tovább: lemezkiadót alapított és saját rapkarrierjét egyengette. Legfrissebb interjújában azt mondta, akkor jelentős vagyonra tett szert, de ennek nagy részét bulizásra és drogokra költötte. Elindult a lejtőn.

Hajdanán nem billentyűzetet ragadtak, hanem kapát

Ükapáink idejében teljesen más volt a világ: az élet sokkal kiszámíthatóbb volt, és az idő is lassabban telt, mint a mai, rohanó világban. A gyerekek nem a számítógép előtt ültek, hanem a réten kergetőztek, az asszonyok énekelve, közösen végezték a házi teendőket. Ám van egy hely, távol a város zajától, a benzingőztől, ahol a dolgok nem változtak…

Kim Kardashian kellemes kis sétát tett a múltban

Barátnőjének Elisonnak kívánt boldog születésnapot a régmúltból elővett fotóval Kim Kardashian. A nagyjából 30 évvel ezelőtt Kim ártatlanul mosolyog barátnőjével. És a nap posztja: Sarah Silverman átértelmezte a divatot. Kapucnis pulcsit húzott báli ruhája alá.

Párizs, a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség városa

A párizsi terrortámadások után miért változtatta sok ezer magyar is a francia zászló színeire a profilképét? Miért rendíti meg Európát a Párizst ért merénylet? A Szabadság, Egyenlőség, Testvériség eszméjébe vetett hitünket érte találat? A Fókusz Pluszban ismert magyarok, művészek, történészek mondják el véleményüket, és tapasztalataikat.

Kelemen Anna hátat fordít a múltjának

Az egykori playmate a negyedik X felé közeledve úgy érzi, eljött az ideje, hogy új életet kezdjen és megmutassa, ki is ő valójában. Azt persze ő is nagyon jól tudja, hogy a múltat nem lehet meg nem történtté tenni, de mint mondja, ez nem is áll szándékában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való