KERESÉS search-close

megdönteni hajnal tímeát

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megdönteni hajnal tímeát"

Mit nézünk ma? - Szombat (10.19.)

Ma este nemcsak a Másnaposok őrültségein nevethetünk, de beugrik Amerik Kapitány is, aki összezördül kicsit Vasemberrel. Indulhatunk?

Mit nézünk ma? - Vasárnap (05.19.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Megdönteni Hajnal Tímeát


szerző:
2016.09.17. 21:30
Megdönteni Hajnal Tímeát

Megdönteni Hajnal Tímeát

Mit nézünk ma? - Szombat (09. 17.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Ilyen volt 2014 mozis szempontból Magyarországon

Az óév búcsúztatásaként a Cinema City 13 érdekességet gyűjtött össze a mozihálózat legizgalmasabb, legmeghökkentőbb számaival.

Szabó Simon és Lengyel Tamás, az ügyeletes rosszifúk

Simonnal és Lengyel Tamással beszélgettünk arról, mennyiben határozta meg életüket a középiskolai négy év, hogyan emlékeznek vissza erre az időre, és hogy mennyire tudtak azonosulni a Megdönteni Hajnal Tímeát c. filmben rosszfiú karaktereikkel.

Osvárt Andreáért megőrülnek a férfiak

A Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték kedd esti díszbemutatóján a sztárvilág színe-java megjelent. A film alkotóin kívül többek között Lolával is összefutottunk, aki a Valentin nap alkalmából bemutatta új szerelmét, Bencét.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

Osvárt Andrea férjhez megy?

A magyar sajtó hónapok óta a „Megdönteni Hajnal Tímeát” c. filmtől visszhangzik. A filmnek csütörtökön van a premier, így Valentin Naptól bárki megnézheti a moziban.

Reflektor 13-10-04


szerző:
2013.10.05. 01:05
Reflektor 13-10-04

Reflektor: Osvárt Andrea magába bolondította Simon Kornélt. A Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték utolsó forgatási napján a Reflektor stábja is jelen lehetett. Hajdu Steve a Reflektor riportere lett. A Heti hetes sztárja Harsányi Leventét bombázta lényegre törő kérdéseivel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való