KERESÉS search-close

meztelenkedés

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meztelenkedés"

Mennyi pucérkodás fér bele a gyerek előtt?

Sok szülőben vet fel kérdéseket, hogy vajon mi helyes és mi nem, ha a meztelenkedésről van szó. Míg egyesek túlaggódják és rejtőzködnek a gyerek előtt, addig vannak, akik lazán kezelik a dolgot. De mit mond a szakértő?

Tabu, vagy nem a meztelenkedés?

Az újságok címlapján, a kamerák előtt, a strandon, vagy éppen otthon, a négy fal között. Van, aki bátran közszemlére tesz mindent, de olyan is van, aki szégyenlős. Aureliót például már mindenféle szögből láthattuk, rá mindent lehet mondani, de, hogy gátlásos lenne – na azt nem. De mi a helyzet a gyerekekkel? Ezt kutattuk pontosan egy évvel ezelőtt.

Pintér Tenya megbánta meztelen fotóját

Pintér Tenya nem csak lóháton érkezett, hanem mesélt is magáról a Reggeliben: nemrég majdnem teljesen meztelen fotó jelent meg róla egy magazinban. Tenya megbánta a dolgot...

A fotó, ami miatt nem meztelenkedik többet Palvin Barbi

Nem vállal több meztelen fotózást Palvin Barbi - egy korszak zárul most le...

Palvin Barbi nem vállal több meztelenkedést

Soha többé nem áll ruhák nélkül kamera elé Palvin Barbara, mondta el egy angol lapnak. A leghíresebb magyar modell egy csalódás miatt döntött így. Egyszer csak azért vállalt meztelen fotózást, mert ígéretet kapott arra, hogy nem kerülnek ki a felvételek a teljesen fedetlen kebleiről - később mégis viszontlátta az interneten.

 

Meztelenkedés családon belül?


szerző:
2018.01.26. 08:37
Meztelenkedés családon belül?

Vannak családok, akiknél természetes dolog, hogy pucérkodnak a gyerekek előtt, de mégis sokan ódzkodnak tőle. Ez egy teljesen normális dolog, vagy jobb, ha inkább leszoknak róla a szülők? Regős Judit, családi tanácsadó járt utána a kérdésnek.

Csobot Adéléknál nem tabu a pucérkodás

A ma reggeli téma kapcsán Adél élőben jelentkezett be a stúdióba, és elmondta saját véleményét.

Ez volt a Barátok közt egyik legnagyobb égése!

Hat évvel ezelőtt, Bokros Ádám épp olyan kellemetlen helyzetbe került, ami nem először fordult elő vele. Kingát szerette volna lencsevégre venni a fotós, mikor Szabi eszement állapotban rontott be a lakásba. Akkor azt hitte, Kingát meztelenül fogja fotózni Ádám, de amit ott látott arra nem tudott felkészülni a fiú.

(18+) Tenya pucér testével lepte meg a napozókat

A színész nem törődve senkivel és semmivel, úgy döntött, ádámkosztümben ugrik a habok közé. Addig nem is volt gond, míg nem szeretett volna partra jönni, mert a meztelen Tenyának nem mindenki örült.

Így leste meg Kabát Peti zuhanyzás közben Tóth Andit!

Mivel Gabo nem hagyhatta el a kényszer "fészkét", megkérte focista barátját, nézze meg helyette - is - a fürdőző lányt. Az ördögi tervnek itt még nem volt vége, egy újabb hatalmas oltást eszeltek ki a fiúk.

Válótársak: Így hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit

Két évvel ezelőtt volt, hogy az egyik csütörtök este elindult az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk akkor végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Hogy például hogyan hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit, és mi köze van Chuck Norrisnak a sorozathoz.

Micsoda: „Fürdős Zé élvezzél?”

Három évvel ezelőtt, ezen a napon Fördős Zét és Krasznai Tündét egy igen kellemes meglepetés ért. Egy nyertes játék után megérdemelt ajándékot kaptak: közösen fürdőzhettek egy kádban. A baj csak akkor ütötte fel a fejét, mikor kiderült, Tündi nem hozott magával fürdőruhát.

Teljesen meztelenül fürdőzött Bódi Sylvi!

Három évvel ezelőtt a nézők valószínűleg nem hittek a szemüknek, mikor megpillantották a gyönyörű modellt, ahogy meztelenül pancsol a habokban. Sylvi nem tett egyebet, csak szeretett volna egy hatalmas fürdőt venni, ami végül össze is jött neki.

Hegyi Barbara és kollégái jó ügy érdekében meztelenkedtek a színpadon

Hegyi Barbara nem szégyenlősködött, 51 évesen is ledobta a ruháit a színpadon, és a való életben egyaránt. Meztelenkedésével jó ügyet szeretett volna támogatni a színésznő.

 

Hoppá! VV Krisztián megmutatta a „meztelen igazságot”!

A ValóVilág powered by Big Brother macsója ismét bebizonyította, hogy nem egy szégyenlős alkat.

Fókusz 2017-10-04


szerző:
2017.10.04. 17:20
Ezek voltak Bódi Sylvi legutolsó meztelenkedős fotói!

Magyarország első playmate-je három évvel ezelőtt azt mesélte a Fókusznak, hogy kifejezetten büszke arra, amit 20 éves karrierje során elért. Utolsó fotózása egy férfimagazin jubileumi lapszámának keretében zajlott.

Alexandra és Sándor anyaszült meztelenül érkeztek a stúdióba. Mindketten naturisták, és egy naturista kempingben ismerték meg egymást. Imádják a meztelenkedést, és számukra teljesen természetes dolog az, ha valakin nincs ruha.

Hihetetlen! Meztelen szakács sétált be a Reggeli stúdiójába!

Annáék tudta nélkül jelent meg a Hagyjál főzni! naturalista szakácsa, Kőmíves Sándor, aki megválaszolta a kérdést, hogy miért szeretünk meztelenkedni. Eközben pedig még Marcellinát a szintén előszeretettel pucérkodó művésznőt is sikerült zavarba hoznia!

18+: A Farm egyik játékosa megmutatta formás bájait! VIDEÓ!

Pontosan egy évvel ezelőtt a valóságshow nézői nem unatkozhattak az esti összefoglalóban. Az egyik játékos, Laura hamar belátta, hogy a lavórban fürdésnél kár a teste takargatásával bíbelődnie, inkább alaposan megmosakodott teljesen meztelenül.

Figyelem! Idén sem maradt ruha a sztárokon!

Öt évvel ezelőtt az év legizgalmasabb, legparfümillatúbb forgatásain sok kíváncsi férfi bukkant fel. Megállapítható volt, hogy a szexi szépségek évezredek óta ismert mágneses vonzereje egyáltalán nem csökkent, sőt…

Istenes Bence meztelenül adott interjút?

Bizony így volt! Pontosabban három évvel ezelőtt történt az a kis incidens, mikor is a műsorvezető ádám-, azaz párnakosztümben állt ki a Fókusz kamerái elé. Hamar kiderült, egy fogadásról volt szó, amit csúnyán elveszített Bence, és mivel ő mindig betartja a szavát, így történhetett meg, hogy meztelenkedett egyet az X-Faktor stúdiójának folyosóján.

Istenes Bence meztelen testét csak egy párna takarta!

Három évvel ezelőtt is a poénok nagymestere volt már a műsorvezető. Ha valamit a fejébe vett, akkor arról nem lehetett lebeszélni, főleg, ha ígéretet tett valakinek. Imádjuk Bence trollkodásait, habár el kell mondjuk, manapság sokkal nagyobb szívatásokat visz véghez. Mindenesetre garantáltan jól fogtok szórakozni ezen a videón is! 

Popsirisza és cicivillantás! Bódi Sylvi újra akcióban!

Két éve, hogy a celebek bevetették magukat a dzsungelbe. Néha napján a patakban fürödtek sztárjaink. Bármi is történjen, a nőnek mindig nőnek kell maradnia, még akkor is, ha durva körülmények között van. Az egykori modell szépen megfürdött és megborotválkozott a patak hűs vízében.

Krisztián nemcsak pózolni, meztelenkedni is szeret!

Gina arról faggatta Krisztiánt, hogy ő miért jelentkezett a ValóVilágba. A srác elmondta, hogy igazából a pénz miatt, de nagyon szeret pózolgatni, és szívesen dolgozna modellként.

Bódi Sylvit utoljára látjuk meztelenkedni?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon szerepelt a modell a Fókusz műsorában, ahol kiderült, Sylvi mindig is tudott meglepetést okozni, és most sem volt ez másképp. Csaknem 20 éve kezdte a modellkarrierjét, amit most lezárni készül. A lányra 2002-ben figyelt fel az ország, akkor lett ő akarva-akaratlan az első magyar címlaplányok egyike.

Ciciméregetés a zuhany alatt

Hogy mire jó egy közös fürdés? Arra biztos, hogy kendőzetlenül lehessen kérdezősködni, fogdosni és méregetni...

Híres anyukák meztelenül? - No de miért is?!

Négy évvel ezelőtt, pont ezen a napon mutatta be a Fókusz azt a hat édesanyát, akik minden bátorságukat összeszedték, hogy félmeztelenül pózoljanak lányukkal vagy lányaikkal és egyetlen alkalommal így állnak kamera elé.

VV Dóri ledobott mindent, amit csak lehetett!

Egy évvel ezelőtt, kiderült, az ex-villalakó rengeteget fogyott és ezt nem is félt megmutatni a Fókusz kameráinak. Így fogta a lány és bedobta a törülközőt, azaz ledobta a textilt. A Villában jó néhány kilót magára szedő erotikus modell a játék vége óta csak azon dolgozott minden erejével, hogy megszabaduljon a feleslegtől.

Vigyázat: Meztelenkedős hírességek

A szakemberek szerint, ha egy nő vetkőzik, azzal úgy nincs semmi gond, viszont, ha egy féri sztár pucér képét látjuk, az kicsit kiveri a biztosítékot. Négy évvel ezelőtt a Híradó számba vette azokat a hírességeket, akik nem féltek megválni ruháiktól, sőt egyszerűen élvezték a nem mindennapi pillanatot.

Vivien bulizása mindenkinél kiverte a biztosítékot

Nem csak a csajok, a pasik sem tudtak szó nélkül elmenni Vivien felhőtlen szórakozása mellett.

Hihetetlen, de igaz! – Orlando Bloom ádámkosztümben nyomult a strandon

Úgy látszik, már nyoma sincs a Selena Gomez affér miatt kialakult feszültségnek Katy Perry és a színész között. A szerelmesek épp nyaralnak, de nem akárhogyan. Erre még a lesifotósok sem voltak felkészülve!

Vigyázat, túl szexi! Bódi Sylvi fotója következik!

A gyönyörű modell a víz szerelmese. Nem telik el úgy nap, hogy ne posztolna valamilyen extrém sportos fotót magáról. A mai kép viszont teljesen más aspektusban mutatja meg a szépséges nőt.

Lola félmeztelenül napozott a spanyol tengerparton?

Az énekesnő tavaly nyáron Spanyolországban vakációzott az egyik barátnőjénél. Lola kedvesen elhozta az RTL Klub reggeli műsorába a nyaralás alatt készült fotókat, és az egyik kép pikánsabbra sikerült, mint a többi.

VV Gigi: „Levetkőztem szégyellőségemet”

Bizony már öt év eltelt azóta, hogy a gyönyörű villalakó, Gigi nem bírt ellenállni a kamerának, és nekivetkőzött. Először nehezen barátkozott meg azzal a gondolattal, hogy ledobja az összes textilt, de megtette és az eredmény lélegzetelállító lett.

Barbi kissé lejáratja magát a műhelyben

Barbi hirtelen elhatározásból meglepi Joe-t a műhelyben azzal a szándékkal, hogy elcsábítja őt. Sajnos azonban félreértésre kerül sor, így Barbi lejáratja magát Gábor, Joe és két ügyfél előtt.

Halle Berry ledobta a textilt


szerző:
2016.03.31. 16:30
Halle Berry ledobta a textilt

A gyönyörű színésznő kedden indította be Instagramos pályafutását, ráadásul nem akármilyen fotóval! Berry első képén ruha nélkül pózol a vadonban.

Meztelenkedés, a tüntetések jól bevált módszere

Lalit senki és semmi nem tudta visszatartani, hiányos öltözetben rohangált a belvárosban. Nem öncélú feltűnési mánia ez, hanem így akarta felhívni magára figyelmet egy zenei menedzser előtt. A mulatós énekesi pályára készülő Lali szó szerint stábunkba botlott a Váci utcán.

Ismert anyukák dobták le a ruhát a jó ügy érdekében

Hat híres anyuka, akik ezúttal nemcsak nevüket, arcukat adták egy kampányhoz, hanem a testüket is. Vállalták, hogy lányukkal vagy lányaikkal félmeztelenre vetkőznek és egyetlen alkalommal így állnak kamera elé. Mindezt azért, hogy felhívják a figyelmet a mellrák megelőzhetőségére.

Berlusconi meztelenkedik


szerző:
2009.04.22. 20:43
Berlusconi meztelenkedik

A szicíliai festő reméli, hogy művét az olasz kormányfő veszi meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való