KERESÉS search-close

milan

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "milan"

Karesz belezúgott Lizába

Milán négyszemközt elmeséli Karesznek, hogy mennyire beleszeretett Lizába, de ő is csak a lányra tud gondolni.

Karesz nehezen viselte Liza közelségét

Karesz nem volt túlságosan kirobbanó formában, egész nap rossz kedve volt. Milánnak természetesen fogalma sem volt arról, hogy a legjobb barátja csakis Lizára tudott gondolni. Egy egészen kellemetlen szerelem kezdete ez? 

Liza Karesz kisbabáját várja?

Liza elkíséri Kareszt, hogy együtt váltsák vissza az üres üvegeket, aztán egy spontán szerepjáték során megcsókolja Kareszt, amitől ő teljesen elveszti az eszét.

Maja mégsem olyan romlott, mint Timi?

Maja belemegy, hogy Albert őt is megajándékozza egy drága táskával, de amikor a lány visszatér a hajóra, Karesz és Milán lelkifurdalást ébreszt benne, és úgy dönt, hogy visszaadja a táskát.

Maja kitartott lett

Maja pénzügyi helyzete mit sem változott, ennek ellenére bevásárló körútra indult barátnőjével és egy titokzatos idegennel, Alberttel, aki mindvégig a tenyerén hordozta a lányokat.

Majából igazi dívát faragnak

Timi új stílussal akarja megváltoztatni Maját, akinek erre nincs pénze és munkát vállal a lakóhajón, ám Maja számára világossá válik, hogy ez mégsem olyan egyszerű feladat, ahogyan azt ő elképzelte.

Karesz családtaggá fogadja Lizát

Kareszék belekezdenek egy férfiassági csatába, ami azzal zárul, hogy Lizát a bátorságpróba során elkapja egy pincér.

Karesz képtelen tolerálni Robin viselkedését

Amikor Karesz rajtakapja Sárit és Robint a kanapéján újra kitör a balhé, és bevallja: bármennyire próbálkozik, nem tudja elviselni Róbertet.

Evelin és Marci barátok lesznek

Evelin és Marci megegyeztek, hogy fátylat borítanak a múltra, és mostantól barátként tekintenek egymásra. 

Letartóztatták Sáriékat

Robin megint belerángatta a rosszba Sárit, és ezúttal túl messzire ment. Sárit és Zsófikát is bevitték a rendőrségre. 

Liza kimenti Kareszt a nyomuló öreglányok karmai közül

Miután Milán magára hagyja Lizát és Kareszt a sétahajón, Kareszra rányomul néhány idősebb hölgy, de Liza kimenti őt a szorult helyzetből.

Karesznek elege van Lizából

Milán minden idejét szerelmével tölti, és most ebből Karesznek nagyon elege lett. Választás elé állította barátját.

Karesz hisztije kiüti a biztosítékot Milánnál

Miután Liza elrontja Karesz és Milán fiús napját, Karesz teljesen kiborul. A hajón panaszkodik Sárinak, amikor megjelenik Milán, és beolvas a srácnak.

Következő rész (2016. március 21.)

Joe feladja az álmát szerelméért. Milla rájön, hogy nem szereti Dávidot, és szakít vele. Karesz barátja kedvéért megbékél Lizával. 

Előző rész (2016. március 18.)

Gábor és Joe eldöntik: megveszik az autószerelő műhelyt. Tamara Marci után Rolandot viszi ágyba? Karesz választás elé állítja Milánt: vagy ő, vagy Liza!

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-18

Reggel Joe és Gábor el vannak szánva arra, hogy még ma beszéljenek Joe régi autószerelő műhelyének tulajdonosával a műhely megvásárlásáról, ami egyáltalán nem tetszik Barbinak. Ám az eladó nem igazán van jó véleménnyel a fiúkról, miután azok előző nap betörtek hozzá. Ráadásul van egy másik érdeklődő is a műhely iránt.
 

Következő rész (2016. március 18.)

Gábor és Joe eldöntik: megveszik az autószerelő műhelyt. Tamara Marci után Rolandot viszi ágyba? Karesz választás elé állítja Milánt: vagy ő, vagy Liza!

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-17

Barbi reggel magán kívül van az örömtől, mikor végre talál egy megfelelő helyszínt az esküvőre. Még ma meg akarja nézni, de Joe-nak dolgoznia kell. Joe megígéri neki, hogy utánamegy. De Marci kocsija elromlik, így Barbi azt hiszi, Joe-t már nem is érdekli az esküvő, eközben Joe újra rájön, milyen szenvedélyesen szeret autókat szerelni.
 

Kristóf marad Budapesten

Kristóf belátta: akárhogy akarja, nem képes megváltozni. Szakított Petrával, és nem utazik vissza Győrbe. Dávid fogadta be.

Milán beleveti magát a Káma-szútra világába

Liza kilátásba helyezi, hogy este esetleg megtörténhetne a dolog, de Milán teljesen pánikba esik, és a Káma-szútrából merít ötleteket.

Előző rész (2016. március 16.)

Kristóf nehéz döntést hoz: szakít Petrával. Milán a Káma-szútrát tanulmányozza a jobb teljesítmény érdekében. Alexának új hódolója akad.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-16

Milán a hetedik mennyországban érzi magát. Ő és Liza végre tényleg együtt vannak – de még nem szeretkeztek. Amikor viszont Liza kilátásba helyezi, hogy este esetleg megtörténhetne a dolog, Milán teljesen pánikba esik. Kétségbeesésében a barátaitól kér tanácsot, és Robin azt javasolja, nézzen bele a Káma-szútrába, mire Milán buzgón beleveti magát a könyv tanulmányozásába.

Kristóf megcsalta Petrát

Evelin terve bejött. Addig próbálkozott Kristófnál, hogy végül sikerült elcsábítania kiszemeltjét. Kristóf megcsalta Petrát.

Végre! Milán és Liza összejönnek!

Milán reggel a fejébe veszi, hogy egy saját számmal hódítja meg Liza szívét, és sikerül lenyűgöznie a lányt.

Következő rész (2016. március 16.)

Kristóf nehéz döntést hoz: szakít Petrával. Milán a Káma-szútrát tanulmányozza a jobb teljesítmény érdekében. Alexának új hódolója akad.

Előző rész (2016. március 11.)

Milán kitartó küzdelme meghozza gyümölcsét: Liza összejön a fiúval. Joe kibékül Robinnal. Kristóf lefekszik Evelinnel.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-11

Milán reggel a fejébe veszi, hogy egy saját számmal hódítja meg Liza szívét. Karesznek komoly fenntartásai vannak Milán hangjával kapcsolatban. De Milán nem hagyja elbizonytalanítani magát, és mindent belead a Liza-számba. 

Liza végre dönt Milán és Bence között

Bence és Milán szövetséget kötnek, és választás elé állítják Lizát: válasszon közülök végre, de a lány mindkét fiút kikosarazza.

Következő rész (2016. március 11.)

Milán kitartó küzdelme meghozza gyümölcsét: Liza összejön a fiúval. Joe kibékül Robinnal. Kristóf lefekszik Evelinnel.

Előző rész (2016. március 10.)

Kristóf visszatér Pestre, Evelin pedig egyből beveti nőiességét. Liza Milánt és Bencét is kikosarazza. Joe eltiltja Sárit Robintól.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-10

Meglepő módon felbukkan Robin. Sári egy csapásra jókedvre derül, és hagyja, hogy Robin rávegye őt a szexre. Amikor rajtakapják őket, és Joe és Barbi emiatt elveszítik az esküvői helyszínt, Joe csúnyán összeveszik Sárival.

Bence durván leütötte Milánt

Milán nem adta fel a Lizáért folytatott küzdelmet, folyamatosan a munkahelyén kereste a lányt, aki hiába hozta a srác tudomására azt, hogy nem akar tőle semmit. Milán nem értette ezt meg, Bencénél pedig végleg betelt a pohár.

Bence kiütéssel győz Milán felett?

Milán előadja Lizának, hogy milyen jó, hogy elcsattant végre az első csók köztük. Nagy szerencsétlenségére azonban Bence meghallja ezt, és bosszút esküszik Milán ellen.

Következő rész (2016. március 10.)

Kristóf visszatér Pestre, Evelin pedig egyből beveti nőiességét. Liza Milánt és Bencét is kikosarazza. Joe eltiltja Sárit Robintól.

Előző rész (2016. március 09.)

Sári a munka helyett Robint választja. Drex megnyeri a fogadást Rolanddal szemben. Bence párviadalra hívja Milánt, és kiütéssel győz.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-09

Miután Liza megcsókolta Milánt, a fiú biztosra veszi, hogy az övé lesz a lány. Ám amikor Milán felkeresi Lizát a munkahelyén, Bencébe botlik. Milán elővigyázatlanul előadja, hogy mi történt kettejük között, és ezzel magára vonja Bence haragját. 

Következő rész (2016. március 09.)

Sári a munka helyett Robint választja. Drex megnyeri a fogadást Rolanddal szemben. Bence párviadalra hívja Milánt, és kiütéssel győz.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-08

Tamara felkeresi Marcit, hogy kibéküljenek, és végül meghívja őt egy kávéra. Közben az egyik pincérnő hevesen flörtölni kezd Marcival. Ám, amikor Tamara zöld utat ad neki, Marci nem lát tovább okot arra, hogy visszafogja magát és végül felviszi az albérletbe a pincérnőt.

Liza végre megcsókolja Milánt

Este Milán megnézi Liza fellépését, és a lány kérdőre vonja, amiért olyan hirtelen elrohant a délutáni találkozójukról. Milán szerelmet vall Lizának, mire Liza váratlanul megcsókolja a fiút.

Előző rész (2016. március 07.)

Evelin szerelme, Máté váratlanul beállít a klubba. Lali megakadályozza Gábor és Alexa randiját. Milán újra szerelmet vall Lizának, és a lány megcsókolja.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-07

Alexa és Gábor egy polc felszerelése közben megint közelebb kerülnek egymáshoz, és estére randit beszélnek meg. Lali magánkívül van, de mivel Gábornál süket fülekre talál, Lali elhatározza, hogy a barátja tudta nélkül megfúrja a randit. Mintegy véletlenül a tudomására hozza Alexának, hogy Gábor Ausztriában kavart valakivel. 

LALI:

Az Éjjel-Nappal Budapest 3 éves lett, amelyet a 18 főszereplő pezsgővel és tortával ünnepelt meg a sorozat legendás helyszínén az albérletben. A fiúk: Bécy, Karesz, Milán és Lali mesélnek forgatásról, élményekről és csajozásról.
 

Következő rész (2016. március 07.)

Evelin szerelme, Máté váratlanul beállít a klubba. Lali megakadályozza Gábor és Alexa randiját. Milán újra szerelmet vall Lizának, és a lány megcsókolja.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-04

Drex felkeresi Dávidot, hogy munkát és szállást kapjon Bécy klubjában. Karola ellenzi a dolgot, Dávid azonban végül beleegyezik egy próbanapba. Nem sokkal később viszont kénytelen tudomásul venni, hogy beköltözésről szó sem lehet. Munka után éppen elhozná a holmijait Bécy házából, amikor Karola mégiscsak megszánja. Barbi nagyon kiakad, amikor a félresikerült meglepetés-parti után Joe reggel végre hazaér, ráadásul igencsak részegen.

Drex kiakad, és felmond a hajón

Drex elmegy Rolanddal biliárdozni, és játék közben kiengedi magából a gőzt. Drex részegen megfogadja Roland tanácsát, és felmond a lakóhajón.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-03

Joe és Barbi reggel megegyeznek, hogy idén szűk körben fogják megünnepelni Joe születésnapját. Ám Barbi meglepetés bulit szervez Joe 41. születésnapjára. Ám Joe az albérlet előtt az utcán összefut Marcival, aki Lalit és Gábort hozza haza a pályaudvarról. Barátai rábeszélik Joe-t, hogy menjenek el egy bárba megünnepelni a születésnapját. Barbi közben a vad motorosokkal a lakásban várja Joe-t.

Liza és Milán az egész napot együtt töltötte

Eljött a nap, amikor Liza és Milán együtt tölthetett egy közös délutánt. Milán curlingezni vitte szerelmét, és bár minden jól ment, a nap végén így is csalódnia kellett.

Liza és Milán között forr a levegő

Milán reggel már izgatottan tervezgeti a mai találkozóját Lizával, és tíz centivel a föld felett lebeg, amikor Liza bevallja neki, hogy már semmi kedve Bencével, a barátjával foglalkozni.

Roland nem adja fel, tovább hajt Karolára

Karola beköltözik Bécy villájába, de kénytelen megállapítani, hogy Roland is a lakótársa lesz. Amikor Roland szemtelenül rányomul Karolára, a lány félreérthetetlenül a tudomására hozza, hogy tartsa meg a három lépés távolságot.

Előző rész (2016. március 02.)

Marcit a szexi gyógytornász helyett Gizike veszi kezelésbe. Liza és Milán közelebb kerülnek egymáshoz. Karola úgy dönt: beköltözik Bécy villájába.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-02

Milán reggel már izgatottan tervezgeti a mai találkozóját Lizával, és tíz centivel a föld felett lebeg, amikor Liza bevallja neki, hogy már semmi kedve Bencével, a barátjával foglalkozni. Elmennek csúszókorongozni, s együtt töltik az egész napot. Este azonban Bence megzavarja a vidám napot, bocsánatot akar kérni Lizától. Reggel kiderül, hogy Marci elkezdte hanyagolni a gyógytornát.

Liza randira hívja Milánt

Bence folyamatosan piszkálja Milánt, az étteremben pedig túl messzire megy. Lizának elege lesz és mérgesen lelép, később azonban meglátogatja Milánt a hajón.

Következő rész (2016. március 02.)

Marcit a szexi gyógytornász helyett Gizike veszi kezelésbe. Liza és Milán közelebb kerülnek egymáshoz. Karola úgy dönt: beköltözik Bécy villájába.

Előző rész (2016. március 01)

Joe mégsem képes megszervezni Barbi álom esküvőjét? Bécy eladja Dávidék feje felől a lakást. Milán medveotthonba viszi Lizát.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-03-01

Dávid elképed, amikor Bécy közli vele, hogy egy napjuk van kiköltözni a lakásból, mert pénzre van szüksége az új klub nyitásához Ibizán. Milla és Karola bepánikolnak, hogy az utcára kerülnek. Legnagyobb meglepetésre Bécy közli, hogy odaadja a házát, abba beköltözhetnek. Dávid olyan lakótársakat visz magával, akiket akar. Amikor Dávid azt állítja Millának, hogy Bécy maga kereste ki a lakótársnőket.

Liza nem érez semmit Milán iránt

Milán mindent megtesz annak érdekében, hogy Liza dobja a barátját, és őt válassza. Egyelőre azonban minden próbálkozása kudarcba fullad. 

Milán ál-szülinapot tart, hogy Lizával lehessen

Milán boldogtalan, mert mióta megcsókolta Lizát, semmit sem hallott róla, ezért azt hazudja, hogy születésnapja van, és meghívja a bulijára.

Következő rész (2016. március 01.)

Joe mégsem képes megszervezni Barbi álom esküvőjét? Bécy eladja Dávidék feje felől a lakást. Milán medveotthonba viszi Lizát.

Előző rész (2016. február 29.)

Lali majdnem lekési a saját koncertjét. Maja a lakóhajóra költözik. Milán újra lejáratja magát Liza előtt.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-29

Lali és Gábor egy házban vészelték át a hétvégét Jürgennél. Kézzel – lábbal megkérik Jürgent, hogy segítsen nekik, de az öreg a saját tempójában akarja folytatni a napot. Míg Gábor alaposan megreggelizik, Lali a tettek mezejére lép és ellopja Jürgen hó szánját. Lali elszánja magát, hogy ezzel megy vissza a városba. Gábor nem tehet mást, segít neki.

Következő rész (2016. február 29.)

Lali majdnem lekési a saját koncertjét. Maja a lakóhajóra költözik. Milán újra lejáratja magát Liza előtt.

Drex dupla örömet szerez Rolandnak

Drexnek nincs kedve a dupla randihoz, ezért visszavonulót fúj. Este, amikor bocsánatot akar kérni Rolandtól rádöbben, hogy bátyja már alaposan megvigasztalódott a lányokkal.

Előző rész (2016. február 26.)

Lali és Gábor fedél nélkül maradnak éjszakára. Tamara váratlanul visszatér Budapestre. Sári kiborul Drex és Roland viselkedésén.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-26

Lali reggel tiszta idegroncsként viselkedik a hangpróbája alatt, amiért alapos fejmosást kap Georgtól. Hilda közben meglepetésként hótalpas túrára viszi a srácokat egy csinos víkendházba. Lalinak semmi kedve hozzá, de Gábor unszolására velük megy. Lali azonban még szex közben sem hagyja békén Gáborékat.
 

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-25

Lali reggel csak arra tud gondolni, hogyan indíthatná be mégis mulatós karrierjét. Gábor viszont inkább Hildával töltené a maradék napot Lali választás elé állítja: vagy ő, vagy Hilda! Gábor végül barátja mellett dönt. Lali terve kudarcot vall, amikor megpróbálja felküzdeni magát a színpadra, de közben összefut egy ismerős figurával, Georggal.
 

Nagymamája rabolta el Sári kislányát

Sári volt férjének édesanyja igen fifikásan cselezte ki Barbit és vitte el a kicsi Zsófit úgy, hogy Sári az egészről semmit sem tudott. Sáriék később megtalálták a nőt, aki mindenki megdöbbenésére rendőrt hívott a lányra.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-24

Gábor reggel még mindig haza akar utazni. Némi szóváltás után Lali meggyőzi Gábort, hogy ha már Ausztriában vannak, síeljenek kicsit, aztán felszállhatnak a buszra. Lalinak esze ágában sincs feladni az álmát, inkább elássa a pénztárcáikat. A két fiú összeveszik, és szétválnak útjaik.
 

Maja visszatérésének senki sem örült

Marci izgatottan várta szerelmét a pályaudvaron, de Tamara helyett Maja érkezett a fővárosba. A lány visszatérését senki sem fogadta kitörő örömmel, sőt, Barbi egyenesen nekiesett a lánynak. 

Maja visszajön, és nagy port kavar

Marci életkedve megjön, amikor SMS-t kap, vélhetően Tamarától, hogy menjen ki az állomásra, ám legnagyobb meglepetésére Maja áll előtte.

Milán megcsókolja Lizát

Milán úgy dönt, mindent egy lapra tesz fel Lizánál, és megcsókolja Lizát, de viszonzás helyett egy pofont kap.

Előző rész (2016. február 23.)

Lali és Gábor elhagyják az országot, és Ausztriába mennek. Milán mindent egy lapra tesz fel, és megcsókolja Lizát. Maja visszatér Budapestre, és felkavarja az állóvizet.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-23

Lali reggel megharagszik Gáborra, mert ahelyett, hogy sietne, Alexával enyeleg. Alexa egyre jobban hisz abban, hogy lehet valami közte és Gábor között. Gábor el is indul, már csak azért is, hogy tisztázza érzéseit Alexával kapcsolatban. Gábor kalandos úton eléri a buszt. Obertauernben megismerkednek két gyönyörű lánnyal. Lali és Gábor azonban estére szállás nélkül maradnak.
 

Lali mindent megtesz azért, hogy ismét sztár lehessen

Lali reggele igen csalódottan indult. Rádöbbent arra, hogy az égvilágon senki sem kíváncsi már Csóró Lalira, a mulatós királyra. Természetesen ez nem maradhatott így, muszáj volt valahogyan ismét rivaldafénybe kerülnie az egykori mulatóscsillagnak.

Milán szerelmet vall Lizának

Bár Milán tudja, hogy Liza Bencével van együtt, mégis nagyon szenvedélyesen szerelmet vall a lánynak.

Előző rész (2016. február 22.)

Marci elviszi Tamarát graffitizni, Lali pedig rögtönzött koncertet ad az utcán, ráadásul anyaszült meztelenül.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-22

Marci örül a Tamarával töltendő utolsó napjának és megmutatja a lánynak a nagy szenvedélyét: a graffitizést. Egy rövid időre valóban reménykedni kezd, ám a nap végén Tamara mégis vissza akar menni Szegedre. Tamara megnyílik egy kicsit és elmondja, hogy egy nagyon rossz kapcsolat van mögötte. Egy érzelmes búcsúzás után Tamara magára hagyja a szomorú Marcit Budapesten.
 

Sári csúnyán visszaélt Karesz szeretetével

Robin váratlanul megjelenik Milánék lakásában, és Sári helyett ő árulja el Karesznak, hogy összejöttek.

Éjjel-Nappal Budapest 2016-02-19

Marci csalódik, mikor Tamara reggel elviszi a holmiját az albérletből, és kiköltözik anélkül, hogy Marci bocsánatkérését elfogadná. Tamara a tetováló szalonban elmondja Karolának, hogy még ma elhagyja a várost. Tamara nem sokkal később megvárja Marcit a tetováló szalon előtt, és búcsúzóul odaadja a fiúnak a telefonszámát. Marci azonban meg van sértődve.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való