KERESÉS search-close

mozgáskultúra

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mozgáskultúra"

Közös nyelvünk a tánc


szerző:
2016.04.29. 12:16
Közös nyelvünk a tánc

A tánc valószínűleg mindenkinek mást jelent. Különbözőek az élményeink, benyomásaink róla. De, bárhol is élünk a Földön ez az a közös nyelv, amit mindannyian beszélünk. Ki amatőr, ki már haladóbb szinten. A tánc a mindennapjaink része, még ha sokszor nem is vesszük észre. Táncolunk, ha jól érezzük magunkat, vagy mások táncában gyönyörködünk egy balett előadáson. Velünk él, bennünk lüktet és többek vagyunk tőle.

Kinevette a TEK embereit, amikor bénáztak? Az iraki rendőrök még egy sima terpeszugrást sem tudnak megcsinálni!

Jó eséllyel mindenkinek volt szerencséje az iskolai tornaórákon ahhoz a gyakorlathoz, amikor váratlanul terpeszállásba kell ugrani, karjainkkal pedig tapsolni a fejünk felett. Nem úgy Irakban, ahol amerikai kiképzők próbálták meg ezzel a gyakorlattal kezdeni az iraki rendőröknek tartott edzést, ám azok egyszerűen képtelenek voltak megérteni és véghezvinni a feladatot. Videó következik, reménytelenül kapálózó végtagokkal!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való