KERESÉS search-close

mr. bean

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mr. bean"

Bréking: ne lepődjön meg, ha Mr. Bean szembejön az utcán!

Egyedül a Fókusz kérdéseire válaszolt, de azt azért túlzás lenne kijelenteni, hogy mélyinterjú készült vele. A világsztár nem volt túl bőbeszédű, és hiába kérdeztük, már nem válaszolt egyetlen kérdésünkre sem.

Fókusz 2015-09-07


szerző:
2015.09.07. 17:20
Fókusz 2015-09-07

Út az ismeretlenbe - Megint egyre több menekült érkezik Röszkénél, az éjszakák viszont egyre hűvösebbek és nő a feszültség is. Mr.Bean Budapesten - Csak a Fókusz stábjával állt szóba a repülőtéren Rowan Atkinson, aki 2 hónapig forgat nálunk. Álompárok - A lányok összecsaptak, hogy megszerezzék a fiúkat, Bencének végül sikerült összeboronálni a  fiatalokat.

Exkluzív majdnem-interjút készítettünk Mr. Beannel

Vasárnap délután fél egykor, vastag keretes szemüvegében sétált a budapesti repülőtéren a világ egyik leghíresebb komikusa, a Mr. Beant alakító Rowan Atkinson. Egyedül a Fókusz kérdéseire válaszolt, de azt azért túlzás lenne kijelenteni, hogy mélyinterjú készült vele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való