KERESÉS search-close

napirend

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "napirend"

A látszat néha csal: Nico kutya sokkal huncutabb, mint gondolnád

Mária a kiskutyáját félti a férjétől, így egy napirendet is hozott magával, hogyan nevelje a férfi kiskedvencét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nehéz a gyerekeknek visszazökkenni az iskolás hétköznapokba

Már csak 10 nap és kezdődik az iskola. Az RTL Híradó által megkérdezett pszichológus szerint ilyenkor nehéz a váltás, akár egy hónap is kellhet, mire a gyerekek visszazökkennek az iskolás hétköznapokba. A Híradónak nyilatkozó pedagógus viszont azt mondja, egy hét is elég az átálláshoz, de csak akkor, ha a szülő szigorít a gyerek napirendjén.

Az óraátállítás eltörlését mérlegeli az Európai Bizottság

A kérdést a finnek kezdeményezésékre vette napirendre az Európai Parlament. Képviselőik szerint az óraátállítás előnyeit nem sikerült bizonyítania a tanulmányoknak, az viszont kiderült, hogy az emberi szervezetet igencsak megviseli a váltás.

 

Megvitatható a halálbüntetés?

A miniszterelnök előbb napirenden tartásra javasolta, és még mindig megvitathatónak tartja, de bevezetéséről nincs szó. Szakértőket kérdezünk. És: 10 éves a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, amelynek célja, hogy a megmaradó, de még fogyasztható élelmiszer eljusson a rászorulókhoz és ne a kukába kerüljön.

Éles vita a korrupcióról és a keleti nyitásról

Még el sem kezdődött a napirend tárgyalása a délre újra összehívott Parlamentben, máris parázs vita alakult ki a kormány és az ellenzék között. Elsőként a Kínai nyitás váltott ki indulatokat, majd az ellenzéki korrupciós vádakra válaszoló L. Simon László hozzászólása fulladt hangos közbekiabálásokba. A vitába a házelnök is beszállt. A hangulat egyáltalán nem volt karácsony előtti.


 

Csütörtökön már börtönben ébred Stohl

Szerdán börtönbe megy Stohl András. Nem kivételeznek vele, ugyanúgy rabruhát visel és börtönnapirend szerint él majd, mint a többiek.

Újra indul az élet a Parlamentben

A képviselők őszi űlésszaka hétfőn veszi kezdetét, a tervek szerint december 14-ig tart.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való