KERESÉS search-close

nevelőintézet

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nevelőintézet"

Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben

Megrázó történet!
Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben. Tárgyalásuk most kezdődött. Tettükre nem adtak magyarázatot a bíróságon. Egyikük csak annyit mondott, valahogy belement a bajba. Az erőszak előtt rovarirtó spray-t loptak az egyik tanártól. A gázzal bódították el magukat.

Anya, miért dobtál el magadtól?

Györgyi intézetbe adta gyermekeit, akik a mai napig sem kaptak egyenes választ az édesanyjuk döntésére. Egyik fia, Ádám most feltehette kérdéseit.   

Péter, az eltitkolt testvér


szerző:
2018.07.04. 18:00
Péter, az eltitkolt testvér

Ági és testvérei intézetben cseperedtek fel, ráadásul mind a hárman három felé szakadtak el egymástól. A lány azonban nemrég szembesült vele, hogy egy negyedik édestestvére is van a nagyvilágban. Most személyesen találkozhatott „újdonsült” öccsével, Péterrel.

Miért dobtál el magadtól?


szerző:
2018.06.22. 18:00
Miért dobtál el magadtól?

Mikor Feri szülei elváltak egymástól, a fiút a testvéreivel együtt az apukájához ítélték. Ám a családfő intézetbe adta őt. De miért csak Ferit?

 Zoltán 10 éve várt erre a pillanatra

Zoltán évek óta nem látta a húgát, Évát, így azért érkezett, hogy újra felvegyék a kapcsolatot. A fiú 9 évesen lett drogfüggő, később pedig zűrös ügyekbe keveredett, ami miatt nevelőintézetbe került. A két testvér ezért távolodott el egymástól, ráadásul a nevelőszülők eltiltották Évát a bátyjától.

Nagy találkozás 4 év után


szerző:
2017.11.29. 18:00
Nagy találkozás 4 év után

Máté a legjobb barátjával, Krisztiánnal szeretné rendezni viszonyát, akit szinte a testvéreként szeret. A fiatalok nevelőintézetben nőttek fel, de nagykorúságuk után mindenki ment a maga útján. A fiúk most 4 év után találkoznak újra egymással, és Máté még tanúnak is felkérné barátját a közelgő esküvőjére.

Egy kétségbeesett édesanya megrázó története

Éva ellen semmilyen jogerős ítélet sincs. Jelenleg egy bírósági eljárás van folyamatban vele szemben. Házi őrizetben pedig azért van, mert annak idején nem adta át a gyermekeket az apának. Ebben az ügyben még csak vádemelés sem történt ellene. Egyetlen kapcsolata a külvilággal az internet és a telefonon, hiszen nem mehet sehová. Heti kétszer 5 perc telefon, ennyi jut a kapcsolattartásból az édesanyának. A házi őrizetben lassan telnek a napok, a gyerekek pedig gyorsan nőnek. Éva már 8 hete nem találkozott gyermekeivel.

A gyerekek sínylették meg szüleik háborúzását

Vajon mit keres két kiskorú gyermek egy befogadó otthonban, miközben egy évvel ezelőtt még családban éltek. Éva nemrég Szlovákiába menekült, mivel a gyerekeket az apánál helyezte el a bíróság. Mivel őt és a gyermekeket körözték, a kicsik egy nevelőintézetbe kerültek, a Komáromhoz közeli Hurbanovóba, Ógyallára. Czakó József riportja.

Egy apa harca a gyermekeiért


szerző:
2015.04.15. 17:40
Egy apa harca a gyermekeiért

Egy kétségbeesett apa szeretné látni a gyermekeit. Hédi és Dániel 3 hónapja tartózkodik a szlovákiai Ógyalla SOS gyermekotthonában. De hogyan került két Dunakesziről származó magyar állampolgárságú gyerek szlovák nevelőintézetbe? Czakó József riportja.

Fókusz 11-02-18


szerző:
2011.02.18. 20:45
Fókusz 11-02-18

Fókusz: Mr. X hazatért! - Először lépett fel szülővárosában Vastag Csaba. Hihetetlen fogadtatás és az exkluzív családi videó! Bejutottunk - Elsőként a Fókuszt engedték be a nevelőintézetbe, ahol szekrény nyomott agyon egy gyermeket. Átverés - Kifizették az előleget, de nem kapták meg az autójukat. A károsultak ostrom alá vették a vállalkozó házát.

Nézői vélemények - 2010. február

Dicsérnek, szidnak és segíteni akarnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való