KERESÉS search-close

plakát

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "plakát"

Íme a vállalkozó, aki lehozza a csillagokat az égről!

A Telekom Digitálisan Tettrekész díj nyertese fotórealisztikus lenyomatot készít az égboltról egy adott pillanatból és helyszínről. Nézd meg az Égboltkép megálmodójának pitch-ét!

André impotens lett?

A srácot kellemetlen meglepetés érte, mikor egyszer csak önmagába botlott az utcán. Elhatározta: saját maga vet véget a hirtelen jött borzalomnak. Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Az önkormányzat cége rakta ki a fideszes alpolgármester választási plakátjait

Az önkormányzat cége rakta ki a fideszes alpolgármester választási plakátjait Budapesten, az ötödik kerületben. A Rubovszky Csillát ábrázoló hirdetéseket ellenzéki aktivisták vették észre a városüzemeltetési cég irodájában. Az ott dolgozók elismerték nekik, hogy ők plakátolnak, munkaidőben. Az ellenzék a választási bizottsághoz fordult. A fideszes vezetésű önkormányzat azt közölte: a plakátok kihelyezéséért 950 ezer forintot fizetett nekik a Fidesz.  

BUDAPESTI FIDELITAS ELNÖKE: „Mi nem zavarjuk meg mások kampányát, mi szembesítünk”

A Fidelitas fővárosi elnöke szerint bátor dolog, amit a Fidesz ifjúsági szervezete csinál. Nemrég például egy kisteherautóval tartották fel a körút forgalmát, hogy abból cirkuszi zenét játszva megzavarják Karácsony Gergely sajtótájékoztatóját.

ARC kiállítás: Plakátok a klímaváltozásról

Sok ezer tudósnak hiszel, vagy pár száz politikusnak? Ez az egyik fontos kérdése a pénteken megnyílt ARC plakátkiállításnak, amelynek központi témája a klímaváltozás.

Lecseréli a Coca-Cola a plakátjait

Lecseréli a Coca-Cola a meleg és heteroszexuális párokat ábrázoló plakátjait. A szeretet sokszínűségét bemutató kampányuk miatt Boldog István Fideszes képviselő bojkottot hirdetett a cég termékei ellen, mások viszont, például Alföldi Róbert kiállt a Coca-Cola mellett. A plakátokat közben több helyen is megrongálták, letépték, átfestették. A cég szerint mégsem ezért változtak a reklámképek, egyszerűen eddig tervezték a kampánynak ezt a szakaszát.

 

Vitát gerjesztettek a Coca-Cola toleranciát hirdető plakátjai

Petícióval, bojkottal és versikével zajlik a vita, amit a Coca-Cola Budapesten kihelyezett plakátjai gerjesztettek. A toleranciát hirdető képeken hetero- és homeszexuális párok is láthatóak. Egy fideszes képviselő bojkottot hirdetett a cég termékei ellen. Alföldi Róbert versikével biztosította támogatásáról a plakátokat. A cég szerint mindenki egyenlő és mindenkinek joga van a szerelemhez.

Lebuktak a fideszes plakátrongálók

Tetten érték a fideszes aktivistákat, ahogy egy kisbuszba gyűjtik a frissen felragasztott MSZP-s plakátokat és táblákat. Az eset pénteken éjjel történt Győrben. A helyi MSZP elnöke rongálás és lopás miatt tett feljelentést. A fideszes aktivisták azt mondták: felsőbb utasításra tépkedték le az ellenzéki hirdetéseket. A Fidesz győri elnöke elítélte a történteket.

Fidesz-aktivisták rongálhattak

Fidesz-aktivisták tépték le és vitték el Győrben az MSZP-Párbeszéd több tucat választási plakátját, és 41 hirdetőtábláját.

Rasszista plakátokat tettek ki

Rasszista plakátokat ragasztottak ki Budapesten, amelyen a Párbeszéd politikusa, Kocsis-Cake Olivió szerepel. A politikus szerint a kormány gyűlöletszító politikája miatt kerülhettek ki a plakátok. A Párbeszéd feljelentést tett a rendőrségen.

Mégsem kell fizetni a lámpaoszlopokra ragasztott politikai plakátokért

Mégsem kell fizetni a lámpaoszlopokra ragasztott politikai plakátokért, így döntött a Kúria, miután az MSZP a testülethez fordult. Az Országgyűlés tavalyi döntése alapján közterület-használati díjat kell fizetni a reklámok után, így az MSZP-nek is több tízmillió forintjába kerültek volna a lámpaoszlopokra ragasztott plakátok.

A felfüggesztésről vitáznak

A kormány legutóbbi Brüsszel ellenes kampánya vezetett odáig, hogy az Európai Néppártban végül 13 párt kezdeményezte a Fidesz kizárását. A plakátokon az Európai Bizottság néppárti elnöke, Jean-Claude Juncker szerepelt Soros Györggyel, és az unió állítólagos, bevándorlást segítő terveiről tájékoztatták az embereket.

Csalfa fiú a kormány új családvédelmi plakátjain

Nem várt gyorsasággal szerzett nemzetközi hírnevet a kormány új, a családvédelmi intézkedéseket népszerűsítő plakátkampánya. Ennek oka, hogy a reklámhoz azt a párt használták fel, amelynek tagjai arról az internetes mémről ismertek, amikor az utcán sétálva a férfi utána fordul egy másik nőnek.

Orbán Viktor nem gondolta, hogy botrány lesz Európában a kormány tájékoztatási kampányából

Muppet-show jellegűnek tartja Orbán Viktor a Soros Györgyöt és Jean-Claude Junkert ábrázoló plakátokat, és meglepődött rajta, hogy sértőnek találták az Európai Néppártban. A miniszterelnök erről egy háttérbeszélgetésen beszélt. Az állami rádiónak adott interjújában pedig már elképzelhetőnek tartotta, hogy távoznak az európai pártszövetségből. A néppárt frakcióvezetője korábban három feltételhez, köztük egy bocsánatkéréshez kötötte a Fidesz maradását. A háttérbeszélgetésről készült cikk itt olvasható!

Weber: Orbán súlyos károkat okoz

Szokatlanul keményen bírálta a Orbán Viktort és a Fideszt Manfred Weber, akit az Európai Bizottság elnökének jelölt az Európai Néppárt. Bocsánatkérésre és a kormány legújabb plakátkampányának befejezésére szólította fel a magyar miniszterelnököt. Weber a német Spiegel című lapnak azt mondta: Orbán Viktor súlyos károkat okoz az Európai Néppártnak. Hollik István kormányszóvivő most közölte: a március 15-ei héten leszedik a plakátokat, ez volt az eredeti terv is. A Fidesz európai pártcsaládjában már kilenc tagpárt követeli a magyar kormánypárt kizárását.

Megérkeztek az Aquaman poszterek!

A film idén decemberben debütál a mozikban, most pedig a karakterplakátok is napvilágot láttak. Ezt Nektek is látnotok kell!

Sárközi Ákos óriásplakáton kérte meg párja kezét

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy A konyhafőnök séfje nincs egyedül, de hivatalosan csak 2 hónappal ezelőtt ismerte el kapcsolatát a híres festőnővel, Szegedi Évával. Mi ott voltunk a lánykérésnél, és a séf kérésére, paparazzi módjára rögzítettük a különleges eseményt.

Politikai okból nem engedték a plakátolást?

Politikai okból nem hajlandó kiragasztani az ugytudjuk.hu plakátjait Szombathelyen az ezzel foglalkozó vállalkozó – állítja a nemrég indult internetes újság. Az LMP-s Ungár Péter többségi tulajdonában álló lap hirdetni szeretett volna a vasi megyeszékhelyen, de a vállalkozó az utolsó pillanatban felmondta a szóban kötött megállapodásukat.

100 év a plakátjai


szerző:
2018.06.14. 18:50
100 év a plakátjai

Az alumínium könnyű és praktikus, a tisztaság fél egészség, és a tejbeadást teljesíteni kell – ilyesmit is reklámoztak az elmúlt 100 évben plakátokon. A 19. század óta a plakát volt az első igazi tömegkommunikációs eszköz, és egy-egy hirdetés igazi műalkotás.

Három óriásplakát a falu határában

Dani nemrég elvesztette szerelmét, Nikit, de mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze őt. Sőt, a fiú olyannyira elszánt, hogy bocsánatkérésképpen az egész falut kiplakátolta a közös képeikkel. Vajon Niki képes lesz megbocsátani?

Orrát törték is kiverték a fogát a jobbikos képviselőjelöltnek

Eltörött az orrcsontja, felrepedt az arca és kiütötték a fogát. Megverték a Jobbik önkormányzati képviselőjét Óbudán, aki állítása szerint csak a pártja választási plakátjait akarta megvédeni múlt éjjel a fideszes rongálóktól.

NVB: A plakát politikai vélemény

Nem jogsértő kampányban hazudni, így értelmezi a Nemzeti Választási Bizottság pénteki határozatát a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet. A TASZ azért fordult a választási bizottsághoz, mert egy ügyfelük szerint jogsértő a Fidesz, Együtt bontanák le a határzárat feliratú plakátja.

Fokozódik a kampányhangulat

A kispesti önkormányzat betiltotta azokat a plakátokat, amik szerintük gyűlöletkeltők. Az MSZP-s polgármester szerint a kormányhirdetések ilyenek, ezért ha nem szedik le azokat, elbontják a plakáthelyeket. A miniszterelnöki kabinetiroda államtitkára szerint nem lehet a tartalmuk miatt korlátozni a plakátokat.

 

3 dolog, amit eddig tudunk a Hihetetlen család 2-ről

A méltán népszerű animációs mese folytatása nyáron érkezik a mozikba. Lássuk, mivel nézünk szembe!

Nem nyúlna az ellenzék a határkerítéshez

Szándékosan félre akarja vezetni az embereket a Fidesz, amikor azt állítja, hogy az ellenzéki pártok lebontanák a déli határkerítést. Így reagált Karácsony Gergely, az MSZP és Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a kormánypárt új plakátkampányára, amelyen Soros György és az ellenzéki pártvezetők közösen vágják át a határzárat.

RTLII Híradó 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 21:30
Kukkants be az Ocean’s Eight első előzetesébe!

Már tűkön ülünk az érkező alkotás miatt, hiszen nem is akármilyen színésznőkkel tér vissza sokak kedvenc filmsorozata. Most pedig bele is leshetünk néhány jelenetbe!

Érdekes helyen jelent meg Kate Beckinsale plakátja

Kate Beckinsale hozzászokott már, hogy színészként plakátokon, TV reklámokon látja magát viszont. Persze szokatlan helyszíneken is találkozott már önmagával.

Ez lehet 2017 legbetegebb filmje!

Újabb hivatalos plakát jelent meg az Egy szent szarvas meggyilkolása című filmhez, ami december 28-án startol a mozikban!

Együtt: „Plakátot tépni nem törvénytelen”

Az újabb nemzeti konzultációt hirdető plakátok letépésére szólította fel az embereket az Együtt. Ezt Vajda Zoltán, a párt alelnöke jelentette be, majd több aktivistával közösen el is távolított egyet a Soros Györgyöt ábrázoló plakátok közül Budapesten.

Kicselezték a plakáttörvényt

1100 plakáthelyet és más reklámeszközt vásárolt a Jobbik, hogy a nyári törvénymódosítás ellenére is kampányolhassanak a köztereken. A párt szerint több cégtől, részletre vásárolták a plakáthelyeket, és az állami támogatásból fizetik majd ki. Az első plakátok már meg is jelentek az utcákon. A Fidesz szerint viszont Simicska Lajos cége játszotta át az ellenzéki pártnak a plakáthelyeket, ezt korrupciónak tartják, és feljelentést tesznek.

Angelina Jolie vagy Alicia Vikander? Ki a jobb Lara Croft?

Ezt a kérdést már eddig is pedzegethettük magunkban, azonban most kijött a reboot első hivatalos plakátja, sőt nem sokkal a kép megjelenése után ki is adták a film első teaserjét.

Kritikus plakátok az ARC-on

Saját iskolai élményeiből merített az idei ARC közérzeti pályázat győztese. Glázer Attila az oktatást kritizálta plakátjával, az alkotót egykor mindenhonnan ki akarták rúgni. Ő vállalta névvel az alkotását, de a szervezők szerint évről-évre egyre több az olyan, aki nem meri vállalni saját plakátját. Pénteken nyílt az ARC kiállítás az Ötvenhatosok terén.

Következő rész (2017. szeptember 04.)

Vajon sikerül-e Péternek plakátot készítenie Majorossal a filmjéhez? Vajon milyen bonyodalmat okoz, hogy Gizella a vártnál korábban ér haza? Ágnes eltemeti Ludwigot, de vajon megnyugodhat-e?

Leszedik a Soros-plakátokat

Elkezdték a Soros Györgyöt ábrázoló kormányzati plakátok és a Jobbik hirdetéseinek eltávolítását. A plakáttörvény szigorításában megadott határidő ma járt le. Vagyis ezentúl csak szigorúbb feltételekkel és drágábban lehet hirdetni. A kormány szerint a Soros-plakátokat nem a vizes-világbajnokság vagy az izraeli miniszterelnök látogatása miatt szedik le, hanem mert eleve így tervezték. A Jobbiknál viszont azt mondják, a szigorítás miatt túl sok pénzbe kerülne a kampányuk folytatása.

A németországi Európa-ügyi miniszter megdöbbent a Soros-plakátokon

Nem talált szavakat a Soros György elleni állami lejaratókampányra Michael Roth, németországi Európa-ügyi miniszter. A politikus a hétvégi Pride-on járt Budapesten, és akkor fotózott le egy Soros György elleni plakátot. A Fidesz szerint egy külföldi politikus nem szólhat bele a magyar ügyekbe, a kormány pedig azt írta: fel fognak lépni a magyar emberek biztonságát veszélyeztető spekuláns ellen.

 

Összeállt a kép: végre tudjuk a Jurassic World 2 címét!

Ha a folytatás címéből még nem is, de az alcíméből mindenképpen következtethetünk rá, hogy kinek lesz fontos szerepe a filmben. Mi kezdünk izgatottak lenni, annak ellenére is, hogy az első rész nem lett a kedvencünk.

Az MSZP segíthet a Fidesznek

Az MSZP szavazataival korlátozhatja mégis a kormányoldal a politikai plakátkampányokat. A mai ötpárti egyeztetésen az MSZP saját javaslattal állt elő, ami egyebek mellett az eredeti fideszes javaslathoz hasonlóan szintén betiltaná a plakátkampányokat. A Fidesz még tanulmányozza a javaslatot, de a Jobbik szerint egyértelmű, hogy az MSZP kiegyezett a Fidesszel. Az Áder János által visszaküldött törvényről pénteken, rendkívüli ülésen dönt az Országgyűlés.

4,2 milliárd, csak áprilisban plakátokra

Csak áprilisban több mint 4 milliárd forintot költött a kormány az Állítsuk meg Brüsszelt elnevezésű kampányára - derült ki az Átlátszó.hu közadatigénylése nyomán. Szerettük volna megtudni, mennyi lesz a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó teljes kampány, de nem kaptunk választ. A Fidesz frakcióvezetője szerint kevesebbet költenek majd, ha a parlament elfogadja azt a törvényt, amely szigorít a politikai plakátok kihelyezésén. A szocialisták minden kormányzati kampányt megtiltanának.

 

„Köszönő”-kampány közpénzből

Alig ért véget a legutóbbi nemzeti konzultáció, máris jön az újabb kampány! A kormány most új plakátokon köszöni meg, hogy sokan visszaküldték a kérdőívet. Erről a Magyar idők adott hírt először. AZ RTL Híradó megkérdezte a Miniszterelnöki Kabinetirodától, hogy mindez mennyibe kerül, de azt közölték, ezt csak a kampány végén mondják meg. Az LMP szerint az biztos, hogy minden fillérért kár, amit erre költenek.

Jennifer Lawrence anya lett! Hihetetlen nem ismersz rá a színésznőre!

A nemrég közzétett fotón a színésznő amellett, hogy festői szépségű, minket már-már Szűz Máriára emlékeztet, nem csoda, hogy elsőre nem is hittünk a szemünknek és alig akartuk felismerni a híres szőkeséget!

Ámulj te is a Szárnyas fejvadász 2 szépséges plakátjain!

Nem tudjuk, ti, hogy vagytok vele, de mi teljes plakát őrületben vagyunk, éppen ezért nagyon örültünk mikor megpillantottuk a Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével készült mozi posztereit! Szerintünk nektek is leesik az állatok, ha meglátjátok!

Végre! A galaxis őrzői új előzetesében Star-Lord faterja is befigyel!

James Gunn alkotásával egyszerűen nem bírunk betelni! Bár lehet, hogy néhányan úgy gondolják, jobb, ha a film bizonyos részletei csak a moziban durrannak el, szerintünk kár lenne erről lemaradni! Na, lássuk, mit művelnek ezek már megint!

Végre kiderült, hogyan is fest A galaxis őrzői 2 főgonosza!

A film eddigi előzetesei is bővelkedtek izgalmakban és nem kevés nevetésben is, ám a mostani trailer, amit a Super Bowl egyik szünetében mutattak be felülmúlta minden képzeletünket! Lássuk, mivel is kell megküzdenie a nem mindennapi csapatnak!

Így, még sosem láthattad Hugh Jackman-t!

A színész, aki híres arról milyen sokoldalú, hiszen volt már romantikus hős, táncolt musical-ben és a karmait is megvillantotta jó párszor, most valódi drámai arcát mutatta meg!

Kíváncsi vagy az Oscar-jelölt filmek troll-posztereire? Mi szakadunk!

Kedd délután kiderültek az idei év Oscar-jelöltjei, és azon túl, hogy nagyjából a papírforma teljesült, akadt egy-két meglepetés is. Most viszont humor földön vagyunk és a kiemeltebb filmek „őszinte plakátjain” röhögünk!

Kegyeleti okból lemond

Kegyeleti okokból lemond arról, hogy az ő neve szerepeljen az 1956-os megemlékező plakátokon, ezt közölte Híradónkkal az akkor 15 éves színész-rendező Dózsa László. Azt mondta, bár továbbra is meg van győződve arról, hogy ő van a képen, tekintettel van Pruck Pál unokatestvérére. Hétfői híradónkban számoltunk be arról, hogy Híradónk egyik nézője úgy gondolja, visszaéltek az azóta meghalt rokona fotójával, ugyanis szerinte nem Dózsa László, hanem unokatestvére, Pruck Pál van a plakáton.

Ati teleplakátolta a Villát az arcképével

Ati minden szabad falfelületet kitapétázott a plakátjaival, ami Evelinnek kicsit rosszul esett...

10 tény, amit mindenképpen tudnod kell A galaxis őrzői 2-ről mielőtt megnéznéd!

Ünnepnap ez a különc csapat rajongóinak, hiszen kijött az első trailer, mi pedig emiatt összeszedtünk mindent, de tényleg mindent, amit az eszünkbe kell vésnünk a folytatásról!

MSZP: Nem marad hely az ellenzéknek

Félő, hogy nem lesz felület, ahol az ellenzék megmutathatja magát - ettől tart az MSZP. A kormány tervei szerint teljesen átalakulna az utcai plakátok, hirdetések piaca. Ez alapján, az önkormányzatok dönthetnek majd arról, melyik cégek használhatják a felületeket. Közben a HVG arról írt, hogy az egyik legnagyobb óriásplakátokkal foglalkozó cég munkatársa megkapta a tervezetet és szerkesztette is. A társaságnál azt mondták, belső vizsgálat indult a történtek miatt.

Kiállítás legendás filmek plakátjaiból

Bud Spencer legendás filmjei, magyar rajzfilmek, mint a Macskafogó, Schwarzenegger vagy Stallone filmjeinek eredeti plakátjai! Kultikus magyar és külföldi filmplakátokból nyílt kiállítás Budapesten. Ha valaki szeretné a falán látni valamelyiket, licitálhat, mert a különlegességek hamarosan kalapács alá kerülnek. 

Plakát ritkaságok Magyarországon

Mi a közös Bud Spencer, Arnold Schwarzenegger vagy akár Bruce Lee akciófilmjei és Buñuel, Almodóvar vagy Woody Alain művészfilmjei között? Mindegyikhez tartozik egy plakát. Ezeket az aukció előtt kiállítják!

Szabálytalan volt a miniszterelnökség

Szabálytalanul buzdított a Miniszterelnökség egyik kiadványa az október 2-ai népszavazáson való részvételre - állapította meg a Nemzeti Választási Bizottság. A testület szerint a minden háztartásba eljuttatott tájékoztató volt hiányos, mert impresszumában nem szerepelt a kiadásért felelős neve. A Miniszterelnökség közölte: javítják a hibát. A választási bizottság jogsértőnek találta azt is, hogy Tiszaújvárosban leragasztották a Magyar Kétfarkú Kutya Párt népszavazási plakátjait.

Plakáton keresik az ellopott markolót

Humoros plakáttal keresi az interneten egy pécsi kertészeti cég a szeptember elején ellopott nyolc tonnás markolóját. A képen, amit közzétettek azt írták a gépre, hogy „Hazavárjuk”. Üzemanyag és akkumulátor se volt benne, ezért a tulajdonos azt gyanítja, hogy trélerre pakolták és úgy szállították el. A képet eddig több százan osztották meg, a cégnél azt remélik, mihamarabb előkerül a markoló.

Kétfarkú: rosszul értelmezik a törvényt

A Nemzeti Választási Bizottsághoz fordul a Kétfarkú Kutya párt, mert a terézvárosi önkormányzat szerint nincs joguk plakátokat ragasztani a népszavazási kampányban. Az önkormányzat a törvényre hivatkozik, a párt szerint azonban rosszul értelmezik a jogszabályt. A Fidesz szerint nem baj, ha plakátolnak, csak derüljön ki miből. A Nemzeti Választási Bizottság a legközelebb jövő hétfőn ülésezik.

Bátor plakátok az ARC-on


szerző:
2016.09.09. 16:26
Bátor plakátok az ARC-on

A humor segít levezetni a társadalmi feszültségeket. Ez látszik az idei felhozatalon is a főszervező Geszti Péter szerint. Hogy mit üzennek az alkotók, azt megnézhetik a 18:00 órakor kezdődő Híradóban. Addig is nézegessen plakátokat!

A Kicsi Óriások egy plakátversenyen is összemérték tudásukat! Szavazz!

A gyerekek a színpadon kamerák és nézők előtt bizonyítanak minden héten, különböző koreográfiákat és dalokat előadva. A versenyből és a kreativitásból viszont jut bőven az Akadémiára is! A cikk végén ti is szavazhattok a kedvenc plakátotokra!

A tehetségek plakátkészítésbe kezdtek!

Az Akadémián nemcsak a produkcióikra készülnek a gyerekek, de pihenésre és szórakozásra is marad idő. Így esett, hogy eldöntötték: mindegyik csapat saját plakátot készít, utána pedig egy versenyen eldöntik, melyik lett a legjobb!

4 milliárdot is költhet a kormány a kampányra

A kormány akár 4 milliárd forintos keretből is gazdálkodhat, az ellenzéki pártok viszont összesen 85 millió forintot költenek el azt októberi népszavazási kampányra. Az ellenzékiek közül a legtöbb pénzt a Kétfarkú Kutya Párt költi hirdetésekre, ők 30 millió forintot gyűjtöttek már össze - ez kétszer annyi, mint amennyiből a szocialisták kampányolnak.

Kicsi plakátálmodók


szerző:
2016.08.29. 17:30
Kicsi plakátálmodók

Három gyerkőc, akinek már most egy életre szóló élmény, hogy részt vehettek a szombaton induló Kicsi Óriások rajzversenyében. Az RTL Klub gyerek tehetségkutatójának reklámpályázatát Bogi, Mirkó és Gréta nyerték, így rajzaik országszerte óriásplakátokon jelentek meg.

Humoros plakáttal a kutyagumi ellen

Egy internetes oldal azokat a gazdákat szólítja meg, akik nem szedik össze kedvencük után a piszkot. A vicces felirat szerint, a kakitündér nem létezik, vagyis magától az ürülék nem kerül bele a gyűjtőbe. Az ötletgazda kutyabarát.hu internetes portál szerint a kampány azért fontos, mert csökkentheti az egészségre egyébként is ártalmas kutyapiszok jelenlétét.

Egy nap alatt 9 millió az ellenkampányra

Egy nap alatt 9 millió forint érkezett a Magyar Kétfarkú Kutyapárt ellenplakát kampányára. A szervezet a kormány kvótanépszavazásos kampányának mutat görbe tükröt. A párt elnöke szerint vicces plakátjaikkal azt akarják megmutatni, hogy félni bármitől lehet. Úgy látják: a kormány gyűlölködéssel árasztja el az országot, ezt szeretnék ellensúlyozni humoros üzeneteikkel. Lázár János szerint a párt akciója korrektebb, mint más ellenzéki pártoké.

Mit bír el a szerelem?


szerző:
2016.08.17. 12:37
Mit bír el a szerelem?

Augusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő Páros, a műsor, amelyben nyolc sztárpár mérettetik meg. Az ország különböző pontjain helyeztünk el órásplakátokat a szerelmesekről. Keresd meg az összeset!

MSZP: Jogsértő a kormány kampánya

A kormány újabb bevándorlóellenes kampányt kezd. Az MSZP viszont letiltatná az eddigit. Mert szerintük törvénysértő, hogy a kormány hónapok óta kampányt folytat a kvótanépszavazás előtt. A Nemzeti Választási Bizottság pénteken tárgyal róla. Közben Kovács Zoltán kormányszóvivő bejelentette: szombattól a népszavazáshoz kapcsolódva folytatódik a plakátkampány.

Helsinki Bizottság: Idegengyűlölő a kampány

Idegengyűlölőnek tartja a kormány új plakátkampányát a Magyar Helsinki Bizottság. A civil szervezet úgy látja, akár erőszakhoz is vezethet, hogy a kormány - szerintük - megalapozatlan állításokkal szítja az indulatokat. Rogán Antal szerint igenis van összefüggés a terrorizmus és a bevándorlás között. A DK szerint a kormány nem tájékoztat, csak riogatja az embereket. Közben Németországban is plakátkampányba kezdett a kormány, de ők az integráció mellett érvelnek.

Bemutatjuk a rajzpályázat győzteseit!

A június elején elindított plakátverseny most a végéhez ért, ugyanis megvannak a győztesek. Most már tudjuk, kiknek a rajzával találkozhatunk hamarosan az ország több pontján is.

Véget ért a Kicsi Óriások plakátversenye!

Június elején pályázatot indítottunk a kicsik között, hogy a legügyesebb apró tehetség rajzolhatja meg az ősszel induló műsor óriásplakátját. A jelentkezés viszont a végéhez ért.

Kiből lesz kicsi óriás?

Gyerekeknek indít rajzpályázatot az RTL ősszel induló gyermek tehetségkutató műsora, a Kicsi Óriások! 4 és 14 év közötti ovisok, iskolások mutathatják meg, hogy mennyire ötletesek, hiszen most lehetőségük nyílik megtervezni a műsor óriásplakátját. A legötletesebb alkotást az egész ország látni fogja majd, sőt értékes nyereménnyel is gazdagodhat a legügyesebb pályázó. A rajzokat a www.rtl.hu/kicsioriasok oldalra várják, június 27-ig.

Üzenjünk Brüsszelnek, hogy segítség! – ellepték az internetet a plakátos mémek

Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék! Ilyen óriásplakátokkal buzdít népszavazásra a magyar kormány az Európai Unió kötelező menekültbefogadási kvótái ellen. Többen azonban hozzáírtak vagy átköltötték az eredeti szöveget. Néhány nap alatt már több tucatnyi mém született Brüsszelnek szánt üzenetekkel. Lázár János miniszter azt mondta, mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani a kérdésről.

Plakátokon hirdetik a népszavazást

Elkezdődött a kormány kvótaellenes népszavazási kampánya. Néhány plakát már az utcákon van, és a kabinet Facebook-oldalán is megjelentek a hirdetések. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Híradónak nem tudta megmondani, mennyit költenek a kampányra, csak azt, hogy abból a 25 milliárdos keretből fizetik, amelyből az eddigi kormányhirdetéseket. Az LMP közérdekű adatigényléssel fordul a kabinethez, hogy megtudják, mennyibe kerül a kampány az adófizetőknek.

15 év kényszermunka egy ellopott plakátért

Zokogva könyörgött szabadon engedéséért Otto Warmbier, az a 21 éves amerikai turista, akit szerdán 15 év kényszermunkára ítéltek Észak-Koreában, mert ellopott egy propagandaplakátot, hogy magával vigye szuvenírként. A huszonegy éves diák alig tudott járni, amikor bevezették a terembe, ahol beismerte államellenes bűnét és sírva kért bocsánatot.

Ők már biztosan szerepelni fognak a Farmban!

Már tűkön ül, hogy vajon kik fognak beköltözni az RTL múlt századi tanyájára? Március 21-én kiderül, ekkor startol a Farm legelső adása! Ha nem bír addig várni, görgessen lejjebb, és talán picit sikerül enyhítenünk a várakozás óráit!

Sikeres volt a kampány, sokan félnek

Sikeres volt a kormányzati kampány, egyre többen félnek a menekültektől és tartják valószínűnek, hogy eléri a terrorhullám az országot - a Medián szerint ez derül ki legfrissebb közvélemény-kutatásukból. Az eredményre már hatással lehetett a párizsi terrorakció is.

Amikor Kövér László nyilatkozata és a Szulejmán találkozik

Nem friss kép, de még sosem volt ennyire aktuális a népszerű sorozatot a kormány nőkről alkotott elképzeléseivel összekapcsoló plakát.

Lánykérés óriásplakáton


szerző:
2015.09.15. 19:00
Lánykérés óriásplakáton

Festékszóró, plakát és gyűrű. Nem mindennapi módját választotta Wittmann Gábor, hogy megkérje párja kezét. AZ ARC kiállítások rejtette el a nagy kérdést az egyik óriásplakáton. Szilviának pedig nem volt elég igent mondania, ikszelni is kellett az eljegyzési konzultáció plakátján.

Kivettük a propagandát a propagandaplakátokból, és menő Partyzánok-posztereket kaptunk!

Nem véletlenül írt Pilinszky "plakátmagányban ázó éjjelekről", a táblák és falragaszok mindenhol ott figyelnek bennünket, ha kitesszük a lábunkat otthonról. A hétfőn este, az RTLII-n induló új zenés műsor, a Partyzánok különleges plakátsorozattal készül a start örömére, amelynek darabjain a műfaj aranykorának remekei elevenednek meg. Dőljön hátra, és tegyen velünk időutazást a plakátkészítés hőskorába, mikor még olyan művészek álmodták meg a hirdetőoszlopok illusztrációit, akiknek a képei ma múzeumok falán lógnak.

ARC: Dühből alkotott és nyert

Dühből alkotta meg óriásplakátját, ezt mondta az idei ARC első helyezettje. A 15. közérzeti plakátkiállítás pénteken nyílt meg „Magyar álom” címmel. A szervezők szerint az idei óriásplakátok az elmúlt tizenöt év leginkább politikai hangvételű alkotásai.
 

Máris megrongálták a kormány új plakátjait

Pár napja vannak az utcán, máris megrongáltak több, a kormányzati intézkedéseket hirdető plakátot. A rajtuk lévő eredeti feliratokat úgy írták át, hogy például a szegénységre, a korrupcióra, és a menekültek elleni indulatkeltésre hívják fel a figyelmet. Az Együtt örül az akciónak, mert hazugnak tartja a kampányt, a Fidesz szerint viszont nem illik rongálni a plakátokat.

Orbán: enyhe a plakátkampány

A kormány bevándorlókkal kapcsolatos plakátjai azt bizonyítják, hogy Magyarország nyitott és barátságos hely - ezt mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök szerint érthetetlen, hogy miért nem számít biztonságosnak a menekültek számára Görögország, miközben a fél világ oda jár nyaralni. Az ENSZ épp egy Görögországból érkezett bangladesi családhoz invitált meg néhány újságírót, hogy bemutassák, hogyan élnek a Magyarországra érkezett menekültek. A család éttermet nyitott, mert itt szeretnének maradni, de nem akarnak a magyar állam terhére lenni.

Lázár szerint furcsa az ENSZ ellenkampánya

Furcsának tartja az ENSZ menekültügyi főbiztosságának plakátkampányát a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A szervezet olyan politikai menekülteket mutat be, akik Magyarországon leltek otthonra. Lázár János szerint a kormány bevándorlóellenes plakátkampánya sikeres. Az Együtt aktivistái újabb plakátok rongáltak meg, szerintük ez polgári engedetlenség. Ugyanakkor a rendőrség néhány rongáló ellen bűncselekmény miatt indított eljárást.

Menekültek: politikai- és plakátháború

A plakátháború közepette a Fidesz egy új törvénnyel Szerbiába küldené vissza a délről hozzánk érkező menekülteket. Csordogál a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció: eddig a címzettek 5 százaléka válaszolt. Tépkedik és rongálják a bevándorlóknak szóló, magyarul írt és tegeződő kormányplakátokat, ezt a rendőrség figyeli ugyan, de tolerálja. Négypárti vita. 
 

Vita a bevándorlóellenes plakátokról

A plakátháború közepette a Fidesz egy új törvénnyel Szerbiába küldené vissza a délről hozzánk érkező menekülteket. Csordogál a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció: eddig a címzettek 5 százaléka válaszolt. Tépkedik és rongálják a bevándorlóknak szóló, magyarul írt és tegeződő kormányplakátokat, ezt a rendőrség figyeli ugyan, de tolerálja. Négypárti vita. 
 

Ellenkampány: 15 millió egyetlen nap alatt

Már több mint 15 millió forint jött össze a kormány bevándorlóellenes plakátjait ellensúlyozó kampányra. A Vastagbőr blog és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kért támogatást az emberektől, a pénzből ők is plakátokat ragasztanának ki, amik például a miniszterelnök miatt kérnek bocsánatot a bevándorlóktól. A Fidesz közben azon dolgozik, hogy hogyan lehetne visszaküldeni a menekülteket olyan országokba, amelyeken átutaztak, és ahol már biztonságban lennének. Kósa Lajos szerint Szerbia például egy ilyen ország, az Együtt szerint viszont téved a Fidesz alelnöke.

Feladták magukat a plakátrongálók

A kormány bevándorlási plakátját tépték le, majd elmentek a rendőrségre. A Parlamentben a miniszterelnököt és a belügyminisztert akarta kérdezni egy ellenzéki képviselő arról, hogy miért őrzik rendőrök civilben a plakátokat, de az emberi erőforrások miniszterétől kapott választ, aki szerint nem operatív megfigyelés, ha a rendőrök civilben, technikai eszközeiket elrejtve teszik a dolgukat. A rendőrség szerint az sem mindegy, hogy valaki letépi, vagy lefesti a plakátokat - az egyik szabálysértés, a másik bűncselekmény.

Rendőrök őrzik a kormány plakátjait

Rendőrök őrzik a kormány bevándorlásellenes plakátjait, amelyeket egyre több helyen rongálnak meg. Van, ahol lefestik, van, ahol letépik őket. A plakátokat megfigyelő rendőrök szombat este elő is állították az Együtt ellenzéki párt hat aktivistáját, miután azok leszakítottak egy óriásplakátot. A Fidesz feljelentést tesz az Együtt vezetői ellen bűncselekményre uszítás miatt. Az ellenzéki párt szerint a Fidesz hergeli az embereket a plakátokkal, hogy elterelje a figyelmet a népszerűségvesztéséről.

Kovács: vizsgáljuk a déli határ „lezárását”

Szigorúbb fellépést várnak a bevándorlókkal szemben azok, akik már visszaküldték a kormány bevándorlási kérdőívét - ezt mondta a kormányszóvivő. A kiküldött nyolcmillió kérdőívre 400 ezer válasz érkezett, ezek felét dolgozták fel. Kovács Zoltán azt sem zárta ki, hogy végső eszközként lezárják a déli határt a bevándorlók előtt. Közben elkezdődött a bevándorlásellenes plakátok kiragasztása is, van olyan, amelyet már meg is rongáltak.

A kormány minden bevándorlót kitenne

A kormány azon dolgozik, hogy minden gazdasági menekültet kitegyenek Magyarországról. Ezt Lázár János mondta a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt arról is: a kormány bevándorlással kapcsolatos politikájának része az a plakátkampány is, amely szerint, ha valaki Magyarországra jön, az nem veheti el a magyarok munkáját. Lázár szerint a kampányt készítő ügynökség munkáján lehet vitatkozni, de azok a kormány céljait tükrözik. Az LMP szerint a kormány politikai haszonszerzésre használja a bevándorlók ügyét.

Megijedt a kampánytól a szudáni orvos

45 éve él és dolgozik sebészként Magyarországon, most úgy érzi, talán el kell hagynia otthonát. Ezt egy szudáni származású főorvos mondta Híradónknak, miután a kormány plakátokkal üzen a bevándorlóknak.

Rapid Reggeli Hírvadász - 15/04/08

Mai hírösszefoglalónkat az időmegtakarítás jegyében írtuk, így nem tart majd sokáig a végére jutni, de még így is rengeteg érdekes infót tudhattok meg!

Reggeli Hírvadász - 15/03/25

Cooper meglepő szerepben, Fassbender pedig western Aragornként hódít. De a csábos hímeken kívül akad még némi Star Wars-titok, és egy filmfesztivál plakát is a tarsolyunkban!

Reggeli Hírvadász - 15/03/19

Újabb Star Wars tervezgetés, ikonikus feldolgozások, teaser képek, extrán várós filmek poszterei és izgalmas hírmorzsák ma reggel is. Ugorjunk is fejest!

Megjelent a Paper Towns plakátja Cara Delevingne főszereplésével

A Csillagainkban a hiba akkora sikert aratott világszerte, hogy a történet írójának egy másik könyvéből is filmadaptációt készítenek. A film plakátja ma vált publikussá.

Reggeli Hírvadász - 2015/03/11

Sokkoló bejelentések, lenyügöző plakátok, szuperhős találgatások és megacuki előzetesek dobbantottak kedden a filmes világban. Jöhet a kávé, és fejest is ugorhatunk a hírmorzsákban!

Az Edda magának plakátolt


szerző:
2014.10.30. 20:24
Az Edda magának plakátolt

Pataky Attiláék elmesélték, nyáron két hétre leköltöztek a Balatonra, mikor ott turnéztak, és maguk gondoskodtak arról, hogy mindenki tudjon a koncertjeikről.

Választási plakátháborúk


szerző:
2014.10.07. 18:45
Választási plakátháborúk

Több ellenzéki polgármester-jelöltnek is meggyűlt a baja a kampány plakátjaikkal. Az Együtt-PM V. kerületi jelöltjének molinóját a közterület-felügyelet vágta le egy aktivista lakásának ablakából, az önkormányzat szerint azért, mert engedélyt kellett volna kérniük.
 

Tarlós fellebbez


szerző:
2014.09.23. 18:30
Tarlós fellebbez

Politikai döntésnek tartja a főpolgármester stábja, hogy választási plakátjait törvénytelennek ítélte a Fővárosi Választási Bizottság. Tarlós István úgy gondolja, hogy jóhiszeműen járt el, ezért fellebbezett a döntés ellen.
 

Megnyílt a 14. ARC kiállítás

Az Ötvenhatosok terén pénteken nyílt meg a 14. ARC kiállítás. A beérkezett pályázatok közül ebben az évben kiemelkedően sok foglalkozott politikai témával.

Kormány-önreklám közpénzből?

Nem árulta el a kormány, hogy mennyit költenek a legújabb hirdetési kampányra. A pénteki napilapokban teljes oldalas hirdetések jelentek meg, amelyek a rezsicsökkentést és a bankok elszámoltatását reklámozzák.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való