KERESÉS search-close

produkciók

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "produkciók"

Megvan az X-Faktor 2018 győztese!


szerző:
2018.12.16. 01:07
Megvan az X-Faktor 2018 győztese!

Az X-Faktor 2018-as évadának győztese a USNK lett. A versenyzőknek öt héten át tartók kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltjai szerezték meg a végső győzelmet.

Nézd meg a második Élő show dallistáját!

A nyolc versenyző a második Élő show-ra is teljes erőbedobással készült, hiszen az este végén ketten is elbúcsúztak a műsortól.

X-Faktor: indulatok a színfalak mögött!

Könnyekkel, feszültséggel, és az X-Faktor egyik legkomolyabb vitájával indult a 2018-as tehetségkutató.

Nézd meg az első Élő show dallistáját!

Az X-Faktor első Élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Az érzelmi hullámvasút nem ér véget a Szenzációs Négyesben

Meghatódottság és sírás jellemezte a Szenzációs Négyes hatodik élő showját. Nagy Alexandra és Szabó Simon gyászukat oldották fel közös produkciójukban. Oláh Gergő megható száma után pedig ÉNB Lali már nehezebben érvényesült Szabó Zsófi klipparódiájával.

Az RTL Klub ismét tarolt a Televíziós Újságírók Díja gáláján!

Idén ötödik alkalommal értékelte a szakújságírókból álló zsűri a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit.

Konfettik, táncosok, füst és tomboló közönség

Látványosabbnál látványosabb produkciók követték egymást az idei Comet gálán.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 7. élő showban!

A finalisták a hetedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul duett produkciókkal is), hiszen az este végén kiderül, ki nyeri a 2017-es X-Faktort.

Nézd meg az ötödik élő show dallistáját!

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Nézd meg az első élő show dallistáját!

Az X-Faktor első Élő Showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Így jönnek létre az X-Faktorban a csodák

Robbanást imitáló pirotechnika, középkori vacsora, falevelek, tábortűz, különleges lámpák és világítás, egyedi animációk a háttérben, lufik a színpadon – a nézők már megszokhatták, hogy az X-Faktor produkciói köré mindig különleges látványt terveznek a készítők. Egy-egy néhány másodperces hátteret azonban néha egy egész héten keresztül készít a tehetségkutató kreatív csapata. Megmutatunk mindent, amit a „háttércsodáról” tudni kell!

Amikor a mentorok dalait éneklik hamisan

A nézők imádták, pedig az X-Faktor szombat esti válogatóján szinte mindenki megsértődött mindenkire. A mentorok közül Gáspár Laci viselte legnehezebben, ha az ő dalát hamisan énekelték. Már pedig sokan próbálkoztak. Mutatjuk a fülsértő produkciókat és azt is, aki jobb volt, mint az eredeti! Akik előtt ByeAlex kalapot emelt!

A Torpedók csapata búcsúzott!

Szombat este Molnár Tibi csapata hagyta el elsőként a Kicsi Óriások színpadát. A versengés régóta tart már az RTL Klubon, de ezen a hétvégén fordult komolyra a dolog: a tét az volt, hogy ki folytathatja tovább – ennek megfelelően a fiatalok nagyon komolyan készültek a megmérettetésre.

Vicces és megható percek a Kicsi Óriásokban

Könnyek is hullottak, tapsvihar is kitört, a zsűri pedig állva tapsolt! Szombaton bravúros, vicces és megható perceket szereztek nekünk ismét a Kicsi Óriások.

Milyen zenék szóltak a második adásban? Segítünk!

A Kicsi Óriások adásában a gyerekek már a csapataiknak gyűjtöttek pontokat az egyéni produkcióikkal. Persze, minden előadásnak megvolt a maga zenéje, most összegyűjtöttük nektek mindegyiket!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való