KERESÉS search-close

rajongó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rajongó"

Sárközi Ákosnak megesett a szíve a továbbjutásért könyörgő rajongóján

Máté minden vágya az volt, hogy Sárközi Ákosnak bizonyíthasson, azonban a zsűri nem volt vele elégedett. Vajon így is kaphat egy utolsó utáni esélyt?

Különleges karakterek küzdenek idén A Konyhafőnökben

Önök el tudnának képzelni egy szuperhőst a konyhapult mögött? Na és mit szólnának ahhoz, ha egy sámán kiűzné az ételből a főzés közben felgyülemlett feszültséget? És vajon mi történne akkor, ha egy igazi A Konyhafőnök rajongó szeretne bizonyítani a konyhában? Sejthetik – ezekre a kérdésekre mind-mind választ kaphatnak hamarosan.

5 éves, de úgy légdobol, hogy még a Slipknot is ajándékot adott neki

Bejárta az internetet az a videó, amiben egy öt éves kisfiú a Slipknot koncerten profi dobosokat megirigylő módon légdobol a közönség soraiban. Caleb hatalmas metál rajongó, így nem is volt kérdés hogy elkíséri édesapját a koncertre. A videó a zenekarhoz is eljutott, akik a birminghami fellépésükre meghívták a kissrácot. A legkisebb rajongójuk a színpadra is felmehetett és egy egyedi készítésű pergődobot kapott ajándékba. 

Ő Sztarenki Dóri legnagyobb drukkere

Dóri, ha teheti, mindennap magával hozza a főzésekre kutyusát. Zeusz pedig nemcsak neki okoz boldog perceket, de a versenytársainak is.

Madonnát késése miatt perelte be egy rajongója

Madonnát elfogadhatatlan mértékű késése miatt perelte be egy rajongója. A sztár minden koncertjéről órákat késik, de az még nem fordult elő, hogy bepereljék emiatt. Miami Beach-en tartott koncertjét két órával csúsztatta el, de még azt az időpontot is lekéste, ami már nem fért bele a három jegyet is megvásárló férfinak.

A Fiesta énekese egyik legnagyobb rajongójával duettezett

A hölgy meggyes pitével lepte meg kedvencét, majd hamarosan dalra is fakadtak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

UFO együttes a stúdióban: Zsolti „elolvadt, mint a vaj”

Zsolti közel fél évszázada rajong a zenekarért, akiket most nem akármilyen adjándékkal lepett meg. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Desperado Bettinek saját dalát énekelte el rajongója

Kriszti nemcsak ajándékkal lepte meg a zenekar énekesnőjét, de dalra is fakadt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hatalmas buli a stúdióban: még Anikó is dalra fakadt!

Juli régóta rajong a Shygys együttesért, most pedig ki is eresztette hangját. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szandra a Love Story legnagyobb rajongója!

Noha Szandra nagyon izgult a randik előtt, Lalit sokkolta, amikor elárulta: a Love Story miatt jelentkezett a versenybe!

Csaba egy igazi Love Story rajongó!

Lali alig hitt a fülének, mikor tudomást szerzett a srác lelkesedéséről.

Herceg stylistnak áll?


szerző:
2019.09.23. 18:00
Herceg stylistnak áll?

Misi úgy gondolja, hogy kedvenc énekese itthon éppen olyan sikeres, mint külföldön Enrique Iglesias. Most egy merész kéréssel készült neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 Soma Mamagésa nem mindennapi ajándékot kapott rajongójától

Diánának rengeteget segített kedvence az önbizalma fejlesztésében, így most egy különleges ajándékkal készült neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Didi L'amour ismét kieresztette a hangját Anikó stúdiójában

Az énekes tavaly a „lányával” duettezett, most pedig – a lehengerlő ajándékokért cserében – a Like című dallal lepte meg rajongóit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Izabella Papp Gergővel incselkedett

A hölgy alig várta, hogy találkozzon kedvencével, ráadásul meg is hívta őt egy ottalvós bulira… Előtte azonban egy produkcióval is meglepte. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Papp Gergőt a mai napig meglepi, hogy mennyien rajonganak érte

A műsorvezető fontosnak és jónak tartja a rajongást, maga is rengeteg sztárt szeret. De vajon hogyna reagál arra, ha megzsólítják az utcán? Az Anikó Show-s nagy találkozás előtt mindent elmesélt!

Ezért nem fesztiválozik Soma Mamagésa

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzője nem igazán kedveli a nagy banzájokat, és erre nagyon is megvan az oka...

Justin Bieber Herceg szívét is megdobogtatja

Az énekeshez hamarosan egy rajongó érkezik, ám most ő maga is elárulta, kik a példaképei. 

Zsani hasznos tanácsokkal látta el egyik legnagyobb rajongóját

Grácia a sikersorozat szereplőjével találkozhatott, ráadásul egy közös szelfit is készíthetett kedvencével. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Erzsébet „privát koncertet” kapott kedvencétől

A hölgy már felvette a kapcsolatot legnagyobb példaképével, ám személyesen sosem találkoztak még. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A Pataky Attila-rajongó hatalmas bulit csapott a stúdióban

Roland két csillagot tetováltatott az állára, hogy mindenkivel tudassa tehetségét. Most ki is eresztette a hangját. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A Mónika Show és a Balázs Show sztárja Anikónál is tiszteletét tette

Az „igazi talkshow veterán” évtizedek óta rajong Csepregi Éváért, ám sosem találkozott még vele személyesen. Itt most valóra válhatott legnagyobb álma! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sárkány Éva „kétszázhúsz felett” hasított

A Csepregi Éva rajongó táncra perdült Anikó stúdiójában, ráadásul az énekesnő szeme láttára… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Így szól a Shallow Tóth Andi és rajongója előadásában

Patrik már versenyzett egyszer az énekesnővel, ráadásul le is győzte őt. Most egy visszavágóra invitálta kedvencét, ahol az Oscar-díjas dalt adták elő. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Muri Enikő elérzékenyült rajongója meglepetésétől

Virág már régóta rajong az énekesnőért, most pedig több ajándékkal is készült kedvencének. „Folyik a sminkem mindjárt.” - mondta Enikő a produkció után… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Iminek „elszállt az agya” Sub Bass Monster ajánlatától

A fiú gyerekkora óta rajong a rapperért, és most meg is csillogtatta tehetségét kedvencének. A produkciót követő javaslatra azonban ő maga sem számított… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szívós Marci: „Remélem, méltó példaképek tudunk lenni a fiatal generációnak”

Ádám, a vízilabdázó kisfiú legnagyobb kedvencéhez, Szívós Marcihoz érkezett, ráadásul nem üres kézzel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Sub Bass Monster alig hitt a szemének…

Imihez hasonlóan Zsolt is gyerekkora óta követi a rapper pályafutását, most pedig egy olyan meglepetéssel készült kedvencének, amit a rapper is alig tudott elhinni. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rihanna megütötte az egyik rajongóját!

A barbadosi énekesnőt lobbanékony természetéről már 6 évvel ezelőtt is beszámoltunk: az egyik angliai koncertjén azonban elvette a sulykot mikor a közönségből valaki megragadta a karját.

Az Animal Cannibals egykori tanárai dallal lepték meg a srácokat

Maca és Eszter több ajándékkal is készültek a srácoknak, azonban a legnagyobb attrakció mégis csak a rap számuk volt. Kíváncsi vagy, miről sztoriztak még egykori tanítványaikkal? A teljes adásból kiderül!

Roland Kozmix ereklyéivel érkezett Anikóhoz

Roland több mint 20 éve rajong az együttesért, van olyan jegye, amit több éve a tárcájában hord. Most végre találkozhatott a frontemberrel, Lalával is. Kíváncsi vagy, mivel ajándékozta meg Lala? A teljes adásból kiderül!

Lennél Ábrahám személyi edzője? A rajongója igen!

Enikő minden álma az volt, hogy végre találkozhasson kedvencével, Ábrahámmal. Persze, két különleges kéréssel is készült az énekesnek. Hogy Ábrahám igent mondott-e az ajánlatára, a teljes adásból kiderül.

Rácz Jenő rajongója nyomott egy spárgát… nem is akárhová!

Elvetemült fanokból a Konyhafőnök séfjének is jut bőven, ám erre még ő maga sem számított…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Guba Yvett Sárközi Ákosra cserélte Fördős Zét?

A második feladatban Zé rájött, hogy Yvett nemcsak érte rajong annyira, hanem Sárközi Ákosért is. Vajon ez imponál majd a séfnek?

Zé legnagyobb rajongója huncut felajánlást tett neki

Miközben Zé körbenézett a konyhában, megérkezett az egyik legnagyobb rajongója is: Yvett. A lány rögtön Zé nyakába borult és egy különleges felajánlással is készült a zsűritagnak...

Guba Yvett ezt sosem gondolta volna Fördős Zéről!

A legnagyobb Fördős Zé rajongó most szemtől szembe elmondta véleményét kedvencéről, ráadásul egy titkos tervet is kieszeltek már közösen. Bár Zé elárulta: igazán jól esik neki a lány rajongása, a döntésük zsűritársaival teljesen objektív lesz. 

Hajós András nem akárhová dedikált…

A rajongók bizony okozhatnak hatalmas meglepetéseket. A zenész sok-sok helyre adott már aláírást, de erre a kérésre talán ő maga sem számított.  

Az Öt másodperc játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Ismerd meg a legnagyobb Fördős Zé rajongót!

Guba Yvett nem véletlenül „hozta magával” a gasztrobloggert, hiszen hamarosan az egyik legszebb álma válik valóra…

Dennist a piszoárnál is letámadják a lelkes rajongók

A humorista hihetetlennek tűnő élményeket mesélt benzinkutas kalandjairól.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Csoki vérig sértődött

A srác csak úgy fürdőzik a hírnévben, ám egy görbe estén hiba került a gépezetbe.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zaklatójáról mesélt Molnár Anikó

Anikó villaléte alatt egy elvetemült rajongó írt levelet édesanyjának, aki nem kis megdöbbenéssel bontotta fel a látszólag ártalmatlan borítékot…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dagad a botrány Mr. Missh körül

Vasárnap óta terjed egy videó az interneten, amelyen az látható, hogy az egyik legfelkapottabb hazai hip-hop/rap előadó Mr. Missh az egyik fellépésén állítólag megüt egy fiatal rajongóhölgyet. A felvétel a rapperhez is eljutott, aki nem tagadta, hogy ő látható a képkockákon. A kérdés az, hogy mekkora felelősség van egy ismert embernek abban, hogy milyen példát mutat a sokszor fiatalkorú rajongóinak.

Megható pillanat: a USNK egy súlyosan beteg kislány álmát váltotta valóra

A 2018-as X-Faktor győztes párosának felejthetetlen találkozásban volt része.

A Barátok közt színésznői egy álmot váltottak valóra

Nagy Alex és Koller Virág megható ajándékkal lepte meg a sorozat egyik rajongóját...

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Rácz Jenőt sírva szólította meg egyik rajongója

A séf épp egy fotózáson vett részt, amikor egy fiatal kislány és az apukája megszólították. A találkozás annyira jólesett Jenőnek, hogy egy posztban is megemlékezett róla.

˝Ő megnyerte volna az egész X-Faktort, ha tud énekelni!˝

Juhász Patrik Zoltán ’Pazo’ hatalmas rajongója az X-Faktornak, ezért jelentkezett az idei évadba. Habár a továbbjutást nem, de Ramitól egy ölelést, egy autogramot, a mentoroktól egy-egy aláírást, a közönség tapsviharát és Alex elismerését is bezsebelhette.

 

Nézd meg a produkciót!

Trump rajongója a bombagyártó

Egy büntetett előéletű Donald Trump-rajongót gyanúsítanak az amerikai hatóságok azzal, hogy az elmúlt napokban 14 levélbombát küldött az elnök bírálóinak, köztük két volt, demokrata párti elnöknek és az Oscar-díjas Robert de Nirónak. Ismerősei szerint az 56 éves férfi zavarodott. Fiatalon amatőr testépítő és férfi sztriptíztáncos volt.

Majka visszatért a focipályára

Elérkezett a nagy nap, és a fiú ismét stoplis cipőt húzhatott. A rajongók a pálya széléről szurkoltak, majd a meccs végén egyből megrohamozták őt.

Survivor képkeret a Facebookon: mutasd meg az ismerőseidnek, hogy az Agilának vagy a Gagambának szurkolsz!

Ha nyomon követed a Survivor - A túlélők viadalát, és van kedvenc törzsed, változtasd meg a profilképedet Facebookon, és tudasd mindenkivel, hogy a Gagambának vagy az Agilának szurkolsz!

Hogy él Pásztor Anna a fenyegetések árnyékában

Pásztor Anna kirobbanó személyiség, nem nehéz rajongani érte, de a beteges imádat azért, amivel egy férfi hónapokon át üldözte, mostanra rendőrségi ügy lett. Anna vagány nő, és nem hajlandó félni, de az élete átalakult, amióta gyilkossággal fenyegették...

Újra késsel közelített egyik rajongója Pásztor Anna felé

Az énekesnő múlt szombaton, a 4-6-os villamoson zenélt csapatával, a Házon kívül stábja is ott forgatott vele. A koncert előtt lépett oda a sztárhoz egy férfi, aki előhúzott a zsebéből egy kést, mondván: azzal kér autogramot. Pásztor Anna bár megrémült, de azonnal kikapta a kezéből a kést. Azt mondta, nem hajlandó félelemben élni.

Ryan Goslingért kampányolt, és megkapta a színészt!

Ezzel a cikkel üzennénk a Gosling-rajongóknak: van remény! Ha eleget kampányoltok érte, hogy meglátogasson titeket a színész, akár még össze is jöhet az álmotok.

„Majdnem elbőgtem magamat! Nagyon reméltem, hogy ez kamu!”

Niki mindvégig bízott abban, hogy a Balázs által felvázolt és Laci által folytatott X-Faktoros történet csak egy rossz vicc...

„Laci úgy érzi, hogy nem kedveltek minket annyira, mint mi benneteket”

Sánta Laci és Juliska úgy érezték a legjobbnak, ha meglátogatják Gáspár Laciékat, és tisztázzák a köztük lévő félreértést. Azonban meglepő dolgok derültek ki a beszélgetés során.

Dwayne Johnson újra egyik rajongójának üzent!

A színész ismét bebizonyította, hogy óriási szíve van. Egyik rajongója üzent neki, ő pedig azonnal reagált, hiszen a fiú szomorú története nagyon megérintette.

Az Anikó Show-ban a celebek álla is leesett!

A rajongás bizony nem ismer határokat. Kedvenc sztárjaink a legelvetemültebb és a legcukibb rajongóikkal találkozhattak a stúdióban.

Nézd meg, kiért rajong Christina Aguilera!

Az énekesnő nemrég posztolt egy nagyon menő fotót, ahol kedvenc sportolójával pózol! Mutatjuk!

Madonna nagy Clean Bandit rajongó

Egy jó slágernek még a sztárok sem tudnak ellenállni. Most épp Madonnáról derült ki, hogy ha meghallja a Szigeten is fellépő Clean Bandit slágerét, a Solo-t, azonnal énekelni kezdi a refrént.

Eljegyezték Ariana Grande-t!

Ariana Grande rajongóinak többsége még azt sem dolgozta fel, hogy kedvencük párra lelt, erre itt a bombameglepetés: az énekesnőt eljegyezték.

Mi az a musical.ly?


szerző:
2018.05.29. 18:00
Mi az a musical.ly?

Az új trend kifejezetten népszerű a mai fiatalok körében, hiszen te magad is sztárrá válhatsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy adott zenére tátogsz és táncolsz.  Alexandra is nagy rajongója az új divatnak, ráadásul több mint 600 követője van. A kommentek miatt azonban párja egyre inkább féltékeny…

Koholák Alexa születésnapi ajándék lett

Anett egy kisebb meglepetéssel készült hatalmas kedvencének, ráadásul mivel közeleg a lány születésnapja, szeretné, ha Alexa eltöltene vele egy napot.

Nyertes Zsuzsa nem bírta ki könnyek nélkül

Anikó olyannyira imádja Nyertes Zsuzsát, hogy minden egyes magazint eltesz, amiben a színésznő szerepel. Most egy saját írású verssel készült neki, amibe Zsuzsa bele is könnyezett…

Czutor Zoli keresztapa lesz?


szerző:
2018.04.25. 18:00
Czutor Zoli keresztapa lesz?

Niki egy nem mindennapi kéréssel érkezett kedvenc zenészéhez, hiszen azt szeretné, ha ő lenne kislánya keresztapja! Vajon mit szól ehhez Zoli?

Didi a „lányával” duettezett

Mónika és a Didi L'amour énekese szinte apa-lányaként szeretik egymást, amiért a nő most köszönetet szeretne mondani. Sőt, egy közös dalt is el szeretne énekelni Didivel!

Ismét hatalmas arc volt a „Szikla”!

A nemrég magyarul üzenő Dwayne Johnson megint alkotott!

Hűha! Katus Attila hajnalban különös telefonhívást kapott…

A tegnapi Anikó Show-ban kedvenc sztárjaink a legnagyobb rajongóikkal találkozhattak, de vajon milyen kínos szituációkba keveredtek már követőikkel? Elárulták!

Katus Attila közelebbről is megismerkedett a zumbával

Laci Katus Attila legnagyobb rajongójának tartja magát, ráadásul egy fellépés során a fitneszguru felhívta a férfit magához a színpadra. Laci most vissza szeretné adni az akkor átélt élményt, és egy nem mindennapi zumba órával készült Attilának.

Csocsesz „teljesen leteperte” Marikát

Marika hatalmas Csocsesz rajongó, és ahogy a nő fogalmaz: az énekes „teljesen leteperte” őt. Marika csülköt készített legnagyobb kedvencének, és semmi mást nem kér cserébe, csak a „Kocsma dalt”.

A nő, aki az összes Barátok közt epizódot látta!

Szilvi rajong az idén huszadik születésnapját ünneplő sorozatért, ráadásul nincs olyan rész, amelyet ne látott volna. Mérai Kata a legnagyobb kedvence, akivel most személyesen is találkozhatott.

Delhusa Gjon legnagyobb rajongójáról emlékezett meg

Móni anyukája hatalmas Delhusa Gjon rajongó volt, aki az énekes arcképét is magára tetováltatta. A lány az édesanyja halála után ismét találkozott Gjon-nal, és nem érkezett üres kézzel.  

Mérai Kata egy rajongójához megy feleségül?

A színésznő igyekszik válaszolni a rajongói levelekre, de sajnos ez nem mindig olyan egyszerű. Sőt, az is előfordult már, hogy valaki házasságot ajánlott fel neki…

Delhusa Gjon: „A zene olyan, mint a napsugár”

Az énekes már alig várja, hogy belépjen a stúdióba, hiszen hamarosan egy meglepetésvendég érkezik hozzá. Delhusa őszintén mesélt rajongótáboráról és a zene szeretetéről.

Paxel és Rami sosem adja fel?


szerző:
2018.03.07. 18:00
Paxel és Rami sosem adja fel?

Paxel és Rami nagyszámú követővel büszkélkedhető vloggerek, akikhez most egy rajongójuk, Viktor érkezett. A fiatal fiú annyira szereti a párost, hogy mikor Paxel fel szeretett volna hagyni a videózással, ő egy mozgalmat is elindított. Most pedig egy nem mindennapi meglepetéssel ajándékozta meg kedvenceit.

VV Soma erotikus álmokban is hódít

Viki gyengéd érzelmeket táplál VV Soma iránt, ráadásul intim álmai is voltak már a Való Világ győztesével. A lány alig várta, hogy végre-valahára személyesen is találkozhasson kedvencével.

Aleska igazi múzsa lett!


szerző:
2018.03.02. 18:00
Aleska igazi múzsa lett!

Tominak évek óta tetszik Aleska, ráadásul a fiú az interneten már többször is írt a lánynak, és minden vágya, hogy randira hívhassa őt. Most egy saját rajzzal készült, és még egy érzelmes verset is szavalt Aleskának.

Aleskára néha a frászt hozzák a rajongói

Aleska nem véletlenül izgult annyira a stúdióba lépés előtt, hiszen már az is előfordult vele, hogy egy elvetemült rajongó ijesztő módon próbált a közelébe férkőzni. Ezt ti sem fogjátok elhinni!

Ilyenre még nem volt példa: óriási meglepetés a Barátok közt stúdiójában!

Ladányi Zalán 13 éves kora óta rajong a sorozatért, de nemcsak a színészekért, hanem a forgatókönyvírókért is. Már régóta tervezi Zalán, ha felnő, ő is a sorozat írói közé szeretne tartozni, és ezért mindent meg is tesz. A most 16 éves fiúnak pedig az egyik álma teljesült azzal, mikor kiderült, bepillanthat egy jelenet forgatásába. A Barátok közt vezető írója, Várkonyi Zoltán mutatta be Zalánnak a stúdiót, amit nem először látott, de most is örömmel nézett körbe, miközben Vili bácsival és Novák Lacival is összefutott.

Gábor: „Kiszel Tünde megvan!”

Gábor az ország legnagyobb autogramgyűjtője, ráadásul olyan világsztároktól van aláírása, mint Jennifer Lopez vagy Cristiano Ronaldo. Egy valaki azonban még hiányzik neki, aki nem más, mint Kiszel Tünde. A nagy pillanat most elérkezett!

Kiszel Tünde még mindig rajong a bugyikért!

A művésznő lelkesen mesélt élményeiről, hiszen egyszerre két rajongó is érkezett hozzá az Anikó Show-ban. Sőt, azt is elárulta, hogy már ezer darabos bugyi gyűjteménnyel büszkélkedhet. De vajon mit gyűjtene még szívesen?

Gergely Robi legnagyobb rajongójával duettezett

Mária 18 éves kora óta rajong az énekesért, ráadásul nemcsak mint előadóművész, de mint férfi is tetszik neki. A hölgy egy fagyitortával érkezett a stúdióba, hiszen azt olvasta, hogy az énekes imádja a fagylaltot. Sőt, az Emanuel című dalt is el szeretné énekelni kedvencével.

Húha! József minden reggel Bíró Ica mellett ébredt

A férfi minden egyes napja a Metál Lady-vel indult, hiszen a barátnője reggelente az ő videóira tornázott. Akkor dobbant meg először József szíve, és most elhatározta, hogy egy randevúra is elhívja Icát. Viszont nem kizárólag József érkezett a művésznőhöz, hiszen Mária is hatalmas rajongója…

Sebestyén Ági és VV Lóri újra együtt?

Szilveszter az igazi „nőideálját”, Sebestyén Ágit szeretné meghódítani. A fiú anno az Instagramon is felvette a kapcsolatot Ágival, aki akkor kosarat adott neki, hiszen párkapcsolatban élt. Most viszont szabad a pálya, hiszen Ági és VV Lóri már szakítottak, de a volt Való Világ versenyző még most sem adja fel. Vajon melyik fiú győzedelmeskedik?

Erdei Zsoltot imádják a gyerekek

Három lurkó is érkezett az ökölvívó bajnokhoz, akik hatalmas példaképként tisztelik őt. Olyannyira, hogy egy saját edzésre is el szeretnék hívni Zsoltot, ráadásul legnagyobb örömükre a stúdióban is megmérkőzhettek vele.

Rács mögött Miley Cyrus rajongója

Veszélyes megszállottá vált Miley Cyrus egyik rajongója, ezért a Los Angeles-i rendőrség őrizetbe vette. A férfi hetek óta bombázza az énekesnő Instagram profilját üzenetekkel: azt írta, imádja és meg fogja látogatni: sőt, azt is tudja, hogy juthat be a házába: így végre "együtt lehetnek".

 

Gal Gadot gyerekkori álma válik valóra

Csak azért mert Gal Gadot az utóbbi években Wonder Woman-né vált a filmvásznon nem jelenti azt, hogy ő ne rajongana kitalált karakterekért! Gyerekkora óta követi a majd 30 éve futó Simpson családot, így igazi megtiszteltetés számra, hogy az egyik epizódban hamarosan ő is feltűnik animált formában.

ÉNB Lalit a városon át üldözték rajongói!

Az egyik legnépszerűbb napi sorozat szereplője úgy gondolta, ideje körbe néznie Budapesten, hogy ezúttal ne a rajongói találják meg őt, hanem ő a rajongóit. Egy biztos, Lalit nem érte csalódás!

A Vámpírnaplók színésznője hihetetlen dolgot tett rajongójáért

Nina Dobrev imádja a követőit, és nemrég be is bizonyította, hogy bármit megtenne értük. Egy tinilány kívánságát teljesítette, nem is akárhogyan!

Lali, Joe és Gabi megleptek egy rajongót

Lali, Gabi és Joe különleges ajándékkal lepte meg az Éjjel-Nappal Budapest egyik legnagyobb rajongóját! A Szlovákiában élő Zsuzsinak férje, Zoli szervezett le egy találkozót a három sztárral, 30. születésnapja alkalmából.

 

Story Extra 2018-01-30


szerző:
2018.01.30. 16:15
A semmiből bukkant elő a vadonatúj Harry Potter film!

A rajongók fanatizmusa szinte már-már olyannyira ijesztő, hogy alig találunk szavakat. Ha hiszitek, ha nem, most egy közel egy órás filmet készítettek!

Váratlan meglepetés érte Celine Diont

Celine Dion felhívta egyik rajongóját a színpadra, akiről azonban kiderül, hogy kissé többet ivott a kelleténél, láthatóan nem volt teljesen beszámítható állapotban. Szorosan megölelte kedvencét, énekelt a mikrofonba, és szeretett volna beszélni is. Hogy, mi történt ezután? Kiderül a videóból!

Kelemen Anna mindig az utolsó pillanatban szalad az ajándékokért

A vlogger örül neki, ha inspirálhatja a rajongóit, még akkor is, ha egy visszafogott kis sztriptízzel lepik meg szeretetből. A vlogolás és az Anikó Show-élménye mellett persze a karácsony is szóba került. Nem hiszitek el, mitől jön meg mindig a karácsonyi hangulata!

Győzike örökbefogadott egy fiút?

Attilának Gáspár Győző a példaképe, akinek az eleganciája mindig is lenyűgözte a fiút. A 19 éves rajongó most csajozós tippeket szeretne kérni idoljától, ráadásul arra szeretné megkérni Győzikét, hogy fogadja a keresztfiának.

Kelemen Anna erotikus táncot kapott

Csongor bármit megtenne, hogy Kelemen Anna közelébe kerülhessen. Most el is érkezett számára ez a szent pillanat, ráadásul az első találkozás után rögvest egy randevút is szeretne kérni a vloggertől. Először a bicepszével nyűgözte le Annát, majd egyhamar sikamlóssá vált a fiú udvarlása…

Lakatos Márkot elbűvölte 7 éves rajongója

A 7 éves Nelli imádja Lakatos Márkot, és bár olvasni még nem tud, a stylist könyve már meg van neki. A kislány alig várja, hogy találkozhasson kedvencével, akit shoppingolni szeretne elhívni, és egy közös műsort is szívesen tervezne vele. Márk sem érkezett üres kézzel, és ő is meglepte pici rajongóját.

 Fanninak „vége” lett, amikor meglátta kedvencét

Fanni akkora Opitz Barbi-rajongó, hogy még egy rajongói oldalt is szerkeszt az énekesnőről. A lányt az X-Faktor győztesének gyönyörű hangja és hajkoronája is lenyűgözi, most pedig egy verssel készült neki. Barbi mindezt a „Végem” című slágerével hálálta meg.

Karácsonykor Lakatos Márk a legjobb ajándék!

A stylist egy tüllszoknyás hercegnővel találkozott az Anikó Showban, és a kis rajongójának természetesen ajándékokkal is készült. Márkkal viszont már az is sokszor előfordult az ünnepek alatt, hogy ő maga volt a meglepetés. De vajon ő hogyan ünnepel a családjával?

Istenes Bence:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Majka:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való