KERESÉS search-close

randevú

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "randevú"

Egész jól sikerült Gizi és Árpád első randija

Laci nem hisz a szemének, amikor meglátja feleségét, amint épp meghitt búcsút vesz árpádtól az udvaron...

Karesz rákattant a környezettudatosságra Mesi kedvéért

Karesz elveszti a fejét Mesi miatt. Máté megvédte Tivadart. Bécy mindent megtett kiszemeltjéért.

NIA: Nem biztos, hogy az anyós szemébe tudnék nézni!

A Fókusz stábja meglátogatta a Love Island egyik legellentmondásosabb párját. Gábor adott Niának még egy esélyt, a villán kívül vajon működni fog a kapcsolatuk?

Ki lesz a befutó Alexánál?


szerző:
2019.09.16. 22:22
Ki lesz a befutó Alexánál?

Tibit, Gábort és Gergőt hívta el randizni a Love Island új párkeresője. A srácok nagyon készségesek voltak, de vajon köztük van az, aki mellett Alexa megtalálhatja a szerelmet?

Romirandin került közelebb egymáshoz Helga és Rajmi

Hiába a "ha ló nincs, jó a szamár is" taktika, úgy tűnik, a fiatalok között még bármi kialakulhat.

Arnold randira hívta Barbit… az anyukájától

A fiú egy ideje már csetelget kiszemeltjével, ám most egy randevúra is el szeretné hívni a lányt. Először azonban Barbi édesanyjával, Irénkével ismerkedett meg. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Tibi Rajminak: ˝Azért ilyen könnyen nem kapod meg!˝

Karola jelenlegi párja kerek-perec kijelentette, hogy őt nem tudja Rajmi hülyének nézni, és még csak ne is álmodjon arról, hogy átengedni neki a lányt.

˝Úgy jöttem be, hogy ő kell nekem!˝

Karolát, Helgát és Kittit hívta el röplabdázni Rajmi. A négyes randi végén pedig megmondta a lányoknak, ő kivel tudja elképzelni a jövőt a Love Islandben.

„Micsoda nő!” – Misi gazda szóhoz sem jutott szexi randipartnere láttán!

Reni láttán Misi keze és lába is remegni kezdett! Mutatjuk, hogyan zajlott a gazda rapid randija a bombázóval!

Erik romantikus húzása bejön Andinak?

A srác saját maga tervezhette meg a villán kívüli első randijukat. Volt ott gyertya, koktél és a többi, ám van, amire még várnia kell...

Tibi: ˝Jól érzem, hogy van köztünk ez a vibráció?˝

Karolának még soha nem volt ennyire romantikus randija, mint most Tibivel. A srác a biztonság kedvéért felsorolta, miket vár el a lánytól a közös jövőjük érdekében.

Tícián két nővel randizott?


szerző:
2019.09.07. 21:45
Tícián két nővel randizott?

Nem mindennapi randevún vehetett részt Zsófi és Tícián. De ki élvezte a legjobban? #tekiscsacsi

Helga kapcsolata is veszélybe kerül Szilvi miatt?

Tibi után Patrikkal is félrevonult a szingli lány, ám ez a randi egészen más hangulatban telt, mint az előző.

Tibi szeretné folytatni Szilvivel...

Az egyetlen szingli párkereső lehetőséget kapott, hogy két srácot is randira hívjon. Szilvi első kiszemeltje természetesen Tibi volt.

Volt egy levél, ami azonnal megdobogtatta Zsolt gazda szívét!

Zsolt gazda elárulta, hogy mi állt abban a levélben, ami a leginkább megfogta őt! Extra videónkból ráadásul az is kiderül, hogyan készül a rapid randikra a gazda!

Nia és Erik visszaléptek a kapcsolatukban...

A két páros, akik az előző adásban egymásra találtak, villán kívüli randevúra mehettek kettesben. A váratlanul kirobbant vita azonban beárnyékolta a romantikus pillanatot, hiszen volt mit megbeszélniük...

Szövetségesekből szerelmesek?

Niához és Erikhez hasonlóan Helga és Patrik is részt vehetett a romantikus, villán kívüli randevún. Ők nem akárhogy találtak egymásra: egy jól kigondolt taktikai lépéssel beáldozták Ákost a győzelemért.

A fiúk meglepetésekkel próbálták meg levenni Niki gazdasszonyt a lábáról!

Niki gazdasszonynak is öt perc állt a rendelkezésére, hogy megismerje a hozzá jelentkező férfiakat. Volt aki kézzel készített ajándékkal próbálta lenyűgözni a gazdasszonyt, de olyan is akadt, aki a humorával csalt mosolyt Niki arcára.

Márk Anikó stúdiójába szervezte első randiját

A fiú azóta szeretett volna talk show-ban ismerkedni, mióta a bátyja a Balázs Show-ban összejött későbbi feleségével. Most el is hívta internetes kiszemeltjét, Klaudiát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

László ittasan fogadott, most egyszarvú úszógumival hódít

A férfi a haverjaival random módon keresett rá egy Laura nevű lányra, akit egy doboz sörért randevúra is elhívott. Vajon beteljesül a románc? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó, a randiguru


szerző:
2019.06.10. 18:00
Anikó, a randiguru

Csaba egy szál rózsával érkezett a stúdióba, ami nem is véletlen, hiszen kiszemeltjét, Renit szeretné meghódítani. Ebben bizony a háziasszony is a segítségére volt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A nő, két személyiséggel


szerző:
2019.06.06. 18:00
A nő, két személyiséggel

Marcell az internetes szerelmét szeretné meghódítani, akivel élőben sosem találkozott még. Lehet, hogy ez nem is olyan véletlen? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ilyen volt Kiss Ramóna első randija a szülés után!

Kiss Ramóna és párja most először tudott kettesben tölteni egy kis időt gyermekük érkezése óta - mutatjuk mit csináltak!

Különleges találkozókat hozott össze egy kínai állatpark

Olyan állatokat mutattak be egymásnak - persze biztonságos körülmények között -, amelyek még soha nem látták egymást, mivel élőhelyeik a Föld egymástól távoli pontjain vannak. Ezúttal az Északi -és a Déli-sarkvidéken élő állatokat randevúztatták.

 

Nagy szuperképesség-határozó: Melyik szuperképesség mire jó?

Mik azok a szuperképességek? A Szuperképességek olyan előnyöket jelentenek a Való Világ 9 powered by Big Brother játékában, melyek ügyes felhasználásával a villalakók befolyásolhatják a játék menetét, még érdekesebbé és színesebbé téve azt. A szuperképességek által a verseny még fordulatosabbá, izgalmasabbá és kiszámíthatatlanabbá válik. Aki ügyesen használja a saját szuperképességét, az egy lépéssel biztosan közelebb kerül a végső célhoz: hogy megnyerje a 36 millió forintot!

Barátok közt: így kavart be a féltékeny Hanna Peti randevújába!

Sosem volt nagy titok, hogy Illés Péter és Holman Hanna között egyszerűen se vele, se nélküle kapcsolat volt. Két évvel ezelőtt, mikor Peti úgy döntött, megpróbálja elfelejteni a lányt, és randira hívta Natasát, akkor Hanna nem hagyta annyiban a dolgot, és váratlanul megjelent a Rózsában.

Tóth Gabi soha nem randizott jelenlegi párja előtt

Krausz Gábor az egyetlen olyan férfi, akivel randizott Tóth Gabi. Hogy miért nem volt azelőtt randevún Gabi, arról a Reggeliben mesélt.

Újra randizik John Legend


szerző:
2018.05.28. 16:50
Újra randizik John Legend

Második kisbabájuk megszületése óta először tudott elszabadulni rövidebb időre John Legend és Chrissy Teigen.

 

Judit, a kémnő


szerző:
2018.04.16. 18:00
Judit, a kémnő

Juditnak egyszer és mindenkorra elege lett párja, István kicsapongó életéből. A nő nemrég kinyomozta István titkos beszélgetését, amikor is a férfi egy ismeretlen nővel szervezett randevút. Judit nem hagyta magát, és ő maga is megjelent a helyszínen…

Csak egy csók és más semmi?


szerző:
2018.04.13. 18:00
Csak egy csók és más semmi?

Zsoltnak egyetlen csók elég volt a szerelemhez, de mivel Beatrix jelenleg párkapcsolatban él, a fiú kénytelen volt lemondani a románcról. Most viszont összeszedte bátorságát, és randevút ajánlott a lánynak.

Barátok közt: döbbenetes titokra bukkan Tóbiás és Kristóf!

Egy évvel ezelőtt kifejezetten nehéz helyzetbe került az ex-tűzoltó, ugyanis édesapja, Frédi nem volt képes elfogadni fia másságát, és mindent megtett azért, hogy Kristófot jobb belátásra bírja. Ezzel talán megküzdöttek volna még a fiatalok, de mikor kiderült, hogy Frédi Tóbiás édesanyjával randizik, az már igencsak megdöbbentette őket.

Végre Lehel is csókot kapott!

Sajnos gyakori, hogy egy várva várt randevú nem úgy sül el, ahogy arról álmodoztunk. Legutóbb Lehel is nagy reményeket fűzött a romantikus vacsorához, ám a randi végül kudarcba fulladt. A mai epizódban viszont felcsillan a reménysugár a virágboltos számára, hogy a hőn áhított szerelem végre mégis rátalál.

Lehel: ˝Égessél mást!˝


szerző:
2018.03.22. 20:30
Lehel:  ˝Égessél mást!˝

Már úgy tűnt, hogy minden összejön Lehelnek, ám a vacsora mégsem úgy sikerült, ahogy azt ő elképzelte.

A teljes adásért kattints IDE!

Húha! József minden reggel Bíró Ica mellett ébredt

A férfi minden egyes napja a Metál Lady-vel indult, hiszen a barátnője reggelente az ő videóira tornázott. Akkor dobbant meg először József szíve, és most elhatározta, hogy egy randevúra is elhívja Icát. Viszont nem kizárólag József érkezett a művésznőhöz, hiszen Mária is hatalmas rajongója…

Hogyan kerüljük el az első kínos randit?

Kicsit kínos, kicsit esetlen, kicsit „para” – első randi mindig volt, van és lesz is. De hogyan kerülhetjük el a katasztrófát? Mit tegyünk, hogy randi partnerünk ne akarjon az első perc után hazamenekülni, és hogyan előzzük meg, hogy beálljon a kínos csend?

Balul sült el Károly és Janó páros randija

Pajkaszeg polgármestere és állatorvosa úgy döntöttek, hogy becsajoznak, azonban egy félreértés miatt dugába dőlt tervük... Pedig ha tudnák, hogy milyen csinos lányok vártak rájuk a találkozó helyszínén!

Angéla mindig megszerzi, amit akar?

Péter viszonylag könnyen beadta a derekát Angélának, akinek komoly tervei vannak a férfival. Úgy tűnik, forró nyomon jár az Erdész lány...

A teljes adásért kattints IDE!

Exkluzív! Viki és János első randijának kulisszatitkai

Ostorházi Bernadett és Dér Zsolt meséltek a jelenet részleteiről, illetve arról, hogy ez a randi milyen hatással lesz Jani és Viki kapcsolatára.

Itt az első közös randizós fotó Dakota Johnsonról és Chris Martinról!

Úgy tűnik, tényleg igaz a hír: a híres zenész és a Szürke ötven árnyalatának sztárja között dúl a szerelem.

Márk féltékenysége nem ismer határokat

Miután Jani fülest adott Márknak, a srác nyomozni kezdett. A kozmetikában rögtön bizonyítékot szerzett, amikor az ajtóban állva kihallgatta Angélát és Manfrédot, akik éppen az esti randit tervezgették.

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyen volt Kornél és Piros első ˝igazi˝randija!

A srác végre betartotta ígéretét, és elvitte moziba a lányt. Vajon sikerül közelebb kerülniük egymáshoz?

A teljes adásért kattints IDE!

Fél év után szerelem


szerző:
2017.11.29. 18:00
Fél év után szerelem

Edmond egy társkeresőn ismerte meg Beát, akivel személyesen is találkozott, de egy kósza csókon kívül semmi komoly nem történt közöttük. A fiú viszont fél év után döbbent rá arra, hogy mégis érez valamit a lány iránt…

Abaházi Nagy Líviát randira hívta a rajongója

Zoltán szívét a 2017-es X-Faktor egyik énekesnője, Abaházi Nagy Lívia rabolta el. A férfi ő maga is kedveli az operát, így most az énekhangjával próbálja levenni a lábáról Líviát, hiszen többször is eljátszott egy közös duett gondolatával. Sőt, még egy randevútól sem riad vissza!

Fény derült Béla titkos randevújára...

A gyanús mostohaapa azt hazduta Pirosnak, hogy a bíroságon van, ám a lány Lehellel együtt nyomozásba kezdett. Gyorsan kiderült, hogy nem hiába...

A teljes adásért kattints IDE!

Istenes Bence, mint szerelemdoktor?

Két évvel ezelőtt, a szerelemdoktor megtette dolgát, Istenes Bence műsorában a kezdeti szimpátia után egymásra találtak a párok. De voltak olyanok is, akik cupido szigetén ki merték mondani egymásnak is, hogy "örülök, hogy találkoztunk, de úgy érzem, nem te vagy az igazi."

Gergő és Anita egy hotelszobában töltötte az éjszakát...

Gergő a Survivorben ünnepelte 22. születésnapját, ezért egy kis meglepetés várt rá és Anitára. A szerelmesek egy éjszakát tölthettek el egy szállodában, ahol mennyei vacsora és két külön szoba várt rájuk, azonban a fiatalok hamar megbeszélték, hogy együtt "alszanak"...

Miló Viki alulmaradt a bokszmeccsen?

Lali egy boksz edzés alkalmával ismerkedett meg Miló Vikivel, aki azóta már az edzője. A férfi 10 kilót fogyott a világbajnok ökölvívó segítségével, és hamarosan rádöbbent arra, hogy érez valamit Viki iránt. A férfi most arra készül, hogy összemérje erejét edzőjével, és ha ő győzedelmeskedik, elhívja Vikit egy randira…

Horror sztori az Anikó Show-ban: Márti már aludni sem képes!

Márti egyszerre több férfivel is ismerkedik az interneten, egyik udvarlója viszont folyamatosan zaklatja őt. Többször is előfordult már, hogy Norbi éjnek idején hívta őt telefonon, és akárhányszor figyelmeztette már a férfit, ő nem hagyta abba. Márti csak egyetlen dolgot szeretne: végleg kizárni a férfit az életéből.

Gabi: „Az összes csövest összeszedem”

Gabi két válás után is bízik abban, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Egy társkereső oldalra is felregisztrált, de fia nem nézi ezt valami jó szemmel. Gabi több férfival is megszakította már a kapcsolatot, mert félt a fia reakciójától. Tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, és higgadt fejjel megbeszélni a dolgokat. Legfőbb vágya, hogy Laci ne akadályozza meg abban, hogy szerető társra találjon…

Máté és Móni tánc közben fedezték fel egymás testét

Máténak évek óta nem volt tartós kapcsolata, ugyanis nem találta meg eddig azt a lányt, aki megfelelő lenne számára. Miután a nagydumás srác kisorsolta Mónikát, a lány mesélt magáról néhány dolgot, aztán vak táncba kezdtek. Máté próbált úriember maradni tánc közben, aztán a szemkötő is lekerült róluk.

Következő rész (2017. május 15.)

Vajon Nóra randevúzik a vonzó idegennel? Gigi újabb módszerrel próbálja összeugrasztani Ádámot és Zsófit. Péter nem várt akadályba ütközik a dokumentumfilmjével. Gizella és László félreértik, hogy Aliz kivel tervez házasságot.

Nincs időd ismerkedni? Rapid Randi!

Külföldi ötlet alapján honosítótták meg ezt a módszert Frankó Ágnesék. A lényeg, hogy minél hatékonyabbá tegye a társtalálást. Egy kávézóban 7 lány és 7 fiú egymással szemben ülnek, 7 perc alatt el kell dönteniük, hogy szimpatikusak-e egymás számára, és találkoznának-e újra.

Házasság első látásra ma este 18:55-től az RTL Klubon!

Alexa és Kristóf újra egymás mellett kötnek ki

Alexát reggel felhívták, hogy egy menő magazin szeretne vele riportot csinálni. Bár a lány nagyon be volt zsongva, azt nem sejtette, hogy a riporter egy ennyire helyes srác lesz...

Barátok közt: Ez történt a 12. héten

Zsófi rosszul érzi magát a galériában történtek miatt. Nóra randevúja nem úgy sikerül, mint várta. Ágnes Rudi segítségét kéri. Kristóf egyre nehezebben viseli, hogy a kapcsolata az apjával hullámzó. Aliz kitalálja, hogyan lehetne saját lakásuk, de Krisztiánnak nem tetszik az ötlet. Péter veszélybe sodorja a Natasával való barátságát. Stella végre találkozhat az anyukájával. Bandi lehetőséget kap, de ez nem jelenti azt, nem kell szembenéznie nehézségekkel. 

Sárit megmenti Boti, a hősies pincér

 A kávézóban kiderül, hogy Sári "partnere" egy komplett elmebeteg, és a mosdóban kis híján meg is támadja Sárit. A lányt végül a pincérfiú, Boti közbelépése menti ki a szorult helyzetéből.

Boti megmenti Sári félresikerült randiját

Sári a kezdeti tapogatózásokat követően talált egy szimpatikus fiút a neten, akivel megbeszélt délutánra egy randevút. A kávézóban kiderült, hogy a srác egy komplett elmebeteg, és a mosdóban kis híján meg is támadta Sárit...

 

Előző rész (2017. február 27.)

Vajon kiderül, hogy mi történt Ludwiggal? Máté továbbadja Stella titkát. Rudi sajátosan értelmezi a hosszútávú üzleti befektetést. Nóra randevúja szokatlan véget ér.

Következő rész (2017. február 27.)

Vajon kiderül, hogy mi történt Ludwiggal? Máté továbbadja Stella titkát. Rudi sajátosan értelmezi a hosszútávú üzleti befektetést. Nóra randevúja szokatlan véget ér.

Zsófi Bálint helyett Pétert választotta

Bálint megvette a méregdrága jeggyűrűt, és kitalálta, hogyan fogja megkérni Zsófi kezét. Azt tervezte, hogy elhívja ebédelni, elmondja neki, hogy ő a legfontosabb nő az életében, és az ujjára húzza a gyűrűt. Nem is tétlenkedett, közös lakásukhoz sietett, és követni kezdte Zsófit, aki Péterrel volt.

Laura Bálintnak:

Miután Joci tisztázza a helyzetet, és elmondja Bálintnak, hogy Laura nem prosti, hanem lakberendező, Bálint a nő munkahelyére siet. Egy kávé mellett Bálint elmagyarázza neki, hogy miért viselkedett vele olyan furán, és randit kér tőle, azonban Laura azt kéri tőle, hogy álljanak meg itt, és hagyják egymást.

Előző rész (2016. december 15.)

Hogyan sikerül a közös vacsora Stella nagynénjével? Hogyan alakul Attila és Szilvia randevúja? Vajon mit szól Bözsi a meglepetéshez? Vajon hogyan alakul Liza szerelmi élete?

Következő rész (2016. december 15.)

Hogyan sikerül a közös vacsora Stella nagynénjével? Hogyan alakul Attila és Szilvia randevúja? Vajon mit szól Bözsi a meglepetéshez? Vajon hogyan alakul Liza szerelmi élete?

Előző rész (2016. december 07.)

Hogyan végződik Attila és Szilvia valamint Júlia és Olivér randevúja? Tóbiás komoly lépésre szánja el magát. Bözsit megkísérti a Parkinson sétára összegyűlt pénz. Vajon hogyan sikerül Ádámék akciója a raktárban?

Leonóra és Joci között elcsattan az első csók

Leonóra elhívta Jocit egy baráti mozizásra, de a művészi film nem nyerte el Joci tetszését, és elaludt a filmen. A srácot Dávid sms-e keltette fel, és a moziból sürgősen távozott. A sikeresen végrehajtott akció után Joci Leonórához sietett, és elcsattant köztük egy csók is...

Bálint Jocinak:

Joci már alig várta, hogy találkozzon Leonórával. A futásból hazatért Dávid megjegyezte neki, hogy egy ügyvédnővel nem illik farmerban randizni, inkább vegyen fel öltönyt. Ekkor Bálint is betoppant, és cseppet sem tetszett neki, hogy Joci és Leonóra találkoznak, ugyanis a nő Bálint exe. Joci gyorsan lecsapta a magas labdát, hogyha nem randizhatna Bálint volt nőivel, el kéne hagynia az országot.

Kristóf bebizonyítja, hogy tényleg szereti Maját!

Mivel Maja még mindig nem tud teljesen megbízni Kristófban, folyton féltékenykedik, ezért a macsó egy romantikus vacsorával és egy kedves kísérlettel próbálja bebizonyítani, hogy megbízhat benne.

Sztárom a párom? Hírességek randevúi!

Életünk szerelmét megtalálni nem egyszerű feladat, és a sztárokat hallgatva, úgy tűnik, ez alól ők sem kivételek. Pont egy évvel, ezen a napon meséltek erről celebjeink. A hazai sztárvilágból többek között Zimány Linda és Tóth Andi mesélt nekünk az első, néha vicces, olykor kínos randijaikról, és arról, nekik mennyire volt nehéz part találni.

Következő rész (2016. július 28.)

Vajon rendbe jön Bözsi? Máté elhivatottan készül élete első randevújára. Képes-e Tóbiás egy kis időre elszakadni Bencétől? Emília veszélyes helyzetben találja magát.

Roland elszúrja Maja és Drex randiját

Este az étteremben Drex és Maja randevúja szépen alakul, amíg meg nem jelenik Roland, egy általa felbérelt lánnyal, akiről azt állítja, hogy Drex aznap délután lefektette.

Előző rész (2016. június 07.)

Hogyan végződik Tóbiás és Kristóf randevúja? László átéli első sikerélményét az erdőben. Ágnes meglepő felkéréssel fordul Emíliához. Ágnes és Emília ugyanazt a lakást nézi ki magának.

Következő rész (2016. június 07.)

Hogyan végződik Tóbiás és Kristóf randevúja? László átéli első sikerélményét az erdőben. Ágnes meglepő felkéréssel fordul Emíliához. Ágnes és Emília ugyanazt a lakást nézi ki magának.

A kikötözött Hanna borzasztó nagy bajba került – Megdöbbentő felvételek következnek!

Hiába volt némi rossz érzése a szerelmes fiatal lánynak, félredobott mindent és belement a furcsa Rókusféle randiba. Az izgalommal várt este érdekes fordulatot vett.

Vili bácsi randizni vitte Bözsit

Vilmos időben vette észre, hogy meg kell mentenie kapcsolatát, és egy romantikus találkára hívta el Bözsit.

Vilmos szuperhősként bánt el a tolvajjal

A mulatozás hevében Vilmosék nem veszik észre, hogy egy tolvaj közeledik. Aztán minden nagyon hirtelen történik.

Vili bá földbe döngölt egy tolvajt – akciójelenetből nem lesz hiány!

Nem számít a kor, ha szerelemről van szó, és erre időben rájött Vili bácsi is. Egy nem mindennapi randevúra hívta el az ő Bözsijét, ami végül egyáltalán nem úgy sült el, ahogy azt eltervezték.

Alexa lekési a saját randiját

Miután Rajmund kimenti Alexát a Bécy által general kellemetlen szituációból, igent mond a férfi meghívására, de a nagy készülődésben megfeledkezik az időről.

Keresd a szerelmet, na de merre érdemes?

Ugyebár mindenki arra a bizonyos másik félre pályázik, akivel együtt öregedhet meg és ősz haját a vállára boríthatja. De nem mindegy, merre keresgélünk: chat vagy randi?

Előző rész (2015. november 17.)

Miklós szokatlan megoldása további bonyodalmakat szül.  Ottó randevúra hívja Lizát, amely nem megy simán.  Vajon hajlandó-e Aliz hazudni a rendőrségen Krisztián és Rudi kedvéért?

Következő rész (2015. november 17.)

Miklós szokatlan megoldása további bonyodalmakat szül. Ottó randevúra hívja Lizát, amely nem megy simán. Vajon hajlandó-e Aliz hazudni a rendőrségen Krisztián és Rudi kedvéért?

Vaddisznónak nézte a szerelmespárt

Tévedésből agyonlőtt egy férfit, egy nőt pedig súlyosan megsebesített egy vadász Németországban. A pár egy vadászati területen lévő kukoricatáblában randevúzott szerda este, a vadász pedig a szürkületben vaddisznónak nézte őket, ezért lőtt rájuk.
 

Ada bemutatja: 4 dolog, amivel minden randizó nő szembesül

Aki azt hiszi, hogy a randizás csak egy kis fekete ruha meg egy pohár rozé, az most azonnal szakadjon le az Audrey Hepburn filmekről. Randizni bosszantóan nehéz, és 30 fölött sem válik könnyebbé, mint a gimiben volt. Ada a Szelfiben személyesen prezentálja, milyen kihívásokkal néz szembe, aki már nem a sulibuliban keresi a szerelmet.

Előző rész (2015. június 2.)

Bözsi intervencióval szembesül. Mi vár Timire a titkos randevúján? Vajon elmegy randizni Aliz Luca tanárával?

Következő rész (2015. június 2.)

Bözsi intervencióval szembesül. Mi vár Timire a titkos randevúján? Vajon elmegy randizni Aliz Luca tanárával?

Következő rész (2015. május 21.)

Megszerzi-e Krisztián Zsófit? Ádám elszámolja magát. Ki zaklatja Nórát?

Következő rész (2015. május 18.)

Zsolt aggasztó dolgot tud meg a nőről, akivel randizott. László és Zsolt újra harcba száll. Sikerül-e a Kft-nek megszereznie a találmányt? Kiderül-e, hol van a Miklóstól ellopott pénz?

Előző rész (2015. május 15.)

A Berényi cégnél végre szavazásra kerül sor. Zsolt újra találkozik a könyvtáros nővel. Kiderül-e László titka?

Következő rész (2015. május 15.)

A Berényi cégnél végre szavazásra kerül sor. Zsolt újra találkozik a könyvtáros nővel. Kiderül-e László titka?

Előző rész (2015. május 11.)

Sikerül Ágnesnek megszereznie a találmányt? Milyen élőben a lány, akivel Zsolt randizik? Milyen következményei lesznek Attila szarvas gázolásának?

Következő rész (2015. május 11.)

Sikerül Ágnesnek megszereznie a találmányt? Milyen élőben a lány, akivel Zsolt randizik? Milyen következményei lesznek Attila szarvas gázolásának?

Működik a háromnapos randiszabály?

Mindenkivel megesett már, hogy úgy érezte élete legjobb randiján van túl, és várta a másik fél hívását. De csak várt, és várt… Vajon meddig szabad reménykedni? Megteheti-e egy nő az első lépést? Mindenképp telefonálnunk kell, vagy elég egy „üzit” dobni? A kérdésekre, melyek minden ember életében előfordulnak most Temesvári Csilla próbál választ találni.

Szeret, nem szeret?! Randi tippek Valentin-napra!

Mindenkivel megesett már, hogy úgy érezte élete legjobb randiján van túl, és várta a másik fél hívását. De csak várt, és várt… Vajon meddig szabad reménykedni? Megteheti-e egy nő az első lépést? Mindenképp telefonálnunk kell, vagy elég egy „üzit” dobni? A kérdésekre, melyek hiába tűnnek lényegtelennek, nagyon is meghatározzák az életünket Temesvári Csilla próbál választ találni.

SÜTŐ ENIKŐ: „A nő a befogadó, a férfi a támadó”

Sütő Enikő ízig vérig nő. Feleslegesnek tartja a randi szabályokat, hiszen az elveszi a kapcsolat őszinteségét, spontaneitását. Egy dolgot azonban mindig ugyanúgy csinál: mindig megvárja, hogy a férfi telefonáljon.És hogy ez beválik-e, elmeséli ő maga!
 

Milán és Klaudia folytatják a titkos randevúkat

Milán eljátsza Karesz és Miri előtt, hogy beteg, annak érdekében, hogy találkozhasson Klaudiával. Klaudia kedvét elveszi a penészszag, ezért a közeli erdőbe menekülnek, ahol egymásnak esnek, majd egy elhagyatottnak tűnő villában folytatják az együttlétet, ahol a rendőrök rajtakapják őket, ők pedig félig felöltözve elmenekülnek. Milánnak éppen sikerül úgy hazaérnie, hogy Miri elhiggye, hogy egész nap betegen feküdt otthon.

Amikor gyermekünket eltalálja Ámor nyila...

Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor csemetéje randizni szeretne. Hogyan kezeljük ezt a helyzetet? Mi játszódik le ilyenkor az anyuka, apuka lelkében? Erről beszélgettünk vendégeinkkel.

Mivel tudjuk a világból is kiüldözni a pasikat?

Szentgyörgyi Rómeót a sminkelési tippek, Csordás Ákost a pletykálkodás tudja kiakasztani. Szakértőnk foglalta össze, melyek azok a témák, amelyek mindkét nemet a legkevésbé foglalkoztatják.

Fókusz 13-04-22


szerző:
2013.04.22. 19:50
Fókusz 13-04-22

Fókusz: Hogyan tovább? - Az Exotic tagjai furcsállják, hogy Sipos F. Tamás nem beszél a jövőről, a Republic tagjai is titkolóznak. Randevú a szívtipróval - Az olasz szerelemisten a Fókuszon keresztül üzen a magyar rajongóknak, elsősorban a nőknek. Pocaklakók - Mit hallanak a babák az anyaméhben, hogyan kommunikál a gyermekével VV Ágica és Polgár Kriszta?

Reggeli - Csak csajok 12-09-24

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-08-07


szerző:
2012.08.07. 20:05
Fókusz 12-08-07

Fókusz: A diadal percei - Megható pillanatok. Együtt izgultuk végig az olimpiát Pars Krisztián családjával. És Londonban Berki Krisztiánnal is beszélgettünk. Sztárom a lányom - Milyen férfit képzelnek lányuk mellé a híres apukák? Dopeman Gyurta Danit tartja ideálisnak. Nagyágyúk – Legendák, ha találkoznak. Exkluzív beszámoló a Szigetről, ahol a magyar könnyűzene színe-java összegyűlt.

A szerelem rabjai 12-03-14

A szerelem rabjai, 91. rész - Santiago emberei megverik Carlost. Nicolas és Barbara összevesznek, ezért a lány anyósához megy aludni, ám Nicolas érte megy, és hazaviszi. Victoria meglátogatja Carlost, és megígéri neki, hogy szerez számára egy testőrt. Laura hiába megy el Tangóhoz, a férfi visszautasítja őt, és Perlával randevúzik. Santiago megmakacsolja magát, ezért Alejandro összehívja a családot, és mindenki előtt elárulja, hogy Gabriela valójában Santiago Achaval Urien lánya.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való