KERESÉS search-close

reflektorfény

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "reflektorfény"

Story Extra 2017-08-02


szerző:
2017.08.02. 17:25
Farmos fiúk zsűriztek a magyar gyerekszépségversenyen

Farm Sanya és Farm Márk szerencsére egy olyan gyerekszépségversenyen zsűriztek, ahol a természetesség volt a nyerő. Ráadásul nem csak pontoztak, tanácsokat is adtak a szülőknek, hogy tisztában legyenek a siker és a reflektorfény árnyoldalaival.

Németh Franciskának nem hiányzik a reflektorfény

A Barátok közt egykori sztárja, Németh Franciska 19 évesen került a sorozatba, amelyben több mint egy évig alakította Varga Petra szerepét. Mint mondja, ma már egyáltalán nem hiányzik neki a reflektorfény, hisz úgy érzi, gyerekápolóként rátalált igazi hivatására.

Trükkös kutyák versenye


szerző:
2013.01.30. 19:00
Trükkös kutyák versenye

Kecses lábak, igéző szemek és talán az első olyan verseny, ahol nem alapkövetelmény az epilálás. A hétvégi kutya-modell döntőn különleges produkciókkal versenyeztek az ebek.

Fókusz 12-07-20


szerző:
2012.07.20. 20:05
Fókusz 12-07-20

Fókusz: Csillogás és árnyék - A reflektorfényben élnek, mégis rengeteg veszély fenyegeti a topmodelleket. Miről kell lemondaniuk? Sztárparádé - Antonio Banderas már hazajár Budapestre, Bruce Willis pedig otthon érzi magát. De kik azok, akik követik őket Hollywoodból? Rejtélyek nyomában - Kik szállták meg a titokzatos Jézus-képmás feltűnési helyét? Van-e mérhető hatása a gyógyító helyeknek?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való