KERESÉS search-close

rejtélyes halál

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rejtélyes halál"

Még mindig rejtély az LGT gitárosának, Barta Tamásnak a halála

Barta Tamást a magyar rockszakma legjobb gitárosának választottak. Az LGT volt akkoriban az egyik legnépszerűbb banda. Tamásnak mégis ez volt az utolsó éve Magyarországon, ’74-ben Amerikába disszidált. Vajon miért dobbantott Tamás annak idején? Miért nem lett sikeres Los Angelesben és hogyan halt meg valójában? A hírek között kábítószeres leszámolás éppúgy szerepelt, mint több lövéssel elkövetett öngyilkosság.

Nem hostelben, hanem egy kibérelt lakásban halt meg a zongoraművész

Nem hostelben, hanem egy kibérelt lakásban kapott szénmonoxidmérgezést karácsony előtt a 27 éves orosz zongoraművésznő. Katasztrófavédőktől úgy tudjuk, a lakásban azóta kikapcsolták a gázszolgáltatást. A férfi, aki szintén vele szállt meg, azóta már hazautazhatott Moszkvába.

Különleges interjú Kondor Vilmossal

Összeesküvés, rejtélyes halál, csúfos bukás, bűn minden mennyiségben. És egy különleges interjú a Budapest Noir szerzőjével, Kondor Vilmossal a XXI. században.

Rejtélyes haláleset az út mellett

Útról lesodródott kocsijában holtan találtak egy férfit Somogyban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való