KERESÉS search-close

rockzene

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rockzene"

Vasárnapi Portré Fenyő Miklóssal, a magyar rockzene ikonikus alakjával!

Hotel Menthol, Csavard fel a szőnyeget, Made in Hungária, Csókkirály és még sorolhatnánk azokat a slágereket, amelyek a legendás zenész nevéhez fűződnek. A Portré vendége Fenyő Miklós volt, aki szinte soha nem nyilatkozott még ennyire őszintén az életéről. Elmeséli, hogy honnan indult a karrierje, milyen volt az út a hírnévig és mi jött utána. Hogyan viselte ő a reflektorfényt és mit szóltak hozzá a szülei, hogy fiúk egyre népszerűbb, kiderül vasárnap este az Portréban!

Rock-flashmob több mint 500 zenésszel

Több mint 500 rockzenésszel hatalmas flashmobot rendeztek Kecskeméten. 12 rockszám szerepelt a repertoárban, amelyet 80 énekes, 90 basszusgitáros, 100 dobos és 250 gitáros adott elő. A rendezvényt ugyan kicsit megzavarta a hirtelen jött zivatar, de végül mindegyik számot eljátszották Magyarország legnagyobb rockszínpadán.

Rockpapák és rocknagyik: avagy a zenében és a rajongásban nincs korhatárt

Úgy tűnik, a rockzene nem csak halhatatlan, de kortalan is. Egy évvel ezelőtt megtaláltuk az ország legelszántabb nyugdíjas metálrajongóját, és azt a pécsi legendát, akinek lakása már valóságos zarándokhely lett.

Szomorú titok: az ismert magyar zenekar koncertjén halt meg egy fiú!

Egy titokzatos dal, melyet 36 éve játszik a Karthago zenekar, egy fiú emlékére készült, aki a zenekar koncertjén halt meg. Sokan eddig úgy tudták, agyontaposta a tömeg. De mi történt pontosan? És ki volt ő valójában? Egy évvel ezelőtt utánajárt a Fókusz stábja!

Fókusz 2017-08-22


szerző:
2017.08.22. 19:00
Czutor Zoltán: „Nem üthetem szét magam”

A rockzenéről sokaknak az alkohol jut az eszükbe, pedig Czutor Zoltán szerint ez butaság. Ha a zeneiparban részegeskedik valaki, az gyorsan kiderül, és már ki is golyózta magát. Az aggódó szülőknek egyébként azt üzeni Zoli, a szeretet a legfontosabb!

Fókusz Plusz 15-04-11


szerző:
2015.04.11. 19:10
Fókusz Plusz 15-04-11

Fókusz Plusz: A terror árnyékában - Amit nem tudunk a világ legveszélyesebb terroristáiról. Fenyeget-e minket az ISIS és hogyan védekezhetünk ellene? Rap mindenkinek - Ha Petőfi ma élne, lehet, hogy rapper lenne? Hogyan hozták divatba a verseket, és mitől népszerű Ady vagy József Attila a rockzenében?

A sztárműsorvezetők, rockzenészek és videoklipek évtizede

Elemi ösztönök és amerikai szépségek, kockás ingek és  technobulik - a popkultúra, melyen felnőttünk, a tüdőszínű öltönyök, ígéretek és káosz évtizedében – a  kilencvenes évek,  ami már történelem.
Ray Cokes könyvet írt élményeiről. Naná, hogy őt is kérdezte Veress Kriszta a kilencvenes évekről.

Reflektor 14-01-21


szerző:
2014.01.22. 00:40
Reflektor 14-01-21

Reflektor: Kiszel Tünde érett férfira vágyik. Pataky Attila a fiával énekel.

Változnak az idők, de a metál örök!

Metálvilla, ez a jel milliók összetartozásának jelképe. És ebbe belefér a kék raszta haj, a fehér cipő vagy a sáros bakancs, a bábozós metál, a tetovált kar, a búvárruha és a strasszos öltöny. A metáldivat olyan, mint a metál műfajok, rendkívül sokrétű.

Portré 11-09-25


szerző:
2011.09.26. 01:00
Portré 11-09-25

Portré: A Micimackó és az István, a király is az ő nevéhez fűződik. A magyar nyelvű rockzene egyik alapítója, Bródy János volt a Portré vendége.

Élve megúsztuk a Kaukázus Rallyt


szerző:
2011.09.16. 19:10
Élve megúsztuk a Kaukázus Rallyt

Őrült autós vágta, ahol cél az életben maradás. 17 nap nem létező utakon, szakadékok feletti lélekvesztőkön, leharcolt verdák fedélzetén. Egy komplett rockzenekarral, mindenre elszánt világutazókkal és Moszkviccsal indultunk Jerevánba. Íme a Kaukázus Rally videónaplója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való