KERESÉS search-close

rowan atkinson

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rowan atkinson"

A családi asztalnál is te vagy a legviccesebb?

A Mr. Bean-t alakító színész, Rowan Atkinson állítólag csak akkor vicces, ha a munkáját végzi, a magánéletben inkább csendes és komoly. De lehet általánosítani a humoristáknál?

Ismét Párizst alakítja Budapest

Ha az ember Párizsban jár, tényleg egy kicsit olyan érzése lehet, mintha a régi Budapesten járna. Ezúttal is az 50-es évekbe repítik vissza majd a nézőt a BBC legújabb sorozatában, amelyben Rowan Atkinson a főszereplő.

Bréking: ne lepődjön meg, ha Mr. Bean szembejön az utcán!

Egyedül a Fókusz kérdéseire válaszolt, de azt azért túlzás lenne kijelenteni, hogy mélyinterjú készült vele. A világsztár nem volt túl bőbeszédű, és hiába kérdeztük, már nem válaszolt egyetlen kérdésünkre sem.

Exkluzív majdnem-interjút készítettünk Mr. Beannel

Vasárnap délután fél egykor, vastag keretes szemüvegében sétált a budapesti repülőtéren a világ egyik leghíresebb komikusa, a Mr. Beant alakító Rowan Atkinson. Egyedül a Fókusz kérdéseire válaszolt, de azt azért túlzás lenne kijelenteni, hogy mélyinterjú készült vele.

„Mr. Bean” súlyos balesetet szenvedett

Az 56 éves brit komikus csütörtökön egy McLaren sportautóval egy fának, majd egy villanyoszlopnak ütközött.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való