KERESÉS search-close

rtl ii

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rtl ii"

Pimaszúr átcuccol - Aleska Diamond

A Pimaszúr átcuccol című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A ministáb a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával.

Egy éves a VV7! 365 napja indult el minden idők magyar valóságshow-jának hetedik szériája

Bizony, tavaly november 16-án költöztek be a legendás brigád első tagjai a Villába, hogy kezdetét vegye a csaknem négy hónapon keresztül tartó őrület. A jubileumi nap alkalmából a legcsodásabb pillanatokkal emlékezünk. 

Heti Hetes 2015-10-25


szerző:
2015.10.25. 22:00

Butiquehotel.hu 2015-10-21


szerző:
2015.10.21. 22:00
Magyarul Balóval 2015-10-20

Vészesen terjedő dizájnerdrogok, egyre kevesebb tűcsereprogram, a döntéshozatalból kizárt civil szervezetek és elképesztően kevés pénz. A kábítószerek világával a kormány annyira nem foglalkozik, hogy még saját stratégiáját sem tartja be. Minderre a szakma most fogta magát, és száz oldalban foglalta össze a problémákat. Átbeszéljük.

Showder klub 2015-10-19


szerző:
2015.10.19. 22:00
Magyarul Balóval 2015-10-19

Szíria. Évek óta polgárháború megszámlálhatatlan csoport részvételével. Asszad elnököt az Egyesült Államok megbuktatná és az Iszlám Államot megsemmisítené. Jó két hete az oroszok is beszálltak – Asszad mellett. A háborúban megsemmisülő Szíriát menekültek milliói hagyják el és az ország mára súlyos nemzetközi konfliktus középpontja lett.

Szerda este megnyitja kapuit a Butique Hotel

Igazi sztárparádét vonultat fel az RTL II új vígjátéksorozata, a Butiquehotel.hu, amelyben a fiatal tehetségek mellett olyan népszerű színészek alakítják a főbb szerepeket, mint például Hernádi Judit vagy Reviczky Gábor. A szerda esténként jelentkező sorozat színészeit többek között a forgatás kulisszatitkairól faggatta riporterünk.

Fejet hajtunk az elhunyt államfő előtt

Visszamegyünk a XX. század utolsó évtizedébe, amikor a kedden elhunyt Göncz Árpád 10 évig köztársasági elnök volt. Az ifjú és tanuló magyar demokrácia első polgára. Vendégünk Kuncze Gábor, akkoriban országgyűlési képviselő, majd a Szabad Demokraták Szövetségének frakcióvezetője, utóbb belügyminiszter. És Stumpf András, jelenleg alkotmánybíró, de nem ebben a minőségében vendégünk, ő 1991-től három évig Göncz Árpád ifjúságpolitikai tanácsadója volt, majd 1998-tól 4 évig kancelláriaminiszter.

Showder klub 2015-10-05


szerző:
2015.10.05. 22:00

Heti Hetes 2015-10-04


szerző:
2015.10.04. 22:00
Több ezer fiatalkorú menekült – Ki felel értük?

Gyerekmenekülők. Legtöbbször szüleik egyetlen reményeként indulnak útnak azok a tizenévesek, akik kísérő nélküli menedékkérőként kerülnek a magyar gyerekvédelmi rendszerbe. Idén több mint 8 ezren érkeztek, de csak 50-en maradtak itt. Hova tűnnek el ezek a fiatalok, és ki felel értük? Dolga a kormánynak, hogy marasztalja őket?

Pimaszúr átcuccol 2015-09-29

A Pimaszúr átcuccol című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A ministáb a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. Papp Gergő és felesége ezúttal színészek, énekesek, sportolók és közismert személyiségek mindennapjaiba enged majd betekintést a Pimaszúr átcuccol-ban - minden kedden és vasárnap az RTLII-n.

Showder klub 2015-09-28


szerző:
2015.09.28. 22:30
Showder klub 2015-09-28

A saját életüket, a hazai celebvilágot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegető fiúk újra támadnak, és garantált, hogy mindenki megtalálja közöttük a kedvencét.

Földeladás rohamtempóban

Majdnem 400 ezer hektárnyi állami föld, az összes állami földterület egy teljes ötödének majdhogynem pánikszerű eladása. Nem bérbe: tulajdonba. Megkérdeztük az illetékes államtitkárt, Bitay Mártont, majd külön az ellenzék két képviselőjét: Gőgös Zoltánt, az MSZP elnökhelyettesét, és Sallai R. Benedeket, az LMP képviselőjét, aki agrárpolitikus és egyben gazdálkodó is.

Kinek kedvez a földárusítás?

Földet vegyenek! A kormány egy megyényi földterületet, adna el - rohamtempóban, részben licitálással, részben nyilvános árveréseken. Cél - a családi gazdaságok erősítése, és 300 milliárd forint bevétel. Az ellenzék szerint viszont az eladás csak a földbérleti pályázatokon győztes haverok érdeke, ám ezzel a magyar vidék sorsa úgymond megpecsételődik. Magyarul Balóval 21:30-tól az RTLII-n!

Magyarul Balóval 2015-09-22

A devizahitelek forintosítása ellenére forintban is egyre többen képtelenek fizetni hitelüket. A nemfizetők  száma heteken belül tízezrekkel nőhet. Elveszíthetik otthonukat? A kormány a devizaalapú autóhiteleseket menti, holott a forintban felvett autóhitelek felét már nem fizetik. Mit mond az illetékes államtitkár és mit a szakértő?

Heti Hetes 2015-09-20


szerző:
2015.09.20. 22:00
Heti Hetes 2015-09-20

Újra összeül a sztárcsapat, akik a hét legérdekesebb történéseit beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint, törekedve a műsor alapkoncepciójára, hogy görbe tükröt állítsanak az élet számos területén, de talán leginkább a politikában elburjánzó hülyeség elé. Görbe tükör, ami egy kicsit torzít ugyan, de megnevettet. A műsor lényege mit sem változik, szerepek nincsenek, vagy ha mégis, az csak a véletlen műve.

Magyarul Balóval 2015-09-18

Menekülők özönlik el a szerb-magyar határt. Kik jönnek? Honnan jönnek? Hányan jönnek? Miért most jönnek? A kormány szerint többségük csupán jobb életet keres Európában. Szakértők szerint viszont háború vagy polgárháború elől menekülnek. Mi kellene hozzá, hogy otthon maradhassanak? Van esély a rendteremtésre Szíriában, Irakban, Afganisztánban és Pakisztánban?

Válsághelyzet: Uniós válaszok nélkül?

Pattanásig feszült a helyzet Röszkénél, ahol elfogyott a Szerbiában rekedt menekültek türelme és egy részük köveket dobálva áttörte a határt, ahol utóbb könnygáz és vízágyú fogadta őket. Továbbra is ezrek menekülnek Európába naponta, miközben az Unió mozdulatlanul figyeli az eseményeket.  Több ország is  visszaállítja a határok ellenőrzését a szabad mozgás korlátozására, Magyarország pedig már Románia felé is kerítést építene. Az Unió kvóták alapján osztaná szét a menekülteket, erről viszont több tagja hallani sem akar. De akkor mi lesz a menekültekkel?

Magyarul Balóval 2015-09-16

Továbbra is ezrek menekülnek Európába naponta, miközben az Unió mozdulatlanul figyeli az eseményeket. Több ország is visszaállítja a határok ellenőrzését a szabad mozgás korlátozására, Magyarország pedig már Románia felé is kerítést építene. Az Unió kvóták alapján osztaná szét a menekülteket, erről viszont több tagja hallani sem akar. De akkor mi lesz a menekültekkel?

Magyarul Balóval 2015-09-15

Szeptember 15-étől megváltoztak a magyar jogszabályok. A lényeg: a szerb-magyar határt hermetikusan lezárják, ezen belül voltaképpen a senki földjén szögesdróttal körülvett, 3, egyelőre ismeretlen méretű tranzitzóna, döntésre váró, meglehet több ezer menedékkérővel. A kormány azt reméli, hogy ezzel, a törvénymódosításokkal együtt járó intézkedés-sorozattal lényegében megszűnik a Magyarországra irányuló menekülthullám. Meglátjuk. Erről kérdeztük szakértőinket.

Showder klub 2015-09-14


szerző:
2015.09.14. 22:00
Showder klub 2015-09-14

Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra. A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

Magyarul Balóval 2015-09-14

Igyekszünk a menekültválságot sok műsorban, sokoldalúan és sok szempontból bemutatni. Éjféltől teljes határzár és jogilag is új helyzet a magyar-szerb határon, ahol napok óta minden nap többen jönnek át, mint az előző napon. Időközben Ausztriát és Németországot követve más országok is elkezdték a nem minden egyes járműre kiterjedő, szúrópróba-szerű határ-ellenőrzéseket, ezzel a schengeni egyezmény a határok szabad átjárhatóságáról egyelőre zárójelbe került. Napról-napra változik a helyzet. Négy párt képviselőit kérdezzük: mit tegyen, mit tehet Magyarország?

Smaragd szív - Az örökös 2015-09-09

Blanca elárulja Federicának, hogy valójában ő végzett Marina Lozanóval. Hortensia elgázolta és tovább hajtott, Federica ugyan végezni akart vele, ám a kapzsisága nem engedte, mivel meglátta a smaragd nyakéket, az jobban érdekelte, mint riválisa halála. Blanca azonban végzett vele. Beatriz csak most döbben rá, hogy Marcelo minden szava hazugság volt, és Juan Andrés segített a mellette valló rabtársainak kijutni a börtönből.

Smaragd szív - Az örökös 2015-09-08

Juan Andrés teljesen megdöbben azon, hogy az ártatlanságát bizonyító videófelvételt Vanessa átadta a rendőrségnek, és nem próbálta meg a saját hasznára fordítani. Minthogy kiderült, Marcelo volt az értelmi szerzője a gyerekrablásnak, Juan Andrést végre kiengedik a fogdából. Luis David rettenetesen haragszik Chapitára, aki évekig titkolta előtte az igazi kilétét, és nem mondta el neki, hogy anyja öngyilkos lett, ő pedig bejárta a világot, hogy megkeresse.

Showder klub 2015-09-07


szerző:
2015.09.07. 22:00
Showder klub 2015-09-07

Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra! A saját életüket, a hazai celebvilágot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegető fiúk újra támadnak.

Smaragd szív - Az örökös 2015-09-07

Federica a temetőben lelövi Marcelót. A helyszínre érkező rendőrök letartóztatják, ám azt nem tudja, hogy Marcelo hová hurcolta Beatrizt. Juan Abdrés kétségbeesetten keresi szerelmét, a legrosszabbtól tartva. Végül az Egana család kriptájában megtalálja a lányt. A nyomozók kihallgatják Oscart, aki nem akar Marcelo ellen vallani, azt állítja, a banda főnöke az immár halott Bruno Alvarez volt.

Heti Hetes 2015-09-06


szerző:
2015.09.06. 22:00
Heti Hetes 2015-09-06

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Smaragd szív - Az örökös 15-09-04

Smaragd szív - Az örökös: 135. rész - Federica próbál minden gaztettet Marcelóra kenni, hogy Beatriz előtt tisztázza magát. Gaston elmondja Juam Andrésnak, hogy mi van a videofelvételen, amit Vanessának kell megszereznie. Juan Andrés azonban jól ismeri Vanessát, és egyáltalán nem bízik abban, hogy átadja a felvételt a rendőrségnek, hogy így tisztázza őt és Gastont. Marcelo elrabolja Beatrizt, és a temetőbe hurcolja, ahol egy kriptában megkötözi.

Barátok közt 15-09-03 7563-7564. rész

Barátok közt: Luca közel jár ahhoz, hogy rájöjjön, miért szökött el az anyja. Péter fesztiválja gyengén kezd, de a barátai mellette állnak. Júlia le akarja itatni Róbertet, de végül ő szólja el magát.

Smaragd szív - Az örökös 15-09-03

Smaragd szív - Az örökös: 134. rész - Vanessa egy pillanatig nem tudja eldönteni, hogy átadja-e a videofelvételt a rendőröknek, és ezzel tisztázza Juan Andrést, vagy megzsarolja Marcelót, és rengeteg pénzzel hagyja el az országot. Beatriz Miguelre bízza a klub vezetését, Elia segít neki az adminisztrációban. Rocio turnézni indul, és Miguel szakít vele, mert nem akarja, hogy a lányt visszahúzza. Rocio mindvégig azt hiszi, hogy Miguel ráunt, ráadásul Melinda is elhitette vele, hogy újra összejöttek.

Barátok közt 15-09-02 7561-7562. rész

Barátok közt: Róbert még bukott helyzetét is a maga javára fordítja. Hogy teszi rendbe Bözsi, amit Aliz összekutyult? Péter végleg megszabadul Hannától?

Smaragd szív - Az örökös 15-09-02

Smaragd szív - Az örökös: 133. rész - Vanessát kiengedik a börtönből, és Jaiménak nagyon gyanús, hogy Marcelo tette le érte az óvadékot. Gaston Melindának adta a csomagmegőrző kulcsát, ahová a videofelvételt rejtette, amin , amin Marcelo utasítást ad neki és Brunonak, hogy rabolják el Beatriz gyerekét. Gaston nem hajlandó elárulni Juan Andrésnak, hogyan történtek a dolgok, mert Federica megfenyegette.

Barátok közt 15-09-01 7559-7560. rész

Barátok közt: Bözsi megszervezi Aliz visszatérését, de nem tudja közölni vele a jó hírt. László és Gizella pénzkeresete a vártnál jobban alakul, csak Lucát sértik vérig. Vajon Róbert csak megjátssza, vagy őszintén vonzódik Ágneshez?

Smaragd szív - Az örökös 15-09-01

Smaragd szív - Az örökös: 132. rész - A rendőrök megtalálják Juan Andrés lakásán a váltságdíj átadásakor eltűnt pénzt, épp amikor Beatriz is jelen van. Lorena sejti, hogy Federica küldte oda a rendőröket, Juan Andrés pedig biztos benne, hogy Lorena csempészte a lakásába a pénzzel teli táskát. Szerencséje, hogy szerelme ezúttal neki hisz, és nem az intrikusoknak. Amikor letartóztatják, Beatriz azonnal riasztja Jaimét.

Barátok közt 15-08-31 7557-7558. rész

Barátok közt: Rita visszazsarolja Róbertet, és kimenti magát a kínos helyzetből. Zsolt egészen egyedi módon próbálja megoldani problémáját Nikollal. Aliz jól van, és visszaadja a Lucától elvett pénz egy részét Bözsinek.

Smaragd szív - Az örökös 15-08-31

Smaragd szív - Az örökös: 131. rész - Diaz felügyelő kideríti, hogy a Royal VIP modellügynökségként üzemelt, és nincs bizonyíték arra, hogy bordélyház lett volna, a lányok nem beszélnek. Az azonban biztos, hogy Marina Lozano megölésekor egy harmadik személy is jelen volt. Beatriz nem hisz a fülének, mikor Hortensia elmondja neki, hogy Federica ölte meg Fernandát. Gaston felkeresi Marcelót a kórházban, és megfenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem hozza ki Vanessát a börtönből.

Heti Hetes best of 2015 - XIII. rész - 15-08-30

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Barátok közt 15-08-28 7555-7556. rész

Barátok közt: Zsolt és Krisztián tovább dolgozik a Nikollal való békekötésen. Zsófi és Tóbiás anyagi helyzete időlegesen rendeződik. Miklós bízni kezd Ritában.

Barátok közt 15-08-27 7553-7554. rész

Barátok közt: A Rita férjének halála körüli rejtély egyre többeket foglalkoztat. Tóbiás eljátssza a szponzor előtt, hogy nem meleg. Krisztián Nikol ellen fordítja Áront.

Őszi csábítás: vadonatúj műsorokkal várja a nézőket az RTLII

Nagy a sürgés-forgás a stúdióban, hírességeink ugyanis már most azon fáradoznak, hogy Önök ősztől nyugodtan hátradőlhessenek! Végre kiderült, mi mindennel készül a következő évadban az RTLII.

Barátok közt 15-08-26 7551-7552. rész

Barátok közt: Miklós és Rita szembenéznek egymással. Bözsi és Vilmos Aliz keresésére indulnak. Tóbiás nagy dilemma elé kerül.

Barátok közt 15-08-25 7549-7550. rész

Barátok közt: Rudi és Krisztián meggyőzik Bözsit, hogy hallgasson a felvételről. Zsófi fél, hogy újra elveszíti a babáját. Miklós rájön, hogy Rita és Ágnes ellene szervezkedik.

Barátok közt 15-08-24 7547-7548. rész

Barátok közt: Meg tud-e menekülni Róbert Ágnes hatása alól? Fog-e Gizellán az átok? Bözsi megtudja, hogy Aliz lőtte le Zsoltot.

Heti Hetes best of 2015 - XII. rész - 15-08-23

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Megtarthatták a tűzijátékot


szerző:
2015.08.20. 21:30
Megtarthatták a tűzijátékot

Az időjárás végül nem zavarta meg, így rendben megtartották az ünnepi tűzijátékot Budapesten. Csaknem fél óra alatt majdnem 12 ezer rakétát lőttek fel. A leglátványosabb augusztus 20-i program egy ideig kétséges volt, de késő délutánra már teljesen kitisztult az idő Budapesten. A 9 évvel ezelőtti tragédia óta a szervezők sokkal jobban ügyelnek a biztonságra. Ezúttal 100 tűzoltó volt készenlétben, de rendőr és mentő is több volt a belvárosban. Persze nem csak Budapesten, hanem az országban másutt is volt tűzijáték, mégpedig mintegy 150 településen.

Barátok közt 15-08-19 7545-7546. rész

Barátok közt: Meddig tarthatja titokban Attila a testvérei előtt apjuk halálának körülményeit? Vajon bejön-e Gizellának a kártyajóslás? Nóra rosszat sejt Zsolttal kapcsolatban. Ágnes csapdát állít Róbertnek.

Barátok közt 15-08-18 7543-7544. rész

Barátok közt: Sikerül Ritának rávennie Hannát, hogy töltsön vele időt? Milyen új tervvel rukkol elő Gizella? Miért ideges Attila?

Barátok közt 15-08-17 7541-7542. rész

Barátok közt: Hol van Aliz? Milyen támogatást kap Zsófi Claudiától? Tényleg Hanna miatt érkezett Rita?

HH best of: Pillanatokig tartó karrierek

Nagy lehetőségek, nagy tervek. Ám sokszor elég egyetlen rossz helyen, rossz időben és rossz környezetben elejtett mondat ahhoz, hogy a gyorsan jött lehetőségből gyors távozás legyen. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - XI. rész - 15-08-16

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Barátok közt 15-08-14 7539-7540. rész

Barátok közt: Képes Hanna megbocsátani az anyjának? Számíthat-e Zsófi a családjára a terhessége alatt? Mit tesz Krisztián, ha rájön, hogy elárulták?

Barátok közt 15-08-13 7537-7538. rész

Barátok közt: Túléli-e Zsolt a lövést? Gizella és Bözsi barátok lesznek a bajban? Biztos, hogy meghalt Hanna édesanyja?

Barátok közt 15-08-12 7535-7536. rész

Barátok közt: Ádám és Hanna túlesik első veszekedésükön. Bözsi és Gizella alaposan összevesznek. Meg tud-e szökni Aliz a rendőrség elől?

Barátok közt 15-08-11 7533-7534. rész

Barátok közt: Vajon elmegy Ágnes Ludwighoz? Hanna Péternél talál vigaszt. Eszkalálódik a Nikol-Zsolt háború.

Barátok közt 15-08-10 7531-7532. rész

Barátok közt: Lejáratja-e Péter Hannát a bíróság előtt? Zsolt felhagy az illegális bizniszekkel. Róbert meglepő lépést tesz, hogy mentse a bőrét.

HH best of: Mennyivel jobb a békülő szex?!

15 perc alatt veszekedés, ajtócsapkodás, szeretkezés majd a zuhanyzás. Kinél működik, kinél nem? Van, aki inkább a békítő cipőre esküszik. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - X. rész - 15-08-09

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Barátok közt 15-08-07 7529-7530. rész

Barátok közt: Ágnes megtudja Róbert titkát. Gizella egyedül marad a szex sztrájkkal. Péter elhatározza, hogy tönkreteszi Hannát.

Barátok közt 15-08-06 7527-7528. rész

Barátok közt: Júlia mindenre képes Péterért. Gizella szenved a szex sztrájktól. Ágnes megtudja Róbert titkát.

Barátok közt 15-08-05 7525-7526. rész

Barátok közt: Kibékül-e Zsófi és Tóbiás? Mónika elhatározza, hogy felszámolja brüsszeli életét. Börtönbe kerül-e Péter?

Barátok közt 15-08-04 7523-7524. rész

Barátok közt: Hová költözik Mónika? Tóbiásnak viszonya van? Sikerül Péternek kibékülnie Hannával?

Barátok közt 15-08-03 7521-7522. rész

Barátok közt: Hogyan reagál Zsolt Nikol követelésére? Meddig marad még Mónika? Hogyan akadályozza meg Péter, hogy Ádám eljusson élete legfontosabb találkozójára?

HH best of: Hozzák nyilvánosságra az UFO-aktákat!

A Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Heti Hetes best of 2015 - IX. rész - 15-08-02

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Barátok közt 15-07-31 7519-7520. rész

Barátok közt: Hogyan sikerül megvigasztalni Lucát? Mit kezd Mónika a Zsoltról szerzett információval? Ki Zsolt rejtélyes vásárlója?

Szelfi 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 23:00
Szelfi 15-07-31

Szelfi: 40. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-30 7517-7518. rész

Barátok közt: Hogyan dönt Mónika a jövőjéről? Meddig marad titokban Zsófi terhessége? Luca rájön, mit akar tőle az apja.

Szelfi 15-07-30


szerző:
2015.07.30. 23:00
Szelfi 15-07-30

Szelfi: 39. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-29 7515-7516. rész

Barátok közt: Sikerül-e Zsófinak titokban tartania terhességét? Talál-e Gizella forrást a szoborra? Vilmos meglepő ötlettel áll elő Mónikának.

Szelfi 15-07-29


szerző:
2015.07.29. 23:00
Szelfi 15-07-29

Szelfi: 38. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-28 7513-7514. rész

Barátok közt: Ádám sikerrel jár a zsarolófelvétel megszerzésével. A könyvklub tagjai úgy döntenek, szobrot állítanak Magdinak. Zsófi és Miklós csörtéje békekötéssel zárul.

Szelfi 15-07-28


szerző:
2015.07.28. 23:00
Szelfi 15-07-28

Szelfi: 37. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-27 7511-7512. rész

Barátok közt: Fasírt a Bartha-fiúk ellen szövetkezik. Ádám utazása veszélybe kerül anyagi gondjai miatt. Ágnes Ádámot használja fel Brigitta ellen.

Szelfi 15-07-27


szerző:
2015.07.27. 23:00
Szelfi 15-07-27

Szelfi: 36. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Heti Hetes best of 2015 - VIII. rész - 15-07-26

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Barátok közt 15-07-24 7509-7510. rész

Barátok közt: Nóra Ádám segítségében bízik Brigittával szemben. Ádám pénzügyi problémái miatt aggódik. Aliz veszélybe kerül Rudi fegyverüzlete közben.

Szelfi 15-07-24


szerző:
2015.07.24. 23:00
Szelfi 15-07-24

Szelfi: 35. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-23 7507-7508. rész

Barátok közt: Luca vajon megbocsát az apjának? Zsolt jól teszi, hogy beveszi Fasírtot a fegyverüzletbe? Brigitta csőbe húzza Ágnest.

Szelfi 15-07-23


szerző:
2015.07.23. 23:00
Szelfi 15-07-23

Szelfi: 34. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-22 7505-7506. rész

Barátok közt: Miklós Mónika gyereke születésének hatására jobb ember akar lenni. Mónika úgy dönt, Magyarországon marad. Vajon mit akar Luca apja?

Szelfi 15-07-22


szerző:
2015.07.22. 23:00
Szelfi 15-07-22

Szelfi: 33. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-21 7503-7504. rész

Barátok közt: Kitart-e Péter az Ádám elleni bosszúhadjáratában? Hogyan sikerül Nóra és Róbert kirándulása? Mi lesz Mónikával és a gyermekével?

Szelfi 15-07-21


szerző:
2015.07.21. 23:00
Szelfi 15-07-21

Szelfi: 32. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-20 7501-7502. rész

Barátok közt: Hogyan reagál Róbert Nóra meglepetésére? Péter nagy botrányt robbant ki. Miklós váratlan helyzetbe kerül.

Szelfi 15-07-20


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szelfi 15-07-20

Szelfi: 31. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Heti Hetes best of 2015 - VII. rész - 15-07-19

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

Barátok közt 15-07-17 7499-7500. rész

Barátok közt: Hogyan áll bosszút Péter Ádámon? Képes-e kimagyarázni magát Ágnes a zsarolásokból? Biztos a jó férfihoz készül hozzámenni Nóra?

Szelfi 15-07-17


szerző:
2015.07.17. 23:00
Szelfi 15-07-17

Szelfi: 30. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-16 7497-7498. rész

Barátok közt: Ágnes módszerei romba dönthetik a Berényi céget. Miklós drága ajándékát vagy Róbert hamis karkötőjét választja Nóra? Vajon Hanna vagy Péter képes előbb továbblépni?

Szelfi 15-07-16


szerző:
2015.07.16. 23:00
Szelfi 15-07-16

Szelfi: 29. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-15 7495-7496. rész

Barátok közt: Zsolt és Aliz kapcsolatának reménye végleg elszáll. A kisbolt törlesztőjének ügyét végül Luca oldja meg. Júlia tovább nyomoz Ludwig feladásának ügyében.

Szelfi 15-07-15


szerző:
2015.07.15. 23:00
Szelfi 15-07-15

Szelfi: 28. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-14 7493-7494. rész

Barátok közt: Júlia már nem tudja, kinek higgyen Ágnessel kapcsolatban. László csalással próbál pénzhez jutni. Hogy végződik Aliz randija?

Szelfi 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szelfi 15-07-14

Szelfi: 27. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Barátok közt 15-07-13 7491-7492. rész

Barátok közt: Tisztára tudja-e mosni a jó hírét Ágnes a hamis vádak után? Aliz és Zsolt egy furcsa randin találják magukat. Gizella csalás áldozata lesz.

Szelfi 15-07-13


szerző:
2015.07.13. 23:00
Szelfi 15-07-13

Szelfi: 26. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

HH best of: Hol a távirányító?

A férfiak vagy a nők töltenek több időt azzal, hogy keresik a televízió távkapcsolóját? A Gálvölgyi családban ez nem jelent gondot, nem úgy mint a többiek esetében. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való