KERESÉS search-close

sárközi ákos

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sárközi ákos"

Fókusz 2017-09-18


szerző:
2017.09.18. 17:20

Story Extra 2017-04-27


szerző:
2017.04.27. 16:55
A séf azonnal övön aluli ütést mért a versenyzőkre?

A versenyzők az első feladatban a kedvenc ételüket készítették el a zsűrinek, azonban a séf csavart egyet a dolgon: adott egy meglepetés alapanyagot is az ételekhez, az okrát!

Story Extra 2017-03-14


szerző:
2017.03.14. 17:25

Story Extra 2017-01-12


szerző:
2017.01.12. 17:25
KARÁCSONYI ÍZKAVALKÁD: Nézze meg ünnepi receptjeinket!

Összegyűjtöttük az RTL Híradó legédesebb karácsonyi receptjeit, hogy az ünnepi készülődés ízében is örömteli legyen.

Szaloncukor a rászorulóknak

Szaloncukor karácsonyra a rászorulóknak! A Magyar Vöröskereszt és egy fordítóiroda közös jótékonysági kezdeményezésében idén legalább ezer családon szeretnének segíteni. Az első, ajándéknak szánt szaloncukrokat a Michelin-csillagos Borkonyha séfje, a Konyhafőnökből ismert, Sárközi Ákos készítette el.

SÉF TIPP: Házi szaloncukor jótékony célra

Sárközi Ákos, a Konyhafőnök műsor sztár séfje is csatlakozott a Karácsonyi Szaloncukor Angyal jótékonysági kezdeményezéshez. Az RTL Híradónak megmutatta, ő hogyan készíti diós-pisztáciás-kókuszos-aszalt málnás-narancsos szaloncukrát.

Story Extra 2016-10-07


szerző:
2016.10.07. 16:55
Ha túl kemény a gombóc, a zsűri nem lesz boldog

Dávid túrógombócai egy kicsit keményre főttek meg, erre a séf figyelmeztette a versenyzőt. Dávid azonnal megpróbálta kijavítani a hibát, azonban a kifinomult tányérjára a zsűri szerint még így is túlságosan kemény gombócok kerültek.

Reni vajmártás-slamasztikába keveredett, amiből a séf mentette ki!

Reni volt az egyetlen, aki nem láthatta a vajmártás elkészítését, és miután még sosem csinált ilyet, rossz irányba indult el. Sárközi Ákos ezt látva odasietett hozzá, hogy gyorsan átvegyék a mártás alapjait.

Ákos: „Itt elcsúszni, az szégyen!

Egyedül Ákos nézhette végig, ahogy a séf elkészíti a tintahal tintás csirkemellett, azonban ez az előny nagy terhet is jelentett neki: mindenképpen bizonyítania kellett!

Dávidon majdnem kifogott a habzsák

Hiába pattant szét a habzsák, Dávid nem hagyta magát, és rögtön más megoldást keresett, hogy túllendülhessen a baleseten.

A séf besegített kicsit az elveszett Krisztinek

Miután az első feladatban Ottilia volt a legjobb, eldönthette, hogy kitől veszi el a séf ropogósának receptjét. Krisztire esett a választása. Persze, a lány nem maradt egyedül, hiszen a séf azonnal a segítségére sietett, amikor látta, hogy kicsit elveszett az alapanyagok között.

Ismerd meg a Konyhafőnök új zsűrijét!

A versenyzők között ezúttal egy új zsűri válogat. Az új séf: Sárközi Ákos. A magyar gasztronómiai élet kiválósága, aki 2014-ben elnyerte a világ legnagyobb szakmai elismerését, a Michelin-csillagot. Wossala Rozina, étterem tulajdonos egykor versenyzőként állt a konyhában, de azóta hatalmas utat jár be. Megvalósította álmát és ma már saját éttermét vezeti. Fördős Zé, gasztroblogger pedig újra visszatér!

Újragondolt zsűrivel indul a Konyhafőnök negyedik évada

Ma este ismét a konyhába csábítja a gasztronómia szerelmeseit az RTL Klub. 18 óra 50 perckor ugyanis hódító útjára indul a Konyhafőnök negyedik évada. Újragondolt zsűrivel, de a jól megszokott szabályokkal tér vissza a gasztro reallity. Már nem titok, hogy Fördős Zé oldalán a csinos étteremtulajdonos, Wossala Rozina és a Michelin csillagos séf, Sárközi Ákos bírálja majd a fogásokat. A hármas egyetlen hölgy tagját már jól ismerhetik a műsor rajongói. Rozina az első szériában a pult mögött versenyzett és egészen a döntőig menetelt.

Indul a Konyhafőnök, de nem marad minden a régi

Startol a Konyhafőnök legújabb szériája, ráadásul megújult zsűrivel támad az RTL Klub gasztro reallity-je. Fördős Zé mellett egy régi ismerős, és egy Michelin csillagos séf dönt a versenyzők sorsáról. Az új zsűritaggal egy fotózáson találkoztunk, ahol a műsor kulisszatitkaiba is beavattak minket. Elárulták például, hogy hogyan froclizták egymást a forgatások alatt.

Vajon milyen a kémia a Konyhafőnök új zsűrijében?

Fördős Zé mellé két új név érkezik A Konyhafőnök negyedik évadában. Mindhárman meséltek egy kicsit az új évadról, a versenyzőkről és persze a hármójuk közötti összhangról is. Most pedig lessünk be egy kicsit a nagy leleplezés kulisszái mögé!

Indul a Konyhafőnök, de nem marad minden a régi

Startol a Konyhafőnök legújabb szériája, ráadásul megújult zsűrivel támad az RTL Klub gasztro reallity-je. Fördős Zé mellett egy régi ismerős, és egy Michelin csillagos séf dönt a versenyzők sorsáról. Az új zsűritaggal egy fotózáson találkoztunk, ahol a műsor kulisszatitkaiba is beavattak minket. Elárulták például, hogy hogyan froclizták egymást a forgatások alatt.

Sárközi Ákos: „A versenyzőkben a kreativitást, a szenvedélyt és a tüzet fogom keresni!”

Egy igazán vagány, ráadásul Michelin-csillagos séfet köszönhetünk hamarosan a Konyhafőnök konyhájában. Hogy mit vár el a versenyzőktől és milyen ő maga? Most kiderül!

Újra itt a Konyhafőnök egy megújult zsűrivel!

Újra itt az ország legnépszerűbb főzőshow-ja, egy megújult zsűrivel: Sárközi Ákos, a Michelin-csillagos séf, Wossala Rozina étteremtulajdonos és Fördős Zé gasztroblogger. És a cím, amire mindenki hajt: a Konyhafőnök! Hamarosan!

Új zsűrivel tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubon!

Vagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős fogja bírálni a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket A Konyhafőnök negyedik évadában. 

Sárközi Ákos


szerző:
2014.12.31. 18:50
Sárközi Ákos

Amikor főz, komponál, és saját magának állít feladatokat, amikor új ételeket talál ki. Abban hisz, hogy a jó étel a látvánnyal kezdődik. Sárközi Ákos séf idén márciusban Michelin–csillagot kapott a neves francia étterem és szállodakalauztól. Ez az elismerés a tökéletesség nemzetközi szimbólumává vált a szakácsművészet területén. Sárközi Ákos az egyik jelölt az RTL Klub „Év embere” szavazásán.


 

Sárközi Ákos, a Borkonyha séfje

Milyen lehet az a séf, aki előbb tudja az általa kreált ételekről, hogy fognak kinézni, mint azt, hogy milyen lesz az ízük? Nos, ha Sárközi Ákosról beszélünk, akkor Michelin-csillagos. A Borkonyha séfje, aki idén márciusban kapta meg az elismerést, színekben, látványban gondolkodik, legfőbb célja megmutatni a vendégeknek az ételek szépségét. Szenvedélye a gasztronómia, néha már hajnalban bent van a munkahelyén és zeneszóra ételeket komponál. Ákos az édesanyjától tanult főzni, s a mai napig merít ihletet a családi receptekből. 


 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való