KERESÉS search-close

sajtótájékoztató

77 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sajtótájékoztató"

Még februárban benyújtják a családvédelmi akciótervhez szükséges törvényjavaslatokat

Még februárban benyújtják az Orbán Viktor által bejelentett családvédelmi akciótervhez szükséges törvényjavaslatokat a kormánypártok - ezt válaszolta az RTL Híradó kérdésére Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Balatonalmádiban, ahol a Fidesz-KDNP háromnapos frakcióülést tart. Azt is bejelentette, négy törvényt érintenek a családpolitikai döntések. A májusi Európai Parlamenti választásról a frakcióvezető azt mondta: annak tétje, hogy olyan pártok kerüljenek többségbe, amelyek nem akarnak bevándorlást.

VV Reni interjút készített Greggel a közelgő bokszgáláról!

VV Reni átvette ÉNB Lali szerepét, és kérdésekkel bombázta Greget a közelgő bokszmérkőzésről!

Orbán Viktort kérdezhetik az újságírók

A választások óta először tart sajtótájékoztatót Magyarországon, csütörtökön Orbán Viktor. A miniszterelnököt ritkán van alkalmuk kérdezni az újságíróknak, interjút csak a kormányhoz közel álló médiának ad évek óta, nyilvános rendezvényeire sem mindig hívják meg a kritikus sajtót. Orbán Viktor még tavaly nyáron ígérte meg, hogy majd decemberben egy nagyszabású sajtótájékoztatón válaszol a kérdésekre, de tavaly végül nem tartotta meg.

Hiába ígérte, mégsem tartott nagyszabású sajtótájékoztatót év végén Orbán Viktor

Hiába ígérte, mégsem tartott nagyszabású sajtótájékoztatót év végén a miniszterelnök. Pedig Orbán Viktor még tavaly júliusban azzal hárította el az újságírók kérdéseit, hogy decemberben mindegyikre válaszol majd. Az RTL Híradó megkeresésére a kormányfő sajtófőnöke azt közölte: a sajtótájékoztatót megtartják majd, de az időpontját nem árulta el. A DK szerint az év végi sajtótájékoztatóhoz Putyin orosz elnök adta az ihletet, aki minden évben tart egy ilyet.

 

Mi lesz Orbán Viktor ígéretével?

Nem árulja el a kormány, megtartja-e Orbán Viktor azt a nagyszabású sajtótájékoztatót decemberben, amit korábban ő maga ígért meg az újságíróknak. A miniszterelnök akkor úgy fogalmazott: decemberben minden kérdésre válaszolni fog. Egyelőre azonban nem tudni, hogy Orbán Viktor betartja-e az ígéretét. A miniszterelnök az utóbbi években csak kormányközeli médiumnak ad interjút, kérdezni pedig szinte csak külföldön lehet tőle.

Era egy exéhez hasonlította Radicsot!

Erát is kikérdezték a többiek, válaszadás közben pedig kiderült, hogy Erának már volt dolga olyan emberrel, mint Radics...

Radicsnak kellemetlen kérdéseket tettek fel

A Párbajozók sajtótájékoztatót tartottak - elsőként Radics, akinek jó néhány kellemetlen kérdést tettek fel társai!

Orbán csak decemberben válaszol

Decemberben tart sajtótájékoztatót, ott lehet majd kérdezni Orbán Viktort. Ezt maga a miniszterelnök mondta pénteken a Parlament folyosóján az őt faggató újságíróknak. Szerinte ez más országokban is így van.

Mi lesz a 4. Orbán-kormány fő célja?

Jelentősen átalakítja új kormányát Orbán Viktor. A miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy 3-4 hét múlva alakulhat meg az új kabinet, amely részben új szerkezetben, nagyrészt pedig új emberekből áll majd.

MÁRKI-ZAY PÉTER: Teljes választási interjú

Az ellenzék által támogatott független jelölt Márki-Zay Péter nyerte az időközi polgármester választást Hódmezővásárhelyen. Nem sokkal a szavazás vége előtt, fél hétig a választásra jogoszultak több mint 61 százaléka ment el voksolni.

Így zajlott egy sajtótájékoztató a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág hetedik szériájában egyik pillanatról a másikra kiabálásba torkollott a párbajhősök által tartott fiktív sajtótájékoztató, melyből kiderült, hogy Zsu egyenlő félként tekint Vikcsura, Vikcsu viszont nem érti, miért őt választotta Zsu.

Celeb vagyok: színes bagázs veszi fel a küzdelmet a dzsungelben

Hónapok óta találgatja az ország, vajon kik lesznek a Celeb vagyok, ments ki innen! idei szériájának szereplői. Már nem titok többé, bejelentették a dzsungelbe költözők teljes névsorát. Hogy, kik azok? És mennyire várják dél-afrikai kalandot? Kiderül a riportból!

Lesd meg, hogy milyen volt a hangulat a Comet sajtótájékoztatóján!

Október 25-én a Bestiában került megrendezésre a 2017-es Comet díjátadó sajtótájékoztatója, aminek Csobot Adél volt a háziasszonya. A műsorvezető kihirdette a kilenc kategória jelöltjeit és bemutatásra került a három tudósító is. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen hangulatban telt az esemény, nézd meg videónkat!

Kövesd élőben a 2017-es Comet sajtótájékoztatóját!

Október 25-én délelőtt 11 órától figyeld a Comet Facebook és Instagram oldalát, mert élőben jelentkezünk a 2017-es Comet sajtótájékoztatójáról, ahol fény derül az idei év jelöltjeire, és elindul a szavazás is!

Élőben az X-Faktor sajtótájékoztatóról!

Kiss Ramóna, Puskás Peti, Gáspár Laci és a szombati élő show versenyzői élőben jelentkeztek be az X-Faktor sajtótájékoztatójáról. Ha kíváncsi vagy, hogy kiben milyen érzések vannak az élő show kapcsán, nézd meg a videót!

Istenes Bence:

A világ legsikeresebb reality-je, a Survivor augusztus 28-án 19 órakor kezdődik az RTL Klubon, Istenes Bence pedig újabb infókkal jelentkezett be a műsor sajtótájékoztatójáról. Ha még több érdekességre vagy kíváncsi, nézd meg a Fókusz riportját ide kattintva!

KÓSA LAJOS:

Teszkós nylonzacskókba gyűjt több tonna 5 forintost a Fidesz az MSZP-nek, Habony Árpád makaózni ment magángéppel Makaóba, Zámbó Jimmy és a poszthumusz Kossuth-díj. Ezekről is beszélt Kósa Lajos a mai sajtótájékoztatóján, amelyen többször is ironikus válaszokat adott az újságírók kérdésére. Ezekből válogattunk.

Megdöbbentő vallomást tettek az X-Faktor mentorai!

Pontosan egy évvel ezelőtt az RTL online kamerája a készülődéstől a nagy leleplezésig végig követte a mentorokat. Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a Vár ötcsillagos szállodájából indultak luxusautókkal a sajtóesemény helyszínére, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy milyen szerepet töltenek majd be az idei X-Faktorban. Közben az is kiderült, mi történt a kulisszák mögött!

Kiss Ramóna:

Istenes Bence átadta a stafétabotot Kiss Ramónának, ugyanis ő a 2017-es X-Faktor új műsorvezetője. Rami nagyon örül ennek a megtisztelő felkérésnek, és izgatottan várja az új kihívást. A gyönyörű műsorvezető lárulta, hogy Bence azt tanácsolta neki, hogy adja önmagát, és élvezze a műsor minden egyes pillanatát. Ramóna felidézte azt a pillanatot, amikor megtudta, hogy ő lesz az X-Faktor műsorvezetője, és azt is elárulta nekünk, mit gondol a mentorokról.

Story Extra 2017-05-17


szerző:
2017.05.17. 16:55
Így robbant be Radics Gigi az X-Faktor sajtótájékoztatójára

A 2017-es X-Faktor sajtótájékoztatóján Kiss Ramóna felkonferálta a negyedik mentort, Radics Gigi pedig énekelve lépett fel a színpadra. Gigi pillanatok alatt koncerthangulatot varázsolt, és amíg ő énekelt, Gáspár Laci beatboxxal kísérte különleges mashupját.

Így hangzik Radics Gigi Give love back című száma akusztikus verzióban!

Az X-Faktor negyedik mentora, Radics Gigi a nagy bejelentésen elénekelte legújabb dalát, a Give love back-et. Gigi rögtönzött koncertjét nemcsak az újságírók, de Kiss Ramóna, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti is nagyon élvezték.

RTLII: Orbán nem számít kizárásra

Az európai parlamenti vita után Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott, ahol Soros György nevét emlegette a kérdésekre válaszolva. A miniszterelnök szerint a milliárdos üzletember milliók szenvedésén gazdagodott meg. Soros György csütörtökön Brüsszelben lesz, találkozik az Európai Bizottság elnökével. Az Eurológus újságírója azt kérdezte Orbán Viktortól, hogy miért nem találkozik személyesen az üzletemberrel, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, de kitérő választ kapott.

Házon kívül 2017-01-11


szerző:
2017.01.11. 22:30
Kabaré a sajtótájékoztatón

Szétnevette sajtótájékoztatóját a szocialista Kunhalmi Ágnes, amelyet a kormány 2016-os évének értékeléséről tartott. Nem tudni, mi volt a nagy jókedv oka, mert a képviselő másnap már nem akart nyilatkozni. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára azt mondta, biztos már szilveszteri hangulatban volt a képviselő, aki szerinte úgy zárta az évet, ahogy az MSZP töltötte: teljes összevisszaságban.

Ceglédi Zoltán:

Orbán Viktor évösszegző sajtótájékoztatójáról az RTL Klub híradója is beszámolt, amit a Heti Hetes asztaltársasága ki is értékelt: az elemző szerint az egész "Sorosozással" csupán egyetlen célja van a miniszterelnöknek...

Havasi: Hiba volt meghívni!


szerző:
2016.12.17. 18:50
Havasi: Hiba volt meghívni!

Szakmai hibát követett el a brüsszeli állandó képviselet a miniszterelnök sajtófőnöke szerint, amikor a Népszabadság volt munkatársát is meghívták Orbán Viktor uniós csúcs utáni sajtótájékoztatójára. Az eseményről Havasi Bertalan elküldette a megszűnt lap újságíróját, arra hivatkozva, hogy nem végez érdemi tudósítói munkát. Orbán Viktor pedig Soros György képviselőjének nevezte az egykori Népszabadság munkatársát, aki nem érti, mire gondolhatott a miniszterelnök.

Evi biztosabbnak érzi a csapatát

Evelin sajtótájékoztatója nyugodtan telt, senki nem tudta kizökkenteni. Úgy érzi, neki muszáj visszatérnie, hiszen még van pár tisztázatlan kapcsolata, és ahogy Ginával tudta ezt rendezni, úgy igyekszik mással is.

Ati nem tartja magát taktikusnak

Kiálltak a párbajozók, és válaszolniuk kellett a villalakók kérdéseire, persze nem kímélték őket. Atinak több ízben is a szemére vetették, hogy nem látják az igazi énjét, inkább csak azt az arcot, akit folyamatosan utánozni próbál.

ROBBANTÁS: „Ki akarták végezni a rendőreimet”

Házi készítésű bomba robbant szombat éjszaka Budapest belvárosában, két rendőr sérült meg. Egy 23 éves törzsőrmesternő életveszélyes, társa, egy 26 éves törzsőrmester súlyos sérüléseket szenvedett, megműtötték őket, állapotuk stabil. Az eddigi adatok szerint ők voltak a robbantás célpontjai, a támadó ki akarta végezni őket.

Mit szóltak a sztárok a Comet jelöléshez?

Szeptember 15-én kihirdették a Comet díjátadó idei jelöltjeinek névsorát. A sztárok azonnal elárasztották a közösségi felületeket a jelölteknek járó üveggömbbel, és a szavazásra buzdító üzenetekkel. Ezekből szemezgettünk!

Sztárdömping a Cometen!


szerző:
2016.09.16. 12:19
Sztárdömping a Cometen!

A Comet már nem csupán egy könnyűzenei gála, hiszen idén színészek és humoristák is lesznek a jelöltek között. A social media kategória egyik esélyese Kasza Tibi, aki úgy érzi, van némi helyzeti előnye a magyar hírességekkel szemben, akik még nem mindannyian fedezték fel a közösségi oldalakban rejlő lehetőségeket.

Ilyen volt a Comet sajtótájékoztatója!

Szeptember 15-én került megrendezésre a megújult Comet díjátadó sajtótájékoztatója, ahol a kilenc kategória jelöltjeit jelentette be Iszak Eszti, a gála műsorvezetője. Nézd meg videónkat, ha kíváncsi vagy, milyen volt a hangulat a nagyszabású eseményen!

Ilyen volt a Comet sajtótájékoztatója!

Szeptember 15-én került megrendezésre a megújult Comet díjátadó sajtótájékoztatója, ahol a kilenc kategória jelöltjeit jelentette be Iszak Eszti, a gála műsorvezetője. Nézd meg videónkat, ha kíváncsi vagy, milyen volt a hangulat a nagyszabású eseményen!

Más témában nem lehet kérdezni Kósától

Három hónapja csak olyan kérdésre válaszol sajtótájékoztatóin Kósa Lajos, amelyekre szeretne. A Fidesz frakcióvezetője arra hivatkozik, ezek úgynevezett doorstep sajtótájékoztatók, amik egyetlen témáról szólnak, minden más kérdést az általános sajtótájékoztatóin lehet feltenni. Ilyenből azonban egyet sem tartott, mióta bevezette az új szabályt. Korábban azt mondta, Habony Árpád javasolta neki, hogy provokatív kérdésekre ne válaszoljon.

Kósa Lajos korlátozná az újságírókat

Módosítana a sajtótájékoztatók szabályain a Fidesz frakcióvezetője. Kósa Lajos ezt azzal indokolta, hogy az újságírók szerinte provokatív kérdéseket tesznek fel a politikusoknak olyan helyzetben, amikor ők csak egy bizonyos eseményről beszélnének. Ezért úgy változtatna, hogy csak akkor lehetne bármilyen témában kérdezni őket, ha általános sajtótájékoztatót tartanak.

Sztárként fogadták itthon a Saul fia alkotóit

Most már két Oscar-díj is Magyarország területén van, Rófusz Ferencét múlt szombaton Barabás Évi is a kezében tarthatta. Nemes Jeles Lászlóé a második, amit egy olyan gálán vett át, amit a főszereplő simán az idiotizmus orvosi esetének nevezett.

Hosszú Katinka teljes beszéde


szerző:
2016.01.07. 21:09
Hosszú Katinka teljes beszéde

Betelt a pohár, és széttépte a szövetség 12 milliós ajánlatát Hosszú Katinka. A világ- és Európa bajnok úszó azt mondta, el akarták hallgattatni a pénzzel. Szerinte a Magyar Úszó Szövetség nem végzi a munkáját.

Széttépte szerződését Hosszú Katinka

Robbant a bomba! A világ legjobb úszónője azt mondja: nem pénzt akar, hanem azt, hogy fejlődjön a magyar úszósport.

A Fidesz tájékoztatójára sem mehetett az RTL

Hétfőn sem forgathatott az RTL stábja a Parlamentben, pedig épp a kormánypárt egyik sajtótájékoztatójáról szerettünk volna tudósítani. Kollegáinkat nem engedték be az épületbe. Az RTL hírszerkesztőségét múlt csütörtökön tiltották ki a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból, miután felvételeket közöltünk arról, hogy stábunkat nem engedték be Orbán Viktor és NATO főtitkár sajtónyilatkozatára. A kitiltást minden ellenzéki párt elítélte, az MSZP és az LMP pedig a visszavonását követeli.

Botrány a korrupció tépázta FIFA sajtótájékoztatóján

A leköszönő elnökre egy brit komikus hamis papírpénzköteget dobott. A férfit a biztonságiak vezették ki a teremből. Később a svájci hatóságok őrizetbe vették. A kínos közjáték után kezdődött csak el újra a tájékoztató, amelyen kiderült: Sepp Blatter, jelenlegi elnök nem indul újra a posztért.

Handó: ne mocskolják a bíróságokat!

Elfogadhatatlanok a bírósággal szembeni mocskolódó kijelentések, ezt mondta az Országos Bírósági Hivatal elnöke. Handó Tünde azután tartott rendkívüli sajtótájékoztatót, hogy az utóbbi hetekben számos politikus bírálta a bíróságot a Biszku ügyben hozott ítélet miatt. Az ugyanakkor nem derült ki, hogy konkrétan melyik nyilatkozatra utalt, a sajtótájékoztatóján ugyanis végig általánosságban beszélt. Mindemellett kijelentette, nincs politikai nyomás a bíróságokon.

Kínos kérdések a botrányba fulladt sajtótájékoztatón

A világhírű, ír származású énekesnő több olyan kérdést is kapott, amely szemmel láthatóan nem tetszett neki. Például azért, mert előre kikötötte, hogy miről nem akar beszélni. A sajtóeseményen az RTL stábja is ott volt, és rögzítette a kínos jeleneteket.

Kifakadt a focistákra az edző


szerző:
2015.04.06. 18:55
Kifakadt a focistákra az edző

Megverné és szégyenszemre busszal húzná végig a város főutcáján játékosait a másodosztályú Zalaegerszeg edzője. Lendvai Miklós a hétvégi, hazai pályán 3-0-ra elvesztett találkozót követő sajtótájékoztatón használt ilyen és ehhez hasonló erős kifejezéseket. A tréner hétfőn azt mondta az RTL Híradónak, hogy a véleményét fenntartja, de sokkal finomabban fogalmazna, mint a meccs után.

Mi lesz A Konyhafőnök 2. évadában?

Csokorba szedtük nektek A Konyhafőnök sajtótájékoztatón készült videókat, hogy egy helyen megtalálhassatok mindent a hamarosan újrainduló főzőshowról.

Nem lesz sétagalopp A Konyhafőnök második évada

A Konyhafőnök zsűritagjai nyilatkoztak nekünk a sajtótájékoztatón. Milyen lesz Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre a második évadban? Most megtudhattuk!

Exkluzív: Ez vár ránk A Konyhafőnök 2. évadában!

Konyhapult mögé álltak az újságírók A Konyhafőnök sajtótájékoztatóján, és rengeteg információt megtudhattunk az új évadról. Ráadásul exkluzív felvételeket is láthattunk a második felvonásról. A feszült pillanatokat itt nézhetitek, a másik részletet pedig itt. Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy Rozina és Kálmán mit árult el nekünk a sajtótájékoztatón, akkor ide kattints. Aki pedig a zsűrire kíváncsi, annak ezt a videót ajánljuk!
 

Rozina és Kálmán újra összecsapott A Konyhafőnök sajtótájékoztatóján

Nosztalgikus élménnyel gazdagodtak A Konyhafőnök első évadának döntősei, akik a sajtótájékoztató alkalmából ismét megmérkőztek egymással. Ezúttal döntetlennel végződött Rozina és Kálmán "csatája".

Pillants bele A Konyhafőnök 2. évadának feszült pillanataiba!

A Konyhafőnök sajtótájékoztatóján belenézhettünk kicsit abba, hogy mi vár ránk a második évadban!

Alakítson mindenki pártot!


szerző:
2015.02.18. 14:24
Alakítson mindenki pártot!

A Heti Hetes aktivistája Papp Réka Kinga is ott volt Rogán Antal Keleti pályaudvaron tartott sajtótájékoztatóján. Tapasztalatait, véleményét megosztotta az azstaltársasággal is.

A kezével próbálta eltakarni a kritikát

Nem mondta meg a Fidesz sajtóosztálya, miért akarta egyik kollegájuk eltakarni a Rogán Antal keddi sajtótájékoztatóján megjelent kritikus transzparenseket. A Fidesz frakcióvezetője a Keleti pályaudvaron tartózkodó menekültekről beszélt, amikor fiatalok táblákkal a kezükben mögé léptek.

 Dóri: Most köpted szemen magad!

Dennis és Dani szokás szerint megtartották a Párbaj előtti sajtótájékoztatót, ami heves szócsatába torkollott. Fanni és Dóri együttes erővel támadták Danit, aki szerintük magas lóról beszélt velük.

Barátok közt feeling vs konfliktusok

Edina és Dani, a két sajtófőnök sajtótájékoztatót tartott a Villában. Hogy mivel érveltek egymás párbajozói ellen, kiderül a videóból.


 

Hamar eluralkodtak az indulatok a Villa-sajtótájékoztatón

Kiabálásba torkollott a párbajhősök által tartott fiktív sajtótájékoztató, melyből kiderült, hogy Zsu egyenlő félként tekint Vikcsura, Vikcsu viszont nem érti, miért őt választotta Zsu.

Dóri megtalálta Zsu gyenge pontját

Dóri legfontosabb kérdése Zsu felé Leventére irányult, ezzel csúnyán megbántotta az anyukát.

Az Opel Dakar Team jövő évi programja

Részlet a 4ütem 2014. november 30-i adásából.

Propellerek és szuperhősök vártak minket a VV7 sajtótájékoztatóján

Aurelio megcsodálta saját propellerét, Istenes Bence pedig elárulta milyen játékos lenne a Villában. S az is nyilvánvalóvá vált: az eddigi legütősebb ValóVilág évad érkezik!

Dr. Tóth:

A november 17-én induló orvosi talk show sajtótájékoztatóján jártunk, ahol a műsorvezetőt többek között arról faggattuk, miért számít sokaknál tabu témának egy-egy betegség. Azt is megkérdeztük, mit gondol Dr. Tóth Tamás arról, ha valaki az internetről szerzett információk alapján próbálja "gyógyítani" magát.

Orbán először beszélt a kitiltásokról

Egy hét után megszólalt Orbán Viktor az Amerikából kitiltott magyarok ügyében. A miniszterelnök Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót, ahol azt mondta, bizonyítékok nélkül Magyarországon nem lehet eljárást indítani.

Második bejegyzés (2014. szeptember 26.)

Megkezdem jelentéseimet a dzsungelből.
Nem is vagy a dzsungelben.
Nem…?

“Mit röhögtök? Magatokon röhögtök!”

Lehullt a lepel a Celeb vagyok ments ki innen! sztárjairól

Végre kiderült azoknak a celebeknek a névsora, akik október 6-án Dél-Afrikába utaznak, hogy bebizonyítsák, képesek heteken keresztül kütyük és kényelem nélkül élni. Stábunk ott volt a sajtótájékoztatón és kifaggatták a sztárokat, hogy mit várnak az óriási kalandtól.

Czeizel Endre súlyos betegen is a kismamákhoz beszélt

A 79 éves orvos-genetikusra pénteken a teljes magyar sajtó kíváncsi volt, sőt a Szent Margit Kórházban is híre ment.

Czeizel Endre súlyos betegen is a kismamákhoz beszélt

A 70-es évek televíziós tudományos ismeretterjesztő és orvosi felvilágosító műsorainak házigazdája sajtótájékoztatót tartott. A professzor két hete esett át kemoterápián. A 79 éves orvos-genetikusra pénteken a teljes magyar sajtó kíváncsi volt, sőt a Szent Margit Kórházban is híre ment.

Fókusz 14-04-25


szerző:
2014.04.25. 18:30
Fókusz 14-04-25

Fókusz: A nagy bejelentés - Folytatódik a sikerműsor az RTL Klubon. Hírességek a játékról, és a show legnagyobb pillanatai. Megdöbbentő - Egy rendőr, és a biztonsági őr sem segített. Teszteltük, vajon segítenek-e az emberek egy bajbajutott kisfiúnak az utcán. Ciki vagy trendi? - Dús vagy vékony? Rajzolt vagy természetes? Utánajártunk mi a legújabb szemöldökdivat.

Nagyágyúk hozzák el a tavaszt az RTL Klubon

Február végétől indul a Csillag Születik, Hernádi Judit mellett 3 vadonatúj zsűritaggal. Visszatér Friderikusz Sándor, aki a Legyen Ön is milliomost vezeti, elindul az Egy perc és nyersz! vetélkedő és számtalan izgalmas sorozat.

Reflektor 12-02-08


szerző:
2012.02.09. 00:20
Reflektor 12-02-08

Reflektor: Nagyágyúk hozzák el a tavaszt az RTL Klubon! A jövő nagy színésznői.

Friderikuszról és a Csillag születikről szólt a szerda

Friderikusz Sándor állítja, hogy szinte minden este a Fókuszt nézi. Most viszont rajtunk a sor, hogy gratuláljunk neki. Az átváltozása elképesztő, csakúgy, mint a tavasz, amely rengeteg meglepetéssel köszöntött be az RTL Klubon.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Esztert és Verát is csak egy-egy társa támogatja a Párbaj előtt. A nagy megmérettetés előtt még egy sajtótájékoztatón is válaszolhattak a provokatív kérdésekre.

Erdei Zsolt Amerikában is odacsap


szerző:
2010.10.20. 18:08
Erdei Zsolt Amerikában is odacsap

A korábbi profi bokszvilágbajnok három mérkőzésre szerződött egy ismert amerikai promóterrel.

Durvul a kampány


szerző:
2010.08.25. 18:09
Durvul a kampány

Egymást próbálta túlkiabálni az újságírók előtt szerdán egy volt szocialista és egy fideszes képviselő.

Eltűnt négy észak-koreai játékos?

A játékosok és vezetők visszautasítottak minden kérdést, ami az állítólag eltűnt négy focistára vonatkozik.

Stohl András jelentette be utódját

Az X-Faktor műsorvezetője Ördög Nóra mellett Sebestyén Balázs lesz.

Balhé Berlusconi sajtótájékoztatóján!

Ordítozott az olasz kormányfővel egy újságíró, anélkül, hogy engedélyt kapott volna arra, hogy kérdezze Berlusconit.

Készültségben szilveszterkor


szerző:
2009.12.31. 17:10
Készültségben szilveszterkor

A mentők azt mondják, ilyenkor egy este alatt annyi hívást kapnak, mint máskor napok alatt.

George Clooney rókabőrbe bújt


szerző:
2009.10.15. 15:19
George Clooney rókabőrbe bújt

A színészt a Fantasztikus Mr. Fox bemutatóján kis híján szétszedték a rajongók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való