KERESÉS search-close

se veled se nélküled

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "se veled se nélküled"

Top 5 -  A  dal, amit az egész ország ismer, az előadóját viszont senki

Se veled, se nélküled...Ennek a dalnak a szövegét szinte mindenki kívülről fújja az országban. Óriási sláger. De azt tudják, hogy eredetileg ki az előadója? Nem, nem a Dupla Kávé. Még csak nem is MC Hawer és a Tekknő, Lagzi Lajcsi vagy Karda Bea. Listánk 5. helyezettje A Se veled, se nélküled, Gyuritól. Tudják, Hoffer Gyuri. Nem tudják? Most megtudják.

Válassz: veled vagy nélküled!

Maja és Ricsi három hete szakítottak, ám a fiú rövidesen felhívta exét, hogy nem tud élni nélküle. Azonban mégsem költözött vissza Majához, akinek végleg elege van a se veled, se nélküled kapcsolatból. 

Mit akarsz? Szexpartnereket vagy engem?

Timi 9 évig volt együtt Gézával, azonban megtudta, hogy a férfi közösségi oldalakon szexpartnereket keresett. A nő két éve emiatt el is költözött tőle a gyerekeikkel, exe viszont még mindig csapja neki a szelet.

Hoppá! Vanessza mindent megenged az ágyban

Ádám egy lányt, Vanesszát szeretné meghódítani. Habár a fiatalok anno közelebb kerültek egymáshoz, és a fiú szerint a lány szinte mindent megenged az ágyban, mégis hátralépett, mert 8 éves kapcsolata után a lazább dolgokat keresi. Vajon Vanessza mit szól a nyitott kapcsolathoz?

Amíg Kamélia és Robi egy párt alkottak, Lia több mint 40 kilót fogyott

Robi a párjával egy se veled se nélküled kapcsolatban van, és azért jött el az Anikó #show-ba, hogy pontot tegyenek a kapcsolatukra. Kaméliának és Robinak van egy közös gyermeke is, és a férfi azt szeretné, ha párja anyukája nélkül, hármasban kezdenének új életet, de erről Juditnak is meg van a véleménye.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való