KERESÉS search-close

simon kornél

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "simon kornél"

Megdönteni Hajnal Tímeát


szerző:
2016.09.17. 21:30
Megdönteni Hajnal Tímeát

Megdönteni Hajnal Tímeát

Az Agyeldobás főpróbáján jártunk

A Madách Színház legújabb darabjában, az Agyeldobás című vígjátékban három színész összesen húsz karaktert kelt életre, úgyhogy a nézők csak kapkodják a fejüket, amikor Simon Kornél vagy éppen Szerednyey Béla újabb és újabb jelmezben jelenik meg a színpadon. A színészekkel a darab főpróbáján beszélgettünk.

Jön az 500. Éjjel-Nappal Budapest!

Ma este láthatják a nézők a sorozat 500. részét, ami rengeteg izgalmat tartogat majd, mi pedig Joe-val, Lalival és Gáborral idéztünk fel pár emlékezetes pillanatot a szerdai 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Váratlan színpadi helyzetek

Minden színész átéli, nem lehet rá felkészülni, de meg kell oldani. Egy nézőtéren megcsörrenő mobil, egy elfelejtett sor a szövegből, vagy egy vicces, váratlan momentum, mint például egy áramszünet. Ha valaki, akkor Nagy Sanyi és Simon Kornél tudnak mesélni az ilyen és ehhez hasonló helyzetekről.

Váratlan helyzetek a színpadon

Nagy Sanyi és Simon Kornél számtalanszor került már ilyen szituációba, ezek közül szemezgetünk velük a szerdai 8:08-ban. Illetve szó lesz arról is, hogy valóban előfordulhat-e, hogy pénz helyett csupán adótartozást öröklünk. Egy jogásszal vesszük át az ide tartozó passzusokat. Egy asztrológus pedig elárulja, hogy mit írtak meg számunkra a csillagok a karrier tekintetében.

Reflektor 14-10-03


szerző:
2014.10.04. 00:00
Reflektor 14-10-03

Reflektor: Elrepültek Afrikába a celebek, Gryllus Dorka és Simon Kornél pedig a színpadon szeretett egymásba.

Gryllus Dorka és Simon Kornél a színpadon szeretett egymásba

A két színész közel öt évvel ezelőtt, a Varsói melódia próbáján szeretett egymásba, és azóta is egy párt alkotnak. Most újra előadják a darabot, amelynek a szerelmüket köszönhetik, ennek apropóján felidézték azokat a napokat, amikor felizzott közöttük a szenvedély.

Fókusz 14-05-06


szerző:
2014.05.06. 18:30
Fókusz 14-05-06

Fókusz: Elég volt! - Tóth Gabi megelégelte a sárdobálást, a Fókuszban reagált az őt ért támadásokra. Kegyetlen anya - 14 évet kapott az a bugaci asszony, aki majdnem halálra verte pár hetes gyermekét.

Gryllus Dorka: Ő a szerelmem!


szerző:
2014.05.06. 17:00
Gryllus Dorka: Ő a szerelmem!

Gryllus Dorka és Simon Kornél észre sem vette, mikor gabalyodott végzetesen egymásba. Évek óta fogják egymás kezét, kisfiúk már két éves. A Fókuszban először meséltek közös életükről.

Portré 14-03-02


szerző:
2014.03.03. 01:05
Portré 14-03-02

Portré: Barabás Évi végleg leszámol a gyámoltalan sztereotípiával és kihozza Simon Kornélból a dühöngő bikát.

Megdönteni a sztereotípiát, miszerint Simon Kornél egy tutyimutyi férfi

Barabás Évi végleg leszámol a gyámoltalan sztereotípiával és kihozza Simon Kornélból a dühöngő bikát.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

Osvárt Andrea magába bolondította Simon Kornélt

A Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték utolsó forgatási napján a Reflektor stábja is jelen lehetett. Riporterünk a film két főszereplőjét, Osvárt Andreát és Simon Kornélt faggatta, akik legalább akkora izgalommal várják a februári bemutatót, mint a nézők.

Reflektor 13-10-04


szerző:
2013.10.05. 01:05
Reflektor 13-10-04

Reflektor: Osvárt Andrea magába bolondította Simon Kornélt. A Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjáték utolsó forgatási napján a Reflektor stábja is jelen lehetett. Hajdu Steve a Reflektor riportere lett. A Heti hetes sztárja Harsányi Leventét bombázta lényegre törő kérdéseivel.

Reflektor 12-03-12


szerző:
2012.03.13. 00:40
Reflektor 12-03-12

Reflektor: Pokorny Lia, Kovács Patrícia és Simon Kornél a sötétben tapogatózik! A Centrál Színház Black Comedy című darabjában játszanak, és egy áramszünet következtében teljes sötétségbe burkolóznak. - Bajor Imre 55 éves lett! A Kicsi Huszár nem szívesen ünnepli és ünnepelteti magát, de azért hagyta, hogy kérdezzük élete eddigi 55 évéről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való