KERESÉS search-close

szépségverseny

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szépségverseny"

Időutazás a legszebb magyar lányokkal a Gödöllői Királyi Kastélyban

Ki lehetne a XXI. század Sissije? Időutazás a legszebb magyar lányokkal a Gödöllői királyi kastélyban. A legrégebbi magyar szépségverseny döntőseivel a kosztümök és ékszerek segítségével elképzeltük az ideális kort, ahol egy nő királynőnek érezheti magát. A decemberi 30. Miss Hungaryn 30 lány, 30 tagú zsűri előtt vonulhat majd a Gödöllői Kastélyban. Két királynőt is választanak majd: a 18 év alattiak a tini, a 18 és 28 év közöttiek pedig a felnőtt kategóriában indulnak.

Elindul a küzdelem a Miss Pusztazámor címért!

A lányok ma estélyiben és fürdőruhában is megcsillogtatják testi adottágaikat…

A dundi szépségverseny indulói is szexisek és nőiesek

A Stíluskirálynő választáson induló hölgyeket látogattunk meg Abádszalókon. A verseny a Miss Dundi És Dögös Szépségversenyből nőtte ki magát. Az idei versenyzők már a táborban elkezdték megalapozni tudásukat a kifutón való járástól elkezdve a fényképező gép előtti pózolásig.

Iszak Eszti beavatta a nézőket a Miss Balaton kulisszatitkaiba

A műsorvezető és a tavalyi győztes Skype-on keresztül meséltek a rendhagyó szépségverseny rejtelmeiről. 

Hogyan alakult az élete a szépségkirálynőknek, miután átadták a koronát?

Papírjuk van arról, hogy gyönyörűek, de ezt mégsem fogadják el mindenhol és nem garancia a sikerhez. Aki viszont sokkal több, mint csupán szép, ügyesen tudja előnyére fordítani a szépségverseny győzelmet. Hosszú távon. De mit éreznek akkor, amikor átadják a koronát az utódnak és mi történik azután az életükben?

Konkoly Ági és férje elválnak

A gyönyörű egykori Miss Universe Hungary győztese, Konkoly Ági közel öt év házasság után elválik férjétől. A pár közösen hozta meg ezt a nagyon nehéz döntést, Ági Instagram oldalán hosszasan mesél arról a lelki vívódásról, amin keresztül mentek.

Miss Dél-Afrika a legszebb nő

Afrikai szépséget választottak a világ legszebb nőjének - a Miss Universe szépségversenyen az amerikai Atlantában. A 26 éves dél-afrikai Zozibini Tunzi a versenyen azt mondta, hogy amikor felnőtt, azokat a nőket, akiknek a bőrszine és a haja, olyan volt, mint az övé, nem nevezték szépnek. A versenyen a műsorvezető kínos hibát vétett, igaz nem annyira kínosat, mint négy éve.

Botrány a szépségversenyen: mindkét fél mást állít

Hajas Imelda nagy álmokat dédelgetve utazott el november végén egy szépségversenyre, ami végül rémálommá változott: a szervezők például nem engedték meg, hogy az utcán kabátot vegyenek föl, sőt az egyik lányt még fel is pofozták! A szépségverseny igazgatóját telefonon érte el stábunk, aki teljesen mást állít, mint Imelda és a többi felháborodott lány.

Így értékelték a srácok a szépségverseny indulóit!

A Miss Love Island 2019 zsűrije kinyilatkoztatta véleményét! Nektek ki volt a kedvencetek?

Tibi olyat mondott, hogy Tíciánnak leesett az álla!

Van még mit tanulni a vén rókától!

Világbéke? Szerelem? A lányoknak mindenre van válaszuk!

Zsófi, Heni és Szinti sem esnek kétségbe, ha a külső értékeiken kívül elméjüket is meg kell csillogtatniuk!

Andi beszólt a szépségverseny zsűrijének?!

Andi nem viselte jól a kritikát, ezért rendre utasította a Miss Love Island 2019 zsűritagjait!

Természetes szépségek versengtek egymással

A negyedik alkalommal megrendezett Nemzet Szépe Szépségversenyre csakis olyan hölgyek jelentkezhettek, akiknek nincs tetoválásuk és nem estek át semmilyen szépészeti beavatkozáson.

A Miss Balaton idei győztese szinte minden díjat bezsebelt!

Balogh Eleni fejére került a Miss Balaton koronája. A 19 éves budapesti lány mindent vitt: a végső győzelem mellett a közönségszavazást is megnyerte, ráadásul még egy különdíjat is bezsebelt! A Fókusz stábja ott volt a szépségverseny kulisszái mögött is!

Ilyen egy igazi „kutyaszépség”

A legcukibb fekete szőrmók, akit hivatalosan is Európa legszebb kutyájának választottak. A magyar Zack húszezer eb közül lett az első. Tréner és kozmetikus készítette fel a versenyre. Mutatjuk, mennyire imádják egymást gazdijával.

Bulldog-találkozó és „szépségverseny” félezer kutyussal

Félezer bulldog és gazdijaik "bandáztak" a Velencei tónál. Bármilyen hihetetlen, szépségversenyük is volt, mutatjuk a legfalánkabb, legfotogénebb és legbőbeszédűbb résztvevőket.

Kik és mi alapján döntik el, hogy melyik süni a legszebb?

A hétvégi süni szépségversenyen 73 afrikai fehérhasú törpesün mérte össze tüskéit. Bár lehetett érmeket és kupákat is nyerni, a tenyésztőket és gazdikat elsősorban az motiválta, hogy elbüszkélkedhessenek a kis „drágaságaikkal”. Az afrikai törpesünök tartása nagyon egyszerű. Egy hasonló méretű terrárium vagy ketrec kell nekik, mint a nyusziknak, egy kis alom, és egy zsák ház gyanánt.

Kiszel Tünde lányával zsűrizte a gyerekeket egy szépségversenyen

Kevesen tudják, de Kiszel Tünde már 15 éve zsűriz gyermekszépségversenyeken. A Fókusz stábja egy olyan versenyre látogatott el, ahol Tünde lányával együtt zsűrizték a gyerekeket.

Itt a bizonyíték, mennyire szexisek a magyar lányok!

Pont egy évvel ezelőtt harangoztuk be, hogy ismét koronát osztanak majd Magyarország legszebb tini és felnőtt lányai között. A Fókusz mindenesetre a helyszínre utazott, hogy megnézze, kik a koronavárományosok.

Pintér Tenya fia lett az ország legszebbje!

Pintér Tibor kisfia elindult élete első szépségversenyén - és meg is nyerte!

Pintér Tenya fiának beindult a karrierje!

Pintér Tenya pár héttel ezelőtt még azt mondta, fia csak tervezgeti, hogy szépségversenyen indul, azóta viszont már be is zsebelt egy első helyet. A 12 éves Máté egy országos versenyen mérettette meg magát, és őt választották a legszebbnek. Persze büszke is tinédzser fiára a magyar Tarzan, de közben óva inti attól, hogy elbízza magát.  

 

Miss Balaton: ő a legszebb lány!

A Miss Balaton tizenkét döntőse egy évvel ezelőtt is háromféle szettben vonult fel a színpadon, mielőtt a zsűri eldöntötte volna a végeredményt. A második udvarhölgy egy 23 éves debreceni, az első pedig egy 21 éves gyomaendrődi lány lett. A korona pedig Rákos Lili fejére került fel pontosan egy évvel ezelőtt.

Csak két szó: dundi és dögös

A kifutókon és a fotózásokon még mindig az extra vékony modellek számítanak szexinek és vonzónak. Nem nagyon láttunk még olyan divatbemutatót, ahol a világhírű divattervezők mondjuk, duci modelleken mutatnánk be a legújabb trendeket. Most viszont ott voltunk a Miss Dundi és Dögös Szépségversenyen, ahol a lányok nem féltek megmutatni önmagukat.

Fördős Zének megtetszett Kocsis Korinna szépségkirálynő?

Bár a párszáz fős Jákfán még kozmetikusnak készült, élete fenekestől felfordult, mikor megnyerte a Miss Earth Hungary-t. Folyton pörög és nála nincs megállás - vendégünk Kocsis Korinna!

Rábaközi Andrea 50 évesen is bombaformában!

Rábaközi Andrea a '80-as évek egyik legnépszerűbb modellje volt, most manökenképzéssel foglalkozik. Múltjáról és jelenéről is mesélt nekünk!

DÍJNYERTES SZAKÁLL: így él vele tulajdonosa

Bence már négy éve nem látta a saját arcát, hiszen ő Magyarország legszebb szakállának tulajdonosa. Ezt csak az evésnél bánja, amikor a morzsák a húszcentis szőrzetén landolnak, de könnyedén meg tud szabadulni azoktól.

 

Miss Balaton: mi kell a győzelemhez?

Már lehet jelentkezni a Miss Balaton szépségverseny idei szériájába. A mentorok és az egykori győztesek minden apró fogásba beavatták a Story Extra stábját.

 

Little Miss World Hungary - a kicsik szépségversenye

Bizony, ha valaki sikeres modell szeretne lenni, nem lehet elég korán kezdeni. A hétvégi, idén már 15. alkalommal megrendezett Little Miss World Hungary szépségversenyen a 3 évestől a 14-ig gyűltek össze a legszebb kislányok és kisfiúk és mérkőztek meg egymással a tordasi western faluban.

Ő az ország legszebb menyasszonya!

Több ezer jelentkező közül választották ki múlt pénteken Magyarország legszebb menyasszonyát Vonyarcvashegyen. Az arák közül végül Moravszki Enikő került ki győztesként, aki most őszintén mesélt a verseny élményeiről.

Story Extra 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 16:15
Bréking: botox miatt zárták ki az állatokat a szépségversenyről

Injekcióval akarták még vonzóbbá tenni a tevéket a gazdáik, ezért több tucat résztvevőt tiltottak ki a fesztiválról... Na de hogy kérődzik így egy teve?

Óriási baki a szépségverseny döntőjén!

Két évvel ezelőtt óriási botrány volt a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén: a műsorvezető rossz győztest hirdetett ki. A kolumbiai lányt percekig ünnepelték, majd a műsorvezető újra színpadra ment, így végül a lány kénytelen volt átadni a koronát a tényleges győztesnek, a Fülöp-szigeteki versenyzőnek.

Fókusz 2017-12-18


szerző:
2017.12.18. 17:20
Indul a Mr. 2017 verseny!

Lili titokban benevezte Danit a „Mr. 2017” versenyre, a fiú pedig nagyon megharagudott rá emiatt. Amikor azonban Roland és Bori megfenyegették Lilit, Dani kiállt a barátnője mellett és kibékültek.

Dani és Roland szépségversenyen indultak!

Zoé és Gábor féltékenykedtek. Lili benevezte Danit egy szépségversenyre. Tamara újra találkozott Joe-val.

Fókusz 2017-10-20


szerző:
2017.10.20. 17:20
12 csodaszép lány közül Rákos Lilit választották a magyar tenger királynőjének!

Szombat este választották meg a Miss Balaton 2017 királynőjét és udvarhölgyeit. A 12 döntős szépség több körben is megmutatta magát, az öttagú zsűri pedig Rákos Lilit választotta győztesnek.

Miss Balaton: egyetemista lány lett a legszebb

A Miss Balaton tizenkét döntőse idén is háromféle szettben vonult fel a színpadon, mielőtt a zsűri eldöntötte volna a végeredményt. A második udvarhölgy egy 23 éves debreceni, az első pedig egy 21 éves gyomaendrődi lány lett. A korona pedig Rákos Lili fejére került fel.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Gyönyörű magyar lány lett a világ legszebb hölgye

Három évvel ezelőtt a Fókusz örömmel számolt be arról, hogy a világ 120 legszebb lánya közül nyerte el a Miss Word címet Szolláth Niki. A győztes elmesélte, hogy hónapokat edzett azért, hogy ő lehessen a legszebb és a legjobb.

Nagy csalódáson van túl a VV játékosa

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág Edináját kizárták az Erdély arca elnevezésű szépségverseny indulói közül, mert a szervezők szerint a lány nem felelt meg a feltételeknek. A fiatal lány pedig elmesélte, mennyire csalódott volt a történtek miatt.

90 kiló felett: szexisek és dögösek!

Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja ellátogatott a 4. Miss Dundi és Dögös szépségversenyre, ahol olyan hölgyekkel ismerkedhettünk meg, akik 90 kiló felett is szexisek és gyönyörűek.

A gyermek szépségversenyek kulisszatitkai

A Little Miss Hungary szépségverseny nyertesei látogattak el a Reggeli stúdiójába. De vajon mi szükséges ahhoz, hogy valaki nevezhessen, meddig mehet el egy szülő? Lássuk a válaszokat!

Ki lesz a magyar tenger királynője?

Elkezdődtek a nevezések a 2017-es Miss Balaton szépségversenyre. Bemutatjuk a nagyköveteket és a verseny sztártanácsadóit.

Story Extra 2017-05-09


szerző:
2017.05.09. 16:55
Megválasztották Magyarország legjobb pasiját!

Varga Andrást választották Magyarország legszebb férfijának. A 19 éves fiú fogja képviselni országunkat a Mister Universal Ambassador versenyen. Varga András és Soltész Ádám megtanította Mikikének, hogy kell vonulni, Szabó Csilla rendezvényszervező pedig nagy bejelentést tett a stúdióba.

 

Parti Angéla, a kerekesszékes szépségverseny királynője

A 4. nemzetközi kerekesszékes szépségversenyen, ahol Katus Attila is zsűri székbe ült, első helyezést ért el Angéla. Gratulálunk!

Fókusz 2017-03-20


szerző:
2017.03.20. 19:00
 A szépségkirálynő otthona!

Kaló Jennifer gyermekével a karján fogadta a Story Extra stábját, mi pedig rázúdítottuk kérdéseinket. Például azt, hogy tényleg veszekednek-e a szépségversenyek résztvevői?

 

Az udvarhölgy vallomása!


szerző:
2017.01.04. 17:25
Az udvarhölgy vallomása!

Füstös Veronika harmadik helyen végzett a tragikus sorsú Molnár Csilla mögött harmincegy évvel ezelőtt. Elsőként a Story Extrának mondta el, hogy emlékszik vissza a versenyre és a furcsa körülményekre.

Story Extra 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 17:25
Forró hangulat a Miss Balaton Winter Partyn!

December közepén már a mínuszok tombolnak az utcán, de a Miss Balaton Winter Partyn csak a hőségre lehetett panaszkodni. A szépségverseny döntősei egy télköszöntő gála miatt gyűltek össze, hogy megmutassák a magyar tervezők legújabb kollekcióit és egy kicsit meséljenek nekünk tapasztalataikról is. Meglepő válaszokat kaptunk.

Fókusz 2016-12-05


szerző:
2016.12.05. 18:55
Miss Hungary: Répás Lajos ismét szépségekkel pózol

Ha a magyar lányok a legszebbek, akkor egészen biztos, hogy Répás Lajosnak van a legjobb munkája az egész világon. Hiszen állandóan szép hölgyek veszik körbe, akiknek segít elindítani a pályafutását… nem csoda hogy olyan sokan irigylik.

Fókusz 2016-10-25


szerző:
2016.10.25. 17:25

Fókusz 2016-10-11


szerző:
2016.10.11. 17:25
ÁCS JOHANNA: Álmairól mesélt nekünk

Néhány hete választották meg Németország szépét egy 24 éves magyar lány személyében. Ő nem más, mint Ács Johanna, akiből akár világszépe is lehet az idei Miss Universe szépségversenyen. Nem a szépségkirálynő az első a családban, aki az Ács nevet öregbíti. Nagybátyja, Ács János Olaszországban élő karmester, aki világhírű tenorokkal dolgozik együtt és vezényelt már a Grammy-díjátadón is.

Fókusz 2016-08-31


szerző:
2016.08.31. 17:25
Gyönyörűek, szexik és kettő van belőlük! Mi az?

Tavaly, pont ezen a napon a Fókusz kamerái ellátogattak egy olyan eseményre, mely nemcsak megindító volt, hanem őrültesen szexi is. Az iker szépségversenyen a zsűri nemcsak a külső megjelenést és hasonlóságot nézte, hanem azt is, hogy a lányok mennyire mozognak és működnek együtt a színpadon. Az ikerlét egy misztikus kapcsolat is egyben, így talán nem esett nehezükre összehangolódni a versenyzőknek.

Bikinis lányok Dallas módra!


szerző:
2016.08.14. 07:01
Bikinis lányok Dallas módra!

Ahogy beköszönt a nyár, úgy érik egymást a fürdőruhás szépségversenyek. Persze nem mintha nem örülnénk ennek. Négy évvel ezelőtt is belefutottunk egy igazán izgalmas és rendhagyó bikinis versenybe. A nagyszabású rendezvényre több sztár is érkezett és a retro stílus, avagy az ismert sorozat „dallasi” hangulata pedig igencsak bejött mind a nézőknek, mind a zsűrinek. A lányokról már nem is beszélve…

Ott voltunk az év legforróbb eseményén, a Miss Balaton szépségverseny fináléján

A döntőre egész nyáron készülhettek szigorú trénerek segítségével, és ezt - látva a versenyzőket - ki is használták. Nézzük, kinek váltak be Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, és Debreczeni Zita szépségtanácsai, és ki az az egy, aki lenyűgözte a zsűrit, és hazavitte a Miss Balaton címet! 

Story Extra 2016-08-09


szerző:
2016.08.09. 17:25

Fókusz 2016-08-08


szerző:
2016.08.08. 18:55
Miss Balaton: belestünk a kulisszák mögé!

Kettő évvel ezelőtt a Reflektor stábjának volt olyan szerencséje, hogy meglátogathatta azt a gyönyörű 16 lányt, akik még versenyben voltak a Miss Balaton címért. A felkészülésben olyan profik segítették őket, mint például Epres Panni, Jakabos Zsuzsa, Debreczeni Zita vagy Seres Attila koreográfus.

Bikinire vetkőzött a ValóVilág sztárja!

Öt évvel ezelőtt, pont ezen a napon csodás időnk volt. A forróság megolvasztotta az aszfaltot, és a nagy hőségben jól esett minden egyes ruhadarabtól megszabadulni. Így tettek a bikini szépségverseny lányai is, akik között az ex-villalakó is feltűnt. Veronika is fürdőruhára vetkőzött.

Alexa számára ismét a karrierje lett az első

Alexa és Barbi hazaértek Budapestre, és részt vettek egy szépségversenyen, ahol ők készítették fel a versenyzőket. A szervező amint meglátta Alexát, nagyon lelkes lett, mert felismerte benne Trés Joliet, a kedvenc énekesét, így a kiesett fellépő helyett végül Alexa ugrott be, és hatalmas sikert aratott.

Ez a magyar lány lett Miss World szépe!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a híres amerikai étteremlánc által megrendezett nemzetközi szépségverseny győztese egy magyar lány lett. Ő nem más, mint Szolláth Niki. A szőke lány hónapokig készült erre a megmérettetésre, és sosem volt olyan boldog, mint akkor, mikor átvehette a királynői koronát.

Bizonyított! Ez az ország legszexisebb szépségversenye!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja meg sem állt Siófokig, ahol megrendezésre került a Mr. és Miss Beach Body verseny. Nemcsak a melegnek köszönhetően, hanem a követelményeknek is, hogy a résztvevők falatnyi bikiniben, illetve a fiúk pedig félmeztelenül léptek színpadra.

Ahol mindenki olyan szép, amilyen szép belül

Kevés olyan szépségversenyről hallottunk, ahol az indulók egymást sminkelik és csinosítják még a színpadra lépés előtti utolsó pillanatokban is. Ahol nem számít, kire mászott fel egy kevés, vagy akár sok felesleg a verseny előtt. És ahol nem csak egy, hanem kilenc királynőt is megválasztanak.

DUNDI ÉS DÖGÖS: Nem szabad szégyellni az idomokat

Az ötödik Dundi és dögös molett szépségversenyen az idén sem zavartatta magát senki a súlyhatárok miatt, sőt. Ez az a verseny, ahol tényleg mindenki jól érzi magát a bőrében, az illető lehet fiatal, vagy akár 45 év feletti, molett vagy dundibb alkat, a dögösségben nincsenek határok.

Horváth Évánál nem telik el hét fotózás nélkül

A nyár eljöttével a könnyű ruhákat és a bikiniket is egymás után próbálja fel. Most más a helyzet: a Miss Balaton szépségversenyt válogatója zajlik a héten, és Éva trénerként segíti a fiatal versenyzőket. A képen is látszik, érdemes figyelni a profikra - még ha csak egy ilyen szelfiről is van szó, ami az Instagramra került fel.

Miss Balaton: hogyan készül az 50 szépség?

Van egy hely, ahol szexi bikinis lányok vonulnak egymás után. Férfi nézőinknek mondjuk, hogy ez nem a mennyország, hanem egy balatonfüredi szálló, és a Miss Balaton második fordulójának helyszíne! De hogy hogyan készül az 50 szépség a szigorú diéta és a legjobb póz elsajátításán kívül? Azt most megmutatjuk!

Miss Balaton: 50 lányból kettőt a közönség juttat tovább

Egy kis ízelítőt láthatnak a Miss Balaton szépségverseny második fordulójából. Péntek délig még bárki szavazhat a neki tetsző lányra, az esemény Facebook oldalán. 50 lányból kettőt ugyanis a közönség juttathat tovább. A zsűriből Epres Panni és Iszak Eszter is elmondta, ők milyen szempont alapján döntenek.

Regina lett a világ egyik legszebb nője

Két éve derült ki, hogy hazánk lányai közül van egy, Bordi Regina, aki a Las Vegas-i versenyen kalocsai öltözékben bombasztikus siker aratott. Regina kirobbanó formában adott interjút akkor, és elmondta, miért fontos neki ez a hagyományőrző minta.

Fókusz 2016-06-21


szerző:
2016.06.21. 18:55
Előző rész (2016. május 19.)

Vajon folytatódik Natasa és Hanna barátsága? László „kiképzése” meglepő fordulatot vesz. Vajon hajlandó Júlia részt venni a börtönszépségversenyen? Hanna nyomra bukkan Krisztián hollétével kapcsolatban.

Szépségverseny, ahol egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos

Van egy szépségverseny, ahol plusz pont járhat az extrém narancsbőrért, és egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos. A teltkarcsú hölgyek ezúttal fürdőruhában is megmutatták alakjukat. Volt köztük bokszoló, focista, és bolti eladó is és mind azt mondják, önbizalom növekedést és nagyobb elfogadottságot remélnek ettől a versenytől.

MOGYORÓ ZSANETT:

A 34-es, 36-os, 38-as, sőt még a 40-es méret sem rúghatott labdába szombaton, mert csak 42-estől lehetett nevezni erre a szépségversenyre. Bridget Jones röcögős hájacskáiból sem volt hiány, ám ez itt most egyáltalán nem okozott problémát. Mogyoró Zsanett elmondja, hogy a kerekebb molettebb formák is tudnak igazán szépek és csábítóak lenni.

Balaton szépei gyülekezzetek!


szerző:
2016.04.15. 17:00
Balaton szépei gyülekezzetek!

Augusztus hatodikán lesz a Miss Balaton szépségverseny döntője. Messze van még, de az előkészületek már elkezdődtek, sőt, csütörtök óta jelentkezni is lehet a megmérettetésre! Szép lányok, és persze szép lányokat szerető férfiak, figyelem!

Harmadik gyermekére készül Európa legszebb nője

Laky Zsuzsi 2003-ban nyerte el a Miss Európa címet, így nemcsak Magyarországon, de az egész kontinensen megismerhették a gyönyörű lányt. Azóta az élete teljes fordulatot vett; lányainak már nem biztos, hogy ajánlaná a modellkedést.

Kerekes Beáta lett a Miss Hungary 2015

Szerény érdeklődés egy nagy múltú versenyen. A 25. Miss Hungary döntője előtt nincsenek tömegjelenetek, vannak azonban gyönyörű hölgyek, akik mindannyian másért jöttek ide.

Fókusz 2015-12-29


szerző:
2015.12.29. 18:45
Fókusz 2015-12-29

A végzetes éjszaka - 15 éve halt meg Zámbó Jimmy, temetését milliók nézték élőben. A család együtt emlékezik az elvesztett testvérre. Folytassa, Répás! - Bár a bíróságon még bizonyítania kell ártatlanságát, tovább koronázza a lányokat a magyar szépségguru. Porig égett - Saját házikamerája vette fel, hogyan semmisül meg élete munkája. Kálmán autója magától gyulladt ki.

Óriási baki a Miss Universe 2015 versenyén

Látványosra sikeredett a vasárnap éjjel megtartott Miss Universe 2015-ös versenye, mégis mindenki a műsorvezető hibájáról beszél, ugyanis rossz fejre került ugyanis a korona!

SZÉPSÉGHIBA: Tévedett a műsorvezető, rossz győztest hirdetett ki

Óriási botrány a Miss Universe szépségverseny világdöntőjén! Steve Harvey műsorvezető tévedésből rossz győztest hirdetett ki, így Miss Fülöp-szigetek helyett, Miss Kolumbia fejére került a korona. Percekig ünnepelték a könnyekig hatódott lányt, amikor a műsrovezető újra megjelent a színapadon és bejelentette, hogy tévedett.

Csapda, vagy leleplezés? Répás tagad

Rejtett kamerával lebuktatták a szépségversenyeket és prostikat szervező üzletembert? Répás Lajos ellen most is bírósági eljárás folyik, a Fókuszban többször is cáfolta a vele kapcsolatos vádakat. Kameránk előtt először nézte meg az állítólagos lebuktató videót, ügyvédjével együtt szembesült egy tizennyolc éves lány állításaival.

Fókusz 2015-12-16


szerző:
2015.12.16. 18:55

Répás Lajos a Mr. Hungary


szerző:
2015.11.13. 17:25
Répás Lajos a Mr. Hungary

1998 óta tart a szerelem Répás Lajos és a szépségversenyek között, ebben az évben vette át a Miss Hungary-t. Klapka György unokaöccse, merthogy ő az, egészen véletlenül csöppent a szépségiparba.

Magyar lány a második legszebb a világon

Kármán Dalma lett az első udvarhölgy a Miss Face of Beauty versenyen. Dalma nem aprózta el: öt különdíjat is megnyert a tajvani döntőben, melyen hatvan ország legszebb lányai vettek részt.

Fókusz 15-08-25


szerző:
2015.08.25. 19:25
Fókusz 15-08-25

Fókusz: Veszélyes vadak! - A farkast kamera leplezte le, de medvével, vaddisznóval és sakállal is találkozhatunk! Mit tegyünk, hogy életben maradjunk? Kettős látás - Egy szépségverseny, ahol minden bombázóból valaki másik hasonmása! Az ország legszebb ikreivel a járókelőket sokkoltuk. Benzinfalók - 50 litert fogyasztanak százon, mégis imádják őket! Az amerikai autók találkozóján néhány járművet a roncstelepig repítettek.

Klónok háborúja: győzzön a szebbik!

Ercsiben a 15. Ikerszépségversenyen mintha mindenkit klónoztak volna és csak kapkodtuk a fejünket a hasonmások között. Megnéztük azt is, hogy mit szólnak hozzá az emberek, ha váratlanul felbukkan egy rejtélyes ikertesó.

Nem a szeme káprázik, csak ikerszépségversenyen van

Az ikreket egy misztikus kapocs is összeköti. Az Ikerszépségversenyen emiatt a zsűri nem csak a külső megjelenést és a hasonlóságot értékelte, hanem hogy mennyire mozognak és működnek együtt a testvérek a színpadon.

Fókusz 15-08-18


szerző:
2015.08.18. 19:25
Fókusz 15-08-18

Fókusz: Özönvíz - Közlekedési káosz, beázott garázsok, víz alá merült autók. Mit a teendő ilyenkor és fizetnek-e a biztosítók? A Balaton legszebbje - Nemcsak csinosak, de okosak is. A Miss Balaton jelentkezői között könyvelőt, fogorvost, sőt, még német sorozatszereplőt is találtunk. Támadás a metrón - A férfi a metrón szedi áldozatait, az anyja szerint beteg. Egy lány elmeséli, mi történt vele.

Ott voltunk, amikor Miss Balaton fejére került a korona

A Miss Balaton egy mára legendássá vált szépségverseny. Idén arról lehetett felismerni, hogy szép nők nemcsak a színpadon vonultak fel, de a zsűriasztal mögött, és a közönség soraiban is. Kezdjük mindjárt a Balaton újdonsült királynőjével, aki Békéscsabáról érkezett, és természetesen nem jön zavarba, ha kolbászt kell töltenie.

A Balaton legszebbjei - nem csak szépek, okosak is a lányok!

A Miss Balaton egy mára legendássá vált szépségverseny. Idén arról lehetett felismerni, hogy szép nők nemcsak a színpadon vonultak fel, de a zsűriasztal mögött, és a közönség soraiban is. Kezdjük mindjárt a Balaton újdonsült királynőjével, aki Békéscsabáról érkezett, és természetesen nem jön zavarba, ha kolbászt kell töltenie.

Reflektor 15-07-30


szerző:
2015.07.31. 01:55
Reflektor 15-07-30

Reflektor: Hamarosan kiderül, ki a Balaton királynője. VV Maci és Cooky nagy dobásra készül.

Fókusz 15-07-28


szerző:
2015.07.28. 19:25
Fókusz 15-07-28

Fókusz: Összetörve - Adott interjút az a hevesi anyuka, akinek két fiát saját apjuk ölte meg. Azt mondja, a sajtóban rengeteg hazugság jelent meg róluk. Álomtestek viadala - Bikinis bombázók, barnára sült férfiak. Az ország legszexisebb versenyén az is kiderül, mi kell a szupertest eléréséhez. Egészséges? - Mennyire veszélyes, ha valaki tinédzserkorban a vega vagy a vegán életmódot választja?

Iszak Eszter hagyományos esküvőt szeretne

Iszak Eszter és Dobrády Ákos csaknem három éve alkot egy párt, és bár a zenész tavaly el is jegyezte szerelmét, az esküvőre még egy ideig várniuk kell. Eszterrel Balatonfüreden beszélgettünk, ahol Epres Panni és Horváth Éva társaságában egy szépségverseny előválogatóján zsűrizett.

VV Edinát kizárták a szépségversenyből

Kizárták VV Edinát az Erdély arca elnevezésű szépségverseny indulói közül, mert a szervezők szerint a lány nem felelt meg a feltételeknek. Edina szerette volna magát kipróbálni ebben az új szerepben és nemrégiben a Reflektornak mesélt a megmérettetésről.

Fókusz 15-06-15


szerző:
2015.06.15. 19:25
Fókusz 15-06-15

Fókusz: Vasárnap: zárva! - Mit szólnak a vasárnapi boltbezáráshoz a Balatont elözönlő turisták? A legnagyobb kánikulában nyitott kapukra és válaszokra vadásztunk! Váratlan eljegyzés - A színpadon kérték meg a Dundi és Dögös szépségverseny egyik indulójának kezét! Boldogság 90 kiló fölött! Vallomás - Som Lajos azt mondja, nem ellenkezhetett, amikor beszervezték. Tíz éve már beszélt róla, most újabb részletek derültek ki ügynökmúltjáról.

Dundik és dögösek


szerző:
2015.06.15. 19:10
Dundik és dögösek

Régen vártak már ennyire Kiszel Tündére, akinek egy kicsit elhúzódott a sminkelése a 4. Miss Dundi és Dögös szépségverseny előtt. Persze addig sem kellett unatkozni, amíg az ezúttal zsűritag naptárdívát előkészítették. Első alkalom ugyanis, hogy a molett hölgyek fehérneműben is bemutatkoznak. Süle László riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való