KERESÉS search-close

szülők nélkül

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szülők nélkül"

Egy hónap után hazatérhetett a kétéves Levente

Egy hónap után hazatérhetett a kétéves Levente Magyarországra, nővére hozta haza. Ő az a kisfiú, akit már több mint 1 hónapja azért szakítottak el szüleitől, mert az amerikai hatóságok szerint illegálisan akartak átlépni a kanadai-amerikai határon. Szülei viszont még mindig őrizetben vannak Amerikában. Apját akár néhány napon belül kitoloncolhatják, hazajöhet, de a kisfiú anyját bíróság elé állítják és akár sok éves börtönbüntetést is kaphat.

 

Keresem a családom: Egy lány, aki anya nélkül nőtt fel

Apa nélkül felnőtt gyerekek. A Keresem a családom elmúlt epizódjaiban több ilyen élettörténetet ismerhettek meg. Egy csonka családban felnőni mindig nyomot hagy a gyermekben. Ma este azonban egy olyan fiatal lány története jön, aki az édesanyja nélkül nőtt fel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való