KERESÉS search-close

születésnap

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "születésnap"

Élő adásban köszöntötték fel Pokorny Liát a Reggeli vendégei és műsorvezetői!

Pokorny Lia rendületlenül menetel A Konyhafőnök VIP-ben. A színésznőnek az utolsó feladatban már nem is kellett részt vennie, úgy sikerült egyenes ágon bejutnia a középdöntőbe.

Tortát kapott a Fővárosi Állatkert kiselefántja

Már a második mozdulatával ledöntötte az egész tortáját Arun, a Fővárosi Állatkert elefántja, aki vasárnap ünnepli a harmadik születésnapját. Édesanyja, Angele pedig a mai napon született 19 évvel ezelőtt. Az elefántcsemegét a galgahévízi pékek készítették. A tésztáját zabból, korpából és lisztből gyártották, a krémet réti széna helyettesítette, a tetejére pedig különféle zöldségek kerültek.   

Pataki Zita már anyuka lehetne, ha hamarabb derül ki érzékenysége

Pataki Zita történetét már régóta figyelemmel követhetjük, hiszen Az utolsó lombik videósorozata sokakat megérintett. Zitánál most egy eddig nem ismert érzékenységre derült fény, ami hatással lehet a gyerekvállalásra, így felhívja a figyelmet arra, hogy miért érdemes rendszeres vizsgálatokra járni

Huszonhárom éve, október 27-én először köszöntötte az RTL Klub nézőit Szellő István

Az RTL Klub születésnapját a Fókuszban rendhagyó módon, két huszonhárom éves nézőnkkel is köszöntjük. Egy évben születtek a magyar RTL Klubbal, egyikük már baba korában szerepet kapott nálunk. A másik kicsi lányként rajongva nézte a Barátok köztöt, meg a Fókuszt is és arra vágyott, hogy egyszer majd róla is készüljön a műsorunkban riport.

A héten ünnepli 73. születésnapját Horváth Charlie

73. szülinapját ünnepli a héten Horváth Charlie, aki Mindenen túl van, ez a címe új albumának is, amit az évfordulóval együtt ünnepel meg egy lemezbemutató koncerttel. Charlie közel 15 év után adott ki új lemezt. Híven Charlie stílusához, többségében jazzes –bluseos dalokról van szó. Nikával, Szolnoki Péterrel és Tóth Verával énekel duettet. És bár vidám, pörgős dallal indul a lemez első száma, a Mindenen túl, a líraibb dalok sem maradnak el, foglalkozik párkapcsolattal és azzal is, mi lesz, ha már nem lesz.

22 éves a Barátok közt: Varga Iza felidézte a castingját!

A Barátok közt 22. születésnapja alkalmából Varga Izabellával beszélgettünk a sorozathoz fűződő legszebb emlékeiről.

Gyebnár Csekka a Barátok köztről: „Ez egy család!”

A 22 évvel ezelőtt indult sorozat Gizijét alakító Gyebnár Csekkával nosztalgiáztunk.

 Bodrogi Gyula a Reggeli stúdiójából köszöntötte fel nővérét

A színész élő adásban lepte meg testvérét, aki tegnap ünnepelte a 90. születésnapját!

60. születésnapját ünnepelte Jean-Claude Van Damme!

Tudtad, hogy az Időzsaru, a Kickboxer, a Tökéletes katona és a Véres játék sztárja karrierje előtt például Chuck Norris éjszakai klubjában dolgozott kidobóként, és pincérkedett is.

Örömkönnyek: Peller Anna elérzékenyült kollégái meglepetésétől

A születésnapos műsorvezetőt egymás után érték a csodák...

Peller Anna verse:

Kocsis Dénes egy saját költeménnyel lepte meg kolléganőjét, majd Csonka András is tiszteletét tette a stúdióban.

Boldog születésnapot, Peller Anna!

A Reggeli házigazdája nem hitt a szemének: férje után több kollégája is meglepte a stúdióban... 

Lukács Miki élő adásban lepte meg születésnapos feleségét!

Peller Annának fogalma sem volt, hogy mire készül a férje. Teljesen leesett az álla...

Miért felejtik el sokszor a férfiak a fontos dátumokat?

Legyen szó születésnapról vagy évfordulóról, a férfiak vagy nem emlékeznek rá, vagy emlékeznek rá, mégis kimegy a fejükből. A nők pedig fejjel mennek a falnak miatta. Ez az általános vélekedés. Erre rácáfoltak a Nyerő Páros férfi tagjai, akik remekeltek a dátumokra vonatkozó kérdésekben.

Rácz Jenőnek fogalma sincs, mikor született a szerelme?

Gyuricza Dóri nem kis megrökönyödéssel vette tudomásul, hogy kedvese nincs tisztában a születési évével…

Szexi címlapfotóval ünnepelt Palvin Barbi

Még mindig csak 27 éves Palvin Barbara. A világhírű glamour modell, ugyan pénteken ünnepelte születésnapját, a hétvégén pedig egy elképesztően szexi címlap fotó is kikerült róla, melyben Barbi szexistennőt, kedvese Dylan Sprouse a pedig a hős szerelmest alakítja.

Ma lenne 80 éves John Lennon

Képzeljék el, hogy John Lennon még ma is él! Hangosan harcol a környezetvédelemért és a békéért, szidja Donald Trumpot és titokban milliókért megvásárol egy Banksy képet. A XX. század egyik legjelentősebb popkulturális ikonjának mindössze 40 év jutott ezen a bolygón. 1940. október 9-én született Liverpoolban, éppen ma lenne 80 éves.

50 éves lett a kölyökképű Matt Damon

Az amerikai színész nagyon fiatalon vált ismerté, amikor gyerekkori szomszédjával és máig legjobb barátjával, Ben Affleckkel megírták a Good Will Hunting című filmjüket. A matekzseni története 1998-ban óriási siker lett, a szerzőpárosnak pedig Oscar-díjat hozott. Matt azóta is a legkeresettebb színészek egyike.

50 éves lett az RTL Híradósa, Erős Antónia

A hölgyektől általában nem illik megkérdezni hány évesek, de Antónia esetében ez nem maradhat titokban, mi több őt nem is zavarja az, ha valaki tisztában van az évszámmal. Erős Antónia ma 50 éves!

ERŐS ANTÓNIA: „Három éve készülök arra, hogy 50 éves legyek!”

Nem számolja az éveket, sőt egyre fiatalodik az ország egyik legismertebb arca Erős Antónia.  A híradós műsorvezető másként tervezte az 50. születésnapját, de a koronavírus közbeszólt. Az interjúból az is kiderül, hogy hogyan tartja magát ennyire jó formában, illetve azt is elárulja, hogy eddig melyek voltak a legemlékezetesebb születésnapjai és miért!

Tortát is kapott Golo, a 40 éves gorilla

A fővárosi állatkert gorillacsapat vezére habár csak két nap múlva lesz negyven éves, a születésnapi zsúrt előre hozták és péntek reggel a majomház lakói tortával indították a napot. Golo, az ünnepelt mind a tíz ujját megnyalta, annyira ízlett neki a finomság, amit a gondozók készítettek.

Zámbó Krisztiánék péppé zúzták a születésnapi tortát

Talán nem volt olyan jó ötlet a műszerfalra helyezni azt a krémes finomságot…

Családja nélkül, egy üveg üdítőitallal ünnepelte 117. születésnapját

Családja nélkül, egy üveg üdítőitallal ünnepelte 117. születésnapját egy japán nő. Kane Tanaka március óta a világ legidősebb embere, jelenleg Fukuoka város egyik idősek otthonában él. A koronavírus-járvány miatt a családja nem lehetett vele a nagy napon, de az ajándékokat eljuttatták hozzá

MOLNÁR ANIKÓ: Úgy akarok élni, hogy semmit ne bánjak meg

Molnár Anikó fogyása, Molnár Anikó párja - ez a két leggyakoribb, amire az interneten rákeresnek vele kapcsolatban. És tulajdonképpen az ő életében is nagyon meghatározó ez a kettő, hiszen ahogyan a kilókkal, úgy a férfiakkal is sokat küzdött az elmúlt években. A ValóVilág szereplése óta kívül-belül rengeteget változott. Egyáltalán nem néz ki 45 évesnek, pedig ma ünnepli a születésnapját.

Boldog szülinapot, Harry herceg!

Harry herceg mindig kilógott a sorból a királyi családban, ezért tudnak a mai napig is azonosulni az emberek vele, mert őszintén nem tökéletes. Az év elején sokkolta a közvéleményt, hogy feleségével Meghan Markle-lel együtt kivonták magukat a rangjukkal járó felelősség és kötöttség alól. Édesanyja, Diana 36 éves volt, mikor fotósok miatt tragikus balesetben elhunyt. Harry herceg szeptember 15-én ünnepli a 36. születésnapját.

18 éves lett Rába Tímea lánya!


szerző:
2020.09.14. 10:23
18 éves lett Rába Tímea lánya!

Rába Timi háromgyermekes édesanya: még ízlelgeti, hogy egyetlen lánya, Nina szombaton töltötte be a 18. életévét, amit egy nagyszabású bulival ünnepeltek meg.

Unokahúgaival indított vlogot Kocsis Tibor

Kocsis Tibort is elérte a vloggerek hívogató világa és nem is olyan rég úgy döntött, hogy saját Youtube csatornát indít. Az énekes ráadásul nemrég ünnepelte 39. születésnapját!

60 éves lett mindenki Mark Darcyja, Colin Firth

Ma ünnepli 60. születésnapját a ronda karácsonyi pulcsik nagykövete, Colin Firth, aki többnyire romantikus szerepekkel hódította meg a nézők szívét, az Oscar-díjat mégis a dadogással küszködő VI. György brit király megformálásáért érdemelte ki.

A filmekben hősszerelmes, a való életben botrányhős: Hugh Grant 60 éves!

Nagypapakorba lépett a kisfiús mosolyú angol sztár. Hugh Grantet viszonylag későn találta meg a világhír, hiszen az 1994-es, Négy esküvő és egy temetés című film bemutatójakor már 34 éves volt. Később ő lett az ügyeletes – brit – szépfiú Hollywoodban, gyakorlatilag az összes nagy női sztár oldalán játszhatott.

MEGLEPETÉS: így köszöntötték fel kollégái Lengyel Tamást A mi kis falunk forgatásán

Lengyel Tamás mit sem sejtve készült egy jelenetre A mi kis falunk forgatásán, amikor a pincér egy tál étel helyett tortát hozott ki a sorozat Gyurijának, amit a stábtagok éneklése és tapsa kísért! Hogy mit szólt a színész a váratlan köszöntéshez, kiderül a videóból!

Újra tízezrek tüntettek Minszkben az születésnapját ünneplő Lukasenka elnök lemondását követelve

Vasárnap újra tízezrek tüntettek Minszkben az épp 66. születésnapját ünneplő Lukasenka elnök lemondását követelve. Miután a rendőrség nem tudta megakadályozni a demonstrációt, a hadsereg alakulatait is kivezényelték az utcákra. A zavargások a három héttel ezelőtti elnökválasztás után robbantak ki, amelyen a tiltakozók szerint Lukasenka csalással szerezte meg a győzelmet.

Cukiságfaktor: egyéves lett Cooky kisfia!

A közismert műsorvezető, lemezlovas büszke arra, hogy immáron kétgyermekes családapa, és mint kiderült, boldogabb már nem is lehetne.

38 éves lett a világ legöregebb, fogságban tartott óriáspandája

A világ legöregebb, fogságban tartott óriáspandája 38 éves lett. Hszin Hszing tiszteletére szerény ünnepséget csaptak abban a Dél-nyugat-kínai állatkertben, ahol él. Nagy tortát kapott és mindenféle gyümölcsöt, és még énekeltek is neki. A szakértők szerint emberi évekkel számolva 110 és 140 év közöttinek felelne meg a nőstény panda kora. Kevesebb, mint 30 olyan pandáról tudnak a világon, amely elérte a 30 éves kort.

Harmincadik születésnapját ünnepli Jennifer Lawrence

Még csak a 30. születésnapját ünnepeli Jennifer Lawrence és elképesztő, mennyi minden fért bele már eddig is a pályafutásába. Tény, hogy korán kezdte az ipart. Két éve azonban alkotói pihenőt tart, és a tervek szerint jövőre tér vissza filmjeivel a moziba. Nincs kétségünk: a következő évtizedben is sokat hallunk majd róla.

Visszafogottan ünnepelhette születésnapját Meghan Markle

A pletykák szerint visszafogottan ünnepelt Meghan Markle, aki a napokban tartotta a 39. születésnapját. Férjével, Harry herceggel és közös gyermekükkel, Archie-val töltötte a nagy napot, de estére azért lepasszolták a kicsit, hogy néhány romantikus órát töltsenek együtt. A vacsoráról állítólag Harry gondoskodott, aki egyre otthonosabban mozog a konyhában.

Több tucat ember fertőződött meg egy soproni születésnapi buliban

Több tucat ember fertőződött meg egy soproni születésnapi buliban egy koronavírusos vendég miatt. Száznál is többen kerültek karanténba. Pápán hétfőn a polgármester jelentette be, hogy a Teveli Úti Idősek Otthonában az egyik gondozó és férje is megfertőződött. Az otthonban ezért újra látogatási tilalom van.

18 éves lett Farkas Ricsi, aki sose adja fel

Farkas Ricsi az egyik legerősebb és legkülönlegesebb ember, akivel forgattunk. Mérhetetlen kitartása és akaratereje nem ismer határokat. Ricsi a hétvégén lett 18 éves, és készültünk neki egy kis meglepetéssel. Kedvencei, Sebestyén Balázs és az Irigy Hónaljmirigy is készített neki videót, mindannyian találkoztak is már Ricsivel.

Cuki: 7 éves lett György herceg

7 éves lett György herceg, aki fülig érő szájjal mosolyog a palota által közzétett legfrissebb fotókon. A trónörökösről készült képeket ismét édesanyja, Katalin hercegné készítette.

Gisele Bündchen - negyvenévesen is bomba formában

Gyerekként röplabdázó szeretett volna lenni, végül egy véletlen folytán a divatvilágban találta magát. Több mint 500 alkalommal sétált végig a kifutón és eddig közel 2000 újság címlapján szerepelt. 20 évesen beválasztották a 100 legszexisebb női közé, miután a világ leghíresebb fehérneműmárkája egy 25 millió dolláros szerződést ajánlott neki. Gisele Bündchen, aki hétfőn ünnepli negyvenedik születésnapját, még mindig bomba formában van.

Forgatáson lepték meg a szülinapos Liptai Claudiát

Forgatás közben lepték meg Liptai Claudiát, még a férje is beosont A Tanár című sorozat helyszínére, hogy felköszöntse. A népszerű színésznő műsorvezető és családja szinte egyszerre ünnepli a születésnapját. Megmutatjuk mit kapott a lányától és milyen azt is, milyen vallomással készült.

LIPTAI CLAUDIA: Sok mindent megkaptam az élettől, ezért semmivel kapcsolatban nincs hiányérzetem

A színésznő elárulta nekünk, hogy a nagy meglepetéseket sosem szerette igazán, mert zavarban van az ilyen helyzetekben. A szerdai születésnapján kora reggeltől estig forgatott, ezért is jutott eszébe a férjének, hogy mi lenne, ha meglepné Claudiát és a stábot egy különleges tortával. Pataki Ádám sokáig az iskola egyik félreeső termében várakozott, hogy nehogy észrevegye az ünnepelt.

ÁBRIS: speciális kerekesszékre gyűjtenek a kisfiú születésnapjára

Legalább 30 óvoda utasított vissza eddig egy SMA-s kisfiút, Ábrist. A legtöbben arra hivatkoztak, hogy nem akadálymentes az intézmény, ezért nem tudják ellátni a kisfiút. Ezért Ábris édesanyja a kisfiú negyedik szülinapjára egy speciális székre gyűjt, ami 12 millió forintba kerül. Az anya azt reméli, Ábris közelgő születésnapjáig összegyűlhet a pénz, az új széknek köszönhetően pedig óvodát is találnak majd.

Aki segíteni szeretne azt arra kéri az édesanya, hogy lehetőleg a GoFundMe oldalon tegyék meg: https://bit.ly/2MWKaWq

Ha inkább utalnának, a nyomonkövetés végett a közleményben hozzá kell tenni, hogy “kerekesszék”.

BJÁbris Alapítvány – Erste Bank
11600006-00000000-79318624

Eddig nem látott családi fotókat mutatott 60. születésnapján Csuja Imre

Csuja Imre 60 éves lett! A színészt természetesen A mi kis falunk csapata is felköszöntötte, a sorozat forgatásán. A születésnap apropóján a népszerű színésszel felidéztük a gyerekkorát is, miközben eddig nem látott családi fotókat is mutatott nekünk.

Saját születésnapján kérte meg szerelme Dobó Ági kezét

Dobó Ágit és Kis Csabát 2010-ben láthattunk először együtt az RTL Klub képernyőjén, közvetlenül azután, hogy az akkor még jogászhallgató modellt Miss World Hungarynek választották. Ráadásul pénteken ismét szintet lépett a kapcsolatuk: Csaba, saját, 43. születésnapján végre feltette a nagy kérdést. Bár Ági, saját bevallása szerint, ha nem lennének videók, nem is emlékezne rá pontosan, annyira meglepődött.

Megmutatjuk, milyen volt Szabó Győző 50. születésnapi bulija!

Ha nem ajánlják be egy színjátszó csoportba, akkor lehet, hogy még mindig plakátokat tervezne Szabó Győző. Ehelyett most 50 évesen már több mint 50 filmben szerepelt. A népszerű és rendkívül sokoldalú színész nemcsak szerepeiben, de a való életben is megjárta már a legmélyebb és talán legmagasabb szinteket. Az igazán komoly és a poénos karaktereket is kisujjból hozza, pedig nem tanult színészetet. Ott voltunk, amikor születésnapján felköszöntötték kollégái, végigkísértük a kerek évforduló napját, amire az életéről szóló film is elkészült.
Ide kattintva Szabó Győző még több emléket mesél gyerekkoráról.

SZABÓ GYŐZŐ 50: Még csak most kezdődik minden!

Hogyan éli meg Szabó Győző, hogy 50 éves lett, és miként ünnepelte a kerek évfordulót? Győző mesélt a gyermekkoráról, mostani életéről és a színészetről.

Isten éltessen Vilmos herceg és Meryl Streep!

Vilmos herceg idén duplán örülhetett, hiszen nemcsak 38. születésnapját ünnepelhette meg tegnap, de apák napja is épp erre a napra esett. De nemcsak Vilmos herceg szülinapozhat, hanem Meryl Streep is. A háromszoros Oscar-, és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő ugyanis hétfőn 71 éves.

Így zajlott Manuel klipforgatása!

A Fókusz stábja ott volt Manuel a klipforgatásán, melynek helyszínéül egy születésnapi party szolgált, nem is akárkié: egykori mentoráé, ByeAlexé, aki most ünnepelte 36. születésnapját.

99 éves lett Fülöp herceg, és ezzel rekordot is döntött!

Fülöp herceg a brit monarchia 1200 éves történetének legidősebb királyi családtagja. Bár a jeles alkalmat feleségével, Erzsébet királynővel elszigetelten, kettesben ünnepli, a palota gondoskodott arról, hogy ezen a nagy napon se maradjunk friss fotó nélkül.

99 éves lett Fülöp herceg, II. Erzsébet férje

99 éves az angol királynő férje. Fülöp hercegről és hitveséről a jeles nap alkalmából új fotót jelentettek meg. A fényképet néhány nappal ezelőtt készítették a párról, akik a koronavírus járvány miatt a London melletti Windsor kastélyban, elszigeteltségben töltik idejüket. II. Erzsébet királynő 1947-ben ment feleségül Fülöp herceghez. Négy gyerekük, nyolc unokájuk és nyolc dédunokájuk született. Az idős herceg három éve visszavonultan él, hivatalos rendezvényeken nem mutatkozik.

78 éves lett Béres Ilona, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő

Béres Ilona Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő csütörtökön ünnepelte a 78. születésnapját. A Nemzet Művésze díjjal is kitüntetett érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok társulatának örökös tagja 4 éves volt, amikor már látták rajta, hogy tehetséges.

Durva: Botrányba fulladt Apus szülinapja

Az Agapé Klinika igazgatójának 70. születésnapja csúfos véget ért... Mellékhatás minden szombaton 21:00-kor az RTL Klubon!

Clint Eastwood 90 éves lesz


szerző:
2020.05.29. 19:28
Clint Eastwood 90 éves lesz

A világ egyik legismertebb színész-rendezője, Clint Eastwood hétvégén tölti be a 90. életévét. A többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas Eastwood 1930 május 31-én született San Fransisco-ban. Leghíresebb filmjei közé tartozik a Piszkos Harry, a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és A Jó, a Rossz és a Csúf. A színész-rendező még a mai napig szexszimbólumnak számít, 5 felesége volt, és összesen 7 gyereke született. A legfiatalabb Morgan, 1996-ban látta meg a napvilágot.

72. születésnapján köszöntöttük Gálvölgyi Jánost

Otthonában látogattuk meg Gálvölgyi Jánost a 72. születésnapján. A népszerű színész két és fél hónapja csak a családjával találkozott, most meglepetés vendégeket is vittünk neki. Hogyan élte meg a bezártságot és mit szólt a váratlan ajándékhoz, megmutatjuk.
Ide kattintva megnézheted, hogyan lepték meg Gálvölgyit színésztársai.

EXTRA VIDEÓ: Boldog születésnapot Gálvölgyi János

Gálvölgyi János március 10 óta nem találkozott senkivel a családján kívül. A szülinapi riportra készülve arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha a járványhelyzet enyhülésével, vendégekkel lepnénk meg az ünnepeltet. A lányaival történt egyeztetés után kerestük meg Gálvölgyi három olyan fiatal kollégáját, akikkel régóta igazán jó, baráti viszonyt ápol, hogy az interjú közben váratlanul toppanjanak be.

Egyéves lett Archie, Harry és Meghan Markle kisfia

A jelenleg jótékonysági munkákat végző pár Los Angelesből jelentkezett be, a Save the Children brit szervezet oldalán olvasott fel az egykori hercegné, ölében a kisfiával mondott mesét a Kacsa, Nyuszi című könyvből. A videót egy óra alatt 83 ezer ember nézte meg. 

Fókusz anno: Mennyi annak az esélye, hogy 4 testvér egy napon szülessen?

Ezen a héten indult új rovatunkban azokat az elmúlt 22 évben készült Fókusz riportokat mutatjuk meg újra, amiket érdemes még egyszer látni.
Hét évvel ezelőtt a négy gyerekes Pető családnál forgattunk annak apropóján, hogy az első három után a negyedik gyermekük is február 28-án született. Minden 133 ezredik családban fordulhat elő az, hogy különböző évben ugyanazon a napon szülessen három gyerek.

Zámbó Krisztiánnal ünnepeltük a 40. születésnapját

Mit jelent negyven év egy férfi életében? És milyennek látja szerelme és családja a 40. szülinapját ünneplő Zámbó Krisztiánt? Zsuzsi szerint Krisztián valódi oldalát csak nagyon kevesen ismerik. Ő romantikus, nagyszívű és igazán kitartó férfinek tartja, akivel szeretné leélni élete hátralevő részét. És persze a vidámság mindig része a mindennapjaiknak.
A buliból ide kattintva láthatsz még többet.

SZÜLETÉSNAP: Zámbó Krisztián 40 éves lett

Éppen ma töltötte be 40. életévét Zámbó Krisztián, szombaton pedig zártkörű születésnapi bulit tartott, ahol a legfontosabb bártok és a családtagok mellett kizárólag a Fókusz kamerája lehetett ott. Milyennek látja szerelme és családja a 40. szülinapját ünneplő Zámbó Krisztiánt?

Jótékonysággal ünnepelték Zente szülinapját

Jótékonysági akcióval ünnepelték Zente, a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú második születésnapját a baranyai Kozármislenyben. Tavaly ősszel egy hét alatt 600 millió forint gyűlt össze hazai adományokból a világ legdrágább gyógyszerére. A génterápiának köszönhetően a kisfiú egyre jobban van. Szülei azért szervezték az akciót, hogy most ők segítsenek másoknak.

ZENTE: Így ünnepelte 2. szülinapját az SMA-ban szenvedő kisfiú

Jótékonysági akcióval ünnepelték meg Zente, a gerincvelő izomsorvadásban, az úgynevezett SMA-ban szenvedő kisfiú második születésnapját. Zente gyógyítására adományokból, tavaly egy hét alatt gyűlt össze több, mint 700 millió forint. Zente édesanyja az RTL Híradónak azt mondta, a génterápiának köszönhetően a kisfiú egyre jobban van, és miután rajtuk is segítettek, most ők próbálnak másoknak segíteni. Ezért a szülők kezdeményezésére a Baranya megyei Kozármislenyben süteményvásárral, egész délutános programmal szerveztek gyűjtést, a bevételt egy alapítványnak, gyermekmentő rohamkocsi vásárlásárlására ajánlják fel.

7. születésnapját ünnepelte az Éjjel-Nappal Budapest!

Az albérlet lakói pezsgővel koccintottak és a torta sem maradhatott el. Szofit és Tamarát pedig megszállták az elmúlt évek emlékei, van amire a mai napig nagyon büszkék.

7 éves az Éjjel-Nappal Budapest!

A népszerű sorozat 2013-ban indult szárnyalásnak. Elevenítsétek fel az elmúlt évek legszebb pillanatait a szereplőkkel!

Kirk Douglas 103 éves lett


szerző:
2019.12.09. 19:13
Kirk Douglas 103 éves lett

A veterán színész olyan legendás filmekben játszotta a főszerepet, mint a Spartacus vagy épp a Némó kapitány. Hosszú karrierje során három alkalommal jelölték Oscar-díjra, 1996-ban pedig életműdíjat vehetett át a legnagyobb filmes díjátadón. Kirk Douglas 65 éve él házasságban, felesége idén áprilisban lett kereken 100 éves.

Lékai-Kiss Ramóna születésnapjára tankot kapott

Az X-Faktor műsorvezetőjét születésnapja alkalmából megleptük és egy olyan programra vittük el, amiben még sosem volt része. Lékai-Kiss Ramóna vezethetett tankot, több fegyverrel is lőhetett... Megmutatjuk, hogyan boldogult a hatalmas járművel.
A szülinapi lövöldözésről ide kattintva láthat még több felvételt.

Közönségtalálkozókkal ünnepli szülinapját a Barátok közt

Eddig is rengetegen ünnepelték a Barátok közt színészeivel a legendás sorozat 21. születésnapját. A színészek hatodik hete járják az országot azért, hogy személyesen köszönhessék meg a rajongók több, mint két évtizede tartó szeretetét.

NAPTÁRDÍVA: Tünde több foglalkozást is kipróbál 2020-ban

A Kiszel-naptárak már 2002 óta ékesítik a magyar otthonok és az autószerelő műhelyek falait. Ott voltunk Tünde naptárbemutatóval egybekötött szülinapi buliján, ahol a művésznővel együtt lapoztuk át 2020-as naptárát, melynek témája: a foglalkozások.

Flóra és Tamás friss jegyesekként állítottak be Szofi születésnapjára

Szofi kikészült, amikor a meglepetés szülinapi buliján megjelent Tamás és Flóra… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás eljegyezte Flórát

Tamás meglepte Flórát. Szofi kellemetlen hírt kapott a szülinapján. Ákos és Norbi problémákkal küszködtek.

Így lepték meg Németh Kristófot születésnapja alkalmából

Csonka András lepte meg Németh Kristófot a 44. születésnapján. Az országos népszerűséget minden kétséget kizáróan Kertész Géza karaktere hozta el Kristófnak, aki14 éven keresztül alakította a Barátok közt rosszfiúját, most pedig Ökörapáti korrupt polgármestereként domborít a képernyőn.

Őrületes szülinapot tartott Csézy!

Nem rég ünnepelte a 40. születésnapját egy nem mindennapi parti keretén belül a barátaival, családtagjaival, kollégáival.

Így ünnepelte Tomán Szabina a 40. születésnapját!

Az ismert modell és üzletasszony betöltötte a 40-et, amit büszkén vállal, de ezt nem is csodáljuk, hiszen elképesztő formában van! Egy kávé mellett most azt is elmeséli, hogy hogyan élte meg ezt a születésnapot és hogyan ünnepelt.

Egy pillanat alatt megtörtént a baj: Sáfrány Emese kutyusa a mélybe zuhant!

Emese születésnapi ajándékként találkozhatott szeretett házi kedvencével. Az örömteli pillanatot azonban hamar felváltotta a riadalom!

Így köszöntötték fel Fluor Tomit a Nyerő Páros versenyzői!

Fluor Tomi szülinapja alkalmából egy közös produkcióval készültek a Nyerő Páros villa lakói.

Így ünnepeltek a sztárok a Barátok közt 20. születésnapján

A Fókusz egy éve ott volt a Barátok közt 20. születésnapi partiján. A sorozat szereplői együtt ünnepeltek és felidézték a két évtized legjobb pillanatait.

Ünnepléssel indult a nap a Nyerő Páros villában!

Sáfrány Emese és Ádám az első évfordulójukat ünnepelték, Fluor Tomit pedig a születésnapja alkalmából köszöntötte fel a szerelme és a barátai.

Kareszék meghitt körben ünnepelték Tedi első születésnapját

Orsi, Karesz és Milán megünnepelték Tedi első szülinapját…Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe Bécy barátnőjével feküdt le

Ákos új esélyt kért az edzőjétől. Tamara és Szofi Bécyvel töltötték a napot. Kareszék Tedi első szülinapját ünnepelték.

MEGLEPI: Sáfrány Emese 30. születésnapjára „kapta ajándékba” szerelmét!

Akár azt is mondhatjuk, hogy Sáfrány Emese születésnapjára kapta ajándékba párját, ugyanis Hornyák Ádám a legjobb napja időzítette első randijukat: Emese születésnapjára.

A fiúk ledöbbentek: Nikit az egész családja felköszöntötte, csak ők nem

Jocó és Norbi újra izgulhattak, hiszen az apukás találkozás után, Niki gazdasszony anyukájával is megismerkedhettek. Érkezésükkor azonban egy meglepetésbuliba csöppentek.

Will Smith Budapesten ünnepli szülinapját

A világsztár a magyar fővárosban ünnepli 51. születésnapját. Közben pedig új filmjét, a részben Budapesten forgatott Gemini Man-t is népszerűsíti. Will Smith este különleges születésnapi koncertet ad a Bazilikánál.

Flóra kidobta Tamást a szobájukból, amiért elfelejtette a születésnapját

Flórában realizálódott, hogy Tamás megfeledkezett a születésnapjáról…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori Rolandnak: „Mióta csalsz meg?!”

Tamás elfelejtette Flóra születésnapját. Milán kibékült Bellával. Roland egy másik nővel álmodott.

Bálint gazda annak örül, hogy még így, 100 évesen is dolgozhat

100 éves lett Bálint György, Gyuri bácsi, vagy, ahogy az ország csaknem 40 évvel ezelőtt megismerte, Bálint gazda. Az ország kertésze az mondja, optimizmusa segít neki abban, hogy másoknak is segítsen. 100. születésnapjáról a nemzetközi sajtó is megemlékezett.

KEREK SZÜLETÉSNAP: 100 éves lett az örök optimista Bálint gazda

100 éves lett Bálint György, Gyuri bácsi, vagy, ahogy az ország csaknem 40 évvel ezelőtt megismerte, Bálint gazda. A nyugdíjazás évében lett mindenki Bálint gazdája, aki 24 éven keresztül adta a tanácsokat a tévében.

100 éves lett Bálint gazda

Bálint György, az ország legismertebb kertésze születésnapján is korán kelt, fél 8 óta fogadja a telefonokat. Nagy ünneplést nem tervezett, csak egy családi vacsorát, mert azt vallja, amit az édesapjától tanult, hogy a hétköznapok a fontosak. Élni pedig  szerinte addig érdemes, amíg alkotni tud, márpedig még most is sokaknak segít. Bálint gazdát az RTL Híradó is felköszöntötte.

100 ÉV: Az RTL Híradó is köszöntötte Bálint gazdát

Szeretett kertjében adott interjút Híradónknak a 100. születésnapját ünneplő Bálint gazda, ahogy sokan nevezik, „az ország kertésze”. Beszélt gyerekkoráról, szeretteiről és megmutatta kertjét is nekünk. Bálint gazdával nemrég a Fókusz és a Házon kívül stábja is forgatott.

76 éves Mick Jagger!


szerző:
2019.07.26. 19:29
76 éves Mick Jagger!

Ma 76 éves a rock and roll legenda, Mick Jagger. A Rolling Stones frontembere a 8. x-hez közelítve is megállíthatatlan, jelenleg is turnézik.

Múltidézés a 70. születésnapját ünneplő Várkonyi Andrással és Fodor Zsókával!

70 éves lett Várkonyi András! A színművész születésnapja alkalmából Fodor Zsóka is a Reggeli vendége volt, akivel felidézték a Barátok köztben eltöltött közös éveket. A beszélgetésből az is kiderü, hogyan éli meg András a 70. születésnapját, és miként fogja megünnepelni!

Elhiszed, hogy Jennifer Lopez 50 éves?

A mai napig nagyon izgul minden fellépése előtt. Pedig ő az egyik legnagyobb világsztár, akit 2011-ben a People magazin a Föld legszebb nőjének választott. Ezt követte egy évvel később a Forbes magazin,  ami a világ legbefolyásosabb nőjének kiáltotta ki Jennifer Lopezt, aki –hihetetlen- de ma 50 éves. Jlo 1969. július 24-én, puerto rico-i családba született, és  New York Bronx negyedében éltek. Kislánykorától fogva arról álmodozott, hogy előadó lesz, ezért táncórákra járt, és megállíthatatlan volt.

Hatodik születésnapját ünnepli a kis György herceg

György herceg születésnapjának alkalmából a Kensington palota három új fotóval örvendeztette meg a briteket: két fotón a kis trónörökös egy nagy mosollyal látható az angol futballválogatott mezében. A harmadik pedig egy családi kiránduláson készült.

30 éves a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe

Radcliffe 5 éves kora óta színész akart lenni, bár a szülei nem támogatták ebben. 1999-ben megkapta a címszerepet a BBC David Copperfield adaptációjában, majd 11 volt, amikor bejelentették, ő alakítja majd Harry Pottert.

Adrenalint kapott ajándékba 50. születésnapjára a Tankcsapda frontembere

820 kilométer per órás sebességgel repült el Lukács Laci a Duna felett, majd Biatorbágy térségében elkezdődött a manőverezés. A vadászrepülőgép pilótája nem kímélte a Tankcsapda frontemberét: az egyik átforgás olyan erővel hatott rájuk, hogy a Lacit rögzítő kamera ki is kapcsolt.

Vastag Tomi a családja és a munkája között ingázik

Szülinapozás, család és rengeteg munka, így telnek mostanában Vastag Tomi napjai. Vajon hogyan egyezteti ezeket össze? Anna és Miki erről kérdezték.

Így változtatta meg Sánta Juliskáék életét a Konyhafőnök - Visszavágó

Juliska és színművész férje közösen érkeztek a Reggelibe, ahol nemcsak a gasztro reality élményeket, de az otthoni változásokat elmesélték. És végre kiderült: tényleg megtetszett Juliskának Rácz Jenő?

Az RTL Híradó szerkesztőségében ünnepelt az autista fiú

Gyerekzsúr helyett az RTL Híradó szerkesztőségében ünnepelte születésnapját egy autizmussal élő fiú. A 14 éves Marcell rajong a Híradóért. Szellő István először a stúdióban vezette körbe a születésnapos Marcit, aki néhány percre be is ülhetett mellé a Híradó díszletébe.

 Megköszönte az üzeneteket Orbán Viktor

Facebook posztban köszönte meg Orbán Viktor a neki küldött születésnapi üdvözleteket. A kép a miniszterelnök munkahelyén, a Karmelita Kolostor erkélyén készült. Az 56 éves Orbán Viktor unokájával a karján mosolyog. A háttérben a Parlament és a Margit híd látható.

Gábor élete legmeghatóbb hírét kapta a ValóVilág 2 alatt

Gábornak születésnapja volt, aminek apropóján a műsorkészítők kivitték a luxusbörtönből és találkozhatott mindenkivel, aki fontos neki. Még olyan hírt is kapott, amire nem számított, de könnyeket csalt a szemébe.

Cuki: 4 éves lett Sarolta hercegnő

Újabb születésnapot ünnepel Katalin hercegné és Vilmos herceg. Az egyéves Lajos herceg után most a pár középső gyermeke, az immáron négy éves Sarolta hercegnő került a középpontba.

Szülinapi locsolás egy VIII. kerületi tűzoltóságon

Különleges locsolással lepték meg a VIII. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság munkatársai kollégájukat. De nem húsvét alkalmából, Balázs József 60. születésnapját töltötte kedden.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való