KERESÉS search-close

szakítás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szakítás"

Sánta Laci és Juliska külön utakon folytatják

Néhány hete mesélt Sánta Laci és felesége, Juliska a Fókuszban arról, hogyan kezdődött a kapcsolatuk. Ma azonban kiderült szakítottak. A Blikk címlapja láttán, valószínűleg mindenki, aki ismeri és szereti őket értetlenül áll. Egy közös posztban is megerősítették a hírt, külön válnak útjaik, sőt összes korábbi nyilatkozatukra színjátékként tekintenek.

Gyebnár Csekka: „Én azt gondolom, Gizire már nagyon ráfért”

A színésznő elárulta, miért ért egyet a karaktere érzéseivel, és azzal a változással, amin most Gizi keresztül megy.

A Drága örökösök sztárja 9 év után szakított párjával

Molnár Gusztáv 9 év után szakított gyermeke édesanyjával. Mostanra ismét boldog párkapcsolatban él, és az is kiderült, hogy kisfiával is csodálatos a kapcsolata, ugyanis a karantén során rengeteg időt tudtak együtt tölteni.

Tihanyi Tóth Csaba: „Furcsa lesz Gizi nélkül

A színész elárulta nekünk, hogy mit szeret Novák Laci karakterében, de arról is szó esett, hogy a Mátyás király tér Macija pontosan min mehet keresztül, miután elhagyta őt a felesége.

Visszakérhették az esküvő árát

Újabb fenyegető videók kerültek elő az érdi halálos tömegverekedés előtti percekről. Ezeken is üvöltve üzennek a két család tagjai, akik csütörtök este estek egymásnak. Úgy tudjuk, hogy egy szakítás és az esküvő árának visszakövetelése okozta a vitát. Egy 50 éves férfit halálra késeltek. Feltételezett gyilkosát és a verekedés többi résztvevőjét vasárnap letartóztatta a bíróság.

Újabb videók kerültek elő az érdi tömegverekedésről

Egy fiatal pár szakítása miatt tört ki az érdi halálos tömegverekedés – ezt mondta híradónknak a helyi roma önkormányzat vezetője. A csütörtök esti utcai balhé óta több rendőr járőrözik a városban, a rendőrség és a városvezetés pedig mindenkit nyugalomra int. Közben újabb videók kerültek fel az internetre, amelyek a tömegverekedésről és az azt megelőző üzengetésről készültek.

Szonja elbukott – végleg vége Vincével?

A fiatal építész próbára tette a Harmath testvéreket és kiderült, hogy jók voltak a megérzései…

Csongor nem kegyelmez Lucának

A fiatal lány egy újabb csúnya pofont kap az élettől.

Hogyan lesz egy álompár kapcsolatából botrányos és hangos válás?

Válni lehet hangosan, csúnyán és persze lehet szépen, csendesen is, anélkül, hogy az érintettek az újságok címlapjaira kerülnének – van rá példa, de ez a ritkább. Jöjjenek most az elmúlt évek legmeglepőbb és legnagyobb port kavart szakításai.

Hogyan függ össze a szerelem, vagy a szakítás frizuránkkal?

Túl rövid az élet ahhoz, hogy mindig ugyanolyan frizurát hordjunk - tartja egy mondás. De egy drasztikusabb hajviselet változtatásnak sokszor nem a divat az oka, hanem valamilyen traumatikus élmény következménye. Hölgyeknél gyakori, hogy párkapcsolati válság után megváltoztatják a hajviseletüket is. 

Másfél év után véget ért Fluor Tomi és Mesi kapcsolata

Tavaly a Nyerő Páros c. műsorból ismerhette meg Fluor Tomi és Mesi párosát az ország, friss szerelmesekként egészen a harmadik helyig meneteltek. A zenész páros kapcsolata másfél év után ért véget, a hírt közösségi oldalaikon osztották meg rajongóikkal.

Létezik higgadt és békés szakítás?

A legtöbb embernek a szakításról leginkább a fájdalom és a kudarc jut az eszébe, ezért sokan azt gondolják, hogy a békés elválás nem létezik. Pedig attól hogy elmúlt a szerelem, a tisztelet, az elfogadás és a másik fél iránti szeretet még megmarad és higgadtan képesek kezelni a váltást a szerelem és a barátság között, akkor semmi akadálya a jó kapcsolatnak.

NAGY ALEXANDRA:

Nagy Alexandra könnyeivel küszködött a Barátok közt drámai jelenetében, amit hétfő este láthatnak a nézők. Az Alizt alakító színésznő elárulta, a magánéletében is nehezen viseli a hasonló helyzeteket, búcsúzásokat, szakításokat, így volt honnan merítenie.

Szakításáról vallott Nagy Alexa


szerző:
2020.06.10. 07:23
Szakításáról vallott Nagy Alexa

A Barátok közt színésznője a Kifőzdében vendégeskedett, ahol a sorozat kulisszatitkai mellett a szerelmi életébe is beavatta a nézőket...

Sem a szerelem, sem a pénz nem tudta összetartani Zsófit és Tíciánt

A szerelem szigetéről a legnagyobb boldogsággal és a legtöbb pénzzel távozó pár végleg szakított egymással. Nem az érzelmek voltak a gyengék, hanem a különbségek voltak erősek és valahogy nem látták a közös útjuk folytatását.

Válik Mary-Kate Olsen és 17 évvel idősebb férje

Válik Mary-Kate Olsen és 17 évvel idősebb férje, és most az is kiderült, miért. A világ egyik leghíresebb ikerpárjának tagja április 17-én adta be a válást New Yorkban, de mivel a járvány miatt szünetel a bíróság, így kérvényezte a sürgősségi eljárást. A botrány egyik napról a másikra robbant ki, és sokáig senki nem tudta, mi áll a hirtelen szakítás hátterében.

KLIPPREMIER! Miskovits Marci érzelmes szakítós dallal rukkolt elő

Miskovits Marci legújabb dalában egy szakítás emlékét dolgozza fel. A 'Zárva' című dalt először a Reggeliben hallhatták a nézők!

Szakított párjával Nádai Anikó

Nádai Anikó azt is elárulta az egyik magazinnak, hogy úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Bővebben nem akart beszélni a szakítás okairól, annyit azonban a hetilapnak elmondott: belátták, hogy más irányba halad az életük

Zalán szakít Jozefinnel:

A báróné addig faggatta a kovácsot, amíg a fiatal férfi el nem árulta neki azt a titkot, amit sohasem lett volna szabad megtudnia.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

„Ugyanolyan rossz hatással vagy Pannira, mint az anyám”

Olivér úgy érzi, mégsem Gigi az a nő, aki mellett boldog lehetne, aki mellett békében és nyugalomban tudna élni a kislányával együtt, emiatt súlyos lépésre szánja rá magát.

„Ott, abban a pillanatban összetört a szívem”

Imre nem tudja túltenni magát azon, hogy Anna még mindig érez valamit Sándor iránt, emiatt pedig drasztikus lépésre szánja rá magát.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Bandi döntött: szakított Lucával

Mióta a fiatal lány bekerült az egyetemre, teljesen megváltozott, és ezzel egy olyan folyamat indult el a szerelmesek között, ami a kapcsolatuk végéhez vezetett.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Balázs drasztikus lépésre szánta rá magát

Úgy tűnik, komoly próbatétel elé kerültek a szerelmesek...

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Virág Lalinak: „Nem szeretlek!”

Lali romantikus vacsival készült szerelmének, azonban az este végén kiderült: Virág nem tud túllépni azon, hogy Lali feladta miatta a karrierjét. Kemény szavakat vágott a fiúhoz. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A január a szakítás hónapja?


szerző:
2020.01.31. 07:54
A január a szakítás hónapja?

Hevesi Kriszta megdöbbentő érdekességről rántotta le a leplet: vajon hogyan hat a téli depresszió a párkapcsolatra? 

Kiss Endi újra szingli, nyaralásán szakított 15 évvel fiatalabb párjával

A HOT információi szerint Kiss Endi amerikai nyaralásán szakított 15 évvel fiatalabb párjával. Miamiban döntötték el, hogy Magyarországra már csak jó barátként utaznak vissza.

Ez a nap az év legszomorúbb napja – de miért?

Ahhoz képest, hogy a szeretet ünnepének hívják a karácsonyt, rengeteg veszekedést és stressz okoznak az ünnepi napok. Azért emiatt nem szabadna senkinek szakítani, vagy durvább esetben elválni, de mégis megteszik. Aztán az év első hétfőjén már annyira letisztul a kép, hogy a legtöbb kapcsolat ezen a napon ér véget. Erre még statisztika is van.

Lali Noéminak: „Bíró Laliként nem szeretsz, csak Csóró Laliként…”

Lali csalódott Noémi igazi arcában…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin elmenekült Dávid romantikus gesztusát meglátva

Bár Dávid próbálta meggyőzni Evelint, hogy kezdjék újra, a lány nem volt képes rá…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Véget ért Szonja és Dani kapcsolata?

Egyelőre úgy tűnik, a fiataloknak van mit megemészteniük...

Evelin szakított Dáviddal

Mikor Dávid ismét kikelt magából, Evelin döntést hozott a fiúval kapcsolatban… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dávid Evelinnek: „Elárultad a szerelmünket…”

Evelint kétségek gyötörték. Orsi nehézségekbe ütközött munkahely váltás közben. André megismerkedett egy tehetségkutató üzletasszonnyal.

Szexi fotósorozat készül ÉNB Barbiról és Teoról

Szexi fotósorozat készül Barbiról és Teoról a következő Éjjel Nappal Budapest részben. A fiatalok teljesen véletlenül találkoznak össze egy modell munka során, ami mindkettejük érzéseit megbolygatja. Pedig Barbinak nagyon is vissza kell tartania magát a tetovált rosszfiútól, mert bár odavan Teóért, kisfia zsémbes nagyapja miatt inkább szakított vele.

Anikó kampányolni kezdett: „Anna fogadd már vissza Gábort, olyan cuki!”

Gábor odavan volt barátnőjéért, mégis hiába a szerelem, mindig a barátai voltak az elsők. Éppen emiatt Anna pontot tett a kapcsolatukra. Gábor most azt szeretné: folytassák tovább. Ebben Anikó is nagy segítségére volt. A teljes beszélgetést itt nézheted meg!

Stand-up terápia az összetört szívekre

Maczkó Ádám most esett túl egy szakításon, akárcsak Orosz Gyuri másik felfedezettje, Magyed. A két, egyébként nagyon is zárkózott fiú most meztelenre vetkőzik a színpadon. No, nem szó szerint, egykori párkapcsolatukról semmit sem rejtenek véka alá, a stand up-ban találták meg a legjobb módját a szakítás feldolgozásának. Hogy mi sült ki a sajátos gyászterápiából, kiderül a Showder Klub legújabb évadából.

Bálint nem mondta, hanem mutatta...

A srác jóvá szeretné tenni bűneit, és ennek érdekében egy meglepetéssel is készült szerelmének. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mesi elhagyta Kareszt, hogy új életet kezdhessen

Karesz minden próbálkozása ellenére sem tudta meggyőzni Mesit arról, hogy maradjon vele a lakóhajón… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mesi: „Ki kell utaznom Londonba, hogy új életet kezdjek…”

Tamás aggódott Flóra költekezései miatt. Karesz aggódott Mesi eltűnése miatt. Bence mellőzve érezte magát.

Az exem állandóan zaklat, nem bírom már!

Saci egy hónapig volt együtt Katával, azonban nem működött a dolog. Sacinak elege lett az állandó féltékenykedésből, ezért véget vetett a kapcsolatnak. Kata azonban ezt nem fogja fel. A teljes adásból kiderül, kibékülnek-e!

Véget ért az egyik legszebb magyar színésznő házassága

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: a szakítás hírét most a színésznő férje, Szarvas Attila közölte közösségi oldalán.

Zsófi és Tícián között mindennek vége?

A rengeteg vita és veszekedés után a szerelmesek rendezték kapcsolatukat. Vagy talán mégsem? 

Zsófi és Tícián mélyponton: szakítás lesz a vége?

Úgy látszik, nem csak Zsani és Tibi kapcsolata ingott meg. Tíciánék boldogsága sem felhőtlen.

Erik végleges döntést hozott!

Andi és Erik kapcsolata komoly mérföldkőhöz érkezett. A srác úgy döntött, hivatalos keretek között jelenti be a többieknek.

Könnyes búcsú - Nia feladja a párkeresést?

A lány Gábor helyett Rajmit választotta tegnap este. Nia arra számított, hogy boldogsága határtalan lesz majd, amikor váratlanul lecseréli eddig jól bevált párját, ám a dolgok máshogy alakultak.

Helga most túl messzire ment?

Úgy tűnik, a fiatal lány mélységesen megbántotta Rajmit, aminek meg is lett a következménye.

Gábor és Szilvi szakítása csúnyán összetörte Szilvit

Gábor képtelen volt tovább húzni a kapcsolatukat, ezért szakított Szilvivel…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szilvi Gábornak: „Sajnálatból ne legyen velem senki…”

Szilvi újra találkozott a húgával. Kirabolták a DJ Sport Fitneszt. Mesi a jövőjét tervezgette.

Vasvári Vivien tisztázza a válásáról szóló híreket

Vasvári Vivien 5 napja egy posztban tudatta, hogy elválik férjétől, Fecsótól. Kijelentése teljesen felbolygatta az internetet és a médiát. Azóta nincs olyan nap, hogy ne szerepelnének valamelyik újságban. Vivinél betelt a pohár, most először és utoljára nyilatkozik válásával kapcsolatban.
A Vivivel készült interjút itt nézheted meg hosszabban.

Megdöbbentő! Válófélben a Nyerő Páros!

Vasvári Vivien Instagramon osztotta meg a szomorú hírt követőivel: „Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom.”

Tibi és Kitti döntöttek a kapcsolatukról

A sok vita után viszonylag nyugodtan beszélték meg a párkeresők, hogy mi legyen velük mostantól.

Böde Dániel három gyermekét és feleségét hagyja ott új szerelme miatt!

Böde Dániel nem csak új csapatot, de új párt is választott magának. A Ferencvárosból 7 év után távozó magyar válogatott labdarúgó feleségétől és 3 gyermekétől vált külön új szerelme kedvéért. A madocsai Messi nyártól már újra Pakson focizik, de a Fradihoz továbbra is kötődik, ugyanis a zöld fehérek női kézilabdacsapatának kapusával, Bíró Blankával jött össze.

Szakított Katie Holmes és Jamie Foxx?

A pletykák szerint szakított Katie Holmes és Jamie Foxx. A párról már 2013 óta azt beszélték, hogy együtt vannak, igaz ezt a nyilvánosság előtt sohasem vállaltak. Idén a new york-i MET gálára már együtt mentek, ezért sokaknak úgy tűnt végre felvállalják a kapcsolatot. Jamie Foxx viszont úgy tűnik már egy másik hölgy mellett találta meg a boldogságot. A hétvégén egy Sela Vave nevű énekesnővel látták kézen fogva sétálni egy szórakozóhelyen.

Mégsem olyan békés Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítása?

Alig telt el egy hét azóta, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth egy közleményen keresztül világgá kürtölték, hogy felbontják a házasságukat, máris kiderült, hogy a szakítás – állításukkal ellentétben – mégsem volt annyira békés és zökkenőmentes.

Véget ért az egyik legszebb magyar színésznő kapcsolata

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: két év után véget ért Osvárt Andrea és olasz kedvese, Roberto kapcsolata. A színésznő-producer és párja még 2016-ban ismerkedtek meg.

A legfrissebb hollywoodi szakítók

Bombaként robbant a hír: az énekes, színész Miley Cyrus decemberben kötött házassága eddig tartott.  Alig egy évnyi házasság után szakított Liam Hemsworth-szel. A sztárpár szétválását az énekesnő sajtósán keresztül meg is erősítette: szerinte most ez így a legjobb és mindketten saját magukra és karrierjükre koncentrálhatnak.

Orsi megzsarolta Andrét

Bori azt javasolta Orsinak, hogy zsarolja meg Andrét, ha nem költözik ki a Bécy-házból…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Blanka túl sokat pasizik?


szerző:
2019.08.09. 18:00
Blanka túl sokat pasizik?

Kleopátra a barátnőjét szeretné jó útra téríteni, hiszen a lány a szakítása óta imádja kelletni magát a férfiaknak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

LALI: A szakítás miatt nem merek belevágni egy új kapcsolatba

Lehet szépen és méltóságteljesen válni? Hogyan és mikor tálaljuk a másiknak, ha mégsem vele képzeljük el az életünket? Lali elmesélte, neki milyen tapasztalatai vannak egy kapcsolat végéről. Nem lettünk túl vidámak...

Roland kitálalt André megcsalásairól

Roland megelégelte André hazugságait…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi szakított Andréval

Kirúgták Dia zaklatóit. André beismerte, hogy megcsalta Orsit. Szofi szégyellte magát a Joe-val történtek miatt.

Egy németországi plázánál fogták el a kőbányai gyilkosság gyanúsítottját

Egy frankfurti plázánál fogták el a rendőrök a kőbányai gyilkosság gyanúsítottját. A férfi után hajtóvadászat indult, miután – a gyanú szerint – brutálisan meggyilkolt egy 23 éves lányt Budapesten. Az áldozat édesanyja nyilatkozott az RTL Híradónak, azt mondta: Katának rengeteg barátja volt, és imádta az életet.

Karola dalt írt Teóval közös kapcsolatáról

Miután Karola meglátta Barbit és Teót, dalba írta le érzelmeit…

 

Ha a teljes adásra vagy kívűncsi, akkor kattints ide!

Törpe úgy is az exét akarja, hogy a lány mindenkivel megcsalta

A fiú 4 évig volt együtt barátnőjével, aki már ekkor is többször megcsalta. Ezek után külföldre ment dolgozni és szakítottak. Azóta viszont többször kereste Törpét. Vajon mi lesz a kapcsolatukkal? A teljes adásból kiderül!

Illendő dolog üzenetben szakítani?

Dzseni szerint nem volt eddig olyan férfi az életében, aki ne csalta volna meg. A férje is félrelépett, és ő vetett véget a kapcsolatuknak, ráadásul nem is személyesen… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gyanús, ha túl sokat bulizik a pasim?

Kata a mai napig nem tudja elfogadni, hogy szakítottak szerelmével, és szerinte a különválást nagyban befolyásolták Gábor bandázásai. Vajon megcsalta a lányt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szofi újra összetalálkozott Tamással és Flórával

Szofi és Tamara véletlenül belefutottak a szerelmesen enyelgő Flórába és Tamásba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bagoly búcsút intett Bencének és Magyarországnak

Bagoly búcsú nélkül akart elutazni Hágába…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bagoly szakított Bencével

Bence megelégelte Bagoly folyamatos sopánkodását…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Bagolynak: „Szedd össze magad, csináld jobban!”

Dia átverte Zsanit. Bagoly megbántotta Bencét. Tivadar segítséget kért Evelintől.

Hiába volt lovas lány Botond gazda exe, a szerelem elmúlt!

Botond gazda legutóbbi komoly kapcsolata négy éve ért véget, azóta hiába kereste az igazit, csak futó kalandokra talált.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ez volt az oka annak, hogy fél éve véget ért Máté gazda párkapcsolata!

Máténak két komoly párkapcsolata volt eddig: a legutóbbinak fél éve lett vége. Az okokról extra videónkban mesél a gazda!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Mesi Karesznak: „Semmit nem ér a szavad…”

Korábbi vitájuk ellenére, Karesz elköltötte a Mesivel közösen félretett pénzüket…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mesi elhagyta Kareszt

Tamás szembesült a döntése következményeivel. Bella végzett Karesszal. André próbálta titokban tartani a viszonyát.

Magdi gazdasszony: „Nagyon szeretnék újra bízni valakiben!”

Magdi legutóbbi párkapcsolatán több mint egy éve lett vége. A gazdasszony akkor teljesen elvesztette a bizalmát, de nagyon szeretne újra bízni valakiben!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Flóra szerint Tamás két vasat akar a tűzbe tartani

Flóra megharagudott Tamásra, amiért a férfi képtelen szakítani Szofival…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tragikus hírek szakították félbe Tamás szakítását

Tamás eldöntötte, hogy szakít Szofival, felesége azonban szörnyű híreket kapott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás képtelen szakítani Szofival?

Szofi szörnyű híreket kapott. Boldizsár bandája fellépett a T.É.R.-ben. Roland és André meglepték Dávidot.

Üzenetben tudta meg: kidobták és le is cserélték másra

Öt év és két közös gyerek után Gábort egy üzenetben dobta ki párja. Az apa most úgy döntött, vissza akarja kapni a családját. Hogy mit szól ehhez Mari, az exe? A teljes adásból kiderül!

Dávidnak Myrtill jósnő az utolsó reménye

Dávidnak Anita volt az első nő az életében, és bár régóta nincsenek együtt, szíve még mindig megdobban érte. A szerelmes férfit az sem tántorítja vissza, hogy exének már új kapcsolata van, ráadásul egy szerelmi kötésnek is alá szeretné vetni magát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Nem éltem ki magam, nem diszkóztam...”

A 21 éves fiú már két gyermek büszke édesapja, ám párjával a „hepehupás” kapcsolatuk után szakításra került a sor. Vajon az lehetett a baj, hogy a fiatal apuka még nem élte ki magát igazán? Anikó segített választ kapni a kérdésekre. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Öt éve szakítottak, most mégis megkéri a kezét

Krisztián és exe a szakítás után több évig nem beszéltek, csak egy éve találkoztak. Krisztián most nagy dologra szánta el magát. A teljes adásból kiderül, hogyan reagált erre Marika.

Segítség! Fenyeget az exem…


szerző:
2019.06.06. 18:00
Segítség! Fenyeget az exem…

Timi a volt barátjától szeretne megszabadulni, aki a szakításuk óta folyamatosan keresi a lányt. Sőt, a zaklatástól sem retten vissza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Noéminek sikerül megmentenie barátnőjét?

A lány sosem látta ilyen rossz lelkiállapotban barátnőjét, hiszen Laura exe a mai napig zaklatja a lányt. Noémi most kérdőre szeretné vonni a fiút: miért nem tudja őt elengedni? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Vivi őszintén vallott abortuszáról

A lány elárulta: Krisztiánnal a villán kívül is megpróbálták folytatni a kapcsolatukat, de a heves viták és a féltékenykedések miatt külön váltak útjaik. Vivi a kisbabájuk elvesztéséről is mesélt Anikónak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mesi szakítani akar Karesszal?

Miután Karesz csúnyán megbántotta, Mesi elgondolkodott, hogy van-e értelme folytatni a kapcsolatukat…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori Rolandnak: „Vége… Soha többet nem akarlak látni…”

Roland megpróbált bocsánatot kérni Boritól, a meghiúsult esküvőjük után...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Édes a bosszú, vicces vagy inkább félelmetes?

Nem ritka, hogy szakítás vagy akár csak egy kiadós veszekedés után az érintett felek bosszút állnak egymáson. Az ötletek tárháza szinte végtelen, ha arról van szó, hogy a másiknak kárt okozzunk. Mutatjuk a legdurvább visszavágásokat!

Fluor Tomi lecsapott Puskás Peti exére?

A sztárok most sem bújkálhattak el magánéletük elől. Lássuk, kiknél virágzik a szerelem!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rontanak vagy javítanak a párkapcsolaton a közösségi oldalak?

Sokan ismerkednek meg az interneten, viszont akár szakítás is lehet egy-egy félrecsusszant lájkolás vagy komment miatt. Vajon könnyíti vagy nehezíti a virtuális lét a kapcsolatokat? Megkérdeztük Sánta Laciékat, Solti Ádámékat és Kabát Petiéket is a közösségi oldalakról.

Szakított VV Vivien és Krisztián

Szakított a ValóVilág 9. szériájából ismert Vivien és Krisztián. A két fiatal még a műsor alatt talált egymásra, és szerelmük a reality show után is kitartott. Olyannyira, hogy épp egy hónapja boldogan jelentették be, hogy közös gyermeküket várják. A babavárásról Vivi itt mesélt hosszabban.

Véget ért a Villaszerelem: mi lesz Vivi és Krisztián babájával?

Pár napja eltűnt az összes közös kép VV Vivien és VV Krisztián Instagramjáról. A rajongók azonnal kiszúrták, az újságírók pedig rákérdeztek: miért?

Roland Borinak: „Szeretném megígérni, hogy hűséges leszek, de nem tudom…”

Roland előző esti viselkedése felnyitotta Bori szemét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori végleg szakított Rolanddal?

Bori kételkedni kezdett az esküvőben. Karola és Márk összefogtak Teóék ellen. Kareszék lakóhajója léket kapott.

Karola önmagából kikelve rombolt a Bécy-villában

Karola teljesen kifordult önmagából, miután megtudta, hogy Teó és Nitró átverték…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nitró Karolának: „Teó felbérelt, hogy elcsábítsalak…”

Roland és André versengeni kezdtek. Tamás megismerte Dia valódi énjét. Karola szakított Teóval.

Rékasi Károly az újrakezdő!

Nem sikerült megvalósítani céljait, ezért a József Attila Színház közönsége a következő szezontól nem élvezheti Rékasi Károly játékát. A színész 7 év sikeres együttműködés után felbontotta szerződését az angyalföldi teátrummal.

Teó Karolának:

Teó teljesen kikészült, amikor Karola előállt az ötlettel, hogy költözzenek össze...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kiss Péter Balázs őszintén beszélt a szakításról!

Kiss Péter Balázs és kedvese tavaly nyáron szakítottak. A színész a Reggeliben mesélt a szakítás okairól.

Katie Holmes és Jamie Foxx szakítottak?

Felröppent a hír, hogy Katie Holmes és szerelme Jamie Foxx 6 év után szakítottak. A pletykát nem más, mint a pár férfi tagja indította útjára, Jamie ugyanis az Oscar gálát követő bulin nyilatkozta azt, hogy már egyedülálló. Jamie Foxx az elmúlt időszakban sok időt tartózkodott Budapesten, lehet, hogy épp egy magyar hölgy rabolta el az amerikai színész szívét?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való