KERESÉS search-close

szappanopera

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szappanopera"

Anikó: „Úgy érzem magam, mint egy brazil szappanoperában”

A háziasszony egy kicsit elvesztette a fonalat a kilenc (?) testvér történeténél…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Heni itthon sikeres szappanopera színésznő volt, de hollywoodi álmaiért mindent feladott

Novák Henriett sikeres és jól kereső szappanopera színésznőként élt Budapesten, de olyan régi vágya volt, hogy Los Angelesbe költözzön, hogy még a biztos jövedelmet és karriert jelentő sorozatból is kiszállt, hogy utazhasson. Mindent fel kellett adnia, ami a biztonságot jelentette otthon. Los Angeles, a világ egyik legnagyobb városa. Itt bármi megtörténhet, sikerre kudarc jöhet és fordítva. Az agglomerációval együtt több, mint 15 millió ember él itt és a világ minden tájáról jönnek a kalandvágyók. Ahogy Heni is. 16 évig álmodozott, hogy egyszer eljut ide. Pedig a városnak korántsem a jó oldalát látta meg először.

 

 

Fókusz 2018-01-12


szerző:
2018.01.12. 18:55
Paula és Paulina, Esmeralda, Szulejmán - Szappanoperák bűvöletében

Ma már elképzelhetetlen, hogy egy sorozatot 2 millióan nézzenek, sőt az is, hogy egy délutáni szappanoperát főműsoridőbe rakjanak át, mert a nézők ezt követelik. Pedig a csatorna első éveiben még ez is megtörtént!

Kirobbant az X-háború!


szerző:
2017.10.12. 05:00
Kirobbant az X-háború!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Fókusz mutatta be, hogy az X-Faktor két heves természetű versenyzője egy fedél alatt úgy élt, mintha egy szappanoperába csöppent volna, és rájuk írták volna a fő szerepeket. Stone és Zámbó Krisztián az első perctől kezdve kóstolgatták egymást, és ez nem is csillapodott.

Veszélybe került a Barátok közt Julijának élete?

Öt éve már annak, hogy a híres sorozat Illés Júliája komoly bajba került. A Reflektor úgy döntött, körbejárja a fiatal nő karakterét, vagyis hogyan és milyen körülmények között érkezett a Mátyás király térre, illetve Juli szerelmi életét is átvizsgáltuk tüzetesen.

Visszatér Berényi Claudia? – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a Barátok közt színésznője, Ábrahám Edit visszatért a sorozatba, és mint mondta, nagyon élvezte, hogy újra forgathatott. A visszatérés örömére Edit találkozott kolléganőjével, Mérai Katával, ezúttal azonban nem egy közös jelenetre, hanem a karácsonyi sütés-főzésre készültek fel.

A Szulejmán sorozat lekerül a képernyőről?

Tavaly, pont ezen a napon óriási pánik tört ki a nézők körében, ugyanis az RTL Klub hat hétre szüneteltette a híres török sorozatot. Százával jöttek az aggódó és kérlelő kommentek. Hogy mi lett az egészből? Nézd meg a videót!

Fókusz 2016-07-20


szerző:
2016.07.20. 18:55

Fókusz 2016-02-26


szerző:
2016.02.26. 18:55
Pénz, szerelem, csillogás?  Főszereplők élete a szappanoperákon túl

A latin-amerikai szappanoperák már az egész világot meghódították, Magyarországon is töretlen népszerűségnek örvendenek, már a nyolcvanas évek óta! De mi van a színfalak mögött? Kik valójában kedvenc sztárjaink, milyen életet élnek? Süle László riportja.

VV: Tüzes latin-amerikai szerelmes szappanopera

Cristofel, ahogyan ő mondaná, nem hazudtolja meg kubai „temperamentusát”, akár egy brazil szappanoperában, úgy alakul viszonya Veronikával, ami idő közben szerelmi háromszöggé csapott át.

Új sorozatokkal kedveskedik az RTL Klub

A sorozatsztárok ki nem állhatják, ha összekeverik őket a szerepeikkel, az életük gyakran mégis úgy alakul, mintha a forgatókönyvírók találták volna ki. Különösen igaz ez azokra a dél-amerikai sztárokra, akikkel mostantól minden délután együtt tölthetjük az időnket.

Folytatódik a legendás Dallas

A nyolcvanas évek kedvelt szappanoperáját a TNT nevű amerikai kábelcsatorna gyártja újra.

Esti Showder Fábry Sándorral 10-10-21

Esti Showder Fábry Sándorral: Igazi világsztár fogadta el Fábry meghívását: a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra Charlene Tilton, a Dallas című sorozat vadmacskája. Rajta kívül a Szomszédok című teleregény négy népszerű sztárja, Ábel Anita, Nemcsák Károly, Trokán Péter és Németh Kristóf is mesélt évekkel ezelőtti élményeiről. A műsorban fellép a Kistehén Tánczenekar.

Fél Kettő 10-09-24


szerző:
2010.09.24. 14:45
Fél Kettő 10-09-24

Fél Kettő: Árvíz után - A biztosítókkal küzdenek a felsőzsolcaiak. Szappanopera - Mary Zsuzsi egy harminc évvel fiatalabb férfival. Korán kezdik - Már az általános iskolában kezdődik a tinik szexuális élete.

Reggeli 10-08-23


szerző:
2010.08.23. 08:13
Reggeli 10-08-23

Újra Barátok közt, a sorozat folytatásáról a Reggeliben meséltek a színészek. Ugyancsak a mai adásban osztotta meg velünk kalandos szerelmi vallomását Attila is, aki úgy szerette volna visszakapni kedvesét, hogy plakáton üzent neki.

Elege van Chaveznek a kapitalizmusból

Szocialista szappanoperákat vár a filmkészítőktől a venezuelai elnök, mivel szerinte túl sok a kapitalizmus a televízióban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való